Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Mαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τον ώμο δεν έχει η αλβανοκωλάρα?
Τελικά θα είναι αυτή που μου την έπεσε τις προάλλες. Έχει όμως λίγο σπασμένο πρόσωπο, εντάξει για καρφώματα είναι στα 4 και να τη χορταίνεις.
Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 16:00 τσουκ πέρασα από εκεί να ξαποστάσω, τσουκ η ξανθιά φοράδα η Άννα πρώτη φορά την πέτυχα, λύσσα είχε πέρα δώθε, πέρα δώθε, την όργωσε την πλατεία. Εγώ καθόμουν όξω και κάπνιζα. Σε μια φάση πέφτει σήμα ότι πλησιάζει Αστυνομία, ρε LOL για το πότε χαθήκανε όλες!!
Άλλες πήγαν στο πατάρι του JOYS, άλλες στα παραπέρα στενά...
Μετά από 5 λεπτά ξαναβγήκανε έξω.
Φορούσε 12ποντες μαύρες μπότες η ξανθιά, το μαλλί κοτσίδα ψηλά, χοντρό σχετικά καλσόν για να μην κρυώνουν οι μπουτάρες της, μες στην καύλα ήτανε!
Την πέτυχα κι εγώ την Άννα απόψε γύρω στις 6:00 το απόγευμα να κόβει βόλτες στο πεζοδρόμιο λίγα μέτρα παρακάτω από το Joy's, πήγα εκεί επί τούτου γι' αυτήν καθώς ήξερα ότι δούλευε παλιότερα στο "Amnezia" που ήμουν θαμώνας αλλά δεν τη θυμόμουν... Είναι όντως όμορφη και σαν μύγα μες το γάλα στην πλατεία γι' αυτό ζητάει και 35 ευρώ, να φανταστείτε εγώ κατάλαβα ότι είναι αυτή μόνο και μόνο απ' την εμφάνιση που ξεχώριζε και πήγα και της μίλησα κατ' ευθείαν. Το πρόγραμμά της τυπικό, τιμή ανέφερα, απ' ό,τι μου είπε κάθεται μέχρι τις 6:30 περίπου όπως και οι περισσότερες εκεί άλλωστε. Στο "Amnezia" βέβαια είχε τη φήμη φόλας, δεν την έχει πάρει κανείς τώρα που πιατσάρει στην πλατεία Λαυρίου να μας κατατοπίσει;