Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Εκεί ειναι κάθε μέρα απόγευμα μέχρι 22.00-22.30
Έχει τεστάρει κανεις αν αξίζουν πάντως πεζουν παζάρι

20 ευρω ζητανε για πιπα, κατεβαινουν αμεσως στα 10. Εχω δοκιμασει καποιες, δε θυμαμαι ονοματα, ολες ιδιες μου φαινονται, για πιπα οκ ειναι.

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα πριν απο μιση ωρα απο την Κατω Παραλιακη στο Μοσχατο και στο ρευμα προς Πειραια στο τελευταιο φαναρι πριν τον ΣΚΑΙ εχει κανει εμφανιση νεο ξανθο πολυ ωραιο κοριτσι ντυμενη στην πενα.. 30 αμαξι, 50 ξενοδοχειο.. ειναι ψιλοξεκομμενη απο τις υπολοιπες στο ποταμι..

winawer1

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα το πρωι περασμα απο τα JOYS στην Ομονοια. Ψηλο, καστανοξανθο τουμπανο με φοβερη κωλαρα. Μαλλον Ελληνιδα. Την εχει δοκιμασει κανεις?? Τιμη και υπηρεσιες??

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Περασμα πριν απο μιση ωρα απο την Κατω Παραλιακη στο Μοσχατο και στο ρευμα προς Πειραια στο τελευταιο φαναρι πριν τον ΣΚΑΙ εχει κανει εμφανιση νεο ξανθο πολυ ωραιο κοριτσι ντυμενη στην πενα.. 30 αμαξι, 50 ξενοδοχειο.. ειναι ψιλοξεκομμενη απο τις υπολοιπες στο ποταμι..

Περναω απο εκει συχνα για αλλους λογους (οχι πουτανιστικους) το πσκ περασα γυρω στης 3-4 το πρωι αλλα δεν ειδα τιποτα μαλλον ειναι για νωρις

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σημερα το πρωι περασμα απο τα JOYS στην Ομονοια. Ψηλο, καστανοξανθο τουμπανο με φοβερη κωλαρα. Μαλλον Ελληνιδα. Την εχει δοκιμασει κανεις?? Τιμη και υπηρεσιες??

Η Άννα που παλιά ήταν στο Ντρημ(ή Κισσός ή Αμνέζια ή Μεν Ραίη ή όπως αλλιώς το είχαν πει...)

Πολύ μέτρια τότε, κάποιος είχε πει πριν από λίγο καιρό ότι ήταν απλά καλή οπότε ίσως να βελτιώθηκε.

Πριν από καμμιά ώρα που πέρασα, κανονικά παρούσες η Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα(δίχως κολάν γαμώτο και με κόκκινο παντελόνι) και το κουνέλι ντυμένο και χτενισμένο-όπως πάντα-στην τρίχα!!!

Επισκέπτης
Ρε γαμώτο λόγω του κρύου φορούσα ένα δερμάτινο κυριλέ μπουφάν και πήγα να τσιμπήσω εκεί στο JOYS κι αμέσως μου την έπεσε μια με μαύρο ίσιο μαλλί, 25 ζήταγε....
Λίγο σπασμένο πρόσωπο, ηλικία 30αρα γύρω, φορούσε κολλάν εντάξει μέτριος κώλος (εξ όψεως), κανονικού αναστήματος.
Από ότι έχω δει γενικά παίζει πολύ ρομά εκεί (απογευματινές είτε βραδυνές ώρες όταν περνάω).
Όχι της λέω κι έκανα σιαπέρα. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως κάποτε να το κάνω το μυστήριο με κάποια κι ας είναι μέτρια, έτσι γιατί πρέπει να σπάσω την παρθενιά, δεν έχω ψωνίσει από πιάτσα  :2funny:

Επισκέπτης
Χθες το πρωι γυρω στις 11 που περασα απο JOYS καθοταν ενα καυλακι αραπικο στο περιπτερο της Χαλκοκονδυλη (εκει στη ΔΕΗ). Φορουσε μπουφαν ροζ κολαν μετριου αναστηματος, ο,τι πρεπει να το γαμας στα 4.
Σημερα την ιδια ωρα ηταν ξανα. Το πορνιδιο με καυλωσε και πηγα να το ψησω, αλλα φανηκε λιγο διστακτικη ΒΟΕΙΝG....
Μου ειπε ομως οτι γαμιεται με 25Ε. Τεσπα θα ξανακανω αποπειρα μετα απο καποιο διαστημα!
Ρε γαμωτο, εχω την εντυπωση οτι μοιαζει με τη μαυρουλα τη Σακιρατου Μεταξουργειου???

Τοσο χθες αλλα & σημερα εκεινη η ξανθια η Αννα η φακλανα τεσπα οπως τη λετε δεν ηταν εκει, παρα οι γνωστες ρουμανοβουλγαροτετοιες....

Καποδιστριου δεν εχω πετυχει μαυρες, αλλα δεν εχω περασει μετα απο 22:00...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
μολις περασα από την 3ης σεπτεμβριου στην πλατεια Λαυριου και ειδα μια ξανθια ψηλη σιγουρα αλλοδαπη με πολύ ωραιο σωμα γυρω στα 25+ να ψαρευει περαστικούς ηταν 11:30 το πρωι
ξερουμε κατι για τη συγκεκριμενη ? υπηρεσίες τιμες κλπ ???????????????????

Τα έχουμε πει αλλά δεν προσέχετε!  :s&m_2:

Η ωραία Ρουμάνα Άννα είναι που δούλευε παλιά στο γνωστό ξενοδοχείο επάνω στην Πλ.Βάθης.

Αρκετά ξεπέτα εκείνη την εποχή-δεν την έχω πάρει από τότε που πιατσάρει στην Πλ.Λαυρίου για να διαπιστώσω αν βελτιώθηκε καθόλου.

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
μολις περασα από την 3ης σεπτεμβριου στην πλατεια Λαυριου και ειδα μια ξανθια ψηλη σιγουρα αλλοδαπη με πολύ ωραιο σωμα γυρω στα 25+ να ψαρευει περαστικούς ηταν 11:30 το πρωι
ξερουμε κατι για τη συγκεκριμενη ? υπηρεσίες τιμες κλπ ???????????????????

Επισκέπτης
Χθες το πρωι γυρω στις 11 που περασα απο JOYS καθοταν ενα καυλακι αραπικο στο περιπτερο της Χαλκοκονδυλη (εκει στη ΔΕΗ). Φορουσε μπουφαν ροζ κολαν μετριου αναστηματος, ο,τι πρεπει να το γαμας στα 4.
Σημερα την ιδια ωρα ηταν ξανα. Το πορνιδιο με καυλωσε και πηγα να το ψησω, αλλα φανηκε λιγο διστακτικη ΒΟΕΙΝG....
Μου ειπε ομως οτι γαμιεται με 25Ε. Τεσπα θα ξανακανω αποπειρα μετα απο καποιο διαστημα!
Ρε γαμωτο, εχω την εντυπωση οτι μοιαζει με τη μαυρουλα τη Σακιρατου Μεταξουργειου???

Τοσο χθες αλλα & σημερα εκεινη η ξανθια η Αννα η φακλανα τεσπα οπως τη λετε δεν ηταν εκει, παρα οι γνωστες ρουμανοβουλγαροτετοιες....

Καποδιστριου δεν εχω πετυχει μαυρες, αλλα δεν εχω περασει μετα απο 22:00...
Δεν φοβάστε ρε φίλε να πας με μαύρη? :think:

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τα έχουμε πει αλλά δεν προσέχετε!  :s&m_2:

Η ωραία Ρουμάνα Άννα είναι που δούλευε παλιά στο γνωστό ξενοδοχείο επάνω στην Πλ.Βάθης.

Αρκετά ξεπέτα εκείνη την εποχή-δεν την έχω πάρει από τότε που πιατσάρει στην Πλ.Λαυρίου για να διαπιστώσω αν βελτιώθηκε καθόλου.

σορρυ δεν ηξερα ότι ειχε αναφερθεί ξανα .. θα ξαναπερασω αυριο να ρωτησω τιμη.... λογικα θα σε πηγαινει σε χοτελι

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
σορρυ δεν ηξερα ότι ειχε αναφερθεί ξανα .. θα ξαναπερασω αυριο να ρωτησω τιμη.... λογικα θα σε πηγαινει σε χοτελι

Στο διπλανό-από τα JOY'S- ξενοδοχείο στο Αρτεμίσιο πηγαίνει.

Γύρω στα 30 ευρώ υπολόγιζε το κόστος.

Πλάκα στην πλάκα έχει κάνει καλή κωλάρα-  :kissass: φοράει κι ένα ασπρόμαυρο κολάν σήμερα με ψηλές μαύρες μπότες!

Παρούσα και η Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα με μαύρο ημιδιαφανές κολάν!  :cum:

Επισκέπτης

Πλάκα στην πλάκα έχει κάνει καλή κωλάρα-  :kissass: φοράει κι ένα ασπρόμαυρο κολάν σήμερα με ψηλές μαύρες μπότες!

30 ε για το σεξ η το hotel?

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1

ακριβως το ασπρομαυρο κολαν φορουσε με τις ψηλες μαυρες μποτες...!!!!!!!!!!!!!! αυριο που θα ξαναπερασω από το σημειο θα κατσω κανα 5 λεπτο να δω και την αντζελα που λες

μου φαινοταν καθαρη και περιποιημενη παντως... ελπιζω να είναι κιολας

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Νταρντανομούνα ασφαλίτισα έκανε αιφνιδιαστικό ντου και μάζεψε την Βαγγελιώ την γύφτισα,την Μαρίνα την χοντρούλα και άλλα δύο γυφτόμπαζα!

Το γκανεζάκι παραμένει ατάραχο στο περίπτερο της Χαλκοκονδύλη,η Μαρία η ξανθιά γκράνυ έχει σαβουρώσει όλα τα JOY'S,η Αλεξάνδρα η πρόεδρος των γκράνυ είναι στη στάση των λεωφορείων και οι κωλάρες κρύφτηκαν στο πατάρι του JOY'S.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης:

Προσοχή στην κοντούλα,αρκετά όμορφη,ξανθιά Αλεξάνδρα την Πολωνέζα πιτσιρίκα,με το ωραίο κωλαράκι-συνήθως φοράει σκουφί και τσαρκάρει ως τον Γαλαξία.

Πρόκειται περί φολάρας! >:(

Ακόμη για όσους ενδιαφέρονται επέστρεψε η Ρουμάνα πιτσιρίκα Αλεξάνδρα με την κωλάρα και την φιδίσια γλώσσα (αν και ψιλοτρελλή είναι φιλότιμη και τα δίνει όλα) ενώ τώρα αργά βγήκε και η μελαχροινή κοντούλα Ίνα με το πολύ γλυκό πρόσωπο και το ωραίο κορμί-πάχυνε όμως...

Στην πιάτσα της Γερανίου,έξω από το Ανδρονίκη,κάθεται μόνο η ξανθιά Νίνα.

Στην πιάτσα της Σατωμβριάνδου,στο Άκτιο ότι μπορεί να φανταστεί κανείς:

Από Ινδή εως Κινέζα και από Βουλγαροτράβελο εως γριά γυφτοχωριάτισα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom