kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
λιγο παραπανω απο το να βγεις απο το σπιτιΔεν ειπα οτι εγινε ετσι...
Ειπα "πού ξερεις"...
Ποσο περισσοτερη life να get πια????????
λιγο παραπανω απο το να βγεις απο το σπιτιΔεν ειπα οτι εγινε ετσι...
Ειπα "πού ξερεις"...
Ποσο περισσοτερη life να get πια????????
Ολη μερα εξω ειμαι το χειμωνα ρε τύπε, ασε να κωλοβαρεσω λιγο τωρα το καλοκαιρι.λιγο παραπανω απο το να βγεις απο το σπιτι
Ρε θα ηρεμησεις? Εισαι σε πανικο. Ποτέ δεν βγαινει κατι καλο οταν ειμαστε σε πανικο.
Έλεος ρε τύπε, τι περίμενε να βρει, στρουμφάκια; Τότε να ανησυχούσε.
Μεγάλα παιδιά είσαστε, εξήγησέ της ότι όπως κάθε φυσιολογικό άνδρας έχεις φαντασιώσεις και είχες αποθηκεύσει μερικά βίντεο που ούτε καν τα βλέπεις.
Επίσης δείξε της να καταλάβει ότι δε γουστάρεις δράματα για κάτι τόσο χαζό και τέλος.
Έλεος ρε τύπε, τι περίμενε να βρει, στρουμφάκια; Τότε να ανησυχούσε.
Μεγάλα παιδιά είσαστε, εξήγησέ της ότι όπως κάθε φυσιολογικό άνδρας έχεις φαντασιώσεις και είχες αποθηκεύσει μερικά βίντεο που ούτε καν τα βλέπεις.
Επίσης δείξε της να καταλάβει ότι δε γουστάρεις δράματα για κάτι τόσο χαζό και τέλος.
Αγριο πραγμα ο deukaΈλεος ρε τύπε, τι περίμενε να βρει, στρουμφάκια; Τότε να ανησυχούσε.
αν ξερει και δεν εχει προβλημα που βλεπεις τσοντες....τοτε θα καταβει γιατι εκανες μαλακιαΜωρέ για τα βίντεο δεν κολλάω γιατί δεν είμαι από αυτούς που λένε "δε βλέπω τσόντες".
Κολλάω για το βίντεο που φαίνεται ότι το τράβαγα εγώ !!
αν ξερει και δεν εχει προβλημα που βλεπεις τσοντες....τοτε θα καταβει γιατι εκανες μαλακια
ετσι ντε....νοιωθεις ενοχες ρε παπαρα αφου ετσι ειναι? (ετσι τουλαχιστον λες-ποσταρε το βιντεο να εχουμε γνωμη )Το σκέφτηκα, θα πώ την αλήθεια. Το τράβηξα έτσι για πλάκα. Για μαλακία (μεταφορική). Και ούτε καν που το είδα. Γιαυτό και στην αρχή όταν μου έβαλε το βίντεο δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν, γιατί δεν το είχα δεί και ποτέ !
Και ο Θεός βοηθός !
Μωρέ για τα βίντεο δεν κολλάω γιατί δεν είμαι από αυτούς που λένε "δε βλέπω τσόντες".
Κολλάω για το βίντεο που φαίνεται ότι το τράβαγα εγώ !!
ετσι ντε....νοιωθεις ενοχες ρε παπαρα αφου ετσι ειναι? (ετσι τουλαχιστον λες-ποσταρε το βιντεο να εχουμε γνωμη )
αντε να το ριξουμε στην φιλοσοφια τωρα..... η καλυτερη φαση εισαι μαγκα αν ετσι ειναι οπως τα λες.... νομιζει οτι σε συμαζεψε αλλα παντα τρεμει οτι εισαι ρεμαλι...Κοίτα επειδή πριν από εκείνη τη γλένταγα πολύ τη ζωή μου και το ξέρει, σκέψου ότι μέσα στο σπίτι είχε βρεί χαρτιά με τηλέφωνα από γκόμενες ενώ καθάριζε και τα χαρτάκια φαινόντουσαν ότι είναι πολύ παλιά πριν τη γνωρίσω απλά τα είχα παρατήσει, και μου το πέταγε του στύλ "μαζέψου μωρέ λίγο δεν είσαι μόνος σου πια" χαριτολογώντας του στύλ ότι ξέρω ότι παλιά ήσουν έτσι.
Μα και γιαυτό κόλλησε και μου είπε ότι η ημερομηνία του βίντεο είναι το 15 !!! και εκεί τρελλάθηκε ότι ότι έκανα το έκανα τώρα !
Πες της ότι έφαγες στιγμιαίο κόλημμα με τα πόδια της τύπισσας, κόλλημα με την εικόνα, όχι με την τύπισσα. Θα το διέγραφες έτσι και αλλιώς, αλλά το ξέχασες και μεταφέρθηκε κατά λάθος στον υπολογιστή.
ρε μαλακα εσυ εισαι σαν αυτον στην ταινια ζητειται ψευτης....Πες της ότι έφαγες στιγμιαίο κόλημμα με τα πόδια της τύπισσας, κόλλημα με την εικόνα, όχι με την τύπισσα. Θα το διέγραφες έτσι και αλλιώς, αλλά το ξέχασες και μεταφέρθηκε κατά λάθος στον υπολογιστή.
αν δεν θες να παραδεχτεις πραγματα που δεν ισχυουν μην ψαχνεις δικαιολογια....Μα η πλάκα είναι ότι ούτε με τα πόδια δεν έφαγα κόλλημα. Απλά έτσι το τράβηξα.
για την ακρίβεια εκείνο το διάστημα είχε χαλάσει και η κάμερα του κινητού και μόλις είχε γυρίσει και από σέρβις.
Μα γιαυτό δε θέλω να παραδεχτώ και πράγματα που δεν ισχύουν και γιαυτό έψαχνα την δικαιολογία. Γιατί πολύ απλά το έκανα για πλάκα για μαλακία !
Αγριο πραγμα ο deuka