jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
τελικα τυποι που γουσταρετε μαυρακια,τα εχετε τσεκαρει στο τελειωμα της λιοσιων;
στο τελος οταν λες νουμερο 360+
τελικα τυποι που γουσταρετε μαυρακια,τα εχετε τσεκαρει στο τελειωμα της λιοσιων;
καθε πρωι που πηγαινω για δουλεια(6 παρα),εκει ειναι τυπε μου.δεν ξερω ομως τι ρολο βαρανε γτ περναω με τη δικια μου και δε μπορω να τσεκαρωξαναρχισαν να πιατσαρουν εκει τυπε?
δεν τις ειχαν διωξει?
πρεπει να ειναι γυρω στο 250 με 280.θα το τσεκαρω στο showmystreetστο τελος οταν λες νουμερο 360+
πρεπει να ειναι γυρω στο 250 με 280.θα το τσεκαρω στο showmystreet
εκει κοντα που ειναι ο σκλαβενιτης θα εννοει τυπεστο τελος οταν λες νουμερο 360+
τυπε το 2011 τις ειχαν καθαρισει απο κεικαθε πρωι που πηγαινω για δουλεια(6 παρα),εκει ειναι τυπε μου.δεν ξερω ομως τι ρολο βαρανε γτ περναω με τη δικια μου και δε μπορω να τσεκαρω
εχω περασει αρκετες φορες και εχω πετυχει καμμια φορα μαυρες αλλα γυρω στα 2 κομματια,τις οποιες τις ξερω και αυττες,απλα κανα 9 μηνο πριν περιπου ειχα πετυχει χαμηλα της λιοσιων 5 με 6 κομματια,και ηταν μια η οποια το επαιζε πολυ αγρια,και εγω καυλωσα ηθελα οπωσδηποτε να της τον βαλω τις αγριας γαζελας,και της λεω ποσα και μου λεει με νευρα ''ντε ντουλευω'' και κατι της λενε οι αλλες διπλα, μπαμπατζουμπα καμπα μπατζιμα τζατζα τζουτζουκα γουελε γουελε,και τρεχει μια και μου λεει ''εσενα ξερουμε παρη εμεενα''?? αλλα νευριασα και εφυγα..τελικα τυποι που γουσταρετε μαυρακια,τα εχετε τσεκαρει στο τελειωμα της λιοσιων;
ειναι μακρυα αποκει απο κει το χοτελι αυτο τυπεηλαδη φορτωνεις κ βουρ για new dream?![]()
εκει κοντα που ειναι ο σκλαβενιτης θα εννοει τυπε
ειναι μακρυα αποκει απο κει το χοτελι αυτο τυπε
κατι της λενε οι αλλες διπλα, μπαμπατζουμπα καμπα μπατζιμα τζατζα τζουτζουκα γουελε γουελε
Καλα να παθει...Απλα καταλαβε μετα οτι εχεις ενα ΟΝΟΜΑ στην πιατσα αλλα την πατησεεχω περασει αρκετες φορες και εχω πετυχει καμμια φορα μαυρες αλλα γυρω στα 2 κομματια,τις οποιες τις ξερω και αυττες,απλα κανα 9 μηνο πριν περιπου ειχα πετυχει χαμηλα της λιοσιων 5 με 6 κομματια,και ηταν μια η οποια το επαιζε πολυ αγρια,και εγω καυλωσα ηθελα οπωσδηποτε να της τον βαλω τις αγριας γαζελας,και της λεω ποσα και μου λεει με νευρα ''ντε ντουλευω'' και κατι της λενε οι αλλες διπλα, μπαμπατζουμπα καμπα μπατζιμα τζατζα τζουτζουκα γουελε γουελε,και τρεχει μια και μου λεει ''εσενα ξερουμε παρη εμεενα''?? αλλα νευριασα και εφυγα..
τυπε δεν βολευειμια ευθεια ειναι σιγα![]()
τυπε δεν βολευει
υπαρχουν και αλλα αξιολογα χοτελια στα κατω πατησια να πας![]()
τυπε δεν εχει μονο ονομα εχει και τα σημαδια του νεγρικου ερωτα στο κεφαλι τουΚαλα να παθει...Απλα καταλαβε μετα οτι εχεις ενα ΟΝΟΜΑ στην πιατσα αλλα την πατησε![]()
δε μπορω τυπε,θα γκρινιαζει η δικια μου...ειναι πουριτανηηλαδη φορτωνεις κ βουρ για new dream?![]()
εχω περασει αρκετες φορες και εχω πετυχει καμμια φορα μαυρες αλλα γυρω στα 2 κομματια,τις οποιες τις ξερω και αυττες,απλα κανα 9 μηνο πριν περιπου ειχα πετυχει χαμηλα της λιοσιων 5 με 6 κομματια,και ηταν μια η οποια το επαιζε πολυ αγρια,και εγω καυλωσα ηθελα οπωσδηποτε να της τον βαλω τις αγριας γαζελας,και της λεω ποσα και μου λεει με νευρα ''ντε ντουλευω'' και κατι της λενε οι αλλες διπλα, μπαμπατζουμπα καμπα μπατζιμα τζατζα τζουτζουκα γουελε γουελε,και τρεχει μια και μου λεει ''εσενα ξερουμε παρη εμεενα''?? αλλα νευριασα και εφυγα..
τυπε δεν εχει μονο ονομα εχει και τα σημαδια του νεγρικου ερωτα στο κεφαλι του![]()
δηλαδη θα γκρινιαζει επειδη θα παρεις μια μαυρη και θα πας να την γαμησεις σε χοτελι τυπε?δε μπορω τυπε,θα γκρινιαζει η δικια μου...ειναι πουριτανη![]()
απτα κορυφαια ποστ του σουκερα τυπεθεος οπως παντα![]()
![]()