Νέα

Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο την έχουμε τελικά εμείς οι Έλληνες??? (με την καλή έννοια)

• Από το ολότελα.. (έως 10π)

Ψήφοι: 11 2,2%
  • Νιώθω καλά...(11π έως 13π)

Ψήφοι: 60 12,2%
  • Πιστέυω σε εμένα..(14π έως 16π)

Ψήφοι: 216 44,1%
  • Ελλάς το μεγαλείο σου..(17π έως 20π)

Ψήφοι: 172 35,1%
  • Τα πλούτη μου είναι αυτό... (21π έως ~)

Ψήφοι: 31 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    490

Επισκέπτης
Τύπε, όλες αυτές τι μελέτες έκανες και βαρέθηκες γι' αυτό το ριξες στον κώλο ε;
Δεν έβγαζα άκρη φίλε, άσε που μερικές που έχουν παιδιά πρέπει να τον χτυπάς αριστέρα δεξιά για να νιώσεις αντίσταση :2funny:
Με τον κώλο είναι απλά τα πράγματα καθώς ο μόνος σου αντίπαλος είναι η μερέντα, αν και μετά από καιρό συμφιλιώνεσαι και μ' αυτήν ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έβγαζα άκρη φίλε, άσε που μερικές που έχουν παιδιά πρέπει να τον χτυπάς αριστέρα δεξιά για να νιώσεις αντίσταση :2funny:
Με τον κώλο είναι απλά τα πράγματα καθώς ο μόνος σου αντίπαλος είναι η μερέντα, αν και μετά από καιρό συμφιλιώνεσαι και μ' αυτήν ;)
αααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχαχχαχαχαχααχαχχαχααχα

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Φιλε! Με την μερεντα δεν συμφιλιωνεσαι ποτε! Ειδικα με τη μποχιλα! Κανονικα το πρωι πριν πιασουν δουλεια! Πρεπει να περασουν 1 βολτα απο την τουαλετα!!  :toilet: :toilet:

Επισκέπτης
Φιλε! Με την μερεντα δεν συμφιλιωνεσαι ποτε! Ειδικα με τη μποχιλα! Κανονικα το πρωι πριν πιασουν δουλεια! Πρεπει να περασουν 1 βολτα απο την τουαλετα!!  :toilet: :toilet:
Εξαρτάται τι έχουνε φάει τύπε. Αν φερ ειπείν έχουν καταναλώσει χόρτα, τότε η μερέντα έχει την τάση να ζέχνει πριν καν βγάλεις τον πούτσο έξω. Γι' αυτό στις πρωκτοδότριες συστήνεται η συχνή κατανάλωση κρέατος (κυρίως λευκού) και υδατανθράκων.
Πάντως, αν έχει πάει τουαλέτα πριν, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην έχει αδιάσει πλήρως (ειδικά αν την έχει πειράξει τίποτε) και να βρίσκονται μερεντικά ψήγματα στο μέρος του εντέρου κοντά στην έξοδο. Σ' αυτή την περίπτωση είναι ζήτημα μερικών παλινδρομήσεων να τα εξορύξεις στον έξω κόσμο. Η τουαλέτα λοιπόν, δεν είναι σωτήρια και πολλές φορές μπορεί να έχει αποτελέσματα εκ διαμέτρου αντίστροφα από το προσδοκώμενα.
Οπότε, την καλύτερη μέθοδος μερεντικής αντισύλληψης αποτελεί το κλύσμα το οποίο δεν μπορεί να γίνεται συχνά επειδή καταπονεί τα τοιχώματα του εντέρου και είναι επικίνδυνο για την υγεία της τιμώμενης.
Αλλά πρόσεξε μην πέφτεις στην παγίδα καθώς πολλοί μπερδεύουν την κωλίλα με τη μερεντίλα!  Δύο οσμές εκ διαμέτρου διαφορετικές αλλά με την κωλίλα άμεσα αντιμετωπίσιμη καθώς καταπολεμάται δραστικά με ξύρισμα και συχνό πλύσιμο οπότε και αδικαιολόγητη.
Η μερεντίλα με τη σειρά της είναι ένα από τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν προς αναζήτηση της υπέρτατης ηδονής. Ευτυχώς, λίγοι τα ξεπερνούν με αποτέλεσμα ο πρωκτικός έρωτας να θεωρείται ακόμη και στις μέρες μας εκλεκτό έδεσμα της ερωτικής συναναστροφής.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
αντε ποιος θα κανει την αρχη και να ρωτησει πως μεγαλωνει ο πουτσος?? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ενδεχομένως να έχω μισκονσέπσιον.
πάντως αυτό που λέω το έχω διαπιστώσει απο την προσωπική μου εμπειρία.
Φίλε παιχνίδια που παίζουν το μυαλό και τα μάτια είναι. Εγώ για παράδειγμα, όταν γαμήσω καμιά χοντρή, παρόλο που μου αρέσουν που και που, νιώθω τον πούτσο μου σαν πουλάκι 10χρονου, φαντάζομαι επειδή το συγκρίνω άμεσα με τις μπουτάρες της και την κωλάρα της.
Αν τύχει και έχει καθρέφτη όμως δίπλα, διαπιστώνω ότι δεν είναι έτσι τα πράματα.
Πιθανόν κάτι ανάλογο να συμβαίνει και σ' εσένα με τις ψηλές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εξαρτάται τι έχουνε φάει τύπε. Αν φερ ειπείν έχουν καταναλώσει χόρτα, τότε η μερέντα έχει την τάση να ζέχνει πριν καν βγάλεις τον πούτσο έξω. Γι' αυτό στις πρωκτοδότριες συστήνεται η συχνή κατανάλωση κρέατος (κυρίως λευκού) και υδατανθράκων.
Πάντως, αν έχει πάει τουαλέτα πριν, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην έχει αδιάσει πλήρως (ειδικά αν την έχει πειράξει τίποτε) και να βρίσκονται μερεντικά ψήγματα στο μέρος του εντέρου κοντά στην έξοδο. Σ' αυτή την περίπτωση είναι ζήτημα μερικών παλινδρομήσεων να τα εξορύξεις στον έξω κόσμο. Η τουαλέτα λοιπόν, δεν είναι σωτήρια και πολλές φορές μπορεί να έχει αποτελέσματα εκ διαμέτρου αντίστροφα από το προσδοκώμενα.
Οπότε, την καλύτερη μέθοδος μερεντικής αντισύλληψης αποτελεί το κλύσμα το οποίο δεν μπορεί να γίνεται συχνά επειδή καταπονεί τα τοιχώματα του εντέρου και είναι επικίνδυνο για την υγεία της τιμώμενης.
Αλλά πρόσεξε μην πέφτεις στην παγίδα καθώς πολλοί μπερδεύουν την κωλίλα με τη μερεντίλα!  Δύο οσμές εκ διαμέτρου διαφορετικές αλλά με την κωλίλα άμεσα αντιμετωπίσιμη καθώς καταπολεμάται δραστικά με ξύρισμα και συχνό πλύσιμο οπότε και αδικαιολόγητη.
Η μερεντίλα με τη σειρά της είναι ένα από τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν προς αναζήτηση της υπέρτατης ηδονής. Ευτυχώς, λίγοι τα ξεπερνούν με αποτέλεσμα ο πρωκτικός έρωτας να θεωρείται ακόμη και στις μέρες μας εκλεκτό έδεσμα της ερωτικής συναναστροφής.

εσύ και ο Ζαμπούνης μόνο τέτοια εμμονή στο σαβουάρ βιβρ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε παιχνίδια που παίζουν το μυαλό και τα μάτια είναι. Εγώ για παράδειγμα, όταν γαμήσω καμιά χοντρή, παρόλο που μου αρέσουν που και που, νιώθω τον πούτσο μου σαν πουλάκι 10χρονου, φαντάζομαι επειδή το συγκρίνω άμεσα με τις μπουτάρες της και την κωλάρα της.
Αν τύχει και έχει καθρέφτη όμως δίπλα, διαπιστώνω ότι δεν είναι έτσι τα πράματα.
Πιθανόν κάτι ανάλογο να συμβαίνει και σ' εσένα με τις ψηλές.
ααααχχααχχαχααχχαχα
να σαι καλά τύπε με έχει πιάσει το στομάχι μου σήμερα με τις ποστιές σου.
αχχχχχχχχχχαχααχααχχααχαχαχαχαχχαχααχ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ρε τυπε βγαζεις μερεντα και συνεχιζεις? :2funny:εισαι ηρωας

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Αν μεινει κ πανω στην πουτσα! Ειναι πρασινο!  :zombie: :zombie:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φίλε παιχνίδια που παίζουν το μυαλό και τα μάτια είναι. Εγώ για παράδειγμα, όταν γαμήσω καμιά χοντρή, παρόλο που μου αρέσουν που και που, νιώθω τον πούτσο μου [size=20pt]σαν πουλάκι 10χρονου[/size],
ενω στην πραγματικοτητα ειναι σα 12χρονου ε? :birdman:

αλλος ενας μυθος ειναι οτι οι χοντρες ειναι πιο στενες απ τις αδυνατες :jerking:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ρε τυπε βγαζεις μερεντα και συνεχιζεις? :2funny:εισαι ηρωας
Μην ξεχνάς ότι έχω πληρώσει ;)
Αυτή μπορεί να το κάνει και επίτηδες για να την σκαπουλάρει. Αλλά στον παλιό δεν περνούν αυτά :s&m_2:

Αν μεινει κ πανω στην πουτσα! Ειναι πρασινο!  :zombie: :zombie:
Το κακό τύπε είναι ότι πολλές φορές είναι σκοτεινά και δεν μπορείς να διακρίνεις την απόχρωση, οπότε επαφίεται καθαρά στην εμπειρία σου να καταλάβεις τι έχει φάει η γκόμενα...
Έλα όμως που και να το πετύχεις, αυτή δεν πρόκειται να το παραδεχτεί :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην ξεχνάς ότι έχω πληρώσει ;)
Αυτή μπορεί να το κάνει και επίτηδες για να την σκαπουλάρει. Αλλά στον παλιό δεν περνούν αυτά :s&m_2:
παλιέ μην κολλάς.....
αστες να σε χέζουν και μην πτοείσαι.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
ενω στην πραγματικοτητα ειναι σα 12χρονου ε? :birdman:

αλλος ενας μυθος ειναι οτι οι χοντρες ειναι πιο στενες απ τις αδυνατες :jerking:
Το χω ακουσει κ εγω αυτο! Κ καλα λενε απο το πολυ λιπος! Στενευουν!! Χοντρη σε μπουρδελο που εχω παρει ηταν σαν πηγαδι! Αερας λεμε!  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom