Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:pipa3:
Απλα θα γαμησεις τυπικα ενα ωραιο μουνι. Εμενα δε μου εμεινε κατι για να τη ξαναπαρω. Αλλα ειναι καλη παρεα...
Το καλοκαιρι ξηγιοτανε. Καλντέρα...τεσπα εχεις δίκιο..την πιεσα πολύ σήμερα αλλά εκηνη ευγενεστατη παρόλα αυτά..βέβαια με της καυλες π μεπιασαν εγώ και παλυ θαχυνα..ακόμα και αν στραβονε..παρατήρησα πως έχειπαχυνη στα μπουτια και της γαμπες αακόμα..η μεεουλα όμως μεσουλα και κοιλιακοι φέτες..βυζακι,.νομιζο σαν να παχυνε και μμπήκε...Έται μ φανηκε ..τεσπα έχει; Δίκιο τυπικό γαμηση..αν ξέρετεκαμια π να τα κανει οόλα...πείτε μ

Κάνα ωραίο μουνακι η μιλφ αδύνατο

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Παιδιά να συντονιστούμε λιγάκι!  :orchestra:

Ο ένας λέει για την Άννα την Γκανέζα και ο άλλος για την Άννα τη Ρουμάνα!  :erection:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
κατι καταλαβα λαθος εγω .
Για την Αννα την πουτανα δεν λενε ?    :-)

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
αμπελαλε τριτο και τελευταιο για Τατιανα Ρωσσιδα γκρανυ. Γνωριζετε που κανει πιατσα? Δωστε και μια περιγραφη πλιζ..

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
αμπελαλε τριτο και τελευταιο για Τατιανα Ρωσσιδα γκρανυ. Γνωριζετε που κανει πιατσα? Δωστε και μια περιγραφη πλιζ..

:think:

Η Τατιάνα δεν είναι η ψηλή καλοστεκούμενη μιλφογκράνυ,μαυρομάλλα με το ψιλοκοντό μαλλί, τα σκιστά μάτια και τα γυαλιά;

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
και αυτη που λες εσυ ποια ειναι? μια 60 φευγα,αδυνατη,ξανθια με αριστοκρατικο στυλ και συνηθως με γουνα?

onfireforyou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και ειμαι μικρος και απειρος στη πιατσοκαταση, τα κομματια που πιατσαρουν εξω απο τα ξενοδοχια γινεται να τα παρουμε και στο αμαξι οπως κανουμε στη ποσειδωνος ή δεν? μην ρωτησετε γιατι να κανεις κατι τετοιο, προσωπικη καβλα..και καλως σας βρηκα!

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
938
Πόντοι
81
νυχτερινη πορνοεξορμηση : 0 εις το πηλικον, καμμια και πουθενα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:think:

Η Τατιάνα δεν είναι η ψηλή καλοστεκούμενη μιλφογκράνυ,μαυρομάλλα με το ψιλοκοντό μαλλί, τα σκιστά μάτια και τα γυαλιά;
Τυπε η ξανθιά μιλφογκιλφ που σουλατσαρι απεναντι αποτο λιτό κανει καλό  :knockinb:? Απο σωμα τι λέει? Φαινετε καλημέρα τα ρούχα....θέλω να εκπληροσο μια φαντασιοση...μου...και εμφανισιακά είναι η κατάλληλη θεωρο

11october

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε η ξανθιά μιλφογκιλφ που σουλατσαρι απεναντι αποτο λιτό κανει καλό  :knockinb:? Απο σωμα τι λέει? Φαινετε καλημέρα τα ρούχα....θέλω να εκπληροσο μια φαντασιοση...μου...και εμφανισιακά είναι η κατάλληλη θεωρο
[/quote
ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΜΙΑ ΨΗΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΤΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ 50+ ΚΑΛΟΣΤΕΚΟΥΜΕΝΗ. ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΤΩ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι τυπεοκτομπερ ααυτή λέω....ωραία τοτε....σαφηνη να γλυφης κτλ? Απο σωμα τι λέει? Καλό? Βυζακι?

11october

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ναι τυπεοκτομπερ ααυτή λέω....ωραία τοτε....σαφηνη να γλυφης κτλ? Απο σωμα τι λέει? Καλό? Βυζακι?
[/q
formet. καλη είναι όπως σου ειπα για την ηλικια της εχει καλο σωματακι και βυζακι. Τα κανει όλα και κολο με το αναλογο δωρακι.Την εχω παρει και ηταν υπομονετικη και με καλη συμετοχη. Βαθυ τσιμπουκι χωρις βιασυνη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
[/q
formet. καλη είναι όπως σου ειπα για την ηλικια της εχει καλο σωματακι και βυζακι. Τα κανει όλα και κολο με το αναλογο δωρακι.Την εχω παρει και ηταν υπομονετικη και με καλη συμετοχη. Βαθυ τσιμπουκι χωρις βιασυνη.
Τέλεια τυπε μου σευχαρηστο θα την τιμήσουν αύριο.... Και θα σου πω εντυποσης....30 παιρνει? Τι έξτρα κανει? Και με ποσά ?

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν ειναι η αλβανιδοκωλαρα κατω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom