Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Τι ειναι αυτη?εχει επιστρεψει και αραζει στο Joys και η Αλεξανδρα η νταρντανα
Τι ειναι αυτη?εχει επιστρεψει και αραζει στο Joys και η Αλεξανδρα η νταρντανα
Τελικα ο κωλος της Αλβανοκωλαρας ειναι τοσο τελειος οσο φαινεται????
Φορωντας τα κολα φαινεται οτι εχει φανταστικη κωλαρα
Χτες πλατεια βαθύ ωρα 10 και μισή βράδυ τραβελακι καστανιξανθο πολύ καλό γνωρίζει κανεις κάτι?
Χτες ωρα 21:30 Σατοβριανδρου...ενα ξανθό και ενα μελαχρινο τραβελι με απίστευτες μπουτάρες...να τρέχουν προς πλατεια βαθης....λογο του όρι είδαν μπατσους οπου είχαν σταματηση για να πάρουν κατάθεση για ενα τρακαρισμα με εναν ταρίφα....ξαφνικα τις έχασα ...πιο Κάτο μια κοντή μαυρομαλλα πιτσιρικά...παππούς με ποδήλατο κάτι της είπε υστερα έφυγε χάθηκε μες τι σκοτάδι....πλατεια βαθης...τώρα 3 κοντοπουτανα με Αλβανό νταβα...με ενα παπακι...να τις φωνάζει ελάτε εδώ ...τράπηκα σε φυγή...Μαρεσουν οι πορνε; Χωρίς νταβα απο πανω τους τουλαχιστον...που ρισκαρουν...να τους συμβούν πολλά...το θεωρο πιο καυλοτικοΜύστη παίζεις κι εκεί μπάλλα .Λογικά από τις πρεζούδες που συχνάζουν στο σημείο με ελεύθερο κατούρημα-χέσιμο όπου γουστάρεις ;) ;) .Πετυχαίνω κι εγώ κατά καιρούς αλλά ακόμη δεν έχω φτάσει τέτοιο βαθμό ρομαντισμού :S :S
. Αυτή η Βουλγάρα Βαλεντίνα που λες τυπε μου, καλό μου ακουγεται μονο νύχτα πιατσαρι? Εκτός απο το λιτό την εχεις τρακαρι και αλλου? Αν ναι τι ώρες? Δεν νομιζο να είναι αυτή με τον αδελφό της? Που μια νο δεν την γαμαη? Μες το βρακι της είναι ο τύπος......Πριν από λίγο σε μια έρημη-από κόσμο-πιάτσα...
Μάρνη και Καματερού...
Η γνωστή μικρή Κατερίνα που δούλευε Κρήτη.
Ξανθιά,κοντούλα,με όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι και με ωραίο αδύνατο σώμα.
Μαζί της η μελαχροινή μικρή αδύνατη τσουρκογύφτισα Μαρία,με φάτσα σαν του Βαμβακούλα.
Από 25 ευρώ η καθεμιά μαζί με το ξενοδοχείο.
Χαλκοκονδύλη και Καματερού...
Η μελαχροινή Βουλγάρα Βαλεντίνα,με μέτριο πρόσωπο και με πολύ αδύνατο σώμα-στα 20 ευρώ,μικρό το κόστος για την εξασφάλιση της δόσης...
Έξω από το Λιτό...
Η ξανθιά Χρύσα,με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο ψιλοζουμερό σώμα-είχε χαθεί για αρκετό διάστημα,είναι η γνωστή που δηλώνει Ελληνοτουρκάλα.Στα 30 ευρώ.
Στο Ελύζιουμ δυο-τρεις κοπέλες κλασσικά κλεισμένες μέσα στο ξενοδοχείο.
. Αυτή η Βουλγάρα Βαλεντίνα που λες τυπε μου, καλό μου ακουγεται μονο νύχτα πιατσαρι? Εκτός απο το λιτό την εχεις τρακαρι και αλλου? Αν ναι τι ώρες? Δεν νομιζο να είναι αυτή με τον αδελφό της? Που μια νο δεν την γαμαη? Μες το βρακι της είναι ο τύπος......
Ξεροχυνο τυπε μου Εκεί στο πιο γλυκό προσοπο που λες σκαλονο λίγο....αλλά θα το προσπερασο.....Μόνο νύχτα την έχω βρει-αυτή είναι για εσένα,έχει το στυλ της Μαρίας της φυλακόβιας αλλά το πρόσωπό της είναι πιο γλυκό!
Δεν πιατσάρει στο Λιτό-η Χρύσα είναι στο Λιτό και Σεπτεμβρίου με Καποδιστρίου.
Ξεροχυνο τυπε μου Εκεί στο πιο γλυκό προσοπο που λες σκαλονο λίγο....αλλά θα το προσπερασο.....
Ενοηται τυπε μου εκει καυλονο τρελαΕνώ αν ήταν σκυλί στη φάτσα ε;;; Ποιος στη χάρη σου, τρέχοντας θα πήγαινες!!!
Τελικα ο κωλος της Αλβανοκωλαρας ειναι τοσο τελειος οσο φαινεται????
Φορωντας τα κολα φαινεται οτι εχει φανταστικη κωλαρα
Την έχω δει εκτός δουλειάς-πιάτσας, φορούσε ένα γκρι
φορμάκι, μιλάμε τα κωλομέρια εκεί πάνω.
Πολύ στητός κώλος και πολύ θηλυκό σώμα, με το άνοιγμα
του πάτου της πιο μεγάλο από αυτό των ώμων.
Δεν την έχω πάρει (ακόμα)!