Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
704
Πόντοι
86
Η Αλβανοκωλαρα κ τα υπολοιπα κοριτσια εκει στο joys κανουν ακα τσιμπουκια η οχι??Κ γενικα ειναι καθαρες η ειναι πολυ ριψοκινδυνο κατι τετοιο?

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Ατζελα-Αλβανοκωλαρα,δεν κανει ακαποτα..πάρα πολυ καθαρη(μπανιο πριν και μετα)
γενικα καλη περιπτωση.25-30 παιρνει και 5 ευρο το ξενοδοχειο.
πρωκτικό εντος προγράμματος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χάθηκαν ο απόλυτος και ο κατάσκοπος και νέκρωσε το θρεντ εδώ  :S

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
704
Πόντοι
86
Ατζελα-Αλβανοκωλαρα,δεν κανει ακαποτα..πάρα πολυ καθαρη(μπανιο πριν και μετα)
γενικα καλη περιπτωση.25-30 παιρνει και 5 ευρο το ξενοδοχειο.
πρωκτικό εντος προγράμματος.
Ευχαριστω αρχηγε... :hi:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Πεθανε η Σοφια, Ρεγγινα το κανονικο, η ελληνιδα με τα σκουρα καστανα μακρια ισια μαλλια και το χεβιμεταλαδικο λουκ με τζην και φουτερ Iron Maiden. Κριμα και παλι κριμα. Μου ελεγε οτι δεν προκειται να παει απο overdose γιατι ξερει και καταλαβαινει. Αλλα πηρε χαλασμενο πραμα ενδοφλεβια και την εστειλε. Της ειχα πει οτι θα την πηγαινα για καφε σε μαγαζι γιατι της ειχε λειψει αυτο... Δε προλαβα να της κανω το χατηρι.

Συλληπητήρια :huh:

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τι λεει το πεζοδρομιο σημερα? βγηκε κανεις καμια εξορμηση? αντζελα? κουνελι?

rosspy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ειναι το πρωτο ποστ μου αν κ το σαιτ το διαβαζω τουλαχιστον 5 χρονια
θα ηθελα να εκφρασω τα συλληπητηρια κ ευχομαι να γινουμαι ποιο ανθρωποι γιατι απο οτι βλεπω το περασατε πολυ στα ψιλα
τι να πω.....

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Σημερα μεσημερι χαμος στην πλατια λαυριου και περιξ .
Ολες εκει ηταν .
Και το κουνελι

@rosspy αυτη η καταληξη για αυτες τις ψυχες ειναι λυτρωση ........ ξεκουραση ......

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
@rosspy αυτη η καταληξη για αυτες τις ψυχες ειναι λυτρωση ........ ξεκουραση ......
Η Σοφια ητανε αλλιως. Δεν την εβλεπες ποτε καμμενη να βαραει νταγκλες σε πεζοδρομια. Παντα μπορουσε να μιλησει σωστα και μαλιστα πολλες φορες ηταν πολυ ενδιαφερουσες οι συζητησεις μαζι της. Μορφωμενη κοπελα και ευγενικη. Απο την αλλη η πρεζα ειναι αμιληκτη....

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αλανια καλησπερα, πλεον εχω καταφερει να δοκιμασω ολα τα καλα κατ' εμε, το μονο που δεν εχω εντοπισει ακομα ειναι η Αννα, μπορω να εχω καποια περιγραφη? Ειναι μια ομορφη νεα που μπαινει μεσα στο Λιτο? Καστανοξανθο αφελειες και σκουροχρωμο δερμα?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σημερα μεσημερι εξω απο χοτελ ελυζιουμ ωρα 15.30 συναγωνηστησ ψαρεψε μελαχρινο με πρασινο κολλαν κορμι φιδισιο μακρυ μαυρο ισιο μαλλι με εκφυλο προσοπο.... αν ξερει κανεις πια ειναι ας πει.... εξτος αν μπει οβτυπος και αναφερη λογικα θα την εχει ξεσκιση θα κανει το μπανακι του και μετα θα ανοιξη το π.σ για να μπει στο μπου και να μας πει  :tits2: να πω πωε δεν την τιμησα οχι γιατι βαριομουν την αναμονη αλλα γιατι μολης ειχα σχολαση απο το σιδεραδικο

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
για όποιν ενδιαφέρεται:
Αντζελα Αλβανοκωλαρα πριν λίγο στο joys.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Σημερα μεσημερι εξω απο χοτελ ελυζιουμ ωρα 15.30 συναγωνηστησ ψαρεψε μελαχρινο με πρασινο κολλαν κορμι φιδισιο μακρυ μαυρο ισιο μαλλι με εκφυλο προσοπο.... αν ξερει κανεις πια ειναι ας πει.... εξτος αν μπει οβτυπος και αναφερη λογικα θα την εχει ξεσκιση θα κανει το μπανακι του και μετα θα ανοιξη το π.σ για να μπει στο μπου και να μας πει  :tits2: να πω πωε δεν την τιμησα οχι γιατι βαριομουν την αναμονη αλλα γιατι μολης ειχα σχολαση απο το σιδεραδικο

Τι κατάντια κι αυτή με τις φρι-λανσερ,όλες να κυκλοφορούν πρωινά-μεσημέρια  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Εμένα δεν μου σηκώνεται καν τέτοιες ώρες,άσε που συνήθως καταρρέω σαν πρεζάκι από την νύστα  :rockon: :rockon:.Το βράδι πάντως εντελώς υποτονικά τα πράγματα,οι αλβανίδες του ελίζιουμ δεν βγαίνουν καν στο πεζοδρόμιο,αλλά πλέον μπουκάρεις εσύ ο ίδιος μέσα(απ'ότι έχω καταλάβει  :rolleyes: :uglystupid:),τα πρεζάκια που και που σκάνε μύτη και οι μαύρες σχεδόν έχουν εξαφανιστεί  :tickedoff: :headbang:.Ρισπεκτ στους μύστες που ενημερώνουν σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες της μέρας  :hi:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τι κατάντια κι αυτή με τις φρι-λανσερ,όλες να κυκλοφορούν πρωινά-μεσημέρια  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Εμένα δεν μου σηκώνεται καν τέτοιες ώρες,άσε που συνήθως καταρρέω σαν πρεζάκι από την νύστα  :rockon: :rockon:.Το βράδι πάντως εντελώς υποτονικά τα πράγματα,οι αλβανίδες του ελίζιουμ δεν βγαίνουν καν στο πεζοδρόμιο,αλλά πλέον μπουκάρεις εσύ ο ίδιος μέσα(απ'ότι έχω καταλάβει  :rolleyes: :uglystupid:),τα πρεζάκια που και που σκάνε μύτη και οι μαύρες σχεδόν έχουν εξαφανιστεί  :tickedoff: :headbang:.Ρισπεκτ στους μύστες που ενημερώνουν σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες της μέρας  :hi:
3ης σεπταμβριου και καποδιστριου πετυχαινω πολυ συχνα 2-3 μαυρακια την ωρα που πηγαινω στη δουλεια.το προβλημα ειναι οτι παω με τη δικια μου και δε μπορω να ρωτησω.μιλαω για 6 το πρωι,οποτε θα ειναι εκει ολο το βραδυ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
3ης σεπταμβριου και καποδιστριου πετυχαινω πολυ συχνα 2-3 μαυρακια την ωρα που πηγαινω στη δουλεια.το προβλημα ειναι οτι παω με τη δικια μου και δε μπορω να ρωτησω.μιλαω για 6 το πρωι,οποτε θα ειναι εκει ολο το βραδυ

Μπα δεν πάει έτσι φίλε  :S :S,οι μαύρες συνήθως σκάνε μύτη μετά τις 02:00 αλλά δεν είναι συνέχεια στην θέση τους μιας και τις κυνηγάνε φουλ  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:,οπότε είναι εντελώς στην τύχη αν θα τις πετύχεις και που  :rockon: :rockon:.Ο μαλάκας ο Καμίνης συνεχίζει τα ίδια,που σαι ρε απόλυτε να καραμουζιάσεις  :orchestra:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.037
Πόντοι
5.975
Ακριβώς.  Σημερα  1 παρά  10  το μεσημερι. Κλουβα παρκαρισμενη στη  Λαυρίου-
Νεκρα  απεναντι στη σταση,  Νεκρα  στη Χ- νδύλη,  και στη Σωκράτους,  και ,,στη Ξουθου και εξω απ οτο Elysium παντου,,,  Μια και τεταρτο  τα ιδια  επίσης ...
Εποχές  δηλ  Λοβέρδου, Χρυσοχοιδη - και χειρότερα - Aka  Η    ζωη μου ολη ειναι  ένα  Καμίνη…  :)

• Like

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ακριβώς.  Σημερα   1 παρά  10  το μεσημερι. Κλουβα παρκαρισμενη στη  Λαυρίου-
Νεκρα  απεναντι στη σταση,  Νεκρα  στη Χ- νδύλη,  και στη Σωκράτους,  και ,,στη Ξουθου και εξω απ οτο Elysium παντου,,,  Μια και τεταρτο   τα ιδια  επίσης ...
Εποχές   δηλ  Λοβέρδου, Χρυσοχοιδη - και χειρότερα - Aka Η ζωη μου ολη ειναι ένα Καμίνη… :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
191
Πόντοι
6
για όποιν ενδιαφέρεται:
Αντζελα Αλβανοκωλαρα πριν λίγο στο joys.

Τελικα ο κωλος της Αλβανοκωλαρας ειναι τοσο τελειος οσο φαινεται????

Φορωντας τα κολα φαινεται οτι εχει φανταστικη κωλαρα

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εχει επιστρεψει και αραζει στο Joys και η Αλεξανδρα η νταρντανα

• Like