Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Mαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τον ώμο δεν έχει η αλβανοκωλάρα?
Τελικά θα είναι αυτή που μου την έπεσε τις προάλλες. Έχει όμως λίγο σπασμένο πρόσωπο, εντάξει για καρφώματα είναι στα 4 και να τη χορταίνεις.
Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 16:00 τσουκ πέρασα από εκεί να ξαποστάσω, τσουκ η ξανθιά φοράδα η Άννα πρώτη φορά την πέτυχα, λύσσα είχε πέρα δώθε, πέρα δώθε, την όργωσε την πλατεία. Εγώ καθόμουν όξω και κάπνιζα. Σε μια φάση πέφτει σήμα ότι πλησιάζει Αστυνομία, ρε LOL για το πότε χαθήκανε όλες!!
Άλλες πήγαν στο πατάρι του JOYS, άλλες στα παραπέρα στενά...
Μετά από 5 λεπτά ξαναβγήκανε έξω.
Φορούσε 12ποντες μαύρες μπότες η ξανθιά, το μαλλί κοτσίδα ψηλά, χοντρό σχετικά καλσόν για να μην κρυώνουν οι μπουτάρες της, μες στην καύλα ήτανε!

Την πέτυχα κι εγώ την Άννα απόψε γύρω στις 6:00 το απόγευμα να κόβει βόλτες στο πεζοδρόμιο λίγα μέτρα παρακάτω από το Joy's, πήγα εκεί επί τούτου γι' αυτήν καθώς ήξερα ότι δούλευε παλιότερα στο "Amnezia" που ήμουν θαμώνας αλλά δεν τη θυμόμουν... Είναι όντως όμορφη και σαν μύγα μες το γάλα στην πλατεία γι' αυτό ζητάει και 35 ευρώ, να φανταστείτε εγώ κατάλαβα ότι είναι αυτή μόνο και μόνο απ' την εμφάνιση που ξεχώριζε και πήγα και της μίλησα κατ' ευθείαν. Το πρόγραμμά της τυπικό, τιμή ανέφερα, απ' ό,τι μου είπε κάθεται μέχρι τις 6:30 περίπου όπως και οι περισσότερες εκεί άλλωστε. Στο "Amnezia" βέβαια είχε τη φήμη φόλας, δεν την έχει πάρει κανείς τώρα που πιατσάρει στην πλατεία Λαυρίου να μας κατατοπίσει;

Επισκέπτης
Δεν εχω ψωνισει ακομη απο πιατσα, βεβαια η πιατσα του JOYS οπως ανεφερες μετα το σουρουπο ψιλοσπαει και αυτες που παραμενουν ειναι οι δευτερας και τριτης διαλογης και αν κανει κρυο καθονται μεσα στο μαγαζι ειτε στο παταρι (κι εκει μαζευονται καβουρογεροι να χαλβαδιαζουν).
Οσο για το πεσιμο αρκετες φορες τις βλεπω να πανε στα καρτοτηλεφωνα και να ριχνονται στους υποψηφιους πελατες ή αν καθεσαι στις καρεκλες εξω (οπως εμενα). Ετσι κι αλλιως κανουν μπαμ οτι εκδιδονται εχει εντελως αλλο καθεστως η συγκεκριμενη πιατσα απο οτι του χοτελ Ανδρονικη.

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
χθεσινη βραδυνη πορνοεξορμηση,

ξεκινωντας απο σολωνος νεκρα, μονο μια μαυρομαλλα κλασικη, 30αρα  δεν θυμαμαι ονομα που αραζει χαμηλα. προσπεραση προς τα κατω αφου περασα το φαναρι με τις μαυρες , περασμα απο lito και τσιμπησα την σοφια την ξανθια. με κατι μπαζα αραζε εκει απεξω .

συνολικος απολογισμος : εχει αραιωσει καπως εκει περα η φαση.

cheers  :humpleg:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Δεν εχω ψωνισει ακομη απο πιατσα, βεβαια η πιατσα του JOYS οπως ανεφερες μετα το σουρουπο ψιλοσπαει και αυτες που παραμενουν ειναι οι δευτερας και τριτης διαλογης και αν κανει κρυο καθονται μεσα στο μαγαζι ειτε στο παταρι (κι εκει μαζευονται καβουρογεροι να χαλβαδιαζουν).
Οσο για το πεσιμο αρκετες φορες τις βλεπω να πανε στα καρτοτηλεφωνα και να ριχνονται στους υποψηφιους πελατες ή αν καθεσαι στις καρεκλες εξω (οπως εμενα). Ετσι κι αλλιως κανουν μπαμ οτι εκδιδονται εχει εντελως αλλο καθεστως η συγκεκριμενη πιατσα απο οτι του χοτελ Ανδρονικη.

Η πιάτσα στο "Ανδρονίκη" είναι μόνο για ψαγμένους, απαιτητικούς και κυριλάτους πιατσόβιους ;)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Η πιάτσα στο "Ανδρονίκη" είναι μόνο για ψαγμένους, απαιτητικούς και κυριλάτους πιατσόβιους ;)

Αλλα και αυτη ειναι πολυ down τωρα .
Αν ανατρεξω σε θυμησες προ 3-4 ετων θα θυμηθω και κατι τελειες μικρες κινεζες αλλα και Κυριες του ανατολικου μπλοκ που αξιζαν τα λεφτα τους .

onfireforyou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και ειμαι μικρος και απειρος στη πιατσοκαταση, τα κομματια που πιατσαρουν εξω απο τα ξενοδοχια γινεται να τα παρουμε και στο αμαξι οπως κανουμε στη ποσειδωνος ή δεν? μην ρωτησετε γιατι να κανεις κατι τετοιο, προσωπικη καβλα..και καλως σας βρηκα!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αλλα και αυτη ειναι πολυ down τωρα .
Αν ανατρεξω σε θυμησες προ 3-4 ετων θα θυμηθω και κατι τελειες μικρες κινεζες αλλα και κυριες του ανατολικου μπλοκ που αξιζαν τα λεφτα τους .

Πραγματικά, τα άλογα που έχουν περάσει από εκεί με προέλευση το ανατολικό μπλοκ αμφιβάλλω αν έχουν περάσει από άλλη πιάτσα του Κέντρου, η χρυσή εποχή ήταν μέχρι το '12 περίπου που έσκασε η βόμβα του Λοβέρδου και νέκρωσε η εν λόγω πιάτσα για καιρό μέχρι που εμφανίστηκαν η Ένη και οι άλλες κοπέλες. Θυμάμαι κάτι μελαχρινές και ξανθιές γυναικάρες να κάνουν πεζοδρόμιο ξεδιάντροπα χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα ντυμένες με καβλιάρικα ρούχα που απορούσες για κάποιες από αυτές πώς και δεν εργάζονται σε studio, πλέον έχω ξεχάσει και τα ονόματά τους, μόνο την ξανθιά με το λαγουδάκι του Playboy tattoo στο στήθος την έλεγαν Κάρολ αν θυμάμαι καλά... Μαζί τους συχνά - πυκνά και η Σαμάνθα η τσιγγάνα με τις τεράστιες βυζάρες - κόλαση, τις Κινέζες που λες δεν τις πολυθυμάμαι αλλά δε μ' ενδιέφερε κιόλας ποτέ το είδος οπότε ίσως γι' αυτό να μην τις έχω συγκρατήσει στη μνήμη μου.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ρε μαγκες για την Τατιανα που ανεφερα τη ρωσσιδα γκιλφ ξερεις κανεις που πιατσαρει. Και μια περιγραφη ισως να τη σταμπαρω...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:pipa3:Πριν λίγο τιμησα ξανά την μαυρουλα Αννα απο Γκάνα σχεδόν την βιασα αρνητικη σε όλα...αλλά την εσπροξα κανονικοτατα

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
η αλβανιδοκολαρα τον δινει κιολας 'η φατε ματια ψαρια? :fuck1:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Πριν λιγο, η Αννα στο Joys, η ξανθια πολονεζα στον γαλαξια και η Λορη η βυζαρου στο ξενοδοχειο στο τριγωνο.
Εκοβαν βολτες και κατι σαπιες στη Λαυριου

zigrift

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους.καμια καλη μαυρουλα θπαρχει πουθενα ρε παιδια?τις καλες εποχες περναγα απο Σωκρατους φορτωνα κανα δυο τουμπανα και τα εσπαγα σε κανα χοτελι εκει κοντα.τωρα ουτε ενα σωστο.εχω ομως τρελες καθλες για μαυρακι.υπαρχει κατι ρε παιδες??

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
η αλβανιδοκολαρα τον δινει κιολας 'η φατε ματια ψαρια? :fuck1:
τον δίνει απροβληματιστα. Το κακό είναι ότι μάλλον έχει χάσει κάποια κιλά και δεν είναι τόσο τούμπανο όσο πέρσι.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
αυτο το joys το πατησιων 176 λετε?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:pipa3:
δωσε αναλυτικη περιγραφη τυπε...
  Πίπα καλη γλυφομουνι δεν ήθελε...φιλια στο στομα με τίποτα γαμηση σε κανονικι στάση δεν ν μαφηνε να την αγκαλιάσουν κεχρί που μουπεσε..εχυσα με το να μ την πεζή...και εγώ μια να γλυφο βυζια και να προσπαθούν να τημ φιλισο...να τη ρουφαο στον λαιμό..και να προσπαθούν να την φιλισο και να μην δεχετε....αλλά ουτε νευριαζε...εχυσα με το να την πεζή και να το τριβή στομουνι της...γενικά έχω πάθη κορεσμό...με τανες σε πιατσες...να τώρα; Παιρναο..απο χαρμάνι...πιατσαρι το ρουμανακι..με μπλε καυτόσορτσ χα χα καλό βράδυ τύποι μου

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
:pipa3:  Πίπα καλη γλυφομουνι δεν ήθελε...φιλια στο στομα με τίποτα γαμηση σε κανονικι στάση δεν ν μαφηνε να την αγκαλιάσουν κεχρί που μουπεσε..εχυσα με το να μ την πεζή...και εγώ μια να γλυφο βυζια και να προσπαθούν να τημ φιλισο...να τη ρουφαο στον λαιμό..και να προσπαθούν να την φιλισο και να μην δεχετε....αλλά ουτε νευριαζε...εχυσα με το να την πεζή και να το τριβή στομουνι της...γενικά έχω πάθη κορεσμό...με τανες σε πιατσες...να τώρα; Παιρναο..απο χαρμάνι...πιατσαρι το ρουμανακι..με μπλε καυτόσορτσ χα χα καλό βράδυ τύποι μου
μην επιτρεψεις στον εαυτο σου να κορευτει τυπε μου !!!

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Την πέτυχα κι εγώ την Άννα απόψε γύρω στις 6:00 το απόγευμα να κόβει βόλτες στο πεζοδρόμιο λίγα μέτρα παρακάτω από το Joy's, πήγα εκεί επί τούτου γι' αυτήν καθώς ήξερα ότι δούλευε παλιότερα στο "Amnezia" που ήμουν θαμώνας αλλά δεν τη θυμόμουν... Είναι όντως όμορφη και σαν μύγα μες το γάλα στην πλατεία γι' αυτό ζητάει και 35 ευρώ, να φανταστείτε εγώ κατάλαβα ότι είναι αυτή μόνο και μόνο απ' την εμφάνιση που ξεχώριζε και πήγα και της μίλησα κατ' ευθείαν. Το πρόγραμμά της τυπικό, τιμή ανέφερα, απ' ό,τι μου είπε κάθεται μέχρι τις 6:30 περίπου όπως και οι περισσότερες εκεί άλλωστε. Στο "Amnezia" βέβαια είχε τη φήμη φόλας, δεν την έχει πάρει κανείς τώρα που πιατσάρει στην πλατεία Λαυρίου να μας κατατοπίσει;
Απλα θα γαμησεις τυπικα ενα ωραιο μουνι. Εμενα δε μου εμεινε κατι για να τη ξαναπαρω. Αλλα ειναι καλη παρεα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom