Νέα

Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο την έχουμε τελικά εμείς οι Έλληνες??? (με την καλή έννοια)

• Από το ολότελα.. (έως 10π)

Ψήφοι: 11 2,2%
  • Νιώθω καλά...(11π έως 13π)

Ψήφοι: 60 12,2%
  • Πιστέυω σε εμένα..(14π έως 16π)

Ψήφοι: 216 44,1%
  • Ελλάς το μεγαλείο σου..(17π έως 20π)

Ψήφοι: 172 35,1%
  • Τα πλούτη μου είναι αυτό... (21π έως ~)

Ψήφοι: 31 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    490

Επισκέπτης
Κοιτα αυτο δεν το ειχα σκεφτει διοτι στη δικη μου μετρηση δεν ειχα τετοιο θεμα. Φανταζομαι παντως οτι θα πρεπει να μετρησεις μετα το λιπος, αφου η γενικη λογικη ειναι να μετρας το ωφελιμο μηκος.
Όπου χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν τέτοιες εκφράσεις, καταλαβαίνεις ότι το ζήτημα είναι περίπλοκο ;)

Πες λοιπόν ότι εγώ έχω λίπος και μετράω το ωφέλιμο μήκος όπως λες. Αν χάσω κιλά θα αφαιρεθεί. Άρα το ωφέλιμο μήκος αυξάνεται άρα πρακτικά μεγαλώνει ο πούτσος μου; Ανάλογα με τις αυξομοιώσεις τους βάρους μου πρέπει να αναφέρω και διαφορετικό μήκους πέους δηλαδή; Ή απλά να μετρηθεί πιέζοντας την περιοχή ώστε να βρω το μέγιστο δυνατό μήκος που μπορώ να έχω;

Επίσης:
Αν το πέος σου είναι κυρτό το μετράς από την έξω πλευρά της καμπύλης ή από την έσω;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Όπου χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν τέτοιες εκφράσεις, καταλαβαίνεις ότι το ζήτημα είναι περίπλοκο ;)

Πες λοιπόν ότι εγώ έχω λίπος και μετράω το ωφέλιμο μήκος όπως λες. Αν χάσω κιλά θα αφαιρεθεί. Άρα το ωφέλιμο μήκος αυξάνεται άρα πρακτικά μεγαλώνει ο πούτσος μου; Ανάλογα με τις αυξομοιώσεις τους βάρους μου πρέπει να αναφέρω και διαφορετικό μήκους πέους δηλαδή; Ή απλά να μετρηθεί πιέζοντας την περιοχή ώστε να βρω το μέγιστο δυνατό μήκος που μπορώ να έχω;

Επίσης:
Αν το πέος σου είναι κυρτό το μετράς από την έξω πλευρά της καμπύλης ή από την έσω;

Συμπέρασμα, χάστε κιλά για να μεγαλώσει ο πούτσος σας

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μου φαινεται ''καπως'' να σχολιαζουν Ανδρες το μεγεθος του πεους ....... :S
Ουτε να το δοκιμαζαν κιολας ......  :headbang:

Εδω χρειαζονται γυναικειες αποψεις και οχι ανδρικες......  :grin:

Επισκέπτης
Μου φαινεται ''καπως'' να σχολιαζουν Ανδρες το μεγεθος του πεους ....... :S
Ουτε να το δοκιμαζαν κιολας ......  :headbang:

Εδω χρειαζονται γυναικειες αποψεις και οχι ανδρικες......  :grin:
Μπα άσε. Είχα πείσει μία ότι τον έχω 30 εκατοστά...
Γενικά με αντίλληψη μεγεθών, αποστάσεων, χώρων, έχουν μεγάλο θέμα οι γυναίκες.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
γιατι δε βαζουμε μια ψηφοφορια ποιος τον εχει μεγαλυτερο και ποιος μικροτερο?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μπα άσε. Είχα πείσει μία ότι τον έχω 30 εκατοστά...
Γενικά με αντίλληψη μεγεθών, αποστάσεων, χώρων, έχουν μεγάλο θέμα οι γυναίκες.
Και την χουφτωσες ? Χουφτωστην χουφτωστην !!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και την χουφτωσες ? Χουφτωστην χουφτωστην !!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρέ την ξεκώλιασα. Κι εκεί είναι η πλάκα. Ένα ολόκληρο βράδυ τον είχε στα χέρια της, στο στόμα, στο μουνί, στον κώλο της και τελικά πείστηκε ότι είναι 30 εκ... Μέχρι εκεί φτάνει η αντίλληψή τους. Και μετά βγαίνουν και μιλούν για ιδανικά μεγέθη πανάθεμά τες :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μωρέ την ξεκώλιασα. Κι εκεί είναι η πλάκα. Ένα ολόκληρο βράδυ τον είχε στα χέρια της, στο στόμα, στο μουνί, στον κώλο της και τελικά πείστηκε ότι είναι 30 εκ... Μέχρι εκεί φτάνει η αντίλληψή τους. Και μετά βγαίνουν και μιλούν για ιδανικά μεγέθη πανάθεμά τες :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το κανονικο σε μηκος και πλατος, αν ξερουμε να το χρησιμοποιησουμε ειμαστε...ανεπαναληπτοι!!!! :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τελειο μεγεθος ειναι οταν (αμα το χρησιμοποιεις καλα) δεν σε αφησει για αυτο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ισχύει.
Ισχύει.
φιλαεάκι.
θα σου έλεγα να κάνεις κανα μάθημα ανατομίας....
και να μας πεις πώς σε μια γκόμενα 1.55 που σε μήκος σώματος 50 ποντους πρέπει να χωρέσεις συκώτια έντερα στομάχια μήτρες καρδιές, σπλήνες παχέα έντερα κλπ ένας με πούτσα 19 πόντους δεν σπρώχνει μήτρα απ τους 15 πόντους ενώ σε μια 1.90 ένας 15άρης δε χρειάζεται και ντίλντο για να πατώσει......

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τελειο μεγεθος ειναι επισης αν την πρωτη φορα που σε δει γυμνο δεν βαλει τα γελια. Μετα το μονο που εχεις να φοβασε ειναι να βαλει τα γελια αν δεν ξερεις να το δουλευεις.

Επισκέπτης
φιλαεάκι.
θα σου έλεγα να κάνεις κανα μάθημα ανατομίας....
και να μας πεις πώς σε μια γκόμενα 1.55 που σε μήκος σώματος 50 ποντους πρέπει να χωρέσεις συκώτια έντερα στομάχια μήτρες καρδιές, σπλήνες παχέα έντερα κλπ ένας με πούτσα 19 πόντους δεν σπρώχνει μήτρα απ τους 15 πόντους ενώ σε μια 1.90 ένας 15άρης δε χρειάζεται και ντίλντο για να πατώσει......
Απλό είναι...
Πως σε κοπέλες 1,5 μέτρο με μουνιά που με ρουφούν ολόκληρο, έχουν σώματα που χωρούν όλα τα παραπάνω;
Και μην μου πεις ότι δεν υπάρχουν κοντοπούτανα με τεράστιους κόλπους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom