Χεχεχε παρόμοιο περιστατικό πριν κάνα χρόνο στο
Φωκαίας 22 όπου είχα βρει για μία και μοναδική φορά ένα ξανθό πιπινάκι μπουκιά και συχώριο που στα 20 ευρώ έδινε και κωλαράκι.
Πριν ξεκινήσουμε μου λέει ότι με 10 ευρά κάνει και υπέροχο ακάποτο τσιμπουκάκι.
Όταν αρνήθηκα με ρώτησε με απογοήτευση "μα γιατί;" για να της απαντήσω ότι και καλά δεν θέλω να τελειώσω γρήγορα.
Τέλως πάντων, στο γαμήσι αποδείχθηκε το πιο στενό μουνί της καριέρας μου, πληρωτέο και μη. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πράμα στη ζωή μου. Στενότερη και από την πιο στενή Ταϋλανδέζα που έχω πάρει.
Είχα καυλώσει τόσο που όταν μπήκα στον κώλο (πιο εύκολα απ' ότι μουνί) γαμούσα και ξαναγαμούσα σαν τρελός. Όταν σε κάποια φάση τα ρουθούνια μου ένιωσαν τη γνωστή ευωδιά τον βγάζω και το γκομενάκι αρχίζει να χέζει ασταμάτητα
Συνηθισμένος εγώ, κόβω απτόητος χαρτί, του σκουπίζω το κωλαράκι και βγάζω την καπότα που είχε γίνει σαν την πούτσα του Καζαμπούμπου.
Εκείνη με κοίταζε με κάτι μάτια γουρλωμένα σαν της κουκουβάγιας και ψέλιζε κάτι συγγνώμες.
Της δείχνω τον γυμνό πούτσο μου και της λέω ότι δεν μπορούμε να τον αφήσουμε έτσι.
Συμφωνεί εκείνη κουνώντας το κεφάλι της σαν να έλεγε "βεβαίως, βεβαίως", πέφτει στα γόνατα και τον αρπάζει με μανία στο στόμα της!
Μετά από αρκετά λεπτά μου τραβούσε μαλακία για να χύσω στον κουβά.
Φεύγοντας αντί για δεκαέυρο, μου ζήτησε δυο επιπλέον συγγνώμες.
Αν και σκατά, ήταν μία από τις καλύτερες φάσεις της μπουρδελοκαριέρας μου. Κρίμα που τότε δεν έγραφα κριτικές