Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σόρι, για την Άντζελα έξω από το joys ήταν το παραπάνω

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν μου ερχεται να κανω νεες επιλογες...ουτε στανταρ επιλογες....που εχω ...ολοι δρομοι και σημερα κατεληξαν στο αραπακι μου...Για αλλη μια φορα τελεια...και λιγο καλυτερα απο την προηγουμενη...Ρε τι παθαμε  :grin: Να προστεσο αργα τη νυχτα μετα της 23.00 στην βαθης μια 35 αρα..ζακι...την πηραν 2 πακια...και καθος περνουσα απο μπροστα της κοντοσταθηκε...μου ειπε θες;τα πακια σαστισαν και ειπαν ελα ελα..Εφυγα δεν μαρεσε...[ ειχα και το μυαλο αλλου  :grin:] φυσικα αν μαρεσε δεν το σηζητο εγω θα την πηδαγα πρωτος..και ας ελεγαν τιποτα τα πακια  :2funny: Φυσικα  αν αποφασιζα να την παρο..σαν τζεντλεμαν θα υπολογιζα και θα ελεγα 20 συν 20  =40... Θα της εδινα ενα 50 αρη αλλα για 1 ωρα....και πιο πολλα θαπερνε και δεν θα χαλιοτανε με δαυτους...επιναν και μπυρες... :uglystupid:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Δεν μου ερχεται να κανω νεες επιλογες...ουτε στανταρ επιλογες....που εχω ...ολοι δρομοι και σημερα κατεληξαν στο αραπακι μου...Για αλλη μια φορα τελεια...και λιγο καλυτερα απο την προηγουμενη...Ρε τι παθαμε  :grin: Να προστεσο αργα τη νυχτα μετα της 23.00 στην βαθης μια 35 αρα..ζακι...την πηραν 2 πακια...και καθος περνουσα απο μπροστα της κοντοσταθηκε...μου ειπε θες;τα πακια σαστισαν και ειπαν ελα ελα..Εφυγα δεν μαρεσε...[ ειχα και το μυαλο αλλου  :grin:] φυσικα αν μαρεσε δεν το σηζητο εγω θα την πηδαγα πρωτος..και ας ελεγαν τιποτα τα πακια  :2funny: Φυσικα  αν αποφασιζα να την παρο..σαν τζεντλεμαν θα υπολογιζα και θα ελεγα 20 συν 20  =40... Θα της εδινα ενα 50 αρη αλλα για 1 ωρα....και πιο πολλα θαπερνε και δεν θα χαλιοτανε με δαυτους...επιναν και μπυρες... :uglystupid:

Αξιος  :rockon: :rockon:

αλλα δεν σε κοβω να τη γλυτωνεις τη περουκα τυπε  :S

images

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
με το μαλακοοοοοοοοοο :grin: ειναι και νωρις ακομα :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
δΩσε Σουκερααααααααααααααααααααααααααααααααα  :rockon: :rockon: και κορμια φιδισια καμομενα σαν Εξωτικαα  :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τελικα τυποι που γουσταρετε μαυρακια,τα εχετε τσεκαρει στο τελειωμα της λιοσιων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom