Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.460
Πόντοι
4.006
Τότε λες άλλη.Η Άντζελα με την κωλάρα και τα κολάν, τα σορτσάκια ή τα μποξεράκια πάντοτε είχε(και έχει ακόμη) μαύρο μακρύ μαλλί.
Το κουνέλι έχεις απόλυτο δίκιο ότι έχει κοντό ξανθό μαλλί αλλά και δίχως αυτό,μόνο να την πλησιάσεις,βλέπεις τα κουνελίσια δοντάκια της.:grin:
Τυπε μπερδευτικα ενοοω την πολονεζα αντζελα την λενε και αυτη , εχει κολαρα μακρυ σχετικα μαλλι , Αυτη που λες εσυ αραζη στο τζοις την εχω δει αλλα δεν μου κανει το κλικ...εκτος αυτου με κοιταει και απαξιοτικα οποτε τζιφος  :grin:

Επισκέπτης
Τυπε μπερδευτικα ενοοω την πολονεζα αντζελα την λενε και αυτη , εχει κολαρα μακρυ σχετικα μαλλι , Αυτη που λες εσυ αραζη στο τζοις την εχω δει αλλα δεν μου κανει το κλικ...εκτος αυτου με κοιταει και απαξιοτικα οποτε τζιφος  :grin:

Ναι,τώρα ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα.Κατάλαβα κι εγώ ποια λες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτο το μωρο ανετα το κυκλοφοραγα εξω και το εμφανηζα σε ολους και ας μου φευγανε και 3.000 ευρο σε ενα μηνα  :rockon:
με 3 χιλιαρικα φερνεις ολες τις γυναικες που εχει η μπουρκινα φασο τυπε :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
προς σουκερα και φορμετ μιας και γουσταρουν μαυρουλες.εχει 2-3 μαυρακια στη λιοσιων,γυρω στο 250(οπως πας προς αγιους αναργυρους).τα βλεπω καθε πρωι που πηγαινω για δουλεια στις 6 αλλα επειδη ειμαι με τη δικια μου εκεινη την ωρα δε μπορω να σταματησω ουτε να τσεκαρω αν ειναι ομορφουλια οπως το φαφουτικο.τα εχετε εντοπισει αυτα;

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τύποι την αλβανιδοκωλάρα τη βρίσκω μόνο έξω από το joy's? Στα τραπεζάκια κι έτσι?

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι ακόμα: παίρνει 25 ή 30; Μην την πατήσω όπως με τη μαυρούλα

Επισκέπτης

Συνήθως εκεί κάθεται και όταν σηκώνεται και βολτάρει φτάνει μέχρι τον Γαλαξία-και ξανά πίσω.
Μέχρι πριν από λίγο καιρό έπαιρνε 30 ευρώ.

Επισκέπτης
καποιοσ συναγωνιστησ μπορει να δωσει πληροφοριεσ για την Μαιρουλα ενα αυνατο κοριτσι στα 21 ψιλοζακι θα σασ ημουν υποχρεωσ παιδεσ

Για την μικρή Μαρία την Ελληνίδα λες.Είναι καλή περίπτωση και σε εμφάνιση (για αυτούς που τους αρέσουν αυτά τα κορμιά) και σε απόδοση.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.460
Πόντοι
4.006

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.460
Πόντοι
4.006
Μόνο καλά λόγια έχω για την Άντζελα (κουνέλι). Με την περιορισμένη εμπειρία μου στο χώρο των πιατσών (αντίθετα με τα στούντιο και τα λαδομάγαζα), έχω να πω ότι η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες ξεπέτες. Ότι θα ζούσα gfe μαζί της, ούτε που το περίμενα.
Πολύ χαλαρή με το χρόνο της, ωραία προκαταρκτικά με φιλιά και γλύψιμο παντού (εκτός στόματος) και καλή πίπα, καθόλου βιαστική. Ενώ το σώμα της ειναι σώμα μητέρας και όχι μοντέλου, όταν σκύβει να τσιμπουκώσει ο κώλος ανοίγει σαν τριαντάφυλλο, εντυπωσιακό θέαμα στους καθρέφτες του Lito.
Με καβάλησε και ήταν πολύ δυνατή, γιατί σε όλη τη διάρκεια έγλυφε αυτιά κλπ. Ήθελα να τη γυρίσω στα 4 αλλά ήταν τόσο ωραίο το σκηνικό που τελείωσα στην ίδια στάση, με δυνατό σφυροκόπημα κι εκείνη να βογγάει τόσο δυνατά που θα ακουγόταν στη ρεσεψιόν (ok, ψεύτικα αλλά πολύ πειστικά και προσωπικά μου άρεσε πολύ). Στο τέλος δεν τσακιστηκε να φύγει, έμεινε κανά 5λεπτο στο κρεβάτι με αγκαλιές κλπ.
Τα καλύτερα 30+10 που έχω ξοδέψει μέχρι σήμερα. Δίνει κωλο με +20 (αν και στον από πάνω συναγωνιστή είπε για +10, ίσως ειναι ανάλογα με ώρα και διάθεση).
 = Τα καλύτερα 30+10 που έχω ξοδέψει μέχρι σήμερα. Δίνει κωλο με +20 (αν και στον από πάνω συναγωνιστή είπε για +10, ίσως ειναι ανάλογα με ώρα και διάθεση). = ΤΥπε εφοσον πιστευεις οτι ειναι αναλογος την ωρα και την διαθεση γιατι λες οτι την πατησες με την μαυρουλα...και εχεις πικρια...μηπος σε χαλασε κατι αλλο και ντεπεσε να μας το πεις  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom