nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.247
- Πόντοι
- 1.106
Ειπα κι εγω δεν μιλανε για τη Μιμα...
αφου ειναι φιρμα δικε μουΕιπα κι εγω δεν μιλανε για τη Μιμα...
Καλά δες την μέρα από κοντά και σου λέω..............θα τρομάξεις.....αφου ειναι φιρμα δικε μου
την εχω πετυχει δικε μου πρωι χαλκοκονδυλη και λογο του επαγγελματος τις επιασα και την κουβεντα βγαζει κατι το προστιχοΚαλά δες την μέρα από κοντά και σου λέω..............θα τρομάξεις.....
Καπνίζει κιόλας......μου ζήταγε 100€ - 1 ώρα,με πρωκτικό σε χοτέλι..............τις προάλλες..........πήρε τα @@ μου!την εχω πετυχει δικε μου πρωι χαλκοκονδυλη και λογο του επαγγελματος τις επιασα και την κουβεντα βγαζει κατι το προστιχο
δικε μου για κανα τσιμπου κανει και μονο απο εκει και περα ολα τα αλλα μαζι της εινια σαν να θες να αυτοκτονησειςΚαπνίζει κιόλας......μου ζήταγε 100€ - 1 ώρα,με πρωκτικό σε χοτέλι..............τις προάλλες..........πήρε τα @@ μου!
Έχει και ζάκια εκεί γύρω.............δικε μου για κανα τσιμπου κανει και μονο απο εκει και περα ολα τα αλλα μαζι της εινια σαν να θες να αυτοκτονησεις
δεν μας πλισιαζουν αυτα με το που μας βλεπουν κανουν μαρςΈχει και ζάκια εκεί γύρω.............
Θα σε περνάνε για μπάτσο,δικέ μου........δεν μας πλισιαζουν αυτα με το που μας βλεπουν κανουν μαρς
σου στελνς μυνημα δικε μου κοιτα στα εισερχομεναΘα σε περνάνε για μπάτσο,δικέ μου........
Στείλε να γουστάρω.............σου στελνς μυνημα δικε μου κοιτα στα εισερχομενα
Δωσε περιγραφη,υπηρεσιεσ και τιμη τυπε?εχθές το απόγευμα στο τρίγωνο....ώριμη σάρκα τα έδωσε όλα !!!
συμφωνω συναγωνιστη ! αν και εγω ποτε δεν την εχω παρει.την εχω πετυχει δικε μου πρωι χαλκοκονδυλη και λογο του επαγγελματος τις επιασα και την κουβεντα βγαζει κατι το προστιχο
τυπε κατασκοπε εισαι πολυ καλλιτεχνηςεχθές το απόγευμα στο τρίγωνο....ώριμη σάρκα τα έδωσε όλα !!!
Τον έκοψε και το δικό σου έμπειρο μάτι,μύστη μου!τυπε κατασκοπε εισαι πολυ καλλιτεχνης
τυπε ο κατασκοπος ειναι σκληροπυρηνικος πουτανιαρηςΤον έκοψε και το δικό σου έμπειρο μάτι,μύστη μου!
Όντως περιμένουμε μεγάλα πράγματα από χρήστη κατάσκοπος..............
Μεγάλος επίσης είναι ο extraman,που έχει ειδίκευση σε παράνομα εξτραδάκια... :S...ακάποτα γαμήσια και έτσι. Έγραψε πριν μέρες στην ενημέρωση για μπουρδέλα και δεν τον είδαμε πάλι! Τον έχουμε μεγάλη ανάγκη και σε αυτό το θρεντ.τυπε ο κατασκοπος ειναι σκληροπυρηνικος πουτανιαρης
ποιος νοιαζεται για την κονδυλωματου ???Τελικά η Μίμα δέχεται να την πάρεις μόνο για τσιμπούκι στο αμάξι ή στο ξενοδοχείο ή είναι τα 50 ευρώ ακατέβατα;