Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Εντάξει.. σχετικά είναι όλα..τι θα σπουδάσεις ...αν είναι αποδοτικό..αν έχει άγχος ...;ν είναι δύσκολο... κλπκλπκλπΓιατι μαλακίες ρε φίλε? Εγώ πιστεύω τα καλύτερα είναι από 18 και μετά που ξεκινάει η φοιτητική ζωή
τύπε ο μικρός δεν ξέρει τι τον περιμένει και ότι μια ζωή θα είναι νουμπάς και θα ψάχνει να κάνει copy paste κωδικες από το stack overflow και μια ζωή θα τρέχει πίσω από τις εξελίξειςΚομμωτική πολύ χρήμα..σπουδές και μ@λ@κιες
Δεν διαφωνώ αλλά τα συγκεκριμένα τμήματα που έχω στο νου δεν είναι δύσκολα.Εντάξει.. σχετικά είναι όλα..τι θα σπουδάσεις ...αν είναι αποδοτικό..αν έχει άγχος ...;ν είναι δύσκολο... κλπκλπκλπ
Σε ευχαριστώ πολύ που μου δίνεις ωθηση να πραγματοποιήσω τους στόχους μου χαχαχτύπε ο μικρός δεν ξέρει τι τον περιμένει και ότι μια ζωή θα είναι νουμπάς και θα ψάχνει να κάνει copy paste κωδικες από το stack overflow και μια ζωή θα τρέχει πίσω από τις εξελίξεις
Κουρέας, σουπερ δουλειά. Σε 10' 12 ευρώ, σε μια ώρα όσα βγάζει senior developer τη μέρα. Αλλά έτσι είναι οι μόδες
Eντάξει όταν δεις τα δύσκολα θυμήσου ότι μπορείς πάντα να γίνεις κουρέαςΣε ευχαριστώ πολύ που μου δίνεις ωθήσει να πραγματοποιήσω τους στόχους μου χαχαχ
Την τεχνίτη νοημοσύνη ο προγραμματιστής τη φτιάχνει.Eντάξει όταν δεις τα δύσκολα θυμήσου ότι μπορείς πάντα να γίνεις κουρέας
ΥΓ. τεχνητή νοημοσύνη που αντικαθιστά προγραμματιστή έχω δει, ΤΝ που αντικαθιστά κουρέα ακόμα δεν είδα.
Αν περιμένεις τη φοιτητική ζωή να περάσεις καλά, κλάφτα Χαράλαμπε.Γιατι μαλακίες ρε φίλε? Εγώ πιστεύω τα καλύτερα είναι από 18 και μετά που ξεκινάει η φοιτητική ζωή
Γιατί το λες αυτό ?Αν περιμένεις τη φοιτητική ζωή να περάσεις καλά, κλάφτα Χαράλαμπε.
Επειδη με παρεθεσες και εμενα.. Τι θες να πεις δεν καταλαβαινω.. ?Την τεχνίτη νοημοσύνη ο προγραμματιστής τη φτιάχνει.
Εσύ, πιτσιρίκι, έκανες πολύ μεγάλο διάλειμμα...το bou θα είναι εδώ και μετά τις εξετάσεις, δεν φεύγει.Δεν διαφωνώ αλλά τα συγκεκριμένα τμήματα που έχω στο νου δεν είναι δύσκολα.
By mistakeΕπειδη με παρεθεσες και εμενα.. Τι θες να πεις δεν καταλαβαινω.. ?
ΟκBy mistake
Δεν έχω καλή σχέση με τους τόνους, στην έκθεση πάντα γράφω χωρίς τόνουςΕσύ, πιτσιρίκι, έκανες πολύ μεγάλο διάλειμμα...το bou θα είναι εδώ και μετά τις εξετάσεις, δεν φεύγει.
Διάβαζε να περάσεις, να χαρούμε όλοι!!
(Και για να μαθαίνεις και κάτι χρήσιμο από εδώ....στο θέμα του νήματος : το "ποια" δεν παίρνει τόνο
και το "καλύτερά σας" παίρνει δύο τόνους
)
Γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το πως θα περάσεις τα φοιτητικά σου χρόνια και κυρίως το πως είναι ο χαρακτήρας σου. Αν δίνεις περισσότερη έμφαση στα μουνάκια ή στις σπουδές σου. Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Εγώ προσωπικά πέρασα καλά επί εποχή στρατού. Είχε βέβαια και τις κακές μέρες, αλλά σε ευρύτερο πλαίσιο, ήταν μια περίοδος χωρίς υποχρεώσεις, ευθύνες. Φαΐ, ύπνος και καμιά σκοπιά.Γιατί το λες αυτό ?
κλάφ' τα ΧαράλαμπεΔεν έχω καλή σχέση με τους τόνους, στην έκθεση πάντα γράφω χωρίς τόνους
Δίνω προφορικά οπότε δεν μετράνε τόνοι- ορθογραφίακλάφ' τα Χαράλαμπε
Γιατί δεν μπορείς να δίνεις έμφαση και στα δύο δηλαδή? Κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα και τα προλαβαίνεις όλα.Γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το πως θα περάσεις τα φοιτητικά σου χρόνια και κυρίως το πως είναι ο χαρακτήρας σου. Αν δίνεις περισσότερη έμφαση στα μουνάκια ή στις σπουδές σου. Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Εγώ προσωπικά πέρασα καλά επί εποχή στρατού. Είχε βέβαια και τις κακές μέρες, αλλά σε ευρύτερο πλαίσιο, ήταν μια περίοδος χωρίς υποχρεώσεις, ευθύνες. Φαΐ, ύπνος και καμιά σκοπιά.