Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Το κορυφαίο είναι ότι ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω. Γιατί εμένα με είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ, εκείνη κοίταζε τον υπολογιστή και ξαφνικά με ξυπνάει, μου δείχνει το pc με τσόντες και μου λέει τι είναι αυτά?

Μέσα στη νύστα μου εγώ δεν έβλεπα καλά καλά. Υπήρχαν και κάτι φωτογραφίες μέσα από κάποιες.

Της λέω από το ίντερνετ της λέω είναι γιατί κάνεις έτσι?

Και μου πετάει το βίντεο και μου λέει και αυτό από το ίντερνετ? Και βλέπει και ημερομηνία του 2015. Και αρχίζω και το βλέπω, θυμάμαι, και της λέω "τι να πω τώρα? απογοητευμένος"

Ε και έφυγε.

Δεν πρόλαβα να μιλήσω καν !

Για τα άλλα θα πω ότι έκανα εκκαθάριση έναν εξωτερικό σκληρό και όλα αυτά γιαυτό έχουν πρόσφατη ημερομηνία γιατί προφανώς με κάποια μαλακία περάστηκαν στο pc. Άλλωστε δεν ανοίγανε και όλα.

Για το βίντεο την κάτσαμε.

Το θέμα είναι ότι είδε πολλά και έχει φρικάρει ξαφνικά.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Έλεος ρε τύπε, τι περίμενε να βρει, στρουμφάκια; Τότε να ανησυχούσε.

Μεγάλα παιδιά είσαστε, εξήγησέ της ότι όπως κάθε φυσιολογικό άνδρας έχεις φαντασιώσεις και είχες αποθηκεύσει μερικά βίντεο που ούτε καν τα βλέπεις.

Επίσης δείξε της να καταλάβει ότι δε γουστάρεις δράματα για κάτι τόσο χαζό και τέλος.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Μεγάλα παιδιά είσαστε, εξήγησέ της ότι όπως κάθε φυσιολογικό άνδρας έχεις φαντασιώσεις και είχες αποθηκεύσει μερικά βίντεο που ούτε καν τα βλέπεις.

Επίσης δείξε της να καταλάβει ότι δε γουστάρεις δράματα για κάτι τόσο χαζό και τέλος.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Μωρέ για τα βίντεο δεν κολλάω γιατί δεν είμαι από αυτούς που λένε "δε βλέπω τσόντες".

Κολλάω για το βίντεο που φαίνεται ότι το τράβαγα εγώ !!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Αγριο πραγμα ο deuka  :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μωρέ για τα βίντεο δεν κολλάω γιατί δεν είμαι από αυτούς που λένε "δε βλέπω τσόντες".

αν ξερει και δεν εχει προβλημα που βλεπεις τσοντες....τοτε θα καταβει γιατι εκανες μαλακια

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Το σκέφτηκα, θα πώ την αλήθεια. Το τράβηξα έτσι για πλάκα. Για μαλακία (μεταφορική). Και ούτε καν που το είδα. Γιαυτό και στην αρχή όταν μου έβαλε το βίντεο δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν, γιατί δεν το είχα δεί και ποτέ !

Και ο Θεός βοηθός !

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
αν ξερει και δεν εχει προβλημα που βλεπεις τσοντες....τοτε θα καταβει γιατι εκανες μαλακια

Καλαά δεν τις έχω τις τσόντες φόρα παρτίδα, ούτε της έχω πεί ότι κρατάω συλλογή. Απλά έχω πεί ότι δεν υπάρχει άντρας που δε βλέπει, μαζί και εγώ, και ότι η συλλογή πορνό για κάθε άντρα είναι ιερή.

Ψεύτης όποιος λέει ότι δεν έχει κλπ...

Ε δε με ρώτησε προφανώς εγώ τι έχω και τέτοια και το προσπέρασε.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το σκέφτηκα, θα πώ την αλήθεια. Το τράβηξα έτσι για πλάκα. Για μαλακία (μεταφορική). Και ούτε καν που το είδα. Γιαυτό και στην αρχή όταν μου έβαλε το βίντεο δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν, γιατί δεν το είχα δεί και ποτέ !

Και ο Θεός βοηθός !
ετσι ντε....νοιωθεις ενοχες ρε παπαρα αφου ετσι ειναι? (ετσι τουλαχιστον λες-ποσταρε το βιντεο να εχουμε γνωμη  :grin: )

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Κοίτα επειδή πριν από εκείνη τη γλένταγα πολύ τη ζωή μου και το ξέρει, σκέψου ότι μέσα στο σπίτι είχε βρεί χαρτιά με τηλέφωνα από γκόμενες ενώ καθάριζε και τα χαρτάκια φαινόντουσαν ότι είναι πολύ παλιά πριν τη γνωρίσω απλά τα είχα παρατήσει, και μου το πέταγε του στύλ "μαζέψου μωρέ λίγο δεν είσαι μόνος σου πια" χαριτολογώντας του στύλ ότι ξέρω ότι παλιά ήσουν έτσι.

Μα και γιαυτό κόλλησε και μου είπε ότι η ημερομηνία του βίντεο είναι το 15 !!! και εκεί τρελλάθηκε ότι ότι έκανα το έκανα τώρα !

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Πες της ότι έφαγες στιγμιαίο κόλημμα με τα πόδια της τύπισσας, κόλλημα με την εικόνα, όχι με την τύπισσα. Θα το διέγραφες έτσι και αλλιώς, αλλά το ξέχασες και μεταφέρθηκε κατά λάθος στον υπολογιστή.  

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ετσι ντε....νοιωθεις ενοχες ρε παπαρα αφου ετσι ειναι? (ετσι τουλαχιστον λες-ποσταρε το βιντεο να εχουμε γνωμη  :grin: )

Τα έσβησα εκείνη τη στιγμή όλα ρε ώστε να μη γίνει ξαναπροβολή και φορτώνει.

Και μάγκες όντως το έκανα για πλάκα.

Το θέμα είναι ότι δε σηκώνει και τα τηλ... Χώρια ότι και εγώ νιώθω μια ντροπή και μια μαγκωμάρα να συζητάμε για αυτό που για μένα είναι μια παπαριά..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Κοίτα επειδή πριν από εκείνη τη γλένταγα πολύ τη ζωή μου και το ξέρει, σκέψου ότι μέσα στο σπίτι είχε βρεί χαρτιά με τηλέφωνα από γκόμενες ενώ καθάριζε και τα χαρτάκια φαινόντουσαν ότι είναι πολύ παλιά πριν τη γνωρίσω απλά τα είχα παρατήσει, και μου το πέταγε του στύλ "μαζέψου μωρέ λίγο δεν είσαι μόνος σου πια" χαριτολογώντας του στύλ ότι ξέρω ότι παλιά ήσουν έτσι.

Μα και γιαυτό κόλλησε και μου είπε ότι η ημερομηνία του βίντεο είναι το 15 !!! και εκεί τρελλάθηκε ότι ότι έκανα το έκανα τώρα !
αντε να το ριξουμε στην φιλοσοφια τωρα..... η καλυτερη φαση εισαι μαγκα αν ετσι ειναι οπως τα λες.... νομιζει οτι σε συμαζεψε αλλα παντα τρεμει οτι εισαι ρεμαλι...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σιγουρη επιτυχια φιλε  φτανει να μην εισαι μαλακας

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πες της ότι έφαγες στιγμιαίο κόλημμα με τα πόδια της τύπισσας, κόλλημα με την εικόνα, όχι με την τύπισσα. Θα το διέγραφες έτσι και αλλιώς, αλλά το ξέχασες και μεταφέρθηκε κατά λάθος στον υπολογιστή.  

Μα η πλάκα είναι ότι ούτε με τα πόδια δεν έφαγα κόλλημα. Απλά έτσι το τράβηξα.

για την ακρίβεια εκείνο το διάστημα είχε χαλάσει και η κάμερα του κινητού και μόλις είχε γυρίσει και από σέρβις.

Μα γιαυτό δε θέλω να παραδεχτώ και πράγματα που δεν ισχύουν και γιαυτό έψαχνα την δικαιολογία. Γιατί πολύ απλά το έκανα για πλάκα για μαλακία !

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαλακα εσυ εισαι σαν αυτον στην ταινια ζητειται ψευτης....
θα σε εχω υποψιν μου   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μα η πλάκα είναι ότι ούτε με τα πόδια δεν έφαγα κόλλημα. Απλά έτσι το τράβηξα.

για την ακρίβεια εκείνο το διάστημα είχε χαλάσει και η κάμερα του κινητού και μόλις είχε γυρίσει και από σέρβις.

Μα γιαυτό δε θέλω να παραδεχτώ και πράγματα που δεν ισχύουν και γιαυτό έψαχνα την δικαιολογία. Γιατί πολύ απλά το έκανα για πλάκα για μαλακία !
αν δεν θες να παραδεχτεις πραγματα που δεν ισχυουν μην ψαχνεις δικαιολογια....

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αγριο πραγμα ο deuka  :rockon:

Έλεος ρε, άμα του κάνει χουνέρια για κάτι τέτοια φαντάσου αργότερα για κάτι σοβαρότερο.

Τώρα άγριος ήμερος, δεν ξέρω, καμία μα καμία δεν έχει πρόσβαση στον υπολογιστή μου, κινητό, πουθενά. ούτε για πλάκα, γκρίνια στην αρχή, το ξεπερνάνε.  Γυναίκα όσο και άνετη και να το παίζει δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψάξει, κινητό είναι ο πρώτος στόχος standard.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom