Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
σκηνικο 1.

τα φτιαχνω με γκομενα μοντελε οντως μουναρα αλλα με πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της απο "λαικη" γειτονια της αθηνας που βγαζει τα καλυτερα μουνια μακραν. εγω τοτε με χρημα πιτσιρικας, αυτη αφραγκιες επισης μικρη αλλα πιο μεγαλη απο μενα 3-4 χρονια και πολυ πιο περπατημενη - παντως τσιμπαει, λιγο το χρημα λιγο οτι ημουνα απο αλλη φαση τσιμπισε.

βγαιναμε κανα τριμηνο, ολα καλα, γαμησια καλα ολα μια χαρα. εγω τοτε ειχα 2-3 γκομενιτσας καβατζα και επαιζα παντου. πολλα βραδυα λοιπον της ελεγα ειμαι δουλεια κλπ και την γειωνα. δεν γκρινιαζε καθολου και μαλιστα επειδη ειχα 1-2 ψιλο-υστερικες απο τις αλλες, μου ειχε κανει και καλη εντυπωση που ηταν τοσο ενταξει ( :grin: ναι τοσο μαλακας εγω)

ενα βραδυ γυρναμε σπιτι της απο σινεμα, οπως στριβω στο στενο μου λεει η τυπισσα : κανε ενα κυκλο σε παρακαλω. λεω μεσα μου τι επαθε αυτη. κανω το κυκλο, ξαναστριβω στο στενο, παει να μου πει κατι, της λεω τι επαθες ρε? και σταματαω στη πορτα της. ξαφνικα μου τη πεφτει στο παραθυρο του αμαξιου ενα τυπακι φατσα μαγκακι με ασπρο φανελακι και τζιν και αρχιζει να μου λεει θα σε γαμησω θα σε σκοτωσω και τετοια.

βγαινω απο το αμαξι, του εριχνα 1 κεφαλι και καμμια 20αρια κιλα. του λεω τι επαθες ρε φιλαρακι ηρεμησε σε ξερω? σου χω κανει κατι? - εγω πραγματικα στο κοσμο μου  :rolleyes:. και αρχιζει και μου λεει ο τυπος οτι τα εχει με τη γκομενα εδω και 2 χρονια  :rockon:, και ποιος ειμαι εγω και τετοια....η δε ατακα που μου εχει μεινει απο τοτε στο μυαλο ειναι που μου ελεγε συνεχεια "προφυλακτικο βανεις ρε μιναρα? δε θα κολλησω τιποτα εγω απο σενα!"  :grin: :grin: :grin: ηταν και πατρινος ο τυπος  :grin:

η τυπισσα ουρλιαζε στο παιδι σταματα τι κανεις εισαι τρελος τι ειναι αυτα που λες και τετοια. εγω κυριος, της λεω περιμενω να μπεις σπιτι σου, αυτη βαζει ουρα στα σκελια και μπαινει μεσα. ο τυπος ειχε ηρεμησει, του λεω φιλε μην μου αγχωνεσαι καθολου, δεν ηξερα τιποτα, την αγαπας πολυ αποτι βλεπω, εγω βγαινω απο τη μεση ειναι κριμα  :grin: :grin:

και λεω μεσα μου σωθηκα απο την καραπουτανα νωρις  :grin:

μετα απο 2 χρονια εμαθα απο μια φιλεναδα της οτι τα ξαναβρηκανε με το τυπακι μετα απο 1-2 μερες, και του ελεγε οτι δεν τον απατησε ουσιαστικα γιατι δεν πηδηχτηκαμε ποτε γιατι δεν μου σηκωνοτανε και ειχα προβλημα και επαιρνα χαπια για ανικανοτητα  :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όμως... :think:... γιατί σε πήρε εκείνη τη νύχτα να συναντηθείς με τον άλλο;

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όμως... :think:... γιατί σε πήρε εκείνη τη νύχτα να συναντηθείς με τον άλλο;

δεν επαιξε κατι τετοιο, ο τυπακος ειχε ψιλιαστει οτι η τυπισσα ειχε αλλο νταραβερι και την εστησε κατω απο το σπιτι της μεχρι να γυρισει. ε και μας επιασε αυτος και σωθηκα εγω απο το καλο και ηθικο αυτο κοριτσι  :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

απο την αλλη, εχω πιασει μια καριολιτσα να μου τα φοραει κανονικα, οταν ηρθε "φιλος" και μου ειπε οτι του την επεσε ενα βραδυ και αυτος της καθησε, και πηδιοντουσαν για κανα τετραμηνο "αλλα δεν νιωθω καλα και θελω να στο πω για να το ξερεις"   :rolleyes: :rolleyes:

εφαγε αυτη σουτ, αυτος διαγραφη στην αιωνιοτητα, και επειδη ολα εδω πληρωνονται, η Κυρια αυτη (με Κ κεφαλαιο ε?) του εκανε μετα ενα σκηνικο που δεν θελω εδω να αναφερω, αλλα του κοστισε ΠΑΡΑ πολυ σε λεφτα και στεναχωρια του βρωμιαρη αυτουνου. Γιατι νομισε αυτος ο μυρωδιας οτι ηταν πουτανα σε μενα ενω σε αυτον δεν θα ηταν  :rolleyes:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
απο την αλλη, εχω πιασει μια καριολιτσα να μου τα φοραει κανονικα, οταν ηρθε "φιλος" και μου ειπε οτι του την επεσε ενα βραδυ και αυτος της καθησε, και πηδιοντουσαν για κανα τετραμηνο "αλλα δεν νιωθω καλα και θελω να στο πω για να το ξερεις"   :rolleyes: :rolleyes:

εφαγε αυτη σουτ, αυτος διαγραφη στην αιωνιοτητα, και επειδη ολα εδω πληρωνονται, η Κυρια αυτη (με Κ κεφαλαιο ε?) του εκανε μετα ενα σκηνικο που δεν θελω εδω να αναφερω, αλλα του κοστισε ΠΑΡΑ πολυ σε λεφτα και στεναχωρια του βρωμιαρη αυτουνου. Γιατι νομισε αυτος ο μυρωδιας οτι ηταν πουτανα σε μενα ενω σε αυτον δεν θα ηταν  :rolleyes:

Μόνο που το είπες έτσι ψοφάω να μάθω..

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Το δωμάτιο της μικρής (22 χρονών) δεν είχε καν πόρτα. Την εξώπορτα του διαμερίσματος άνοιξε ο μπαμπάς και μας είδε φάτσα κάρτα, αφού το κρεβάτι ήταν απέναντι από την εξώπορτα και γω με πλάτη γυρισμένη. Γάμησέ τα σκηνή φίλε. Απλά κάνεις την προσευχή σου και περιμένεις να δεις αντίδραση.
Τα τελευταία χρόνια κάνω μαλακίες με παντρεμένες, αλλά κυρίως στο γραφείο και όχι σε ξενοδοχείο ή σε σπίτι. Το ίδιο σκηνικό δεν το ξαναζώ με τίποτα.  :huh:  

Ανάλογη περίπτωση με την δική σου είχε μία πιτσιρίκα γειτόνισα μου που αποφάσισε να φέρει τον φίλο της στο σπίτι μιας που θα έλειπαν για ώρες οι γονείς της. Έλα όμως που ο πατέρας της γύρισε νωρίτερα και τους έπιασε στα πράσα. Εκείνη την στιγμή δεν είπε τίποτα αλλά μετά από λίγη ώρα έσπασε τα πάντα μέσα στο σπίτι.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Προσοχή σε όσους νιώθουν ήσυχοι ότι με τους κρυφούς φακέλους στο pc (hidden folders), δε θα τους τσακώσει η γυναίκα τους. Δυστυχώς τα είχα όλα σε κρυφούς φακέλους, αλλά έψαχνε κάτι να βρεί από βιντεάκια και αν πατήσεις δεξιά πάνω (Win 7), search video πχ στα βγάζει όλααα !!!

Τα περισσότερα που είδε ήταν τσόντες οπότε οκ. Αυτό που με έκαψε ήταν γιατί μέσα είχα κάνει μια μέρα τη μαλακία και είχα τραβήξει με το κινητό ένα βίντεο κάτω από γραφείο τα πόδια μας πωλήτριας που με εξυπηρετούσε σε μια δουλειά. Φόραγε φούστα και είχα το κινητό από κάτω.

Έγινε σόου και έφυγε. Ούτε να εξηγήσω δεν πρόλαβα.

Καμιά ιδέα? Σκέφτομαι να πω ότι πατήθηκε καταλάθος. Το βίντεο ήταν 2-3 λεπτά. Υπήρξαν και φωτό. Το κινητό μου μπορεί να τραβήξει φωτό την ώρα που τραβάει βίντεο.

Και να πω πως ήταν και κανα μουνί η πωλήτρια. Έτσι το έκανα για την πλάκα γαμώτο !

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ρε μαλάκες τόσα μέλη και επισκέπτες διαβάζουν. Πείτε καμιά ιδέα?

Το να πώ πως πατήθηκε το κουμπί είναι μαλακία? Αλλά αν δεν πώ αυτό δε μου έρχεται καμιά άλλη δικαιολογία.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαλάκες τόσα μέλη και επισκέπτες διαβάζουν. Πείτε καμιά ιδέα?

Το να πώ πως πατήθηκε το κουμπί είναι μαλακία? Αλλά αν δεν πώ αυτό δε μου έρχεται καμιά άλλη δικαιολογία.
μαλακια ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  παραδωσου στεγνα  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
το ξέρω ότι ακούγεται μαλακία, αλλά και το γαμημένο το βίντεο για μαλακία το τράβηξα. Χωρίς σκέψη. Και μπέσα τώρα δεν έχω ξανατραβήξει ποτέ βιντεάκι τέτοιυ στυλ. Πόσο γκαντέμης??? Και η γκόμενα δεν έλεγε και κάτι φαντάσου.

Το σκέφτηκα να το παραδεχτώ, αλλά επειδή πραγματικά το βιντεάκι το τράβηξα για την πλάκα μου, λέω μέσα μου μην το φορτωθώ από τη στιγμή που και για μένα τον ίδιο δεν είχε νόημα το βίντεο. Γιαυτό ψάχνω τη δικαιολογία.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το ξέρω ότι ακούγεται μαλακία, αλλά και το γαμημένο το βίντεο για μαλακία το τράβηξα. Χωρίς σκέψη. Και μπέσα τώρα δεν έχω ξανατραβήξει ποτέ βιντεάκι τέτοιυ στυλ. Πόσο γκαντέμης??? Και η γκόμενα δεν έλεγε και κάτι φαντάσου.

Το σκέφτηκα να το παραδεχτώ, αλλά επειδή πραγματικά το βιντεάκι το τράβηξα για την πλάκα μου, λέω μέσα μου μην το φορτωθώ από τη στιγμή που και για μένα τον ίδιο δεν είχε νόημα το βίντεο. Γιαυτό ψάχνω τη δικαιολογία.
Πες της ότι ήταν ένα στιγμιαίο λάθος τύπε,θα πιάσει είναι δοκιμασμένο :rockon:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ρε μάγγες καίγομαι..

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Προσοχή σε όσους νιώθουν ήσυχοι ότι με τους κρυφούς φακέλους στο pc (hidden folders), δε θα τους τσακώσει η γυναίκα τους. Δυστυχώς τα είχα όλα σε κρυφούς φακέλους, αλλά έψαχνε κάτι να βρεί από βιντεάκια και αν πατήσεις δεξιά πάνω (Win 7), search video πχ στα βγάζει όλααα !!!

Τα περισσότερα που είδε ήταν τσόντες οπότε οκ. Αυτό που με έκαψε ήταν γιατί μέσα είχα κάνει μια μέρα τη μαλακία και είχα τραβήξει με το κινητό ένα βίντεο κάτω από γραφείο τα πόδια μας πωλήτριας που με εξυπηρετούσε σε μια δουλειά. Φόραγε φούστα και είχα το κινητό από κάτω.

Έγινε σόου και έφυγε. Ούτε να εξηγήσω δεν πρόλαβα.

Καμιά ιδέα? Σκέφτομαι να πω ότι πατήθηκε καταλάθος. Το βίντεο ήταν 2-3 λεπτά. Υπήρξαν και φωτό. Το κινητό μου μπορεί να τραβήξει φωτό την ώρα που τραβάει βίντεο.

Και να πω πως ήταν και κανα μουνί η πωλήτρια. Έτσι το έκανα για την πλάκα γαμώτο !
που χαθηκες μπρε ?
θα πεις οτι ειναι φιλου που στο εδωσε η εστειλε με μειλ . εκτος αν φαινεται η κοπελια η μπορει να καταλαβει οτι ειναι απο την δουλεια σου οποτε δε ξερω κ γω

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οι μαλακιες πληρωνονται.... ε μην σκας και τοσο ρε τυπακο στο φιναλε αμα μιλησεις τοσο ειλικρινα και δεν καταλαβει το προβλημα μπορει να το εχει αυτη   :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έφυγε η γυναικα σου και ψαχνεις δικαιολογια να την γυρισεις πίσω τύπε?
Εγω λεω να αγορασεις μερικες σαμπανιες, να φωναξεις και μερικα κοριτσια για το βραδυ και να το γιορτασεις.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Έφυγε η γυναικα σου και ψαχνεις δικαιολογια να την γυρισεις πίσω τύπε?
Εγω λεω να αγορασεις μερικες σαμπανιες, να φωναξεις και μερικα κοριτσια για το βραδυ και να το γιορτασεις.
καλησπερα ειμαι ο αλεξανδρος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε μάγγες καίγομαι..
Τύπε χωρις πλακα τωρα, ασε τις υπερβολες.
Και εμενα εχει πιασει η γυναικα μου και μηνυματα στο κινητο παλιοτερα, και αρχεια στο pc και διάφορα.
Θα γκρινιαξει, θα της περασει.

Για να σε εγκαταλειψει για κατι τετοιο, ειναι too good to be true.
Χαλάρωσε.
Απλώς ο γυναικειος εγωισμος θα απαιτησει να σε "ψησει" λιγο για την τιμη των οπλων.
Στην περίπτωση αυτή απλώς σκεφτεσαι με ποιον τροπο την επομενη φορα θα λαβεις περισσοτερα μετρα ασφαλειας.
Προσωπική μου γνωμη: Δεν κραταμε ποτέ βιντεακια και φωτογραφιες στον υπολογιστη. Δεν χρειαζεται.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
που χαθηκες μπρε ?
θα πεις οτι ειναι φιλου που στο εδωσε η εστειλε με μειλ . εκτος αν φαινεται η κοπελια η μπορει να καταλαβει οτι ειναι απο την δουλεια σου οποτε δε ξερω κ γω

Υπάλληλος σε ένα μαγαζί ήταν. Δε φαινόταν οικείος ο χώρος. Αλλά και πάλι φαίνεται ότι είμαι εγώ γιατί μιλάω εκείνη την ώρα στο βίντεο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε χωρις πλακα τωρα, ασε τις υπερβολες.
Και εμενα εχει πιασει η γυναικα μου και μηνυματα στο κινητο παλιοτερα, και αρχεια στο pc και διάφορα.
Θα γκρινιαξει, θα της περασει.

Για να σε εγκαταλειψει για κατι τετοιο, ειναι too good to be true.
Χαλάρωσε.
Απλώς ο γυναικειος εγωισμος θα απαιτησει να σε "ψησει" λιγο για την τιμη των οπλων.
Στην περίπτωση αυτή απλώς σκεφτεσαι με ποιον τροπο την επομενη φορα θα λαβεις περισσοτερα μετρα ασφαλειας.
Προσωπική μου γνωμη: Δεν κραταμε ποτέ βιντεακια και φωτογραφιες στον υπολογιστη. Δεν χρειαζεται.
Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν σε έχει πιάσει η γυναίκα σου να γράφεις και στο μπου ρε τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπάλληλος σε ένα μαγαζί ήταν. Δε φαινόταν οικείος ο χώρος. Αλλά και πάλι φαίνεται ότι είμαι εγώ γιατί μιλάω εκείνη την ώρα στο βίντεο.
Δεν ειναι χαζη ρε φιλε να φαει δικαιολογίες.
Πες απλα "ναι, το εκανα, τι θα γινει τωρα? θα χωρισουμε γι αυτο?"
Εκει θα κομπλαρει. Για δοκιμασε το. Εγω το εκανα και σταματησε καθε γκρινια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom