Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
ξαναρχισαν να πιατσαρουν εκει τυπε?
δεν τις ειχαν διωξει?
καθε πρωι που πηγαινω για δουλεια(6 παρα),εκει ειναι τυπε μου.δεν ξερω ομως τι ρολο βαρανε γτ περναω με τη δικια μου και δε μπορω να τσεκαρω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καθε πρωι που πηγαινω για δουλεια(6 παρα),εκει ειναι τυπε μου.δεν ξερω ομως τι ρολο βαρανε γτ περναω με τη δικια μου και δε μπορω να τσεκαρω
τυπε το 2011 τις ειχαν καθαρισει απο κει
γινοταν χαμος πριν
πολυ αραπια

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τελικα τυποι που γουσταρετε μαυρακια,τα εχετε τσεκαρει στο τελειωμα της λιοσιων;
εχω περασει αρκετες φορες και εχω πετυχει καμμια φορα μαυρες αλλα γυρω στα 2 κομματια,τις οποιες τις ξερω και αυττες,απλα κανα 9 μηνο πριν περιπου ειχα πετυχει χαμηλα της λιοσιων 5 με 6 κομματια,και ηταν μια η οποια το επαιζε πολυ αγρια,και εγω καυλωσα ηθελα οπωσδηποτε να της τον βαλω τις αγριας γαζελας,και της λεω ποσα και μου λεει με νευρα ''ντε ντουλευω'' και κατι της λενε οι αλλες διπλα, μπαμπατζουμπα καμπα μπατζιμα τζατζα τζουτζουκα γουελε γουελε,και τρεχει μια και μου λεει ''εσενα ξερουμε παρη εμεενα''?? αλλα νευριασα και εφυγα..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.460
Πόντοι
4.006
εχω περασει αρκετες φορες και εχω πετυχει καμμια φορα μαυρες αλλα γυρω στα 2 κομματια,τις οποιες τις ξερω και αυττες,απλα κανα 9 μηνο πριν περιπου ειχα πετυχει χαμηλα της λιοσιων 5 με 6 κομματια,και ηταν μια η οποια το επαιζε πολυ αγρια,και εγω καυλωσα ηθελα οπωσδηποτε να της τον βαλω τις αγριας γαζελας,και της λεω ποσα και μου λεει με νευρα ''ντε ντουλευω'' και κατι της λενε οι αλλες διπλα, μπαμπατζουμπα καμπα μπατζιμα τζατζα τζουτζουκα γουελε γουελε,και τρεχει μια και μου λεει ''εσενα ξερουμε παρη εμεενα''?? αλλα νευριασα και εφυγα..
Καλα να παθει...Απλα καταλαβε μετα οτι εχεις  ενα ΟΝΟΜΑ  στην πιατσα αλλα την πατησε  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλα να παθει...Απλα καταλαβε μετα οτι εχεις  ενα ΟΝΟΜΑ  στην πιατσα αλλα την πατησε  :grin:
τυπε δεν εχει μονο ονομα εχει και τα σημαδια του νεγρικου ερωτα στο κεφαλι του :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

θεος οπως παντα :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δε μπορω τυπε,θα γκρινιαζει η δικια μου...ειναι πουριτανη :2funny:
δηλαδη θα γκρινιαζει επειδη θα παρεις μια μαυρη και θα πας να την γαμησεις σε χοτελι τυπε?
τι οπισθοδρομικα πραγματα ειναι αυτα
που ζουμε :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom