Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.956
Πόντοι
1.406
Και ενα παραπονο μια που διαβαζει το θρεντ ο ιδιος....
Αισθητη η απουσια του Βασιλοφρων απο το θρεντ με τις Μιλφ...  :tickedoff:
Μπες στο θρεντ με τους παππουληδες φιλε μου βαζω εκει συχνα,μιας και δεν εχει συγκεκριμενη θεματολογια μπορω να βαζω απολα,απο πιπινια μεχρι μιλφ,ολο σκετο σκετο μιλφ το ειχα ψιλοβαρεθει  :grin:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Kαι εμένα με είχε πιάσει μία γκόμενα παλιότερα με βίντεο στο κινητο που ειχα τραβήξει μια στρινγκάρα.
Της είπα ότι το τράβηξα για να το δειξω στους φιλους μου. Κάνουμε και καμιά παιδιάστικη μαλακία, δεν μπορούμε να είμαστε πάντα σοβαροί!
Θύμωσε, με ζάλιζε για καναδυό μέρες αλλά μετα ηρέμησε.
Με χώρισε επειτα απο αρκετο καιρο για διαφορετικούς λόγους.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ΚΑι να πω ότι κεράτωνα πάει στο διάολο. Σε αυτήν είμαι εντάξει πραγματικά !

Τώρα πως ξεμπλέκουμε?

Ρε παιδιά γίνεται με κάποιο τρόπο καθώς μεταφέρεις φωτό από κανά εξωτερικό σκληρό, να αλλάζει κάπως η ημερομηνία του αρχείου?

Με κάποιο τρόπο????

Το ότι αυτές οι φώτος είναι από τότε που είμαστε μαζί την ενοχλεί και δικαίως.

αν βαλεις εναν φιλο σου να στις εχει στειλει γινεται τπτ μαν?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν παίζει να παραδεχτώ κάτι για τις φωτό. Δεν έχω κάνει κάτι και θα της βάλω χειρότερες υποψίες.

Καλύτερα άγνοια. Το θέμα είναι πως δικαιολογείται η ημερομηνία ???????????????

Κανάς κομπιουτεράς?
φιλε οι ημερομηνιες εάν είναι στις ιδιοτητες αλαζουν
κάθε φορα που γινετε τροποποηση αρχειου η αμα γινει μεταφορα λεει την ημερομηνια που μεταφερθηκε
αν είναι από φωτογραφηκη μηχανη που την αποτυπωνει πανω στην φωτογραφια δεν αλλαζει

από εκει και περα για το βιντεο ειπαμε λες την αληθεια εκανα μαλακια θα μου παρεις το κεφαλι?
και οσο για τις φοτο μου της εστειλε ο παναγιωτης ο μαριος η νικος ο μιχαλης από το σκαιπ να μου δειξει τι γαμαγε κ τις αποθηκευσα χωρις να το  ξερω

κ πετα της κ ένα αυτή είναι η εμπιστοσυνη σε οσα περασαμε η οσο καιρο ειμαστε μαζι?

χωρισμο για μια μαλακια χωρις να εισε εδώ να συζητήσουμε ανθρωπινα?
μεσω τηλ κ μυνηματων?
αν τοσο αξιζα για σενα καλο δρομο γιατι εγω για σενα πιστευα ότι αξίζεις περισοτερα

και αστην να χτυπηθει

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Kαι εμένα με είχε πιάσει μία γκόμενα παλιότερα με βίντεο στο κινητο που ειχα τραβήξει μια στρινγκάρα.
Της είπα ότι το τράβηξα για να το δειξω στους φιλους μου. Κάνουμε και καμιά παιδιάστικη μαλακία, δεν μπορούμε να είμαστε πάντα σοβαροί!
Θύμωσε, με ζάλιζε για καναδυό μέρες αλλά μετα ηρέμησε.
Με χώρισε επειτα απο αρκετο καιρο για διαφορετικούς λόγους.

άντε και εντάξει με το βίντεο, με τις φώτο τι γίνεται?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
κάθε φορα που γινετε τροποποηση αρχειου η αμα γινει μεταφορα λεει την ημερομηνια που μεταφερθηκε
αν είναι από φωτογραφηκη μηχανη που την αποτυπωνει πανω στην φωτογραφια δεν αλλαζει

από εκει και περα για το βιντεο ειπαμε λες την αληθεια εκανα μαλακια θα μου παρεις το κεφαλι?
και οσο για τις φοτο μου της εστειλε ο παναγιωτης ο μαριος η νικος ο μιχαλης από το σκαιπ να μου δειξει τι γαμαγε κ τις αποθηκευσα χωρις να το  ξερω

κ πετα της κ ένα αυτή είναι η εμπιστοσυνη σε οσα περασαμε η οσο καιρο ειμαστε μαζι?

μεσω τηλ κ μυνηματων?
αν τοσο αξιζα για σενα καλο δρομο γιατι εγω για σενα πιστευα ότι αξίζεις περισοτερα

και αστην να χτυπηθει
δακρυσα...  :'(  εξηγα που γαμαει  :rockon:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

μεσω τηλ κ μυνηματων?

και αστην να χτυπηθει

Σε κουβέντα μας το έπαιξα ότι δεν τις ξέρω καν αυτές στις φώτο. Μπορεί να είναι από παλιά γκόμενα που πήδαγε κάποιος μέχρι και εγώ δε ξέρω. Αλλά δε μου λένε τίποτα !!!

Ε μου λέει να θυμηθώ και τέτοια.

Γενικότερα η επικοινωνία είναι χάλια. δε σηκώνει τηλ. Σε ένα τηλ μιλήσαμε που η κατάληξη ήταν να το κλείσει από τα νεύρα της.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

μεσω τηλ κ μυνηματων?

και αστην να χτυπηθει
Δυστηχώς έκανα copy paste μια φωτό και δεν αλλάζει φίλε μου. Στις ιδιότητες την είδε. Είχε κλικαρισμένη την φωτό και από κάτω χωρίς να την ε΄χει ανοίξει φαίνονται τα στοιχεία.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Δυστηχώς έκανα copy paste μια φωτό και δεν αλλάζει φίλε μου. Στις ιδιότητες την είδε. Είχε κλικαρισμένη την φωτό και από κάτω χωρίς να την ε΄χει ανοίξει φαίνονται τα στοιχεία.

αν τις επεξεργαστεις αλλαζει

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Σε κουβέντα μας το έπαιξα ότι δεν τις ξέρω καν αυτές στις φώτο. Μπορεί να είναι από παλιά γκόμενα που πήδαγε κάποιος μέχρι και εγώ δε ξέρω. Αλλά δε μου λένε τίποτα !!!

Ε μου λέει να θυμηθώ και τέτοια.

Γενικότερα η επικοινωνία είναι χάλια. δε σηκώνει τηλ. Σε ένα τηλ μιλήσαμε που η κατάληξη ήταν να το κλείσει από τα νεύρα της.

ασε να ηρεμησει καμεια ωρα
και μετα στειλε μυνημα η τηλεφωνο
ηρέμησες να ερθεισ να μιλησουμε σαν ανθρωποι η θα συνεχισουμε τα κατινίστικα

θα τσαντιστει μεν αλλα αυτό που θες είναι να ερθει εκει

τα τηλεφωνα κ τα μυνηματα είναι απροσωπα σε συμφερει να είναι απέναντι σου

κ με υφος αποφασιστηκο κ ειλικρινες πεστης τα παραπανω

να καταλαβει μεν ότι λες αληθεια
κ ότι σοβαρολογείς αν το παρατραβηξει

μυνηματα και τηλεφωνα μακρεια είναι απροσωπα και μοιαζει σαν να παρακαλας και θα σε καβαλησει

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
  ε και από το σκαιπ στις εστειλα εγω την ημερομηνια που τις ελαβες εχουν

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
άντε και εντάξει με το βίντεο, με τις φώτο τι γίνεται?

Είχα και παρόμοιο μπλέξιμο με φωτό.
Της είπα την αλήθεια. Ηταν μια τύπισα που μου έλεγε ότι με γούσταρε και μου έστελνε δικές γυμνές φωτό.
Ζήλεψε και θύμωσε με την τύπισα παρά μαζί μου.
Την τύπισα δεν την ήξερα ούτε την γνώρισα. Μπορεί να μου έκαναν και πλάκα.
Στο κινητο όλα αυτα.
Αντε με τα windows 10 θα ξεκλειδώνουν με την ανάγνωση της ίριδας κ θα γλυτώσουμε απο αυτά

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
...καλα ρε παιδια, πολλες φωτογραφιες εχουν 'πεσει'....
και μετα λεμε για τους γιαπωνέζους τουρίστες, δλδ...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Είχα και παρόμοιο μπλέξιμο με φωτό.
Της είπα την αλήθεια. Ηταν μια τύπισα που μου έλεγε ότι με γούσταρε και μου έστελνε δικές γυμνές φωτό.
Ζήλεψε και θύμωσε με την τύπισα παρά μαζί μου.
Την τύπισα δεν την ήξερα ούτε την γνώρισα. Μπορεί να μου έκαναν και πλάκα.
Στο κινητο όλα αυτα.
Αντε με τα windows 10 θα ξεκλειδώνουν με την ανάγνωση της ίριδας κ θα γλυτώσουμε απο αυτά

και στα Windows 7 αν θες υπαρχει προγραμμα να κλειδωνεις αρχεια με κωδικο και τα αρχεια που εχεις δεν φενονται ότι και να κανεις

www.pcsteps.gr/1399-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85/]http://www.pcsteps.gr/1399-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85/[/url]

αν 8ες σου στελνω κ αλλο

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Φίλε hitman δυστυχως ξεσκεπάστηκες. Και μάλιστα ύπουλα απ'ότι κατάλαβα. Εμένα δε μ'αρέσουν τα ψαχουλέματα. Λάθος μεγάλου οι διάφορες αποθηκευσεις αρχείων. Και μην πας να πεις για μεταφορες αρχειων κτλ. Να ξέρεις ότι αυτα μένουν...... Είτε είναι στο PC ειτε σε χαρτάκια.

Γενικώς τα γραπτα μένουν.

Τώρα στο δια ταύτα. Ωραίες, έμπειρες και χρησιμες συμβουλες δόθηκαν πιο πάνω.

Κάτι απο μένα λοιπόν

Είπες ότι είναι 30. Μένετε μαζί. Αυτή είναι σε τροχιά γάμου. Βασικά παίζεις άμυνα και της εξηγείς με ήρεμο τροπο αυτα που σου είπαν παραπάνω...

Επίσης παίζει ρόλο και τι "ομάδα υποστηριξης" έχει κατεβασει στο ματς. Τις φίλες της δηλαδη. Συνήθως ζηλευουν η μία την άλλη. Οι γυναικες θέλουν το κακό της άλλης.

Θα σου δώσω μια συμαντικη ύπουλη συμβουλη: "ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ"

Μην την αφήηηηηηηηηησεις να σκεεεεεφτεται. Θα τα κάνει μπάχαλο στο κεφάλι της. Θα σκεφτεται για μέρες και στο τέλος θα κάνει το χειρότερο. Συνήθως έτσι γίνεται. Σχετικα στενο μαρκάρισμα. Χτυπάς δηλαδή στο συναίσθημα. Σε κάθε μηνυμα της δείχνεις ότι είσαι εκει παρόν.

Αύριο μεθαύριο θα έχετε μεγαλυτερα προβληματα. Τί θα κάνετε??? Θα χωρίζετε?? Και αν είναι και παιδιά στη μέση??

Στις κουβεντες σου μην κάνεις πολλα νταϊλίκια. Αλλωστε παίζεις μπάλα εκτός. Είσαι εκτεθιμένος. Μη δείξεις ότι κάνεις μόνο βήματα πισω. Μη δείξεις ότι σε έχει πετάξει στα "σκοινιά" και τις τρως. Θέλει και ένα δυο βήματα μπροστα και μετά άμυνα. Πάνω κατω ότι σε συμβούλεψαν και πιο πάνω.

Να ξέρεις ότι είναι σε τροχια γάμου. Σου το ξαναέγραψα αυτο και η κατασταση είναι έκρηθμη ειδικά αν δεν προχωράει η σχέση. Και τώρα βρήκε πάτημα.

Πάντως να ξέρεις ότι το γυάλι ράγισε. Σε πηρε πρέφα για τα καλα και δεν έπρεπε. Με αυτον τον ηλιθιο τρόπο που πολυ μου τη σπάει.

Κάτι τελευταίο όμως που θα σου πω είναι ότι εχουν γίνει πολύ χειρότερα. Και στο τέλος καπου στη μέση βρίσκεται η λύση να ξέρεις. Γι'αυτο μην απογοητεύεσαι.

Καλή επιτυχία. Μη μασας και παν' απ' όλα να βάλεις μυαλό. Τουλαχιστον μην αποθηκευεις. Κάνε την καύλα σου και πέτα τα τα μπουρδέλα μετα.

Αναμένουμε εξελιξεις σου.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Να βάλω και άλλη μία παράμετρο, οι κολλητές της τί γνώμη έχουν για σένα?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216

....φιλε χιτμαν, μην μας πεις τωρα τπτ του στυλ 'ε, οι φιλες της δεν με πολυπανε, επειδή βρεθηκαν και κατι βιντεακια στον σκληρο μου που την μια την ξεκωλιαζα, ενώ η άλλη μου κανε γλυφοκωλι, και επισης βρεθηκαν και κατι φωτο να κανω φιστινγκ σην κολλητη της΄΄....

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Καλή γνώμη έχουν, αλλά ξέρεις πως πάνε αυτά. Όταν θα αρχίσει να λέει την ιστορία (αν την πεί) θα είναι όλες εναντίον μου.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπουνε φωτό στον υπολογιστή? Από κανά σάιτ??? ή κάπως?

Το κινητό μου είναι μεταχειρισμένο, και όταν το πήρα ο τύπος είχε κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και παρόλα αυτά σε σύνδεση με τον υπολογιστή, είχα βρεί μέσα φωτογραφίες του, βίντεο, μέχρι και το βιογραφικό του.

Και λέω μήπως και...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μάγκες το πρόβλημα χειροτερεύει δυστυχώς.

Οκ με το θέμα του βίντεο της έλεγα έκανα μαλακία κλπ.. Τα έχει πάρει άσχημα αλλά μου λέει:

"και οι φωτογραφίες από τις γκόμενες που είχες ποιες ήταν?" Το θέμα είναι ότι είδε ημερομηνίες στα αρχεία και είδε ότι είναι περσινές πχ.  5,6 φωτογραφίες ήταν μιας τύπισσας. Και δεν έχω κάνει και κάτι με την τύπισσα !

Στο τηλ της έλεγα ότι δε ξέρω και ότι προφανώς όταν είχα συνδέσει κανάν εξωτερικό σκληρό και έκανα εκκαθάριση αρχείων ή μετέφερα κάποια, να πέρασα αυτές τις φωτό στο pc. Τον εξωτερικό τον έχω από τα 20 μου που να θυμάμαι ποια είναι αυτή, μέχρι και φίλου μου γκόμενα μπορεί να είναι.

Φωνές κακό.. και κλείσιμο τηλεφώνου..

Ακούω για βοήθεια..
Τι βοηθεια ρε βλακα;
Ολο και πιο σκατα τα κανεις!!! :headbang:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Συνηθως κολλητες ξαδερφες και παει λεγοντας ειναι μεγαλες καριολες. Την εχω παθει απο ξαδερφη χωρις να φταιω. Κατηγορηθηκα οτι οταν μια φορα ειχαμε βγει παρεα εμενα επαιζε το ματι μου στο δρομο... Την κατηγορια την εμαθα 2-3 μηνες μετα απο φιλη της πρωην. Ωστοσο ο τροπος του χωρισμου γραφτηκε σε βιβλιο της ιστοριας του νηπειαγωγειου . Στο facebook απο σε σχεση το αλλαξε σε ελευθερη και καπως ετσι εμαθα πως χωρισαμε...

Οι μονες φιλες που δν πρεπει να φοβασαι τοσο ειναι αυτες που ειναι ψηλοαγοροκοριτσα και προσπαθουν να ξηγιουνται με τον αλλον. Και δν εννοω να μιλανε σαν τον Νικο το πεταλουδα απλα να ειναι πιο αγορε. Ειναι συνηθως πιο σωστες.

Φιλε θεματοθετη υπομονη. Θα συμφωνησω με οσους σου ειπαν να βιαστεις. Δεν ειναι οτι δεν πρεπει να της δωσεις χρονο αλλα δεν πρεπει να χασεις χρονο. Μην πεσεις στα γονατα απλα στα λογια προσπαθησε να την πεισεις για την καθαροτητα σου κανε επικληση στο συναισθημα οσο μπορεις και αν θελει να το παιξει βαρυ πεπονι οσο πιο πολυ το τραβαει τοσο πιο ευκολο ειναι να γυρισεις το παιχνιδι και για το γαμωτο να τις ριξεις δυο τρεις κατηγοριες πανω της ωστε απο θυτης να γινεις θυμα και γιαυτην το αντιστροφο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom