Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ούτε εγώ έχω δει τίποτα,ψηλέ μου....έφαγα και μια φόλα πριν από 1 μήνα με την γνωστή Γκανέζα Άννα και έχω ξενερώσει..... :S
Για πες τι σου εκανε?θα στειλω εξτρεμιστη φιλο μου να την γαμησει απο κωλο για τιμωρια και θα συνελθει το ατιμο γαζελοειδες πορνιδιο,τι φολα εφαγες?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για πες τι σου εκανε?θα στειλω εξτρεμιστη φιλο μου να την γαμησει απο κωλο για τιμωρια και θα συνελθει το ατιμο γαζελοειδες πορνιδιο,τι φολα εφαγες?
Θα σου στείλω πμ,να σου πω αύριο.............με το μαλακισμένο να πούμε........ :S

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
727
Πόντοι
81
Μάλον δεν έχουν ωράριο αυτές στο σχιστό της έχω δί κ στις 18:00 κ στις 03:00 μια μελαχρινή είναι πάντα

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Α........εδώ είναι οι πιάτσες;
Στον Βασιλόπουλο στην Πατησίων στην πλατεία Κολιάτσου που ήταν παλιά θέατρο κάνει πιάτσα ένα Νιγηριανό μωράκι ονόματι Λίζα,αυτά περί Γκάνας που γράφετε για πολλές δεν ευσταθούν
και είναι αρλούμπες για να χρυσώνεται το χάπι περί καταγωγής.Το μωρό αυτό φέρει ροζ σκουφάκι με ύψος 1,75,έχει φιδίσιο κορμί,πεταχτό κωλαράκι,βυζί 2άρι τούμπανο με ρώγα κάστανο,ζουμερές χειλάρες που βεντουζώνουν τον πούτσο και ξέρει να γαμιέται εξαιρετικά.Ανεβοκατεβαίνει σαν κομπρεσέρ ενώ έχει μουνί σαν χύτρα σε θερμοκρασία.
Αν την βρείτε διαπραγματευτείτε το θέμα(μιλάει καλά Ελληνικά)και αν είναι προχωρήστε.
Αυτή την στιγμή δεν ξέρω που σκατά γυρίζει,την έψαχνα με το αμάξι αλλά δεν την βρήκα να την κεράσω ζωμό,αν την βρείτε ρίξτε μια ειδοποίηση εδώ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στον Βασιλόπουλο στην Πατησίων στην πλατεία Κολιάτσου που ήταν παλιά θέατρο κάνει πιάτσα ένα Νιγηριανό μωράκι ονόματι Λίζα,αυτά περί Γκάνας που γράφετε για πολλές δεν ευσταθούν
και είναι αρλούμπες για να χρυσώνεται το χάπι περί καταγωγής.Το μωρό αυτό φέρει ροζ σκουφάκι με ύψος 1,75,έχει φιδίσιο κορμί,πεταχτό κωλαράκι,βυζί 2άρι τούμπανο με ρώγα κάστανο,ζουμερές χειλάρες που βεντουζώνουν τον πούτσο και ξέρει να γαμιέται εξαιρετικά.Ανεβοκατεβαίνει σαν κομπρεσέρ ενώ έχει μουνί σαν χύτρα σε θερμοκρασία.
Αν την βρείτε διαπραγματευτείτε το θέμα(μιλάει καλά Ελληνικά)και αν είναι προχωρήστε.
Αυτή την στιγμή δεν ξέρω που σκατά γυρίζει,την έψαχνα με το αμάξι αλλά δεν την βρήκα να την κεράσω ζωμό,αν την βρείτε ρίξτε μια ειδοποίηση εδώ.
Την έχω γαμήσει την Λίζα................... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ολοι η αθηνα ειναι πλυμμηρισμενη με τεχνες :rockon:

Συνημμένα

• πο.jpg
    πο.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 22

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ορ.jpg
    ορ.jpg
    101,9 KB · Εμφανίσεις: 45

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1

τι ώρες τύπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για πες λίγο για τον τύπο που έγινε καράφλας μετά το σεξ με έγχρωμη........... :S
ψωνισε μαυρη απο τριγωνο
με καποτα τα εκανε ολα οπως ειπε τυπε
και μολις γυρισε σπιτι την επομενη μερα αρχισε να παθαινει τριχοπτωση
οχι μονο στο κεφαλι αλλα σε ολο το σωμα
και πηγε σε μεντιουμ και του εδωσε ματζουνια να πιει ωστε να γινει καλα :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ψωνισε μαυρη απο τριγωνο
και μολις γυρισε σπιτι την επομενη μερα αρχισε να παθαινει τριχοπτωση
οχι μονο στο κεφαλι αλλα σε ολο το σωμα
και πηγε σε μεντιουμ και του εδωσε ματζουνια να πιει ωστε να γινει καλα :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
ψωνισε μαυρη απο τριγωνο