You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ξεχασαμε και την Μιμα με την μαυρουλαΤυποι μου αν πατε πισο στις σελιδες μεχρι τωρα λεμε για την Μαυρη...Ρε μπας και εχουμε ολοι φαει σκαλομα με την μαυρη και δεν το χουμε καταλαβη Παντος αν αργοτερα που κανει μαλακια οπως ειχε κανει στον μπιλαρα θα παω μετα με το αμαξι και θα βαλο τερμα αυτο το τραγουδι
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Απλά σκέφτομαι και το τάληρο τύπε εδώ που φτάσαμε. Αν κάποια παίρνει 25 και σε μένα λέει 30 θέλω να το ξέρω
το μπερδεμα γινεται συνηθως αν στην τιμη ειναι μεσα και το χοτελ.
erwteumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα φιλοι συναγωνιστεσ ι μαιρουλα οντωσ τα σπαει ειναι πολυ μαναρι και πολυ καλη στη δουλεια τησ ,κωλο ομωσ δε δινει ακομα και 100 ευρω τησ ειπα αλλα τιποτα η μηπωσ εχει κανενα γκομενο και το δινει σ αθτον μονο ποιοσ ξερει ,περιεργο κοριτσι παντωσ και μαγκακι ετσι οπωσ τα λεγαμε, μου κανει παντωσ τρομερη εντπωση που ειναι ελληνιδα γιατι εκει δεν υπαρχουν ελληνιδεστο μπερδεμα γινεται συνηθως αν στην τιμη ειναι μεσα και το χοτελ.
erwteumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
30αρι και ξενοδοχειο ηταν αρκετα ελπιζω την αλλη φορα να κοψει κατικαλημερα φιλοι συναγωνιστεσ ι μαιρουλα οντωσ τα σπαει ειναι πολυ μαναρι και πολυ καλη στη δουλεια τησ ,κωλο ομωσ δε δινει ακομα και 100 ευρω τησ ειπα αλλα τιποτα η μηπωσ εχει κανενα γκομενο και το δινει σ αθτον μονο ποιοσ ξερει ,περιεργο κοριτσι παντωσ και μαγκακι ετσι οπωσ τα λεγαμε, μου κανει παντωσ τρομερη εντπωση που ειναι ελληνιδα γιατι εκει δεν υπαρχουν ελληνιδεσ
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Το δεχομε τυπε μου ανθρωπινο αυτο που λες, απλα βρε και με το κουνελι οπως ειπες και εσυ, ειναι αναλογος την φαση...σε σενα ειχε πει συν 20 ενο σε εναν τυπο ειχε πει συν 10....για προκτικο ενοω...ειναι αναλογος την φαση που βρισκετε η κοπελα τι πελατια ειχε και αλλα πολλα..Αν το παρεις ετσι και το κουνελι σε κοροιδεψε ;) Φυσικα δεν σε εχει κροιδεψη κανεις και ειναι αυτο που ειπες εσυ ο ιδιος ! ειναι αναλογος την φασηΑπλά σκέφτομαι και το τάληρο τύπε εδώ που φτάσαμε. Αν κάποια παίρνει 25 και σε μένα λέει 30 θέλω να το ξέρω
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Την μιμα τυπε μου δυστηχος δεν ειχα την τιμη να την γνωρισο >ξεχασαμε και την Μιμα με την μαυρουλα
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Πες μου τυπε οτι ειναι μια που φοραει κοντο τζιν σορτσακι με μια ζονη , ξανθια, κραταει μια τσαντα,και εχει στο αριστερο χερι κοντα στο μπρατσο κατι σαν ασημενιο κοσμημα ..ας το πω ετσι...ειναι πολυ αδυνατη και με φλεβες στα μπρατσα ;;καλημερα φιλοι συναγωνιστεσ ι μαιρουλα οντωσ τα σπαει ειναι πολυ μαναρι και πολυ καλη στη δουλεια τησ ,κωλο ομωσ δε δινει ακομα και 100 ευρω τησ ειπα αλλα τιποτα η μηπωσ εχει κανενα γκομενο και το δινει σ αθτον μονο ποιοσ ξερει ,περιεργο κοριτσι παντωσ και μαγκακι ετσι οπωσ τα λεγαμε, μου κανει παντωσ τρομερη εντπωση που ειναι ελληνιδα γιατι εκει δεν υπαρχουν ελληνιδεσ
erwteumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ασχημη κατασταση ειναι ολη η φαση για κεινη αλλα με πακιδεσ ειναι καταντια να πηγαινειτυπε την ειδα χτες το απογευμα σε ασχημη κατασταση
ψωνιζοταν με εναν μαυριδερο τυπο
marylin manson
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κατι μου θυμιζει η περιγραφη αυτη την εχω γνωρισει πολυ ευγενικο κοριτσακι καλοπροαιρετο και αρκετα ωριμο για την ηλικια τησ μια φορα ειχαμε γαμηθει αλλα δε μ αρεσε δε τησ το πα ποτε και εξαφανιστηκε τεσπα ολα κομπλε τι κανει το κοριττσακιΠες μου τυπε οτι ειναι μια που φοραει κοντο τζιν σορτσακι με μια ζονη , ξανθια, κραταει μια τσαντα,και εχει στο αριστερο χερι κοντα στο μπρατσο κατι σαν ασημενιο κοσμημα ..ας το πω ετσι...ειναι πολυ αδυνατη και με φλεβες στα μπρατσα ;;
marylin manson
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ξερεισ ρε φιλε τι μπορει ο καθενασ να τραβαει πισω του δεν υπαρχει καταντια μαλ...α μην γινεσαι ρατσιστισασχημη κατασταση ειναι ολη η φαση για κεινη αλλα με πακιδεσ ειναι καταντια να πηγαινει
marylin manson
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δε φαινοταν ιδιαιτερα τυπε δεν ειχει σημαδια στο λαιμο ειχε πιπιλιεσ ηταν πολυ αδυνατη ομωσ οποτει ισωσ να χεισ δικιοΕιναι ζακι τυπε μου
marylin manson
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλο κοριτσακι μου θυμησε εξαρχεια και με τη ζονη με το Α ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣΕιναι ζακι τυπε μου
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ειναι ζακι τυπε μουκατι μου θυμιζει η περιγραφη αυτη την εχω γνωρισει πολυ ευγενικο κοριτσακι καλοπροαιρετο και αρκετα ωριμο για την ηλικια τησ μια φορα ειχαμε γαμηθει αλλα δε μ αρεσε δε τησ το πα ποτε και εξαφανιστηκε τεσπα ολα κομπλε τι κανει το κοριττσακι
marylin manson
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΕΓΩ ΙΟΥΝΗ ΤΟ ΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕ Η ΠΟΝΤΙΚΙΣΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣΕιναι ζακι τυπε μου
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ακριβος τυπε αυτη ειναι, την βλεπο να καθετεω σε παγκακια σε σκαλια...και αλλα πολλα...Αλλα δεν μουχει κανει πεσιμο ποτε παρολο που την κοζαρο....καλο κοριτσακι μου θυμησε εξαρχεια και με τη ζονη με το Α ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
marylin manson
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΕΓΩ ΙΟΥΝΗ ΤΟ ΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕ Η ΠΟΝΤΙΚΙΣΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ
[/quote ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΓΛΕΙΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΠΤ ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΒΕΙΣ
marylin manson
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΑΑΑΑ ΤΥΠΕ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΡΩΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΚαταλαβα τυπε μου...Παρολο την ταλαιπορια της...ειναι ωραιο μωρο...
marylin manson
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΓΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑ ΤΥΠΕ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΡΩΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Καταλαβα τυπε μου...Παρολο την ταλαιπορια της...ειναι ωραιο μωρο...ΕΓΩ ΙΟΥΝΗ ΤΟ ΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕ Η ΠΟΝΤΙΚΙΣΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495