Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ειναι αυτη που εχει ενα σημαδι στο μαγουλο;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πριν από λίγο...

Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδοστρίου,το κουνέλι με μπλε ηλεκτρίκ φορεματάκι-σαν φιγουρίνι είναι το άτιμο!!!

Στο Λιτό,η ξανθιά τρελλοΜαρία η κοτσιδού που πριν από λίγο καιρό δούλευε στο μασατζήδικο της Πατησίων 131.

Στο Ελύζιουμ,η Άννα η μικρή,με το κοριτσίστικο προσωπάκι και το ωραίο σώμα-έχει μικρό βυζί αλλά απίθανο κωλαράκι και φοράει σήμερα ένα λευκό ημιδιαφανές κολάν-κόλαση!!!

Με τσιμπημένη τιμή,στα 40 ευρώ!

Στην Πλ.Λαυρίου μία από τα ίδια με μόνη προσθήκη το πρώην μουναροπίπινο (και νυν αποστεωμένο από την πρέζα) Κατερίνα-τί ωραίο κοριτσάκι που ήταν και πως κατάντησε...

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
64
Πόντοι
1
ρε μαγκες καμια για φετιχ και λαγνειες υπάρχει?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν από λίγο...

Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδοστρίου,το κουνέλι με μπλε ηλεκτρίκ φορεματάκι-σαν φιγουρίνι είναι το άτιμο!!!

Στο Λιτό,η ξανθιά τρελλοΜαρία η κοτσιδού που πριν από λίγο καιρό δούλευε στο μασατζήδικο της Πατησίων 131.

Στο Ελύζιουμ,η Άννα η μικρή,με το κοριτσίστικο προσωπάκι και το ωραίο σώμα-έχει μικρό βυζί αλλά απίθανο κωλαράκι και φοράει σήμερα ένα λευκό ημιδιαφανές κολάν-κόλαση!!!

Στην Πλ.Λαυρίου μία από τα ίδια με μόνη προσθήκη το πρώην μουναροπίπινο (και νυν αποστεωμένο από την πρέζα) Κατερίνα-τί ωραίο κοριτσάκι που ήταν και πως κατάντησε...
Η Αννα π λες...πρέπειννάναι μια μελαχρινή με φιδίσιοκορμακι? ΤΤέλειο κολαρακι και μακρυά μαύρα μαλλια?? Είναι καλη?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

rodrigez1981

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
dude  φιλε εχεις ακουσει για την κινεζα που ειναι στο κριστιανα?

rodrigez1981

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
anatolgami φιλε αυτη η  φωτο ειναι της αλβανιδοκολαρας?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πέρασα απόψε στις 5:30 το απόγευμα έξω από το Joy's για να τσεκάρω την Αλεξάνδρα για την οποία γράψατε εδώ και δεν υπήρχε ψυχή, είχε γίνει μήπως κανένα ντου απ' τα στρουμφάκια νωρίτερα, γνωρίζει κανείς;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
  • Like

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.738
Πόντοι
4.587

Εννοείς την βουλγάρα που έχει και ένα tattoo στο δεξί μπούτι. Αν είναι αυτή έκανε και ακάπτο τσιμπούκι + γαμίσι στα 30 ευρώ.Μια φορά την είχα πάρει στο Ellisium και όταν γδύθηκε νόμιζα πως ήταν η κόρη μου. Τέτοιο καυλάκι είναι αυτή αλλά ξεπέτα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
χασαμε τον απολυτο και ο απολυτος χανει μεγαλες στιγμες.εχθες υπηρξε ξυλοδαρμος της αποβολης του χοτζα και αγαπουλης κολλησε αφισες με το μνμ "σ αγαπω νινι" :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...λίγη μαύρη μαγεία

...γοητευμένος απο την στριποθεατρική τέχνη του kinky opera , βγήκα στα παρακμιακά σοκάκια της ομόνοιας αναζητώντας απεγνωσμένα λίγη μαύρη σάρκα να δημιουργήσω θραύσματα μαγείας...
...πήρα μια μαύρη απο το χέρι στον χώρο του lito που εξασφαλίζει ότι η επαφή είναι και θα παραμείνει μεταξύ 2 ξένων...
έδωσα το 10ευρο στην ξανθιά ρεσεψιονίστ , και ανέβηκα τα σκαλοπάτια με την παρτενέρ μου .
ο χώρος ήταν ικανοποιητικός ένα μεγάλο κρεβάτι 2 κομοδίνα και 1 μπανιο...
παρατηρούσα την μαυρούλα να γδύνεται αργά και να κάνει μπάνιο , έχοντας καυλώσει απο τις εβένινες καμπυλότητες...
επιδώθηκα σε μακράς διάρκειας αιδοιλειχία σε διάφορες στάσεις , και μαστολειχία...
την ανέβασα απο πάνω μου και τελείωσα σύντομα...
η μαυρούλα φοβόταν το ενδεχόμενο να βιντεοσκοπώ την παράτριψη και γώ μήπως κολλήσω κανά ebola , αλλά δώθηκαν αμοιβαίες διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει λόγος φόβου , αν εγώ έχω αμφιβολίες ...
...σηκώθηκα κι'εφυγα , έχοντας πηδήξει κάτι εκτός του οικείου μου χώρου βέβαιος ότι δε θ'αποσχολήσει το μυαλό μου , και έτσι μ'αυτή την βεβαιότητα το συνουσιοπιοειδές εκχύθηκε προσφεροντάς μου ευφορία...

rigormortis

• Like

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εννοείς την βουλγάρα που έχει και ένα tattoo στο δεξί μπούτι. Αν είναι αυτή έκανε και ακάπτο τσιμπούκι + γαμίσι στα 30 ευρώ.Μια φορά την είχα πάρει στο Ellisium και όταν γδύθηκε νόμιζα πως ήταν η κόρη μου. Τέτοιο καυλάκι είναι αυτή αλλά ξεπέτα

:thumbsup:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
...λίγη μαύρη μαγεία

...γοητευμένος απο την στριποθεατρική τέχνη του kinky opera , βγήκα στα παρακμιακά σοκάκια της ομόνοιας αναζητώντας απεγνωσμένα λίγη μαύρη σάρκα να δημιουργήσω θραύσματα μαγείας...
...πήρα μια μαύρη απο το χέρι στον χώρο του lito που εξασφαλίζει ότι η επαφή είναι και θα παραμείνει μεταξύ 2 ξένων...
έδωσα το 10ευρο στην ξανθιά ρεσεψιονίστ , και ανέβηκα τα σκαλοπάτια με την παρτενέρ μου .
ο χώρος ήταν ικανοποιητικός ένα μεγάλο κρεβάτι 2 κομοδίνα και 1 μπανιο...
παρατηρούσα την μαυρούλα να γδύνεται αργά και να κάνει μπάνιο , έχοντας καυλώσει απο τις εβένινες καμπυλότητες...
επιδώθηκα σε μακράς διάρκειας αιδοιλειχία σε διάφορες στάσεις , και μαστολειχία...
την ανέβασα απο πάνω μου και τελείωσα σύντομα...
η μαυρούλα φοβόταν το ενδεχόμενο να βιντεοσκοπώ την παράτριψη και γώ μήπως κολλήσω κανά ebola , αλλά δώθηκαν αμοιβαίες διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει λόγος φόβου , αν εγώ έχω αμφιβολίες ...
...σηκώθηκα κι'εφυγα , έχοντας πηδήξει κάτι εκτός του οικείου μου χώρου βέβαιος ότι δε θ'αποσχολήσει το μυαλό μου , και έτσι μ'αυτή την βεβαιότητα το συνουσιοπιοειδές εκχύθηκε προσφεροντάς μου ευφορία...

rigormortis
ευγε μυστη μου.. :rockon: θυμασε ονομα? :wanker:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ελα ρε μυστη αληθεια?καλη?

καλή 21 χρονών ωραίο σώμα , δεκτική στα γλειψίματα , ακάποτη πεολειχία , δεν δεχόταν χύσιμο στο σώμα
δυστυχώς ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν άντεξα και πολύ  :grin:

• Like

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
καλή 21 χρονών ωραίο σώμα , δεκτική στα γλειψίματα , ακάποτη πεολειχία , δεν δεχόταν χύσιμο στο σώμα
δυστυχώς ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν άντεξα και πολύ  :grin:
ναι την εχω δει,ειχα σταματησει και ενα βραδυ και μιλαγαμε εγω ετρωγα με τον κολλητο μου κατι σουβλακια με μπολικο γιαουρτοσκορδιον και μας ελεγε για κατι αφρικανικα κλαμπακια τα οποια τ ηξερα ολα,και της εκανε εντυπωση,απο οτι καταλαβα απο το σουκερικο υπερυθρο ελεγχο πρεπει να ειναι φοβιτσιαρα λιγακι σε ολα :erection:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ναι την εχω δει,ειχα σταματησει και ενα βραδυ και μιλαγαμε εγω ετρωγα με τον κολλητο μου κατι σουβλακια με μπολικο γιαουρτοσκορδιον και μας ελεγε για κατι αφρικανικα κλαμπακια τα οποια τ ηξερα ολα,και της εκανε εντυπωση,απο οτι καταλαβα απο το σουκερικο υπερυθρο ελεγχο πρεπει να ειναι φοβιτσιαρα λιγακι σε ολα :erection:

ναι όντως μου χε σπάσει τα νεύρα η φοβία της ότι δήθεν έχω κάμερα και βιντεοσκοπώ την παράτριψη
με έψαξε εξονυχιστικά η καριόλα  :2funny:

να σου πώ μπρό,
στο anemos cafe και στο άλλο δίπλα του ξέρεις τι παίζει ?
όσες φορές έχω πάει γίνεται του μουνιού το πανηγύρι

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom