Νέα

Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο την έχουμε τελικά εμείς οι Έλληνες??? (με την καλή έννοια)

• Από το ολότελα.. (έως 10π)

Ψήφοι: 11 2,2%
  • Νιώθω καλά...(11π έως 13π)

Ψήφοι: 60 12,2%
  • Πιστέυω σε εμένα..(14π έως 16π)

Ψήφοι: 216 44,1%
  • Ελλάς το μεγαλείο σου..(17π έως 20π)

Ψήφοι: 172 35,1%
  • Τα πλούτη μου είναι αυτό... (21π έως ~)

Ψήφοι: 31 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    490

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το χω ακουσει κ εγω αυτο! Κ καλα λενε απο το πολυ λιπος! Στενευουν!! Χοντρη σε μπουρδελο που εχω παρει ηταν σαν πηγαδι! Αερας λεμε!  :huh:
αααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχα

μαγγανοπήγαδο;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το χω ακουσει κ εγω αυτο! Κ καλα λενε απο το πολυ λιπος! Στενευουν!! Χοντρη σε μπουρδελο που εχω παρει ηταν σαν πηγαδι! Αερας λεμε!  :huh:
ποια χοντρη τυπε ?ποτε την πηρες?

Επισκέπτης
Πολλές το παραγεμίζουνε κιόλας με κρέμα, σαν πρωτοχρονιάτικη γαλοπούλα τύπε.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
ποια χοντρη τυπε ?ποτε την πηρες?
Παει καιρος τωρα! Βεργας 6 το πανω μπουρδελακι! Χρονος και! Ηταν πατσουρα παντου κ ειχε μικροσκοπικα βυζακια! Απορω κ εγω πως μπηκα!  :idiot: :idiot: Μελαχρινη με μακρυ σπαστο μαλλι!

Επισκέπτης
παλιέ μην κολλάς.....
αστες να σε χέζουν και μην πτοείσαι.
Ακόμα και στην ευκοίλια παραμένω αγέρωχος τύπε. Ιδού και η απόδειξη...

Χεχεχε παρόμοιο περιστατικό πριν κάνα χρόνο στο Φωκαίας 22 όπου είχα βρει για μία και μοναδική φορά ένα ξανθό πιπινάκι μπουκιά και συχώριο που στα 20 ευρώ έδινε και κωλαράκι.
Πριν ξεκινήσουμε μου λέει ότι με 10 ευρά κάνει και υπέροχο ακάποτο τσιμπουκάκι.
Όταν αρνήθηκα με ρώτησε με απογοήτευση "μα γιατί;" για να της απαντήσω ότι και καλά δεν θέλω να τελειώσω γρήγορα.
Τέλως πάντων, στο γαμήσι αποδείχθηκε το πιο στενό μουνί της καριέρας μου, πληρωτέο και μη. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πράμα στη ζωή μου. Στενότερη και από την πιο στενή Ταϋλανδέζα που έχω πάρει.  :rockon:
Είχα καυλώσει τόσο που όταν μπήκα στον κώλο (πιο εύκολα απ' ότι μουνί) γαμούσα και ξαναγαμούσα σαν τρελός. Όταν σε κάποια φάση τα ρουθούνια μου ένιωσαν τη γνωστή ευωδιά τον βγάζω και το γκομενάκι αρχίζει να χέζει ασταμάτητα  :2funny:
Συνηθισμένος εγώ, κόβω απτόητος χαρτί, του σκουπίζω το κωλαράκι και βγάζω την καπότα που είχε γίνει σαν την πούτσα του Καζαμπούμπου.
Εκείνη με κοίταζε με κάτι μάτια γουρλωμένα σαν της κουκουβάγιας και ψέλιζε κάτι συγγνώμες.
Της δείχνω τον γυμνό πούτσο μου και της λέω ότι δεν μπορούμε να τον αφήσουμε έτσι.
Συμφωνεί εκείνη κουνώντας το κεφάλι της σαν να έλεγε "βεβαίως, βεβαίως", πέφτει στα γόνατα και τον αρπάζει με μανία στο στόμα της!
Μετά από αρκετά λεπτά μου τραβούσε μαλακία για να χύσω στον κουβά.
Φεύγοντας αντί για δεκαέυρο, μου ζήτησε δυο επιπλέον συγγνώμες.
Αν και σκατά, ήταν μία από τις καλύτερες φάσεις της μπουρδελοκαριέρας μου. Κρίμα που τότε δεν έγραφα κριτικές  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακόμα και στην ευκοίλια παραμένω αγέρωχος τύπε. Ιδού και η απόδειξη...
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα που ήσουνα κρυμμένος εσύ τύπε.
είσαι το πουλέν μου πλέον.
τελεία και παύλα.

Επισκέπτης
Μερικες βαζουν κ τζουρες κρεμας στο πουτσο!  >:(  
Είχες γαμήσει την Μίκη από Φ71Α, Φ54Α και Μονής Προδρόμου τύπε;
Αυτή έμπαινε με τις τρύπες πασαλειμμένες στην κρέμα, πριν τη γαμήσεις έβαζε διπλή στρώση στο μουνί και στην καπότα και αν της ζητούσες κώλο επαναλάμβανε τη διαδικασία εις διπλούν...
Αφού μια φορά τη ρώτησα πως και δεν βάζει κρέμα και στην πίπα και μου απάντησε ότι δεν της αρέσει η γεύση :S

αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα που ήσουνα κρυμμένος εσύ τύπε.
Με μποΰκοτάρει ο lust τύπε επειδή με θέλει μόνο για την πάρτη του.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Είχες γαμήσει την Μίκη από Φ71Α, Φ54Α και Μονής Προδρόμου τύπε;
Αυτή έμπαινε με τις τρύπες πασαλειμμένες στην κρέμα, πριν τη γαμήσεις έβαζε διπλή στρώση στο μουνί και στην καπότα και αν της ζητούσες κώλο επαναλάμβανε τη διαδικασία εις διπλούν...
Αφού μια φορά τη ρώτησα πως και δεν βάζει κρέμα και στην πίπα και μου απάντησε ότι δεν της αρέσει η γεύση :S
Με μποΰκοτάρει ο lust τύπε επειδή με θέλει μόνο για την πάρτη του.
Μπα την Μικη δεν την εχω δοκιμασει! Θυμαμαι την Αλεξια! Δουλευε αγαθουπολεως 54! Καλο μουνακι! Αερογαμησι ομως! Κ απαθεστατη! Κ η Δωρα απο το Φυλης 200! Αν παρολο το πασαλειμα ηταν σχετικα στενη! Η μαλλον εγω τον εχω μεγαλο!!  :sunglasses: :sunglasses: Τελικα ρε μαγκες με το μεγεθος που καταληγουμε? Παντως οταν τις χυνεις στα μουτρα! Κ μιλαω γ γκομενακια δεν εχουν κανα παραπονο! Μαλλον απολαμβανουν τζαμπα κρεμουλα προσωπου!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τελικα ρε μαγκες με το μεγεθος που καταληγουμε?
Ότι άμα τον έχεις μεγάλο δεν μπαίνει στον κώλο, ενώ άμα τον έχεις μικρό μπαίνει αλλά βγαίνει σαν του Γεκινί.
Πουθενά δεν τις βρίσκουμε τις πουτάνες :dunno:

Παντως οταν τις χυνεις στα μουτρα! Κ μιλαω γ γκομενακια δεν εχουν κανα παραπονο! Μαλλον απολαμβανουν τζαμπα κρεμουλα προσωπου!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πρόσεχε μόνο τύπε μην την πάρουν τα σκάγια στα μαλλιά. Πιο καλά να την αγοράσεις παρά να της πληρώσεις το κομμωτήριο :-

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Ότι άμα τον έχεις μεγάλο δεν μπαίνει στον κώλο, ενώ άμα τον έχεις μικρό μπαίνει αλλά βγαίνει σαν του Γεκινί.
Πουθενά δεν τις βρίσκουμε τις πουτάνες :dunno:

Πρόσεχε μόνο τύπε μην την πάρουν τα σκάγια στα μαλλιά. Πιο καλά να την αγοράσεις παρά να της πληρώσεις το κομμωτήριο :-
Το χω υποψιν μου!! Μετα θα αρχιζουν τις υστεριες!  :thumbsup:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εξαρταται το μουνι......... :fuck2: