Θα πιει ματζούνια και θα ισιώσει ψηλέ μου..........σε βλεπω με τριχοπτωση εσενα τυπε :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Mατζούνια VECTOR!Θα πιει ματζούνια και θα ισιώσει ψηλέ μου..........
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
α δεν ξερω φιλε,δεν σε εκοψα με καλο ματι. θυμαμε η γκομενα οταν εκανε πιατσα στο τριγωνο ζηταγε 40-50 ευρω και τωρα μας λες εσυ 20 ευρω ??? και τι αξιζε ή αερογαμιες ??? το ξερεις οτι εχει κωνδυλωματα ??? απλα μου φανικε λιγο περιεργο πρωταρης και ξαφνικα να αρχιζεις κατευθειας με την μιμα. απο τα 50 δλδ επεσα στα 20 ??? ή μηπως σου ειπε να κανεις καλη κριτικη στο site μπας και σου κοψει κανενα 10αρικο την επομενη φορα ¨??? νομιζεις οτι ειμαστε μαλακες ???ΦΙΛΕ 20 ΕΥΡΑ ΣΥΝ ΟΤΑΝ την γυρισα πίσω τους κερασα και 4 μπυρονια,πμως φοβήθηκα τον αράπη οοποιος ειπε χρωστας αλλα 10 ευρω την άλλη φορα!τι σε πειραξε που ειμαι καινουργιος εδώ?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
σιγα μην ζητησε η Μιμα 20 ευρω 20 ζητανε τα μαυρακια ,αλλα οχι τωρα και η Μιμα να επεσε στα 20 απο τα 50 που ζηταγε,Μιμα ειναι αυτη συν τα κονδυλωματακια της,αποκλειεται 20.... συμφωνω stevegrα δεν ξερω φιλε,δεν σε εκοψα με καλο ματι. θυμαμε η γκομενα οταν εκανε πιατσα στο τριγωνο ζηταγε 40-50 ευρω και τωρα μας λες εσυ 20 ευρω ??? και τι αξιζε ή αερογαμιες ??? το ξερεις οτι εχει κωνδυλωματα ??? απλα μου φανικε λιγο περιεργο πρωταρης και ξαφνικα να αρχιζεις κατευθειας με την μιμα. απο τα 50 δλδ επεσα στα 20 ??? ή μηπως σου ειπε να κανεις καλη κριτικη στο site μπας και σου κοψει κανενα 10αρικο την επομενη φορα ¨??? νομιζεις οτι ειμαστε μαλακες ???
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
ποσο χρονων η θεια τυπε?
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
δεν ρωτησα....αλλα γυρω στα 50 την κοβω
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
ωραιος.λεω να την κανω για σχιστο μερια μπας και πετυχω την μιμα για μια μεσα στο αμαξι λετε να ειναι εκει?δεν ρωτησα....αλλα γυρω στα 50 την κοβω
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Πλατεία Λαυρίου για φαλάφελ , πιάτσα δεν είδα κάτι το ιδιαιτερο , μόνο μια τραβέλο ( ωραίο κομμάτι ) κάτω από την Ξουθου
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
ωραιος.λεω να την κανω για σχιστο μερια μπας και πετυχω την μιμα για μια μεσα στο αμαξι λετε να ειναι εκει?
καλή επιτυχια συναγωνιστη
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δικε μου για κανα τσιμπουκι ξερεις ποσο χρεωνει η μιμα?σιγα μην ζητησε η Μιμα 20 ευρω 20 ζητανε τα μαυρακια ,αλλα οχι τωρα και η Μιμα να επεσε στα 20 απο τα 50 που ζηταγε,Μιμα ειναι αυτη συν τα κονδυλωματακια της,αποκλειεται 20.... συμφωνω stevegr
Τύπε όλο σχιστό γυρνάς.....από Ασπρόπυργο είσαι?ωραιος.λεω να την κανω για σχιστο μερια μπας και πετυχω την μιμα για μια μεσα στο αμαξι λετε να ειναι εκει?
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
ωραιος.λεω να την κανω για σχιστο μερια μπας και πετυχω την μιμα για μια μεσα στο αμαξι λετε να ειναι εκει?
τυπε η μιμα ειναι στην χαλκοκονδυλη.
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
ζωγραφου δικε μου αλλα δουλευω μεγαρα και περναω απο εκειΤύπε όλο σχιστό γυρνάς.....από Ασπρόπυργο είσαι?
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
βγαινει και σχιστο μερια εκει μετα το βενζιναδικοτυπε η μιμα ειναι στην χαλκοκονδυλη.
Λέω και εγώ ρε μύστη...............ωραίος.............κάθε μέρα από εκεί μεριά δεν παίζει.....ζωγραφου δικε μου αλλα δουλευω μεγαρα και περναω απο εκει
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
και για χαλαρωμα κανω και καμια σταση αν παιζει τιποτα καλοΛέω και εγώ ρε μύστη...............ωραίος.............κάθε μέρα από εκεί μεριά δεν παίζει.....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495