kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οπως νομιζεις μαγκα Δεν ξερω να σου πω το σωστο μεγεθος αλλα γαμω καλα.Εσενα με τον μεγαλο σε σουταρανε πολλες?και εγω καταλαβα...μικροτσουτσουνος δικε μου....
οπως νομιζεις μαγκα Δεν ξερω να σου πω το σωστο μεγεθος αλλα γαμω καλα.Εσενα με τον μεγαλο σε σουταρανε πολλες?και εγω καταλαβα...μικροτσουτσουνος δικε μου....
δεν κοιτάμε την εξαίρεση ξεκινάμε απ τον κανόνα.....Απλό είναι...
Πως σε κοπέλες 1,5 μέτρο με μουνιά που με ρουφούν ολόκληρο, έχουν σώματα που χωρούν όλα τα παραπάνω;
Και μην μου πεις ότι δεν υπάρχουν κοντοπούτανα με τεράστιους κόλπους;
πλακα κανω τυπε....βεβαια οσο πιο μεγαλος.. τοσο δεν ξεκολανε οι γκομενες απο πανω σου...οπως νομιζεις μαγκα Δεν ξερω να σου πω το σωστο μεγεθος αλλα γαμω καλα.Εσενα με τον μεγαλο σε σουταρανε πολλες?
εγω ξερω οτι αν της γαμησεις καλα δεν ξεκολανε και φυσικα με το 10ποντο εχεις ντεζαβανταζ.Και εγω πλακα κανωπλακα κανω τυπε....βεβαια οσο πιο μεγαλος.. τοσο δεν ξεκολανε οι γκομενες απο πανω σου...
εγώ που κουράζομαι πλέον λόγω ηλικίας και τις βάζω να γαμιούνται αναμεταξύ τους και τον παίζω στη γωνία που ανήκω;εγω ξερω οτι αν της γαμησεις καλα δεν ξεκολανε και φυσικα με το 10ποντο εχεις ντεζαβανταζ.Και εγω πλακα κανω
μα ποσα κιλα μαλακας εισαι τελοσπαντων?φιλαεάκι.
θα σου έλεγα να κάνεις κανα μάθημα ανατομίας....
και να μας πεις πώς σε μια γκόμενα 1.55 που σε μήκος σώματος 50 ποντους πρέπει να χωρέσεις συκώτια έντερα στομάχια μήτρες καρδιές, σπλήνες παχέα έντερα κλπ ένας με πούτσα 19 πόντους δεν σπρώχνει μήτρα απ τους 15 πόντους ενώ σε μια 1.90 ένας 15άρης δε χρειάζεται και ντίλντο για να πατώσει......
εγώ που κουράζομαι πλέον λόγω ηλικίας και τις βάζω να γαμιούνται αναμεταξύ τους και τον παίζω στη γωνία που ανήκω;
σε ποιά κατηγορία;
εισαι ωραιος μερακλης αλλα μην τον παιζεις ρε τι σκατα δεν μπορεις λογω ηλικιας οχι λογω βιτσιουεγώ που κουράζομαι πλέον λόγω ηλικίας και τις βάζω να γαμιούνται αναμεταξύ τους και τον παίζω στη γωνία που ανήκω;
σε ποιά κατηγορία;
Μην μπλέκεις ρε τύπε Ελλάδες και πατρίδες, κερατάδες και βλακείες.δεν κοιτάμε την εξαίρεση ξεκινάμε απ τον κανόνα.....
αλλά είναι λογικό στην ελλάδα όπου είναι όλοι κερατάδες πλην αυτού που η γυναίκα του δεν τον κερατώνει ποτέ να ξεκινάνε πάντα τη συζήτηση απ το εξέπσιον.
άλλωστε ο κερατάς δεν έχει κανένα πρόβλημα να γαμάει τις γυναίκες όλων των αλλων αλλά κόβει κεφάλια όταν του γαμήσουν τη δική του....
με 1.μα ποσα κιλα μαλακας εισαι τελοσπαντων?
τι αλλο θ ακουσουμε εδω μεσα...
με ποσες γυναικες εχεις παει ?με 2?
για το ποσο τον εχεις δε ρωταω καν...
Μην μπλέκεις ρε τύπε Ελλάδες και πατρίδες, κερατάδες και βλακείες.
Για γυναίκες μιλούμε.
Και συνεχίζω:
Το παραπάνω δεν είναι εξαίρεση καθόλου, είναι τόσο συνηθισμένο όσο και στις ψηλές γυναίκες καθώς οι αναλογίες μεγένθυσης του κόλπου κατά τον ερεθισμό είναι τόσο τραγικά μεγάλες σε σχέση με το αρχικό του μέγεθος, που τα παραπάνω εκατοστά σε ύψος, επηρεάζουν όσο επηρεάζει και το ύψος το μήκος της ψωλής. Δηλαδή αμελητέα.
Επίσης, μην ξεχνάς ότι μία που είναι 1,75 μπορεί να ξεπερνάει μία άλλη που είναι 1,60 μόνο από το μήκος ποδιών και λαιμού και καθόλου από το σώμα της.
Άλλος ένας λόγος που καταρρίπτει την αναλογία ύψους/κόλπου, εκτός κι αν πιστεύεις ότι το μέγεθος της μύτης υποδηλώνει το μέγεθος της πούτσας και το μήκος της γάμπας υποδηλώνει το μέγεθος του μουνιού.
στην σωστη ....εγώ που κουράζομαι πλέον λόγω ηλικίας και τις βάζω να γαμιούνται αναμεταξύ τους και τον παίζω στη γωνία που ανήκω;
σε ποιά κατηγορία;
Ρε φίλε, ο κόλπος διαστέλλεται και κατά μήκος/βάθος. Οπότε, μπορεί αυτής που είναι πιο κοντή να είναι ελαστικότερος. Τόσο δύσκολο είναι;ρε φιλαράκι δε μιλάμε για ερεθισμό.
πώς να στο πω να το καταλάβεις
μια γκόμενα 2 μέτρα δε μπορεί να έχει μήκος τραχήλου όσο μια 1.50.
τι διάλο. τι δεν καταλαβαίνετε;
πάμε πάλι....Ρε φίλε, ο κόλπος διαστέλλεται και κατά μήκος/βάθος. Οπότε, μπορεί αυτής που είναι πιο κοντή να είναι ελαστικότερος. Τόσο δύσκολο είναι;
Επίσης, διαφωνείς μ' αυτό που σου λέω για διαφορά ύψους λόγω ποδιών/λαιμού;
Το απόλυτο/αρχικό μέγεθος είναι μικρό και με την είσοδο του πέους μεγενθύνεται. Σε άλλες πολύ, σε άλλες λίγο αλλά ανεξάρτητα από το ύψος της.πάμε πάλι....
εγώ σου μιλάω για απόλυτα μεγέθη και συ μου μιλάς για διαστολές και ελαστικότητα......
παραδίνομαι....
αφού το λέτε έτσι είναι.
μια δίμετρη έχει τον ιδιο κολπο με την μαντόνα.
τελεία και παύλα.
Το απόλυτο/αρχικό μέγεθος είναι μικρό και με την είσοδο του πέους μεγενθύνεται. Σε άλλες πολύ, σε άλλες λίγο αλλά ανεξάρτητα από το ύψος της.
Και για να μιλήσουμε με δεδομένα:
Αρχικό βάθος: 9-10 cm
Ερεθισμένο βάθος: 12-15 cm
Τεντωμένο βάθος: 20-23 cm
Οπότε, μπορεί η Μαντόνα να έχει 9,5-14-22 ενώ η δίμετρη 9-12-21. Είναι άσχετο το ύψος με το βάθος.