Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Αυτο το μωρο ανετα το κυκλοφοραγα εξω και το εμφανηζα σε ολους και ας μου φευγανε και 3.000 ευρο σε ενα μηνα  :rockon:

Αν της φορεσεις δυο δοντακια και κανα καλο φορεματακι μια χαρα ειναι αλλα οχι και 3 χαρτια ρε τυπε !!!

υπάρχει πολυ πεινα εξω..

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπερα Souk

Αντε βαλε στο προγραμμα κανα βραδυνο ραδιοφωνικο ξεσαλωμα  :rockon: :rockon:

να εχει και τιποτα ξεκωλιαρες ομως για αφιερωσεις   :fuck2: :fuck2:
:2funny: :2funny: θα το φτιαξουμε ωραια παλι με παλμογραφους-καρδιογραφηματα :grin:

kwnnos30

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα!Στην παραλιακη στο παλιο αεροδρομιο γνωριζει κανεις πληροφορίες?Ευχαριστω εκ των προτερων!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αν της φορεσεις δυο δοντακια και κανα καλο φορεματακι μια χαρα ειναι αλλα οχι και 3 χαρτια ρε τυπε !!!

υπάρχει πολυ πεινα εξω..
Πιστευω πως το αξιζη..ειναι καθαρη..Θεωρο οτι με προστατεψε απο κατι..Ειναι μαχητρια ξεροσταλιαζη ωρες ατελιοτες στα στενα [ την εχω τσεκαρι πολλους μηνες τωρα] δεν ειναι πρεζου...και ειναι και μαγγακι..Σε εναν ψιλο αλβανο πριν κανα μηνα..καπια μαλακια της ειπε μαλλον και του λεει φυγε μη σου δωσω καμια  :grin: Βεβαια δεν τις παει καθολου οταν νευριαζι  :S Τωρα θα δειξη αν μου ξηγηθη καλα και σε αλλες συνεβρεσης και παει παρακατο η βαλιτσα θα εχει ενα πολυ καλο δωρακι  :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καλησπερα!Στην παραλιακη στο παλιο αεροδρομιο γνωριζει κανεις πληροφορίες?Ευχαριστω εκ των προτερων!

εχει εκει που ειναι η καντινα και ενα περιπτερο νομιζς προς πειραια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Eχεις δικιο σουκερα , παλια μια σε ενα δελο...ειχα σκαλοση και την πηδαγα γυρο στους 5 μηνες για 2 φορες την βδομαδα... :grin:

Εγώ είχα κολλήσει με την μαύρη "Βραζιλιάνα" που δούλευε το 2003-4 στο Φ.66Δ... :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν την θυμαμε τυπε μου, Αυτη που λεω εγω ηταν στο φωκαιας 27 υπογειο εποχη 2006 - 7   ;)

Την θυμάμαι ρε μαν...και αυτήν....δεν ήταν στυλιάρι...έλεγε,"έλα μέσα καλό σεξ"... :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Την θυμάμαι ρε μαν...και αυτήν....δεν ήταν στυλιάρι...έλεγε,"έλα μέσα καλό σεξ"... :grin:
Xexexe Εισαι γατος ,ετσι ελεγε μου το θυμησες...ειναι σαν να την ακουο τωρα , ειχε βυζαρες 3αρια σφιχτα ομως ψιλη σχετικα , οχι στυλιαρι αλλα ουτε νταρντανα την ελεγες ειχε κατι το ιδιαιτερο παντος,εκανε καλο τσιμπουκι και ντιπ θροατ, θυμαμε ποναγε πολυ στο γαμηση...Μολης εξαφανηστηκε , μετα απο 1 μηνα πηρα το πρωτο μ παρασημο ...Μετα καταλαβα γιατι ποναγε  :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Αυτη που λεω εγω ηταν στο φωκαιας 27 υπογειο εποχη 2006 - 7
===
Η  Κλάρα  ;) Με τη χρυσόσκονη... :)

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Συναγωνιστές καλημέρα. Μια διευκρίνυση παρακαλώ. Το "κουνέλι" είναι αυτή η μελαχροινή που ενώ είναι αδύνατη από την μέση
και πάνω, έχει μια τρομερή κωλάρα; Το χειμώνα φοράει κολάν και το καλοκαίρι συνήθως προκλητικά σορτσάκια. Πάντα ήθελα να
της σκίσω την κωλάρα, την βλέπω και με ανάβει!Αλβανίδα αν καταλαβαίνω σωστά;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συναγωνιστές καλημέρα. Μια διευκρίνυση παρακαλώ. Το "κουνέλι" είναι αυτή η μελαχροινή που ενώ είναι αδύνατη από την μέση
και πάνω, έχει μια τρομερή κωλάρα; Το χειμώνα φοράει κολάν και το καλοκαίρι συνήθως προκλητικά σορτσάκια. Πάντα ήθελα να
Nai τυπε μου και ειναι και πολυ καλη στο γαμηση ερωτιαρα και χαδιαρα  :rockon:

Επισκέπτης

Η μελαχροινή που λες με το μακρύ αλογίσιο μαλλί,την τρομερή κωλάρα που το χειμώνα φοράει κολάν και το καλοκαίρι προκλητικά σορτσάκια(ακόμη και μποξεράκια)δεν είναι το κουνέλι αλλά η Άντζελα η Αλβανίδα.
Το κουνέλι εκτός του ότι είναι σχεδόν ξανθό συνήθως φοράει μίνι φούστες ή φορεματάκια.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η μελαχροινή που λες με το μακρύ αλογίσιο μαλλί,την τρομερή κωλάρα που το χειμώνα φοράει κολάν και το καλοκαίρι προκλητικά σορτσάκια(ακόμη και μποξεράκια)δεν είναι το κουνέλι αλλά η Άντζελα η Αλβανίδα.
Το κουνέλι εκτός του ότι είναι σχεδόν ξανθό συνήθως φοράει μίνι φούστες ή φορεματάκια.
και το κουνελι αντζελα το λενε εχει κοντο ξανθο μαλλι....Η αλλη δεν εχει μακρυ αλογισιο, και δεν ειναι μαυρο αλλα ξανθο επισης μαλλι τυπε μ  :rockon:

Επισκέπτης
και το κουνελι αντζελα το λενε εχει κοντο ξανθο μαλλι....Η αλλη δεν εχει μακρυ αλογισιο, και δεν ειναι μαυρο αλλα ξανθο επισης μαλλι τυπε μ  :rockon:

Τότε λες άλλη.Η Άντζελα με την κωλάρα και τα κολάν, τα σορτσάκια ή τα μποξεράκια πάντοτε είχε(και έχει ακόμη) μαύρο μακρύ μαλλί.
Το κουνέλι έχεις απόλυτο δίκιο ότι έχει κοντό ξανθό μαλλί αλλά και δίχως αυτό,μόνο να την πλησιάσεις,βλέπεις τα κουνελίσια δοντάκια της.:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom