You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
rodrigez1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια καμια καλη?
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πριν από λίγο...
Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδοστρίου,το κουνέλι με μπλε ηλεκτρίκ φορεματάκι-σαν φιγουρίνι είναι το άτιμο!!!
Στο Λιτό,η ξανθιά τρελλοΜαρία η κοτσιδού που πριν από λίγο καιρό δούλευε στο μασατζήδικο της Πατησίων 131.
Στο Ελύζιουμ,η Άννα η μικρή,με το κοριτσίστικο προσωπάκι και το ωραίο σώμα-έχει μικρό βυζί αλλά απίθανο κωλαράκι και φοράει σήμερα ένα λευκό ημιδιαφανές κολάν-κόλαση!!!
Με τσιμπημένη τιμή,στα 40 ευρώ!
Στην Πλ.Λαυρίου μία από τα ίδια με μόνη προσθήκη το πρώην μουναροπίπινο (και νυν αποστεωμένο από την πρέζα) Κατερίνα-τί ωραίο κοριτσάκι που ήταν και πως κατάντησε...
Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδοστρίου,το κουνέλι με μπλε ηλεκτρίκ φορεματάκι-σαν φιγουρίνι είναι το άτιμο!!!
Στο Λιτό,η ξανθιά τρελλοΜαρία η κοτσιδού που πριν από λίγο καιρό δούλευε στο μασατζήδικο της Πατησίων 131.
Στο Ελύζιουμ,η Άννα η μικρή,με το κοριτσίστικο προσωπάκι και το ωραίο σώμα-έχει μικρό βυζί αλλά απίθανο κωλαράκι και φοράει σήμερα ένα λευκό ημιδιαφανές κολάν-κόλαση!!!
Στην Πλ.Λαυρίου μία από τα ίδια με μόνη προσθήκη το πρώην μουναροπίπινο (και νυν αποστεωμένο από την πρέζα) Κατερίνα-τί ωραίο κοριτσάκι που ήταν και πως κατάντησε...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Η Αννα π λες...πρέπειννάναι μια μελαχρινή με φιδίσιοκορμακι? ΤΤέλειο κολαρακι και μακρυά μαύρα μαλλια?? Είναι καλη?Πριν από λίγο...
rodrigez1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
dude φιλε εχεις ακουσει για την κινεζα που ειναι στο κριστιανα?
rodrigez1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
anatolgami φιλε αυτη η φωτο ειναι της αλβανιδοκολαρας?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Πέρασα απόψε στις 5:30 το απόγευμα έξω από το Joy's για να τσεκάρω την Αλεξάνδρα για την οποία γράψατε εδώ και δεν υπήρχε ψυχή, είχε γίνει μήπως κανένα ντου απ' τα στρουμφάκια νωρίτερα, γνωρίζει κανείς;
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Η Αννα π λες...πρέπειννάναι μια μελαχρινή με φιδίσιοκορμακι? ΤΤέλειο κολαρακι και μακρυά μαύρα μαλλια?? Είναι καλη?
Ξανθιά πιτσιρίκα.Ψιλοξεπέτα.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αλλη λέμε τυπε μΞανθιά πιτσιρίκα.Ψιλοξεπέτα.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.738
- Πόντοι
- 4.587
Εννοείς την βουλγάρα που έχει και ένα tattoo στο δεξί μπούτι. Αν είναι αυτή έκανε και ακάπτο τσιμπούκι + γαμίσι στα 30 ευρώ.Μια φορά την είχα πάρει στο Ellisium και όταν γδύθηκε νόμιζα πως ήταν η κόρη μου. Τέτοιο καυλάκι είναι αυτή αλλά ξεπέταΣτο Ελύζιουμ,η Άννα η μικρή,με το κοριτσίστικο προσωπάκι και το ωραίο σώμα-έχει μικρό βυζί αλλά απίθανο κωλαράκι και φοράει σήμερα ένα λευκό ημιδιαφανές κολάν-κόλαση!!!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
...λίγη μαύρη μαγεία
...γοητευμένος απο την στριποθεατρική τέχνη του kinky opera , βγήκα στα παρακμιακά σοκάκια της ομόνοιας αναζητώντας απεγνωσμένα λίγη μαύρη σάρκα να δημιουργήσω θραύσματα μαγείας...
...πήρα μια μαύρη απο το χέρι στον χώρο του lito που εξασφαλίζει ότι η επαφή είναι και θα παραμείνει μεταξύ 2 ξένων...
έδωσα το 10ευρο στην ξανθιά ρεσεψιονίστ , και ανέβηκα τα σκαλοπάτια με την παρτενέρ μου .
ο χώρος ήταν ικανοποιητικός ένα μεγάλο κρεβάτι 2 κομοδίνα και 1 μπανιο...
παρατηρούσα την μαυρούλα να γδύνεται αργά και να κάνει μπάνιο , έχοντας καυλώσει απο τις εβένινες καμπυλότητες...
επιδώθηκα σε μακράς διάρκειας αιδοιλειχία σε διάφορες στάσεις , και μαστολειχία...
την ανέβασα απο πάνω μου και τελείωσα σύντομα...
η μαυρούλα φοβόταν το ενδεχόμενο να βιντεοσκοπώ την παράτριψη και γώ μήπως κολλήσω κανά ebola , αλλά δώθηκαν αμοιβαίες διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει λόγος φόβου , αν εγώ έχω αμφιβολίες ...
...σηκώθηκα κι'εφυγα , έχοντας πηδήξει κάτι εκτός του οικείου μου χώρου βέβαιος ότι δε θ'αποσχολήσει το μυαλό μου , και έτσι μ'αυτή την βεβαιότητα το συνουσιοπιοειδές εκχύθηκε προσφεροντάς μου ευφορία...
rigormortis
...γοητευμένος απο την στριποθεατρική τέχνη του kinky opera , βγήκα στα παρακμιακά σοκάκια της ομόνοιας αναζητώντας απεγνωσμένα λίγη μαύρη σάρκα να δημιουργήσω θραύσματα μαγείας...
...πήρα μια μαύρη απο το χέρι στον χώρο του lito που εξασφαλίζει ότι η επαφή είναι και θα παραμείνει μεταξύ 2 ξένων...
έδωσα το 10ευρο στην ξανθιά ρεσεψιονίστ , και ανέβηκα τα σκαλοπάτια με την παρτενέρ μου .
παρατηρούσα την μαυρούλα να γδύνεται αργά και να κάνει μπάνιο , έχοντας καυλώσει απο τις εβένινες καμπυλότητες...
επιδώθηκα σε μακράς διάρκειας αιδοιλειχία σε διάφορες στάσεις , και μαστολειχία...
η μαυρούλα φοβόταν το ενδεχόμενο να βιντεοσκοπώ την παράτριψη και γώ μήπως κολλήσω κανά ebola , αλλά δώθηκαν αμοιβαίες διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει λόγος φόβου , αν εγώ έχω αμφιβολίες ...
...σηκώθηκα κι'εφυγα , έχοντας πηδήξει κάτι εκτός του οικείου μου χώρου βέβαιος ότι δε θ'αποσχολήσει το μυαλό μου , και έτσι μ'αυτή την βεβαιότητα το συνουσιοπιοειδές εκχύθηκε προσφεροντάς μου ευφορία...
rigormortis
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Εννοείς την βουλγάρα που έχει και ένα tattoo στο δεξί μπούτι. Αν είναι αυτή έκανε και ακάπτο τσιμπούκι + γαμίσι στα 30 ευρώ.Μια φορά την είχα πάρει στο Ellisium και όταν γδύθηκε νόμιζα πως ήταν η κόρη μου. Τέτοιο καυλάκι είναι αυτή αλλά ξεπέτα
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ευγε μυστη μου.. θυμασε ονομα?...λίγη μαύρη μαγεία
rigormortis
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Τζέσικα απο Γκάναευγε μυστη μου.. θυμασε ονομα?
έξω απο το lito
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ελα ρε μυστη αληθεια?καλη?Τζέσικα απο Γκάνα
έξω απο το lito
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ελα ρε μυστη αληθεια?καλη?
καλή 21 χρονών ωραίο σώμα , δεκτική στα γλειψίματα , ακάποτη πεολειχία , δεν δεχόταν χύσιμο στο σώμα
δυστυχώς ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν άντεξα και πολύ
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ναι την εχω δει,ειχα σταματησει και ενα βραδυ και μιλαγαμε εγω ετρωγα με τον κολλητο μου κατι σουβλακια με μπολικο γιαουρτοσκορδιον και μας ελεγε για κατι αφρικανικα κλαμπακια τα οποια τ ηξερα ολα,και της εκανε εντυπωση,απο οτι καταλαβα απο το σουκερικο υπερυθρο ελεγχο πρεπει να ειναι φοβιτσιαρα λιγακι σε ολακαλή 21 χρονών ωραίο σώμα , δεκτική στα γλειψίματα , ακάποτη πεολειχία , δεν δεχόταν χύσιμο στο σώμα
δυστυχώς ήμουν πολύ καυλωμένος και δεν άντεξα και πολύ
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ναι την εχω δει,ειχα σταματησει και ενα βραδυ και μιλαγαμε εγω ετρωγα με τον κολλητο μου κατι σουβλακια με μπολικο γιαουρτοσκορδιον και μας ελεγε για κατι αφρικανικα κλαμπακια τα οποια τ ηξερα ολα,και της εκανε εντυπωση,απο οτι καταλαβα απο το σουκερικο υπερυθρο ελεγχο πρεπει να ειναι φοβιτσιαρα λιγακι σε ολα
ναι όντως μου χε σπάσει τα νεύρα η φοβία της ότι δήθεν έχω κάμερα και βιντεοσκοπώ την παράτριψη
με έψαξε εξονυχιστικά η καριόλα
να σου πώ μπρό,
στο anemos cafe και στο άλλο δίπλα του ξέρεις τι παίζει ?
όσες φορές έχω πάει γίνεται του μουνιού το πανηγύρι
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις