Νέα

Ποιά ήταν τα καλύτερα σας χρόνια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.811
Πόντοι
9.297
Η παρτουζα αυτομάτως σε βγάζει από την κατηγορία των κοινών θνητών,δεν χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος για να το νιώσεις αυτό....

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.756
Πόντοι
2.816
Ωραίο θρεντακι.. αν κ πέφτει πολύ σπαμαρισμα..
Σίγουρα υπήρξαν ωραία χρόνια, ωραίες στιγμές.. κ υπάρχουν ακόμα..
Αλλά υπάρχουν κ περίοδοι που όσο κ να σκεφτώ, δεν μπορώ να θυμηθώ τιστοδιαλο έκανα κ πως πέρναγα τότε..

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ελπίζω να μην περνάς πολυ χρόνο με την παρέα σου γιατί θα καφροποιηθεις...διάβασε λίγο Παπαδιαμάντη όταν με το καλό χαλαρώσεις λίγο.Θα με θυμηθείς....
Έχω ήδη καφροποιηθει πολύ αργά :cheesy:, αλλά εντάξει μωρέ σιγά και ποιός δεν έχει καφροποιηθει στις μέρες μας? Ας είμαστε και λίγο αλητεία όμως φάση έχει

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καταργήθηκαν οι ποδιές....
Καταργήθηκε η ψιλή κ η δασεία....
Εξαφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ, κ ας μην το ψήφισα ποτέ μου....
Aids, coronavirus, silicone babies....
Ανεργία, κρίση, πόλεμοι....
Το σεξ το λέμε σχέση τώρα πια....
Υπογεννητικότητα, συμφέροντα.....
Κοιτάξτε να παραδειγματιστειτε απ'αυτά που κάνουν οι γυναίκες κ για αυτό περνάν καλά, και ας αφήσουμε θεωρίες και λεπτομέρειες....
Κοιτάμε την πάρτυ μας, το συμφέρον μας, και δεν χαριζομαστε σε κανέναν και καμία για τίποτα.....
Ούτε τι θα πει η κοινωνία, ο φίλος, η πρώην η νυν και όλος ο πλανήτης παρέα.....
Μπινελικια φουλ.....
Κ από κει πάνε και οι άλλοι.....
Δώστε τα όλα για την καύλα σας.... λογαριασμό εκτός από τη μανα μας, σε κανέναν άλλον ( κ θα συμφωνήσει κ η ίδια σ όλα αυτά, αν είναι να περνάει το παιδί της καλά ) , κ μην περιμένετε ούτε ευχαριστώ, κ ούτε μία δραχμή πίσω.....
Αλλά τίποτα....
τίποτα απολύτως κ από κανέναν.....
Κ σ όποιον αρέσει....
Σ'όποιον δεν αρέσει..... ξύδι....
Στ'αρχιδια σας όλα !
Αύριο ξεκινά μια μέρα δική σου.....
Μην αφήσεις κανέναν να στη χαλάσει....
Αλλά μόνον να συνυπάρξει με τα δικά σου πιστεύω....
Φάε καλά, πήγαινε κάνα γυμναστήριο, κάνε καμία δουλειά να βγάζεις τα προς το ζειν.... κοιμήσου καλά.... ξεκουράσου ακόμα καλύτερα.....
Πηδα, ταξίδεψε....
Αποδεξου την πραγματικότητα που ζεις....
Κ αγάπα τους γύρω σου όπως είναι....
Μόνο τόν εαυτό σου άλλαξε προς το καλύτερο για να περνάς καλύτερα.....αν θες....
Αν δεν θες....νασαι καλά μεγάλε....
Αρκεί να τα βρεις με τον εαυτό σου κ όλα τ άλλα θα ρθουν.....!
Είς υγειαν.....
Όταν τα αποδεχτείς όλα αυτά, πίστεψε με, θα νοιώσεις πολύ καλύτερα
Δεν έχεις καθόλου άδικο, ειδικά αυτό με τα συμφέροντα που είπες νομίζω πάει και στον κοβιντ και στους πολέμους και σε όλα. Όπως και να έχει αυτο που προσπαθώ εγώ κάθε μέρα είναι να είμαι ειλικρινής να λέω αυτό που πιστεύω να είμαι αυθεντικός και να μην κρύβομαι, και φυσικά να έχω καλή ψυχολογία γιατί αυτό πάει και μαζί με την σωματική υγεία, τα άλλα που είπες συμφωνώ αλλά για μετά τις πανελλαδικες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261
Ποια ήταν τα χρόνια της ζωής σας που αναπολείτε περισσότερο? Που δημιουργήσατε τις καλύτερες και πιο ευχάριστες αναμνήσεις σας και περνούσατε πιο καλά?
μεχρι το 2010... πουτανα Ο Λ Α !!!
μετα μεχρι τωρα και αναγκαστικα,
ανωμαλη προσγειωση και συμβιβασμος με την ελληνικη πραγματικοτητα οσο δεν παει για την επιβιωση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.811
Πόντοι
9.297
Έχω ήδη καφροποιηθει πολύ αργά :cheesy:, αλλά εντάξει μωρέ σιγά και ποιός δεν έχει καφροποιηθει στις μέρες μας? Ας είμαστε και λίγο αλητεία όμως φάση έχει
Καθόλου φάση δεν έχει....αηδιάζω όταν ακούω γυναίκες να λένε"ρε μαλακα" και "ρε φίλε" και πιτσιρίκια να πετάνε φανταριστικες εκφράσεις για να δείχνουν ότι....μεγαλωσαν :confused: .

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Καθόλου φάση δεν έχει....αηδιάζω όταν ακούω γυναίκες να λένε"ρε μαλακα" και "ρε φίλε" και πιτσιρίκια να πετάνε φανταριστικες εκφράσεις για να δείχνουν ότι....μεγαλωσαν :confused: .
Εδώ οι γυναίκες λένε "στα αρχιδια μου" το ρε μαλακα σε πείραξε?

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
μεχρι το 2010... πουτανα Ο Λ Α !!!
μετα μεχρι τωρα και αναγκαστικα,
ανωμαλη προσγειωση και συμβιβασμος με την ελληνικη πραγματικοτητα οσο δεν παει για την επιβιωση.
Πάντα υπάρχουν λύσεις θεωρώ

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.174
Πόντοι
3.846
ο κόσμος αλλάζει. Εμείς νοσταλγούμε την περίοδο που είμαστε σωματικά ή οικονομικά πιο εύρωστοι, την περίοδο που είμαστε πιο δημιουργικοί και λέμε "τότε ήταν καλύτερες οι εποχές". Σήμερα λες σε ένα 20χρονο "σε λυπάμαι που δεν έζησες στα 90s να δεις τι γινόταν τότε" - στην ουσία του λες πόσο ωραία περνούσες εσύ όταν ήσουν 20. Γιατί και ο σημερινός 20χρονος χαίρεται τη ζωή στην εποχή που ζούμε.

Είμαι πάνω από 40, δε μου λέει κάτι η μουσική που ξεκίνησε μετά το 2000, δε μπορώ να επικοινωνήσω με χίπστερ, εναλλακτικούς social justice warrioros ,life coaches, γελάω με τα θέματα αυτοπροσδιορισμού, τύπου παντρεύτηκα ένα άλογο, έχω δύο ονόματα, είμαι μπάλα ποδοσφαίρου. Αλλά αν ήμουν σήμερα 18 μάλλον θα τα έβλεπα όλα αυτά πολύ φυσιολογικά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261
Πάντα υπάρχουν λύσεις θεωρώ
σαφως,
1) αν πετυχω τζοκερ, λοττο κλπ
και
2) αν με λιγουρευτει και παντρευτει καμια μουναρα πελουσια με επαβλη, κηπο, πισινα, εξοχικο κλπ.
αλλη λυση-επιλογη δεν υπαρχει.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Με την προ'υ'πηρεσια που είχες δεν μπορούσες να τσιμπήσεις και εσύ μια θέση εκεί;
Μην τα παρατάς...για Α.Σ.Ε.Π.δεν απαιτείται όριο ηλικίας όπως με ένστολες υπηρεσίες.
δεν ειμαι παντρεμενος, δεν εχω παιδια, και δεν εχω την προυπηρεσια που ειχαν οι αλλοι.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
ο κόσμος αλλάζει. Εμείς νοσταλγούμε την περίοδο που είμαστε σωματικά ή οικονομικά πιο εύρωστοι, την περίοδο που είμαστε πιο δημιουργικοί και λέμε "τότε ήταν καλύτερες οι εποχές". Σήμερα λες σε ένα 20χρονο "σε λυπάμαι που δεν έζησες στα 90s να δεις τι γινόταν τότε" - στην ουσία του λες πόσο ωραία περνούσες εσύ όταν ήσουν 20. Γιατί και ο σημερινός 20χρονος χαίρεται τη ζωή στην εποχή που ζούμε.

Είμαι πάνω από 40, δε μου λέει κάτι η μουσική που ξεκίνησε μετά το 2000, δε μπορώ να επικοινωνήσω με χίπστερ, εναλλακτικούς social justice warrioros ,life coaches, γελάω με τα θέματα αυτοπροσδιορισμού, τύπου παντρεύτηκα ένα άλογο, έχω δύο ονόματα, είμαι μπάλα ποδοσφαίρου. Αλλά αν ήμουν σήμερα 18 μάλλον θα τα έβλεπα όλα αυτά πολύ φυσιολογικά.
Δεν ισχύει πάντα θεωρώ, εγώ ας πούμε ακούω και τη παλιά μουσική και τη καινούργια, όπως επίσης θεωρώ ότι κάποια σεξουαλικά θέματα είναι απλώς γελοία, και γενικά έχω υιοθετήσει πράγματα και απ'τους πιο παλιούς που θεωρώ εγώ σωστά

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
σαφως,
και
2) αν με λιγουρευτει και παντρευτει καμια μουναρα πελουσια με επαβλη, κηπο, πισινα, εξοχικο κλπ.
Χαχαχαχ υπομονή

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ποια ήταν τα χρόνια της ζωής σας που αναπολείτε περισσότερο? Που δημιουργήσατε τις καλύτερες και πιο ευχάριστες αναμνήσεις σας και περνούσατε πιο καλά?

Αν στα 18 ανοιγεις νηματα στο μπου μικρε ειμαι σιγουρος σε λιγα χρονια θα εχεις φακελο στην αντιτρομοκρατικη και ποινικο μητρωο παπυρος λαρους οποτε διαβασε να περασεις σε καμια σχολη να βγαινεις με βραχιολακι τουλαχιστον

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.811
Πόντοι
9.297
Εδώ οι γυναίκες λένε "στα αρχιδια μου" το ρε μαλακα σε πείραξε?
Εγώ αντιστεκομενος σθεναρά λέω ότι οι πραγματικές γυναίκες δεν τα λένε αυτά...τα σαχλοκουδουνα μπορούν να εκφράζονται ανάλογα με το ανύπαρκτο επίπεδο τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.811
Πόντοι
9.297
σαφως,
και
Για το 2) θα ενδιαφερθεί κάποια που θα είναι μάλλον άνω των 40....θα σε πειράξει αυτό;

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εγώ αντιστεκομενος σθεναρά λέω ότι οι πραγματικές γυναίκες δεν τα λένε αυτά...τα σαχλοκουδουνα μπορούν να εκφράζονται ανάλογα με το ανύπαρκτο επίπεδο τους.
Εντάξει εμείς οι άνδρες πάντα βρίζουμε περισσότερο, ειδικά αν είσαι και οπαδός, τώρα άμα δε λες ούτε τη λέξη "μαλακα" είσαι άγιος στις μέρες μας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.811
Πόντοι
9.297
δεν ειμαι παντρεμενος, δεν εχω παιδια, και δεν εχω την προυπηρεσια που ειχαν οι αλλοι.
Όπως και να έχει μην τα παρατάς...μπαίνε στο asep. gr και στελνε όπου μπορείς.Ολα είναι τζόγος...μπορεί να σου κάτσει κάτι ακόμα και χρόνια μετά που θα στείλεις λόγω ενστάσεων κτλ.
Βέβαια μπορείς να περνάς και από το ΚΕΠ η τον Δήμο της περιοχής σου να μιλάς με καμμία πρώην συναδελφισσα σου.

OP
OP
J

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αν στα 18 ανοιγεις νηματα στο μπου μικρε ειμαι σιγουρος σε λιγα χρονια θα εχεις φακελο στην αντιτρομοκρατικη και ποινικο μητρωο παπυρος λαρους οποτε διαβασε να περασεις σε καμια σχολη να βγαινεις με βραχιολακι τουλαχιστον
Εντάξει δεν νομίζω να είμαι 18αρης εδώ :embarrased:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom