Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
που χαθηκες μπρε ?
θα πεις οτι ειναι φιλου που στο εδωσε η εστειλε με μειλ . εκτος αν φαινεται η κοπελια η μπορει να καταλαβει οτι ειναι απο την δουλεια σου οποτε δε ξερω κ γω

Υπήρχε capital control και χάθηκα  :grin: . Και όπως βλέπεις τα μαντάτα δεν είναι και καλά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν σε έχει πιάσει η γυναίκα σου να γράφεις και στο μπου ρε τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:
Οχι δεν με εχει πιασει.
Επισης παντα σβηνω ιστορικό και κανω αποσυνδεση ωστε να σβηνει και ο κωδικός.
Επισης μπαινω απο αλλον περιηγητή στο μπου, και απο άλλον στα υπολοιπα σάιτ. Ωστε αν μπουκαρει ξαφνικα, σβηνω αποτομα το μπου και φαινεται οτι βλεπω ειδησεις σε αλλον περιηγητη.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν ειναι χαζη ρε φιλε να φαει δικαιολογίες.
Πες απλα "ναι, το εκανα, τι θα γινει τωρα? θα χωρισουμε γι αυτο?"
Εκει θα κομπλαρει. Για δοκιμασε το. Εγω το εκανα και σταματησε καθε γκρινια.

Μα από την άλλη δε θέλω να χρεωθώ κάτι που πραγματικά για μένα δεν είχε νόημα ! Γιατί όντως δεν είχε ! Και σαν γυναίκα δεν παίζει να το καταλάβει. Γιαυτό μιας και δεν είχε νόημα για μένα, σκέφτομαι να μην το φορτωθώ λέγοντας ότι έτσι όπως κράταγα το κινητό πατήθηκε το κουμπί.

Δύσκολο?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ειναι χαζη ρε φιλε να φαει δικαιολογίες.
Πες απλα "ναι, το εκανα, τι θα γινει τωρα? θα χωρισουμε γι αυτο?"
Εκει θα κομπλαρει. Για δοκιμασε το. Εγω το εκανα και σταματησε καθε γκρινια.
α ρε πουτανα αλεξη...εσυ και ο κουρκουλος εισαστε σε αυτην την χωρα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οχι δεν με εχει πιασει.
Επισης μπαινω απο αλλον περιηγητή στο μπου, και απο άλλον στα υπολοιπα σάιτ. Ωστε αν μπουκαρει ξαφνικα, σβηνω αποτομα το μπου και φαινεται οτι βλεπω ειδησεις σε αλλον περιηγητη.
Ούτε να σαλιαρίζεις με καμιά στο skype τύπε :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μα από την άλλη δε θέλω να χρεωθώ κάτι που πραγματικά για μένα δεν είχε νόημα ! Γιατί όντως δεν είχε ! Και σαν γυναίκα δεν παίζει να το καταλάβει. Γιαυτό μιας και δεν είχε νόημα για μένα, σκέφτομαι να μην το φορτωθώ λέγοντας ότι έτσι όπως κράταγα το κινητό πατήθηκε το κουμπί.

Δύσκολο?
Δεν θα το πιστέψει ΠΟΤΕ.
Σε κάλυψα?
Περισσοτερο θα την εκνευρισεις ετσι.
Το εχεις χρεωθει ηδη, deal with it και πηγαινε παρακατω.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οχι δεν με εχει πιασει.
ελααααα ρε μαλακα πρωι πρωι και δεν εχω κοιμηθη καθολου   :2funny: :2funny: :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Υπάλληλος σε ένα μαγαζί ήταν. Δε φαινόταν οικείος ο χώρος. Αλλά και πάλι φαίνεται ότι είμαι εγώ γιατί μιλάω εκείνη την ώρα στο βίντεο.
κ παλι θα μπορουσες να πεις οτι ηταν φιλου δεν ειναι κ τοσο απιθανο

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεν θα το πιστέψει ΠΟΤΕ.
Σε κάλυψα?
Περισσοτερο θα την εκνευρισεις ετσι.
Το εχεις χρεωθει ηδη, deal with it και πηγαινε παρακατω.
αλεξ με επιασε με μια κοντη να μου παιρνει πιπα...της ειπα οτι νομιζα οτι ειναι το τραπεζακι για να ακουμπαω της μπυρες...θα με πιστεψει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θυμαμαι πριν καμια τριετια, η γυναικα ενος μέλους τον επιασε να μπαινει στο μπου κομ.
Για την ακριβεια, μαλλον αυτος ειχε ξεχασει το ιστορικο αδιάγραπτο και τον κωδικο ενεργο, και μπηκε αυτη μεσα και ειδε μεχρι και κριτικές του.
Και εγραψε κιολας κατι δακρυβρεχτα λογυδρια "τι γουρουνια ειστε εσεις οι αντρες, γιατι ξεφτιλιζετε τις γυναικες σας, ειδα με ποια ασχημομουρα πουτανα με κερατωσε" και φυσικα εφαγε κραξιμο ατελειωτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
κ παλι θα μπορουσες να πεις οτι ηταν φιλου δεν ειναι κ τοσο απιθανο

Δυστυχώς δε γίνεται ρε γαμώτο, στο βίντεο είναι η φωνή μου που μιλάω με την υπάλληλο...

Και χθές που με ρώτησε τι είναι αυτό? Μέχρι μέσα στην θολούρα μου να καταλάβω τι είναι (γιατί μπέσα ούτε που θυμόμουν καν ότι το είχα) της λέω είναι ένα μαγαζί που είχα πάει για μια δουλειά, και όντως έτσι ήταν.

Την ώρα και τη στιγμή ρε γαμώτο που το τράβηξα ! Λες και το είδα και ποτέ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δυστυχώς δε γίνεται ρε γαμώτο, στο βίντεο είναι η φωνή μου που μιλάω με την υπάλληλο...

Και χθές που με ρώτησε τι είναι αυτό? Μέχρι μέσα στην θολούρα μου να καταλάβω τι είναι (γιατί μπέσα ούτε που θυμόμουν καν ότι το είχα) της λέω είναι ένα μαγαζί που είχα πάει για μια δουλειά, και όντως έτσι ήταν.

Την ώρα και τη στιγμή ρε γαμώτο που το τράβηξα ! Λες και το είδα και ποτέ.
απορω πως τοση ωρα δεν σου ζητησε κανενας να το ποσταρεις....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συμφωνώ ζαργάνα μου (ελπίζω να μην μας δει ο Άλεξ). Αν και δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει κερατώσει μετά από 5-10 χρόνια γάμου ή σχέσης.
Σας ειδε μετα απο 10 μηνες  :s&m_2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε χιτμαν, μου κάνει εντυπωση παντως που ανοιξες τετοιο θεμα πριν δεκα μηνες, και τωρα το "χρειαστηκες" για προσωπικο ζητημα!!!!
Το συμπαν συνωμοτησε επειδη ανοιξες το θρεντ αυτο μαλλον!!!

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
απορω πως τοση ωρα δεν σου ζητησε κανενας να το ποσταρεις....

χαχαχα. Όντως. Αλλά δεν έλεγε ρε κάτι. Ούτε καν η τύπισσα. Χωρίς μαλακίες το τράβηξα γα την πλάκα.

Πάνω που σκεπτόμουν να πω ότι έγινε καταλάθος για κακή μου τύχη, με μαγκώσατε ότι θα είναι χειρότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom