Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.403
Πόντοι
3.656
Άρτι αφιχθείς από το τρίγωνο. Οι γνωστοί τράβελοι στις θέσεις τους, ο Σαμουέλα να χαριεντίζεται με τις original γυναίκες έξω από τον Ορφέα, καμία του γούστου μου. Ευτυχώς υπήρχε η μοναδική επιλογή μιας τσιγγάνας, η οποία δηλώνει ότι είναι από την Καρδίτσα. Φουλ πρόγραμμα με 15€, πάντα κάνει μπάνιο πριν και μετά. Βγαίνοντας είδα τη Δήμητρα, ψηλόλιγνη, ξανθιά, κοντό μαλλί, παράξενο στόμα, αλλά είχα αδειάσει

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.462
Πόντοι
746
Λοιπον ηλικια 40αρα,πρασινα ματια εκφυλο βλεμμα,ξανθα μαλλια ωμου,πολυ ωραιο σωμα,δεν ειναι χωμα,μονο η φατσα τη προδιδει,σχεδον αριστη,μιλα πολυ,γελα πολυ,χαβαλεδιαζει,τατου εχει,ιδιαιτερο μεσης,την εχω βρει σε ορφεα,καποδιστριου στις σκαλες απεναντι του οκανα,μενανδρου,καρολου,μονο βραδυ κ νυχτα,μερα δεν την εχω βρει ποτε,κωλο δε ξερω δε παιρνω,κανονικου υψους,δε περναει απαρατηρητη,ειναι σαν γυναικα εξωτερικου
ΠΡΕΖΟΥ;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.339
Πόντοι
3.796
Προφανως,δεν εχω καταλαβει τι κανει,φαινεται μη βουτηγμενη,παντα εχει τα λογικα της κ η εμφανιση της σε προσωπο σωμα ειναι σχεδον αριστη,απ το προσωπο προδιδεται ελαφρως πιστευω,νομιζω μου χει πει οτι εκανε φωτογραφησεις,δε διελυσε τον εαυτο της η συγκεκριμενη,ειναι στα ορια του να μη καταλαβεις,η Αλεξανδρα η γαλανοματα δε φαινεται καν οτι τα κανει,δε θα καταλαβαινα αν δε το λεγε,η Αννα ειναι σχεδον στο ιδιο επιπεδο,παρατηρω πως τετοιες περιπτωσεις εχουν παντα τη λογικη τους κ δε της βλεπω ποτε χαλια κ δε φαινονται πουθενα οταν το κανουν αν κ οσο κανουν

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.339
Πόντοι
3.796
Άρτι αφιχθείς από το τρίγωνο. Οι γνωστοί τράβελοι στις θέσεις τους, ο Σαμουέλα να χαριεντίζεται με τις original γυναίκες έξω από τον Ορφέα, καμία του γούστου μου. Ευτυχώς υπήρχε η μοναδική επιλογή μιας τσιγγάνας, η οποία δηλώνει ότι είναι από την Καρδίτσα. Φουλ πρόγραμμα με 15€, πάντα κάνει μπάνιο πριν και μετά. Βγαίνοντας είδα τη Δήμητρα, ψηλόλιγνη, ξανθιά, κοντό μαλλί, παράξενο στόμα, αλλά είχα αδειάσει
Η Δημητρα εχει φτιαξει σωματικα,χρεπι δεν ηταν γενικα αλλα αν εκοβε χρησεις θα ταν μια περιζητητη μιλφ γυναικα,Καρδιτσα εχεις ξαναπει η ειναι ιδεα μου?Για τσιγγανα δε θυμαμαι,πως λεγεται?Θυμησε μας χαρακτηριστικα.Σε ορφεα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom