Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απλά σκέφτομαι και το τάληρο τύπε εδώ που φτάσαμε. Αν κάποια παίρνει 25 και σε μένα λέει 30 θέλω να το ξέρω

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Τυποι μου αν πατε πισο στις σελιδες μεχρι τωρα λεμε για την Μαυρη...Ρε μπας και εχουμε  ολοι φαει σκαλομα με την μαυρη και δεν το χουμε καταλαβη  :2funny: Παντος αν αργοτερα που κανει μαλακια οπως ειχε κανει στον μπιλαρα θα παω μετα με το αμαξι και θα βαλο τερμα αυτο το τραγουδι  :grin:
ξεχασαμε και την Μιμα με την μαυρουλα

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Απλά σκέφτομαι και το τάληρο τύπε εδώ που φτάσαμε. Αν κάποια παίρνει 25 και σε μένα λέει 30 θέλω να το ξέρω

το μπερδεμα γινεται συνηθως αν στην τιμη ειναι μεσα και το χοτελ.

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
το μπερδεμα γινεται συνηθως αν στην τιμη ειναι μεσα και το χοτελ.
καλημερα φιλοι συναγωνιστεσ ι μαιρουλα οντωσ τα σπαει ειναι πολυ μαναρι και πολυ καλη στη δουλεια τησ ,κωλο ομωσ δε δινει ακομα και 100 ευρω τησ ειπα αλλα τιποτα η μηπωσ εχει κανενα γκομενο και το δινει σ αθτον μονο ποιοσ ξερει ,περιεργο κοριτσι παντωσ και μαγκακι ετσι οπωσ τα λεγαμε, μου κανει παντωσ τρομερη εντπωση που ειναι ελληνιδα γιατι εκει δεν υπαρχουν ελληνιδεσ

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα φιλοι συναγωνιστεσ ι μαιρουλα οντωσ τα σπαει ειναι πολυ μαναρι και πολυ καλη στη δουλεια τησ ,κωλο ομωσ δε δινει ακομα και 100 ευρω τησ ειπα αλλα τιποτα η μηπωσ εχει κανενα γκομενο και το δινει σ αθτον μονο ποιοσ ξερει ,περιεργο κοριτσι παντωσ και μαγκακι ετσι οπωσ τα λεγαμε, μου κανει παντωσ τρομερη εντπωση που ειναι ελληνιδα γιατι εκει δεν υπαρχουν ελληνιδεσ
30αρι και ξενοδοχειο ηταν αρκετα ελπιζω την αλλη φορα να κοψει κατι

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το δεχομε τυπε μου ανθρωπινο αυτο που λες, απλα βρε και με το κουνελι οπως ειπες και εσυ, ειναι αναλογος την φαση...σε σενα ειχε πει συν 20 ενο σε εναν τυπο ειχε πει συν 10....για προκτικο ενοω...ειναι αναλογος την φαση που βρισκετε η κοπελα τι πελατια ειχε και αλλα πολλα..Αν το παρεις ετσι και το κουνελι σε κοροιδεψε  ;) Φυσικα δεν σε εχει κροιδεψη κανεις και ειναι αυτο που ειπες εσυ ο ιδιος ! ειναι αναλογος την φαση  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πες μου τυπε οτι ειναι μια που φοραει κοντο τζιν σορτσακι με μια ζονη , ξανθια, κραταει μια τσαντα,και εχει στο αριστερο χερι κοντα στο μπρατσο κατι σαν ασημενιο κοσμημα ..ας το πω ετσι...ειναι πολυ αδυνατη και με φλεβες στα μπρατσα ;;

erwteumenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πες μου τυπε οτι ειναι μια που φοραει κοντο τζιν σορτσακι με μια ζονη , ξανθια, κραταει μια τσαντα,και εχει στο αριστερο χερι κοντα στο μπρατσο κατι σαν ασημενιο κοσμημα ..ας το πω ετσι...ειναι πολυ αδυνατη και με φλεβες στα μπρατσα ;;
κατι μου θυμιζει η περιγραφη αυτη την εχω γνωρισει πολυ ευγενικο κοριτσακι καλοπροαιρετο και αρκετα ωριμο για την ηλικια τησ μια φορα ειχαμε γαμηθει αλλα δε μ αρεσε δε τησ το πα ποτε και εξαφανιστηκε τεσπα ολα κομπλε τι κανει το κοριττσακι

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ασχημη κατασταση ειναι ολη η φαση για κεινη αλλα με πακιδεσ ειναι καταντια να πηγαινει
δεν ξερεισ ρε φιλε τι μπορει ο καθενασ να τραβαει πισω του δεν υπαρχει καταντια μαλ...α μην γινεσαι ρατσιστισ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
κατι μου θυμιζει η περιγραφη αυτη την εχω γνωρισει πολυ ευγενικο κοριτσακι καλοπροαιρετο και αρκετα ωριμο για την ηλικια τησ μια φορα ειχαμε γαμηθει αλλα δε μ αρεσε δε τησ το πα ποτε και εξαφανιστηκε τεσπα ολα κομπλε τι κανει το κοριττσακι
Ειναι ζακι τυπε μου

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι ζακι τυπε μου
ΕΓΩ ΙΟΥΝΗ ΤΟ ΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕ Η ΠΟΝΤΙΚΙΣΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
καλο κοριτσακι μου θυμησε εξαρχεια και με τη ζονη με το Α ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
Ακριβος τυπε αυτη ειναι, την βλεπο να καθετεω σε παγκακια σε σκαλια...και αλλα πολλα...Αλλα δεν μουχει κανει πεσιμο ποτε παρολο που την κοζαρο.... :think:

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΕΓΩ ΙΟΥΝΗ ΤΟ ΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕ Η ΠΟΝΤΙΚΙΣΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ
[/quote ΣΥΖΗΤΗΣΗ :pipa2: ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΤΗ  :knockinb: :fuck2:ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΓΛΕΙΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΠΤ ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΒΕΙΣ

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΑΑΑΑ ΤΥΠΕ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΡΩΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΡΕ  ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΓΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καταλαβα τυπε μου...Παρολο την ταλαιπορια της...ειναι ωραιο μωρο... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom