redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τον ουαντου τον θυμασε; ηξερε βουντου τυπετυπε εγω πιστευω οτι του εκαναν βουντου :S
αυτες οι αφρικανες ειναι πολυ επικινδυνες
τον ουαντου τον θυμασε; ηξερε βουντου τυπετυπε εγω πιστευω οτι του εκαναν βουντου :S
γιαυτο να πινετε αγιασμο πριν πατε να ριξετε στο Τριγωνο,υπαρχει πολλοι αλλοθρησκειαψωνισε μαυρη απο τριγωνο
με καποτα τα εκανε ολα οπως ειπε τυπε
και μολις γυρισε σπιτι την επομενη μερα αρχισε να παθαινει τριχοπτωση
οχι μονο στο κεφαλι αλλα σε ολο το σωμα
και πηγε σε μεντιουμ και του εδωσε ματζουνια να πιει ωστε να γινει καλα :S
μια καλλιτεχνία η πουτανιάρα Αθήνα μας !! Η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη !!!
τυπε εγω πιστευω οτι του εκαναν βουντου :S
πολυ μπατσαρια τυπεΠwς τα πatε με τις sκουπες?
κααααααααααααααααααααααααλλλλλτττ!!!!!!!!!Ολοι η αθηνα ειναι πλυμμηρισμενη με τεχνες
τυπε εγω πιστευω οτι του εκαναν βουντου :S
http://[URL unfurl="true"]www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13a/11_10_2013_apati_1s.jpg[/img[/URL]]
[/quote][URL unfurl="true"]http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=146311[/URL]
Eγω γουσταρω φαση με επικινδυνη. Καυλωνω με βουντουήστριες!!!τυπε εγω πιστευω οτι του εκαναν βουντου :S
εισαι τυποςEγω γουσταρω φαση με επικινδυνη. Καυλωνω με βουντουήστριες!!!
[xhamster]]
Εχθές το βράδυ είδαμε πάρα πολύ μπατσαρία παντού.............. :Sπολυ μπατσαρια τυπε
Eγω γουσταρω φαση με επικινδυνη. Καυλωνω με βουντουήστριες!!!
[xhamster]]
σε βλεπω με τριχοπτωση εσενα τυπε :Sεμενα δεν με πιανει τιποτα,αφου μολις δω μουνακι μαυρης να με περιμενει στο κρεβατι να της τον βαλω οποτε ψωνιζω,δαιμονιζομαι
σε βλεπω με τριχοπτωση εσενα τυπε :S
θα παρει καπιλαριν τυπεσε βλεπω με τριχοπτωση εσενα τυπε :S
Σου προτεινω μαυρη βουντουήστρια απο τελετουργεια που ονομαζετε... orgasmo nero στην Καραϊβική!!!εμενα δεν με πιανει τιποτα,αφου μολις δω μουνακι μαυρης να με περιμενει στο κρεβατι να της τον βαλω οποτε ψωνιζω,δαιμονιζομαι,ασε που οταν αδειαζω βγαζω τον ton king kong απο μεσα μου,φωναζω,οι ποιο πολλες τρομαζουν και με κοιτανε καλα καλα οταν χυνω με αυτο ηλιθιο γουρλοματικο βλεμμα, ακουγομαι μεχρι κατω στη ρεσεψιον,τι να κλασει το βουντου της εβενινης υπαρξης μπροστα στην Σουκερινη-Συνουσιακη αιρεση