Αυτές τις μέρες που περιμένουμε να σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση να φανταστώ ότι έχουν χαλαρώσει οι έλεγχοι στο τρίγωνο; Είχε και τις κωλοβροχές βέβαια σήμερα θα μου πείτε οπότε πού να βγάλετε συμπέρασμα...
Ρε μαγκες σορρυ για το οφ τοπικ, αλλα βλεπω τελευταιο ποστ εχει κανει ο σκοτεινος ιπποτης σημερα, 9 το πρωι και κατι, μπαινω να διαβασω και βλεπω ακομα το δικο μου ποστ στις 29/01/15, παιζει κατι? εχει γινει κατι?
Ρε μαγκες σορρυ για το οφ τοπικ, αλλα βλεπω τελευταιο ποστ εχει κανει ο σκοτεινος ιπποτης σημερα, 9 το πρωι και κατι, μπαινω να διαβασω και βλεπω ακομα το δικο μου ποστ στις 29/01/15, παιζει κατι? εχει γινει κατι?
Χτες καταδρομικη εξορμηση,πορνοπεριπολοντας επιμονα διχως να μπορεσω να αποδεχθω την απολυτη σιωπη του τριγωνου,με μικρες καταδρομικες κινησεις,καταφερα να εντοπισω και με διαφορα μεταξυ χρονου περιπου στο 6 λεπτο 7 λεπτο εμφανισεις ;) μια χοντρη κακασχημη στην γωνια χαλκονδυλη στα μαυρα, ενα τραβελακι απεναντι ακριβως πανω στο στυλο ;) 3-4 κορασιδες τσιγαριζοντας με ρεσεψιονιστ,δεν γραφω που,μην καψουμε το σημειο τελειως οσοι ξερετε καταλαβατε.Και το σκηνικο της βραδια 3ης σεπτεμβριου και πριν περασουμε απεναντι για λιτο στο φαναρι και καμμια 20 ρια μετρα πισω μετα τα καγκελα τα υπερυψωμενα,παππους χοντρος ειχε πεταξει το σκουτερ κατω ,ειχε κατεβασει παντελονι και η ερρικα γνωστη μαυρουλα απο παλια επι το εργο
Τα σεβη μου καλντερμιτζιδες.