argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.811
- Πόντοι
- 9.297
Η παρτουζα αυτομάτως σε βγάζει από την κατηγορία των κοινών θνητών,δεν χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος για να το νιώσεις αυτό....
..καπως ετσι!! ΧαχαχαΕφαρμοζες πρόγραμμα δακτυλίου;Σήμερα μόνα ,αυριο-ζυγα;
Έχω ήδη καφροποιηθει πολύ αργά , αλλά εντάξει μωρέ σιγά και ποιός δεν έχει καφροποιηθει στις μέρες μας? Ας είμαστε και λίγο αλητεία όμως φάση έχειΕλπίζω να μην περνάς πολυ χρόνο με την παρέα σου γιατί θα καφροποιηθεις...διάβασε λίγο Παπαδιαμάντη όταν με το καλό χαλαρώσεις λίγο.Θα με θυμηθείς....
Δεν έχεις καθόλου άδικο, ειδικά αυτό με τα συμφέροντα που είπες νομίζω πάει και στον κοβιντ και στους πολέμους και σε όλα. Όπως και να έχει αυτο που προσπαθώ εγώ κάθε μέρα είναι να είμαι ειλικρινής να λέω αυτό που πιστεύω να είμαι αυθεντικός και να μην κρύβομαι, και φυσικά να έχω καλή ψυχολογία γιατί αυτό πάει και μαζί με την σωματική υγεία, τα άλλα που είπες συμφωνώ αλλά για μετά τις πανελλαδικες.Καταργήθηκαν οι ποδιές....
Καταργήθηκε η ψιλή κ η δασεία....
Εξαφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ, κ ας μην το ψήφισα ποτέ μου....
Aids, coronavirus, silicone babies....
Ανεργία, κρίση, πόλεμοι....
Το σεξ το λέμε σχέση τώρα πια....
Υπογεννητικότητα, συμφέροντα.....
Κοιτάξτε να παραδειγματιστειτε απ'αυτά που κάνουν οι γυναίκες κ για αυτό περνάν καλά, και ας αφήσουμε θεωρίες και λεπτομέρειες....
Κοιτάμε την πάρτυ μας, το συμφέρον μας, και δεν χαριζομαστε σε κανέναν και καμία για τίποτα.....
Ούτε τι θα πει η κοινωνία, ο φίλος, η πρώην η νυν και όλος ο πλανήτης παρέα.....
Μπινελικια φουλ.....
Κ από κει πάνε και οι άλλοι.....
Δώστε τα όλα για την καύλα σας.... λογαριασμό εκτός από τη μανα μας, σε κανέναν άλλον ( κ θα συμφωνήσει κ η ίδια σ όλα αυτά, αν είναι να περνάει το παιδί της καλά ) , κ μην περιμένετε ούτε ευχαριστώ, κ ούτε μία δραχμή πίσω.....
Αλλά τίποτα....
τίποτα απολύτως κ από κανέναν.....
Κ σ όποιον αρέσει....
Σ'όποιον δεν αρέσει..... ξύδι....
Στ'αρχιδια σας όλα !
Αύριο ξεκινά μια μέρα δική σου.....
Μην αφήσεις κανέναν να στη χαλάσει....
Αλλά μόνον να συνυπάρξει με τα δικά σου πιστεύω....
Φάε καλά, πήγαινε κάνα γυμναστήριο, κάνε καμία δουλειά να βγάζεις τα προς το ζειν.... κοιμήσου καλά.... ξεκουράσου ακόμα καλύτερα.....
Πηδα, ταξίδεψε....
Αποδεξου την πραγματικότητα που ζεις....
Κ αγάπα τους γύρω σου όπως είναι....
Μόνο τόν εαυτό σου άλλαξε προς το καλύτερο για να περνάς καλύτερα.....αν θες....
Αν δεν θες....νασαι καλά μεγάλε....
Αρκεί να τα βρεις με τον εαυτό σου κ όλα τ άλλα θα ρθουν.....!
Είς υγειαν.....
Όταν τα αποδεχτείς όλα αυτά, πίστεψε με, θα νοιώσεις πολύ καλύτερα
μεχρι το 2010... πουτανα Ο Λ Α !!!Ποια ήταν τα χρόνια της ζωής σας που αναπολείτε περισσότερο? Που δημιουργήσατε τις καλύτερες και πιο ευχάριστες αναμνήσεις σας και περνούσατε πιο καλά?
Καθόλου φάση δεν έχει....αηδιάζω όταν ακούω γυναίκες να λένε"ρε μαλακα" και "ρε φίλε" και πιτσιρίκια να πετάνε φανταριστικες εκφράσεις για να δείχνουν ότι....μεγαλωσαν .Έχω ήδη καφροποιηθει πολύ αργά , αλλά εντάξει μωρέ σιγά και ποιός δεν έχει καφροποιηθει στις μέρες μας? Ας είμαστε και λίγο αλητεία όμως φάση έχει
Εδώ οι γυναίκες λένε "στα αρχιδια μου" το ρε μαλακα σε πείραξε?Καθόλου φάση δεν έχει....αηδιάζω όταν ακούω γυναίκες να λένε"ρε μαλακα" και "ρε φίλε" και πιτσιρίκια να πετάνε φανταριστικες εκφράσεις για να δείχνουν ότι....μεγαλωσαν .
Πάντα υπάρχουν λύσεις θεωρώμεχρι το 2010... πουτανα Ο Λ Α !!!
μετα μεχρι τωρα και αναγκαστικα,
ανωμαλη προσγειωση και συμβιβασμος με την ελληνικη πραγματικοτητα οσο δεν παει για την επιβιωση.
σαφως,Πάντα υπάρχουν λύσεις θεωρώ
δεν ειμαι παντρεμενος, δεν εχω παιδια, και δεν εχω την προυπηρεσια που ειχαν οι αλλοι.Με την προ'υ'πηρεσια που είχες δεν μπορούσες να τσιμπήσεις και εσύ μια θέση εκεί;
Μην τα παρατάς...για Α.Σ.Ε.Π.δεν απαιτείται όριο ηλικίας όπως με ένστολες υπηρεσίες.
Δεν ισχύει πάντα θεωρώ, εγώ ας πούμε ακούω και τη παλιά μουσική και τη καινούργια, όπως επίσης θεωρώ ότι κάποια σεξουαλικά θέματα είναι απλώς γελοία, και γενικά έχω υιοθετήσει πράγματα και απ'τους πιο παλιούς που θεωρώ εγώ σωστάο κόσμος αλλάζει. Εμείς νοσταλγούμε την περίοδο που είμαστε σωματικά ή οικονομικά πιο εύρωστοι, την περίοδο που είμαστε πιο δημιουργικοί και λέμε "τότε ήταν καλύτερες οι εποχές". Σήμερα λες σε ένα 20χρονο "σε λυπάμαι που δεν έζησες στα 90s να δεις τι γινόταν τότε" - στην ουσία του λες πόσο ωραία περνούσες εσύ όταν ήσουν 20. Γιατί και ο σημερινός 20χρονος χαίρεται τη ζωή στην εποχή που ζούμε.
Είμαι πάνω από 40, δε μου λέει κάτι η μουσική που ξεκίνησε μετά το 2000, δε μπορώ να επικοινωνήσω με χίπστερ, εναλλακτικούς social justice warrioros ,life coaches, γελάω με τα θέματα αυτοπροσδιορισμού, τύπου παντρεύτηκα ένα άλογο, έχω δύο ονόματα, είμαι μπάλα ποδοσφαίρου. Αλλά αν ήμουν σήμερα 18 μάλλον θα τα έβλεπα όλα αυτά πολύ φυσιολογικά.
Χαχαχαχ υπομονήσαφως,
1) αν πετυχω τζοκερ, λοττο κλπ
και
2) αν με λιγουρευτει και παντρευτει καμια μουναρα πελουσια με επαβλη, κηπο, πισινα, εξοχικο κλπ.
αλλη λυση-επιλογη δεν υπαρχει.
Ποια ήταν τα χρόνια της ζωής σας που αναπολείτε περισσότερο? Που δημιουργήσατε τις καλύτερες και πιο ευχάριστες αναμνήσεις σας και περνούσατε πιο καλά?
Εγώ αντιστεκομενος σθεναρά λέω ότι οι πραγματικές γυναίκες δεν τα λένε αυτά...τα σαχλοκουδουνα μπορούν να εκφράζονται ανάλογα με το ανύπαρκτο επίπεδο τους.Εδώ οι γυναίκες λένε "στα αρχιδια μου" το ρε μαλακα σε πείραξε?
Για το 2) θα ενδιαφερθεί κάποια που θα είναι μάλλον άνω των 40....θα σε πειράξει αυτό;σαφως,
1) αν πετυχω τζοκερ, λοττο κλπ
και
2) αν με λιγουρευτει και παντρευτει καμια μουναρα πελουσια με επαβλη, κηπο, πισινα, εξοχικο κλπ.
αλλη λυση-επιλογη δεν υπαρχει.
Εντάξει εμείς οι άνδρες πάντα βρίζουμε περισσότερο, ειδικά αν είσαι και οπαδός, τώρα άμα δε λες ούτε τη λέξη "μαλακα" είσαι άγιος στις μέρες μας.Εγώ αντιστεκομενος σθεναρά λέω ότι οι πραγματικές γυναίκες δεν τα λένε αυτά...τα σαχλοκουδουνα μπορούν να εκφράζονται ανάλογα με το ανύπαρκτο επίπεδο τους.
Όπως και να έχει μην τα παρατάς...μπαίνε στο asep. gr και στελνε όπου μπορείς.Ολα είναι τζόγος...μπορεί να σου κάτσει κάτι ακόμα και χρόνια μετά που θα στείλεις λόγω ενστάσεων κτλ.δεν ειμαι παντρεμενος, δεν εχω παιδια, και δεν εχω την προυπηρεσια που ειχαν οι αλλοι.
Εντάξει δεν νομίζω να είμαι 18αρης εδώΑν στα 18 ανοιγεις νηματα στο μπου μικρε ειμαι σιγουρος σε λιγα χρονια θα εχεις φακελο στην αντιτρομοκρατικη και ποινικο μητρωο παπυρος λαρους οποτε διαβασε να περασεις σε καμια σχολη να βγαινεις με βραχιολακι τουλαχιστον