Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΡΕ  ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΓΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ
ΖΑΚΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΝΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΕΓΩ ΙΟΥΝΗ ΤΟ ΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕ Η ΠΟΝΤΙΚΙΣΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ
[/quote ΣΥΖΗΤΗΣΗ :pipa2: ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΤΗ  :knockinb: :fuck2:ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΓΛΕΙΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΠΤ ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΒΕΙΣ
Τι να βγαλει τυπε μου με τοση πρεζα και πηγαινε ελα μεσα στους δρομους των αθηνον  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΑΑΑΑ ΤΥΠΕ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΡΩΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ
Οχι καμια σχεση απλα την εχω δει πολλες φορες...και μουχει κανει εντυποση...Σπανια παω με ζακια...Μαρεσουν τα γυμνασμενα καμπυλατα κοντοπουτανα με μικρα βυζια.. :grin:

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα φιλοι συναγωνιστεσ ι μαιρουλα οντωσ τα σπαει ειναι πολυ μαναρι και πολυ καλη στη δουλεια τησ ,κωλο ομωσ δε δινει ακομα και 100 ευρω τησ ειπα αλλα τιποτα η μηπωσ εχει κανενα γκομενο και το δινει σ αθτον μονο ποιοσ ξερει ,περιεργο κοριτσι παντωσ και μαγκακι ετσι οπωσ τα λεγαμε, μου κανει παντωσ τρομερη εντπωση που ειναι ελληνιδα γιατι εκει δεν υπαρχουν ελληνιδεσ
ΚΑΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΑΓΚΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΩΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Μ ΑΦΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜ-ΠΙΣΩ  :booty:

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΑΓΚΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΩΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Μ ΑΦΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜ-ΠΙΣΩ  :booty:
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για την μικρή Μαρία την Ελληνίδα λες.Είναι καλή περίπτωση και σε εμφάνιση (για αυτούς που τους αρέσουν αυτά τα κορμιά) και σε απόδοση.
ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΡΤΣΑ ΤΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΕ ΓΚΟΛΤΖΗ

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΡΤΣΑ ΤΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΕ ΓΚΟΛΤΖΗ
ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΖΑΚΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
a propos  ελληνίδες  και ζάκια-  
Μία μελαχροινή, κοντή  αδύντατη με αλογουορά / ζακι -που βγαινει εδώ και 3-4 χρονια παντα μετα το μεσημερι πίσω απο  τις στασεις Λαυριου-
απο το Τζους ως  τη Χαλκοκονδύλη και πίσω-- την  ξέρουμε ?  αυτην λέτε Μαίρη ?.
Αυτην που λέω εγώ την είχα ρωτήσει πριν 3-4 χρονια/ τότε ήταν αρχες  ζακι-και την ειχε δει πολυ ντιβα--μου είχε πει ότι την λένε ..Ντιάνα καιείναι από Κερατέα... :headbang:
την ειδα εκει απο κάπως μακριά  πριν 20 μερες- σε κακη φάση πλεον - σχεδον αποστεωμενη-  βάφεται τίγκα για να μην  φαινεται η καταχρηση κλπ ...

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Συναγωνιστές καλημέρα. Μια διευκρίνυση παρακαλώ. Το "κουνέλι" είναι αυτή η μελαχροινή που ενώ είναι αδύνατη από την μέση
και πάνω, έχει μια τρομερή κωλάρα; Το χειμώνα φοράει κολάν και το καλοκαίρι συνήθως προκλητικά σορτσάκια. Πάντα ήθελα να
της σκίσω την κωλάρα, την βλέπω και με ανάβει!Αλβανίδα αν καταλαβαίνω σωστά;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια συνάδελφοι. Αυτή που λέω έχει κατάμαυρα μαλλιά (προφανώς πρόκειται για την Άντζελα την αλβανίδα). Γνωρίζει κανείς το επίπεδο των υπηρεσιών της εν λόγω κυρίας;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Ευχαριστώ για τη βοήθεια συνάδελφοι. Αυτή που λέω έχει κατάμαυρα μαλλιά (προφανώς πρόκειται για την Άντζελα την αλβανίδα). Γνωρίζει κανείς το επίπεδο των υπηρεσιών της εν λόγω κυρίας;

Καλή είναι αλλά όχι να τρελαθούμε κιόλας. Σουτιέν δε βγάζει, γλωσσόφιλα δίνει. Όλα με προφυλακτικό. Κώλο δίνει, γουστάρει μπατσάκια και χύσιμο στα κωλομάγουλα. 35 ευρώ το σύνολο, αν πας στο ξενοδοχείο δίπλα στα Joys...

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040

Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστές, για την άμεση ενημέρωση. Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω με κριτικές και πληροφορίες.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
35 ευρώ το σύνολο, αν πας στο ξενοδοχείο δίπλα στα Joys...
==
Aρτεμίσιον  :)

Επισκέπτης
Καλή είναι αλλά όχι να τρελαθούμε κιόλας. Σουτιέν δε βγάζει, γλωσσόφιλα δίνει. Όλα με προφυλακτικό. Κώλο δίνει, γουστάρει μπατσάκια και χύσιμο στα κωλομάγουλα. 35 ευρώ το σύνολο, αν πας στο ξενοδοχείο δίπλα στα Joys...

:thumbsup:

Επισκέπτης
a propos  ελληνίδες  και ζάκια-  
Μία μελαχροινή, κοντή  αδύντατη με αλογουορά / ζακι -που βγαινει εδώ και 3-4 χρονια παντα μετα το μεσημερι πίσω απο  τις στασεις Λαυριου-
απο το Τζους ως  τη Χαλκοκονδύλη και πίσω-- την  ξέρουμε ?  αυτην λέτε Μαίρη ?.
Αυτην που λέω εγώ την είχα ρωτήσει πριν 3-4 χρονια/ τότε ήταν αρχες  ζακι-και την ειχε δει πολυ ντιβα--μου είχε πει ότι την λένε ..Ντιάνα καιείναι από Κερατέα... :headbang:
την ειδα εκει απο κάπως μακριά  πριν 20 μερες- σε κακη φάση πλεον - σχεδον αποστεωμενη-  βάφεται τίγκα για να μην  φαινεται η καταχρηση κλπ ...

Αυτή είναι η Κατερίνα.
Πριν από 4 χρόνια-και λίγο παραπάνω-όπως λες(που ήταν στο αρχικό στάδιο)εμφανισιακά ήταν και γαμώ τα μουνάκια και γι'αυτό το έπαιζε ντίβα.
Τώρα έχει γίνει ακριβώς έτσι όπως περιγράφεις.

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Εχθες περασα κατα τις 4 το πρωι και ειδα ενα περιπολικο εξω απο Ελλυσιουμ αντιθετα προς την κυκλοφορια να μαζευει 3 λευκες που βρισκονταν εκει. Καταλαβα οτι ειχε γινει πεσιμο παρ'ολα αυτα, εκανα την βολτα μου, δεν βρηκα τιποτα, ψυχη και σηκωθηκα και εφυγα.Παλι τις ιδιες μαλακιες αρχισανε?  >:(  >:(  >:(

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στα 30 δίνει κωλο; Αλλιώς 30 + πόσα;

Stories

Νέο!

Stories