Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.405
Πόντοι
3.656
Άρτι αφιχθείς από το τρίγωνο. Οι γνωστοί τράβελοι στις θέσεις τους, ο Σαμουέλα να χαριεντίζεται με τις original γυναίκες έξω από τον Ορφέα, καμία του γούστου μου. Ευτυχώς υπήρχε η μοναδική επιλογή μιας τσιγγάνας, η οποία δηλώνει ότι είναι από την Καρδίτσα. Φουλ πρόγραμμα με 15€, πάντα κάνει μπάνιο πριν και μετά. Βγαίνοντας είδα τη Δήμητρα, ψηλόλιγνη, ξανθιά, κοντό μαλλί, παράξενο στόμα, αλλά είχα αδειάσει

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.492
Πόντοι
746
Λοιπον ηλικια 40αρα,πρασινα ματια εκφυλο βλεμμα,ξανθα μαλλια ωμου,πολυ ωραιο σωμα,δεν ειναι χωμα,μονο η φατσα τη προδιδει,σχεδον αριστη,μιλα πολυ,γελα πολυ,χαβαλεδιαζει,τατου εχει,ιδιαιτερο μεσης,την εχω βρει σε ορφεα,καποδιστριου στις σκαλες απεναντι του οκανα,μενανδρου,καρολου,μονο βραδυ κ νυχτα,μερα δεν την εχω βρει ποτε,κωλο δε ξερω δε παιρνω,κανονικου υψους,δε περναει απαρατηρητη,ειναι σαν γυναικα εξωτερικου
ΠΡΕΖΟΥ;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.380
Πόντοι
3.796
Προφανως,δεν εχω καταλαβει τι κανει,φαινεται μη βουτηγμενη,παντα εχει τα λογικα της κ η εμφανιση της σε προσωπο σωμα ειναι σχεδον αριστη,απ το προσωπο προδιδεται ελαφρως πιστευω,νομιζω μου χει πει οτι εκανε φωτογραφησεις,δε διελυσε τον εαυτο της η συγκεκριμενη,ειναι στα ορια του να μη καταλαβεις,η Αλεξανδρα η γαλανοματα δε φαινεται καν οτι τα κανει,δε θα καταλαβαινα αν δε το λεγε,η Αννα ειναι σχεδον στο ιδιο επιπεδο,παρατηρω πως τετοιες περιπτωσεις εχουν παντα τη λογικη τους κ δε της βλεπω ποτε χαλια κ δε φαινονται πουθενα οταν το κανουν αν κ οσο κανουν

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.380
Πόντοι
3.796
Άρτι αφιχθείς από το τρίγωνο. Οι γνωστοί τράβελοι στις θέσεις τους, ο Σαμουέλα να χαριεντίζεται με τις original γυναίκες έξω από τον Ορφέα, καμία του γούστου μου. Ευτυχώς υπήρχε η μοναδική επιλογή μιας τσιγγάνας, η οποία δηλώνει ότι είναι από την Καρδίτσα. Φουλ πρόγραμμα με 15€, πάντα κάνει μπάνιο πριν και μετά. Βγαίνοντας είδα τη Δήμητρα, ψηλόλιγνη, ξανθιά, κοντό μαλλί, παράξενο στόμα, αλλά είχα αδειάσει
Η Δημητρα εχει φτιαξει σωματικα,χρεπι δεν ηταν γενικα αλλα αν εκοβε χρησεις θα ταν μια περιζητητη μιλφ γυναικα,Καρδιτσα εχεις ξαναπει η ειναι ιδεα μου?Για τσιγγανα δε θυμαμαι,πως λεγεται?Θυμησε μας χαρακτηριστικα.Σε ορφεα?

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Ποτε?Σε αφησε ευχαριστημενο?Εμενα με κουρασε κ δε πηγα κ οσα διαβασω με απωθουν απο κεινη
Δεν είχα πάει εγώ , ένας φίλος πριν κανένα χρόνο. Καλύτερα να τη πάρεις στο μπουρδέλο γιατί για έξω κάνει υπηρεσίες μπουρδέλου οπότε δεν αξίζει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.405
Πόντοι
3.656
Η Δημητρα εχει φτιαξει σωματικα,χρεπι δεν ηταν γενικα αλλα αν εκοβε χρησεις θα ταν μια περιζητητη μιλφ γυναικα,Καρδιτσα εχεις ξαναπει η ειναι ιδεα μου?Για τσιγγανα δε θυμαμαι,πως λεγεται?Θυμησε μας χαρακτηριστικα.Σε ορφεα?
Μου έχει δώσει όνομα, αλλά δεν το θυμάμαι. Δεν υπάρχει όμως άλλη με αυτή την περιγραφή στη Σωκράτους, κοντή, μαυριδερή, μακρύ μαλλί, Ελληνίδα. Ναι δίνει κώλο με μεγάλη άνεση, μικρό στήθος, αξιοπρεπώς στενή για το Επάγγελμα που κάνει, είναι αρκετά ευγενική και καθαρή λαμβάνοντας υπόψη τη φυλή της. Πιατσάρει απέναντι σχεδόν από το Κριστιάνα, λίγο πάνω ή πιο κάτω στη διασταύρωση, εκεί τη βρήκα χτες. Η Δήμητρα έχει πολύ καλό σώμα, το στόμα της είναι πολύ παράξενο

Sweetandbitter

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά! Συγγνώμη για τα χάλια ελληνικά μου, τα προφορικά μου είναι πολύ καλύτερα. Αν τσεκάρω το Τρίγωνο τα μεσάνυχτα, σε ποια γωνία έχω τις καλύτερες πιθανότητες να βρω κυρίες όχι και τόσο μεγάλες; Ευχαριστώ!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.405
Πόντοι
3.656
Γεια σας παιδιά! Συγγνώμη για τα χάλια ελληνικά μου, τα προφορικά μου είναι πολύ καλύτερα. Αν τσεκάρω το Τρίγωνο τα μεσάνυχτα, σε ποια γωνία έχω τις καλύτερες πιθανότητες να βρω κυρίες όχι και τόσο μεγάλες; Ευχαριστώ!
δεν υπάρχουν σταθερές πιθανότητες. Απλά κάνε έρευνα σε όλες τις οδούς και τα ξενοδοχεία

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.380
Πόντοι
3.796
Δεν είχα πάει εγώ , ένας φίλος πριν κανένα χρόνο. Καλύτερα να τη πάρεις στο μπουρδέλο γιατί για έξω κάνει υπηρεσίες μπουρδέλου οπότε δεν αξίζει.
Καποτε αξιζε (λενε),απλα επιλεγει οπως σχεδον ολες

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.380
Πόντοι
3.796
Μου έχει δώσει όνομα, αλλά δεν το θυμάμαι. Δεν υπάρχει όμως άλλη με αυτή την περιγραφή στη Σωκράτους, κοντή, μαυριδερή, μακρύ μαλλί, Ελληνίδα. Ναι δίνει κώλο με μεγάλη άνεση, μικρό στήθος, αξιοπρεπώς στενή για το Επάγγελμα που κάνει, είναι αρκετά ευγενική και καθαρή λαμβάνοντας υπόψη τη φυλή της. Πιατσάρει απέναντι σχεδόν από το Κριστιάνα, λίγο πάνω ή πιο κάτω στη διασταύρωση, εκεί τη βρήκα χτες. Η Δήμητρα έχει πολύ καλό σώμα, το στόμα της είναι πολύ παράξενο
Δε τη ξερω καθολου δυστυχως παροτι εχω ξημεροβραδιαστει,μερα οκ δε παω νωρις,αλλα αυτη τη φορα νυχτα εγραψες κ σε αυτες τις ωρες παλι δε τη ξερω,μια καπως παρομοια εχω δει κοντη στη βερανζερου μεσα που δε πιστευω οτι ειναι αυτη αν κ εχει στοιχεια κ ειναι κ καυλιτσα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.380
Πόντοι
3.796
Καλυτερα να πας σε διαφορετικες ωρες,οι νεοτερες ειναι στον Ορφεα και στην αριστοτελους στο liberty αλλα κ στους αλλους δρομους πιο λιγες,οι milfs ειναι παντου

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.380
Πόντοι
3.796
Δηλαδή άγριο sex εννοείς...
Αγριο,δυνατο,με ξυλικι,δεν μπορω να εξηγησω κατι,δε γνωριζα τιποτα κ την αρχισα,βασικα αυτη αρχισε να χτυπιεται.Αυτα εως να τη ξαναβρω γιατι την επομενη εχω σκοπο απο Αννα και Αλεξανδρα να σας ανεβασω φωτο και βιντεο,η Αλεξανδρα δεν εχει προβλημα,η Αννα θα ρωτησω.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.267
Πόντοι
2.696
Αγριο,δυνατο,με ξυλικι,δεν μπορω να εξηγησω κατι,δε γνωριζα τιποτα κ την αρχισα,βασικα αυτη αρχισε να χτυπιεται.Αυτα εως να τη ξαναβρω γιατι την επομενη εχω σκοπο απο Αννα και Αλεξανδρα να σας ανεβασω φωτο και βιντεο,η Αλεξανδρα δεν εχει προβλημα,η Αννα θα ρωτησω.
Δέχεται και χαστούκια στο πρόσωπο, φτυσίματα και τέτοια;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.380
Πόντοι
3.796

Stories