Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εχουμε καποια καλη προταση για τις πιατσες του κεντρου?  Ελισιουμ, γερανιου και λοιπα?

Επισκέπτης
 :think: :think: 30 e για σεξ και hotel.... :headbang:
Και γιατι συνεχίζουμε και πάμε σε μπουρδελα? η κοπέλα που λες θα καθετε δεν θα καάθετε κανένα 20 λεπτό? :orchestra: :kneel:
Κάτι προβληματισμούς που έχεις ρε αγοράκι μου.....
Εδώ υπάρχουν τύποι που δίνουν 300+ Ευρώ για σιτυ τουρς κι άλλοι που πάνε στο φτηνιάρικο Μεταξουργείο. Το πόσα ξοδεύει ο καθένας αφορά αυτόν, αρκεί να μη χαλάει την πιάτσα ;) Και για να το πω πιο λιανά για να μην ξαναρωτάς, τα δωράκια, μπουρμπουάρ γιατί σου έκανε καλό γαμήσι, τους ξεσηκώνουν τα μυαλά και γίνονται φόλες. Κάνεις τη δουλειά σου, φέρσου της ωραία (πυρφόρισε αν το θες), αλλά όχι δώρα κι αγάπες με δαύτες. BOEING....

Δεν φοβάστε ρε φίλε να πας με μαύρη? :think:
Όταν κάνεις κάτι, πάντα ρισκάρεις. Ακάπ πάντως (αν κάτσει η φάση) δεν της δίνω με τίποτα, άσε που θα τη βάλω στο μπάνιο να ξεβρωμίσει. Φυσικά θα ειπωθούν πριν αυτά, αν ξυνίσει στα απίδια μου.

Παρούσα και η Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα με μαύρο ημιδιαφανές κολάν!  :cum:
Αυτή είναι μία τύπισσα γύρω στα 30 με μαύρο ίσιο μαλλί?
Ρωτάω γιατί είχα γράψει πριν ότι μου την έπεσε μια στα ίσια μια τέτοια (ανάστημα γύρω 1.70 με μπότα τακούνι) και τη βλέπω συνέχεια να μπαινοβγαίνει στο JOYS και ανταλλάσουμε ματιές, αλλά δε μου την ξαναπέσει :grin: κι εντάξει ας τις αναγνωρίζουμε με τα nick name τους!

Εχουμε καποια καλη προταση για τις πιατσες του κεντρου?  Ελισιουμ, γερανιου και λοιπα?
Έγραψα χθες στο άλλο το θέμα στην ίδια κατηγορία περί Γερανίου (χοτέλ Ανδρονίκη) αν και χάλασε η σούπα!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Για Πλ.Λαυρίου,Λητώ και Αρτεμίσιον αυτές οι τρεις είναι καλές:

Αλεξάνδρα,Ίνα και Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα.

Από Γερανίου και Ελίσιουμ δεν ξέρω τί ψάρια πιάνουν-αν και από Γερανίου έχει κάνει πολλές αναφορές ο Womanaholic για τα τρία κορίτσια που "παίζουν" στο Ανδρονίκη.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
σορρυ δεν ηξερα ότι ειχε αναφερθεί ξανα .. θα ξαναπερασω αυριο να ρωτησω τιμη.... λογικα θα σε πηγαινει σε χοτελι

Η Αννούλα το ξέρει ότι είναι η πιο ωραία στην πιάτσα και προσπαθεί να το εκμεταλλευθεί:
35 ευρώ ζητάει!
Πάντως έχει κάνει απίστευτη κωλάρα!!!

Επισκέπτης
Για Πλ.Λαυρίου,Λητώ και Αρτεμίσιον αυτές οι τρεις είναι καλές:

Αλεξάνδρα,Ίνα και Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα.

Από Γερανίου και Ελίσιουμ δεν ξέρω τί ψάρια πιάνουν-αν και από Γερανίου έχει κάνει πολλές αναφορές ο Womanaholic για τα τρία κορίτσια που "παίζουν" στο Ανδρονίκη.
Dude 007 μόνο εμένα με γράφεις στα @@

Επισκέπτης
Κάτι προβληματισμούς που έχεις ρε αγοράκι μου.....
Εδώ υπάρχουν τύποι που δίνουν 300+ Ευρώ για σιτυ τουρς κι άλλοι που πάνε στο φτηνιάρικο Μεταξουργείο. Το πόσα ξοδεύει ο καθένας αφορά αυτόν, αρκεί να μη χαλάει την πιάτσα ;) Και για να το πω πιο λιανά για να μην ξαναρωτάς, τα δωράκια, μπουρμπουάρ γιατί σου έκανε καλό γαμήσι, τους ξεσηκώνουν τα μυαλά και γίνονται φόλες. Κάνεις τη δουλειά σου, φέρσου της ωραία (πυρφόρισε αν το θες), αλλά όχι δώρα κι αγάπες με δαύτες. BOEING....

Όταν κάνεις κάτι, πάντα ρισκάρεις. Ακάπ πάντως (αν κάτσει η φάση) δεν της δίνω με τίποτα, άσε που θα τη βάλω στο μπάνιο να ξεβρωμίσει. Φυσικά θα ειπωθούν πριν αυτά, αν ξυνίσει στα απίδια μου.

Αυτή είναι μία τύπισσα γύρω στα 30 με μαύρο ίσιο μαλλί?
Ρωτάω γιατί είχα γράψει πριν ότι μου την έπεσε μια στα ίσια μια τέτοια (ανάστημα γύρω 1.70 με μπότα τακούνι) και τη βλέπω συνέχεια να μπαινοβγαίνει στο JOYS και ανταλλάσουμε ματιές, αλλά δε μου την ξαναπέσει :grin: κι εντάξει ας τις αναγνωρίζουμε με τα nick name τους!
Έγραψα χθες στο άλλο το θέμα στην ίδια κατηγορία περί Γερανίου (χοτέλ Ανδρονίκη) αν και χάλασε η σούπα!
Ευχαριστω για τις απαντησεις

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
ακριβως το ασπρομαυρο κολαν φορουσε με τις ψηλες μαυρες μποτες...!!!!!!!!!!!!!! αυριο που θα ξαναπερασω από το σημειο θα κατσω κανα 5 λεπτο να δω και την αντζελα που λες

μου φαινοταν καθαρη και περιποιημενη παντως... ελπιζω να είναι κιολας

ΕΙΝΑΙ καθαρή!

Στην πιάτσα της Σατωβριάνδου,στο Άκτιο ότι μπορεί να φανταστεί κανείς:

Από Ινδή εως Κινέζα και από Βουλγαροτράβελο εως γριά γυφτοχωριάτισα!!!

Αλήθεια, στη συγκεκριμένη πιάτσα γιατί δεν αναφέρεται κανείς εδώ μέσα και ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια για το τρίγωνο; Όποτε έχει τύχει να περάσω είναι τίγκα στις γυναίκες το cafe - bar κάτω από το "Άκτιο", απ' όλα τα είδη και τις φυλές... Δεν μπορεί να μην ψωνίζει κανείς από εκεί!

Εχουμε καποια καλη προταση για τις πιατσες του κεντρου?  Ελισιουμ, Γερανιου και λοιπα?

Αν είσαι μιλφάκιας και δεν αναζητάς σώνει και καλά καλλίγραμμα κορμιά, να πάρεις από τη Γερανίου την Άννα με τις φυσικές βυζάρες, εγγύηση! Εναλλακτικά αν είσαι πιο απαιτητικός σε εμφάνιση να πάρεις την Ένη, επαγγελματίας αλλά λίγο ψυχρή, δεν την ιδρώνει τη φανέλα όπως η Αννούλα...

Από Γερανίου έχει κάνει πολλές αναφορές ο Womanaholic για τα τρία κορίτσια που "παίζουν" στο Ανδρονίκη.

Μόλις τον "κατατόπισα" ;)

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
περασα σημερα από joys κατά τις 11:30 να βρω την Αννουλα... ηταν μεσα και καθοταν... μαλλον ψαρευε πελατες.
με το που την βλεπω και ελεγα να μπω η να κατσω εκει καπου να ρθει... πεταχτηκε με έναν τυπο στο πλαινο ξενοδοχειο Αρτεμισιο γρηγορα γρηγορα και δεν την προλαβα

εξω από το joys στην πλατεια στις καρεκλες καθόντουσαν 3 άλλες μπαζα μελαμψες μαλλον βουλγαρορομα θα ταν...
απογοητευτικα και εφυγα...

φευγοντας από Σατωβριαδου ειδα σε καφε γωνιακο μεσα διαφορες αλλοδαπες γυναικες όχι τιποτα καλο βεβαια να πινουν καφεδακι καινα ψωνιζουν περιοικους καποια μαλιστα πηρε το ματι μου να μπαινει μεσα σε ένα ξενοδοχειο διπλα από το καφε με καποιον

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
kostas237 την αλβανιδοκωλαρα την πετυχες?

τι να σου πω δεν ξερω αν ηταν αυτή ηταν μια γεματουλα τσιγανοβουλγαρα με μικρο στηθος, μια άλλη μελαχροινη κοντη αδυνατουλα με σπαστο μαλλι και μια άλλη αδυνατη μιλφ εμοιαζε αλβανοφατσα και καθόντουσαν στις καρεκλες του joys
το ξενοδοχειο Αρτεμισιο τι λεει ? εχει παει κανεις να μας πει τιμες κλπ ?

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οχι δεν ειναι ετσι, ειναι ομορφη μεαλχρινη με ασπρο δερμα και συνηθως προστυχα κολαν να φαινεται η κωλαρα

Επισκέπτης
χθες κατα το μεσημερι ενω πριν ειχα διαβασει καποια σχολια εδω πηγα και εγω στο joys να δω τι παιζει :wanker: :wanker: τι να πω :think: μονο κατι σαβουρες ειδα :uglystupid: :uglystupid: λεω με την καμια δεν παω με αυτες..καλα ειναι και τα μπουρδελα για μας τους πρωταριδες.. :rockon: :rockon:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
χθες κατα το μεσημερι ενω πριν ειχα διαβασει καποια σχολια εδω πηγα και εγω στο joys να δω τι παιζει :wanker: :wanker: τι να πω :think: μονο κατι σαβουρες ειδα :uglystupid: :uglystupid: λεω με την καμια δεν παω με αυτες..καλα ειναι και τα μπουρδελα για μας τους πρωταριδες.. :rockon: :rockon:
θες πολλα ψωμια ακομα συναγωνιστη...

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Εχει ακουσει κανεις κατι για καποια Τατιανα Ρωσσιδα γκιλφ πολυ αριστοκρατικη. Θελω πολυ να τη γνωρισω...  :huh:  :S  :pipa1:

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Mηπως η αλβανιδοκωλαρα ειναι κατω την ειδε κανεις?

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.865
Πόντοι
431
Εχει ακουσει κανεις κατι για καποια Τατιανα Ρωσσιδα γκιλφ πολυ αριστοκρατικη. Θελω πολυ να τη γνωρισω...  :huh:  :S  :pipa1:
Καλή είναι η Τατιάνα και υπομονετική και καταδεκτική...Άρχισε όμως να πουρεύει γι'αυτό βιάσου.....

Επισκέπτης
Οχι δεν ειναι ετσι, ειναι ομορφη μεαλχρινη με ασπρο δερμα και συνηθως προστυχα κολαν να φαινεται η κωλαρα
Mαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τον ώμο δεν έχει η αλβανοκωλάρα?
Τελικά θα είναι αυτή που μου την έπεσε τις προάλλες. Έχει όμως λίγο σπασμένο πρόσωπο, εντάξει για καρφώματα είναι στα 4 και να τη χορταίνεις.
Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 16:00 τσουκ πέρασα από εκεί να ξαποστάσω, τσουκ η ξανθιά φοράδα η Άννα πρώτη φορά την πέτυχα, λύσσα είχε πέρα δώθε, πέρα δώθε, την όργωσε την πλατεία. Εγώ καθόμουν όξω και κάπνιζα. Σε μια φάση πέφτει σήμα ότι πλησιάζει Αστυνομία, ρε LOL για το πότε χαθήκανε όλες!!
Άλλες πήγαν στο πατάρι του JOYS, άλλες στα παραπέρα στενά...
Μετά από 5 λεπτά ξαναβγήκανε έξω.
Φορούσε 12ποντες μαύρες μπότες η ξανθιά, το μαλλί κοτσίδα ψηλά, χοντρό σχετικά καλσόν για να μην κρυώνουν οι μπουτάρες της, μες στην καύλα ήτανε!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
τι να σου πω δεν ξερω αν ηταν αυτή ηταν μια γεματουλα τσιγανοβουλγαρα με μικρο στηθος, μια άλλη μελαχροινη κοντη αδυνατουλα με σπαστο μαλλι και μια άλλη αδυνατη μιλφ εμοιαζε αλβανοφατσα και καθόντουσαν στις καρεκλες του joys
Το ξενοδοχειο Αρτεμισιο τι λεει ? εχει παει κανεις να μας πει τιμες κλπ ?

Το "Αρτεμίσιο" ΓΑΜΕΙ. 5 ευρώ η ημιδιαμονή και ο χώρος μέσα σούπερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom