Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
Θα έχει τρελαθεί από την πρέζα... Τσιμπούκι της τον έδωσες χωρίς καπότα;
Καμια σχεση,παντα ειναι με συνειδηση κ δε τη καταλαβαινα αν δεν ειχε ελαφρως επηρεασμενο προσωπο.Οσο για τσιμπουκι ναι ακα που κ να μην το θελα θα το κανε γιατι ειναι δυναμιτης,η Αλεξανδρα ειναι ηρεμη δυναμη σε τοπ επιπεδο και η Αννα σε τοπ επιπεδο δυναμιτης!

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
938
Πόντοι
81
Πλεον κοιτανε να τα κανουν μονες τους η δε τα κανουν
Θα βρίσκουν "φοιτητές χορηγούς" για να τους κάνουν δωρεάν τις εργασιες μήπως τις γαμήσουν ή απλά για να βγαίνουν μαζί. Κι έτσι γίνεται η αρχή και μετά ψάχνουν κανονικούς χορηγούς για ταξίδια, φαγητά κλπ .. οπότε μήπως φταίνε οι εργασίες για όλα αυτά; xa xa

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
Θα βρίσκουν "φοιτητές χορηγούς" για να τους κάνουν δωρεάν τις εργασιες μήπως τις γαμήσουν ή απλά για να βγαίνουν μαζί. Κι έτσι γίνεται η αρχή και μετά ψάχνουν κανονικούς χορηγούς για ταξίδια, φαγητά κλπ .. οπότε μήπως φταίνε οι εργασίες για όλα αυτά; xa xa
Σου αρεσουν οι ταινιες μυστηριου ε χαχαχα,πλεον δεν αξιζει τιποτα περαν απο το τι συμφερει win-win

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.495
Πόντοι
746
Αγριο,δυνατο,με ξυλικι,δεν μπορω να εξηγησω κατι,δε γνωριζα τιποτα κ την αρχισα,βασικα αυτη αρχισε να χτυπιεται.Αυτα εως να τη ξαναβρω γιατι την επομενη εχω σκοπο απο Αννα και Αλεξανδρα να σας ανεβασω φωτο και βιντεο,η Αλεξανδρα δεν εχει προβλημα,η Αννα θα ρωτησω.
περιμενουμε με την τσαπου στο χερι

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.495
Πόντοι
746
Καμια σχεση,παντα ειναι με συνειδηση κ δε τη καταλαβαινα αν δεν ειχε ελαφρως επηρεασμενο προσωπο.Οσο για τσιμπουκι ναι ακα που κ να μην το θελα θα το κανε γιατι ειναι δυναμιτης,η Αλεξανδρα ειναι ηρεμη δυναμη σε τοπ επιπεδο και η Αννα σε τοπ επιπεδο δυναμιτης!
τι σκατα εχει το προσωπο;δεν εχω καταλαβει

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
τι σκατα εχει το προσωπο;δεν εχω καταλαβει
Τιποτα απλα φαινεται οτι ηταν/ειμαι χρηστρια,εχει μια ελαφρια αλλοιωση,τιποτα το ιδιαιτερο αν τη δεις,ουτε που θα ασχοληθεις με τοσο καλο σταδιο που ειναι στο συνολο της

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
Ωραια μερα για εφοδο,ας ελπισουμε σε καλυτερες εφοδους,οι ανανεωσεις δε μας επεισαν,εναντιον μας αφου ακολουθουν τις προυπαρχουσες,ατομικες περιμενω οπως Ιρινα που αναφερθηκε πριν καιρο,σημειωση ακομα δε τη βρηκα να τη ξεμουνιασω,να μου πεις δε βρηκα καμια ανανεωση να ξεμουνιασω!Κοντευει 1 ετος ιδιων κ ιδιων με μικροδιαφορες,αφου φτασαμε η διαφορα να ειναι η πρεζοπεριοχη καταλαβατε σε τι περιοδο βρισκομαστε,κ δε σας το λεω ειρωνικα,δε γουσταρα να ξαναπαιρνω ιδια,το κανα ομως γτ λυση γιοκ κ μετα λυσεις ειναι το μπουρδελο η μονο πιπα τυπου ζαμπελιου φιξ

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Kassie

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
Τα παιδια που θελατε το τηλ της Κολομβιανης ξαναστειλτε μου,συννενοηθηκα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
Πρεπει να κανουμε κ ντου στο dowtown αλλα να εχουμε σιγουρες πληροφοριες οτι ειναι αληθινη/αληθινες γυναικα/γυναικες καθως με ενα 12αρι-15αρι μπορουν να γινουν ωραιες φασεις

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
322
Πόντοι
306
Σήμερα κατέβηκα Ομόνοια για να αγοράσω κάτι που ήθελα.... αλλά κυρίως να....βρω. ... λευκή σάρκα ! Σκεφτόμουν μέσα στο μετρό ...τι να κάνω; Αφού ψωνίσω αυτό που ήθελα.... μετά να πάω στα μπουρδέλα της Διδύμου..... ή να βρω καμία καυλιάρα στην Ομόνοια ;..... και εκεί που προβληματιζομουν... Πετυχαίνω μέσα στο τρένο ...... γνωστή μιλφαρα..... ιερόδουλη της οδού Διδύμου !!!!!!!! Μόλις την είδα..... έπαθα πλάκα....την κοιτάω....με κοιτάει....και με αναγνωρίζει....της μιλάω... Μου λέει ότι δεν δουλεύει αυτή την εβδομάδα .. ....και ότι κατέβηκε κάτι να ψωνίσει και μετά θα πάει σπίτι.... Πρώτη φορά την έβλεπα αβαφτη και.... ντυμένη με αθλητικό λουκ.....μην τα πολυλογώ......κατεβαίνουμε μαζί και πιάνουμε την κουβέντα......της λέω είσαι για βίζιτα 100 ευρώ για μία ώρα σε χοτελ ; Ναι μου λέει.... αλλά που; Ακολουθα της λέω...... πάω βγάζω λεφτά απου ΑΤΜ.... αγοράζω καποτες από περίπτερο.... ψωνίζει και αυτή από ένα σούπερ μάρκετ κάτι που ήθελε....και καταλήγουμε στο cosmopolite..... 10 ευρώ το δωμάτιο......100 στην Μολδαβή Ιερόδουλη.....και επί μία ώρα. ..... έπεσε η πιπίλα.....του αιώνα.... Γλειφομούνι.....πίπα....σεξ σε διάφορες στάσεις.... Μου μουλιασε της ρώγες....το κορμί και τα αρχιδια......και μασαζακι......και κουβεντουλα.. ....όλα καλά.....μου ζήτησε το τηλέφωνο μου.... Δεν μου έδωσε το δικό της......θα σε παίρνω εγώ μου λέει......να βρισκόμαστε οπότε μπορείς.....

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
70
Πόντοι
0
Live ανταπόκριση από το τρίγωνο.
Στο πορτοκαλι αραγμένες 5-6 θιτσες καλοντυμένες με φουστο-καλσον κτλπ, άνετα έμπαινα κ ένα μικρό BBW κ εκείνο με φούστα μίνι. Μάλλον λόγω της ημέρας. Δν ξέρω αν είναι της δουλειάς αλλά κ πολύ σοβαρές δν τις λες. Στα υπόλοιπα μέρη γενικά λίγα πράγματα. Καποδιστρίου κλασικά η Βιολέτα βρέξει-χιονίσει.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
Σήμερα κατέβηκα Ομόνοια για να αγοράσω κάτι που ήθελα.... αλλά κυρίως να....βρω. ... λευκή σάρκα ! Σκεφτόμουν μέσα στο μετρό ...τι να κάνω; Αφού ψωνίσω αυτό που ήθελα.... μετά να πάω στα μπουρδέλα της Διδύμου..... ή να βρω καμία καυλιάρα στην Ομόνοια ;..... και εκεί που προβληματιζομουν... Πετυχαίνω μέσα στο τρένο ...... γνωστή μιλφαρα..... ιερόδουλη της οδού Διδύμου !!!!!!!! Μόλις την είδα..... έπαθα πλάκα....την κοιτάω....με κοιτάει....και με αναγνωρίζει....της μιλάω... Μου λέει ότι δεν δουλεύει αυτή την εβδομάδα .. ....και ότι κατέβηκε κάτι να ψωνίσει και μετά θα πάει σπίτι.... Πρώτη φορά την έβλεπα αβαφτη και.... ντυμένη με αθλητικό λουκ.....μην τα πολυλογώ......κατεβαίνουμε μαζί και πιάνουμε την κουβέντα......της λέω είσαι για βίζιτα 100 ευρώ για μία ώρα σε χοτελ ; Ναι μου λέει.... αλλά που; Ακολουθα της λέω...... πάω βγάζω λεφτά απου ΑΤΜ.... αγοράζω καποτες από περίπτερο.... ψωνίζει και αυτή από ένα σούπερ μάρκετ κάτι που ήθελε....και καταλήγουμε στο cosmopolite..... 10 ευρώ το δωμάτιο......100 στην Μολδαβή Ιερόδουλη.....και επί μία ώρα. ..... έπεσε η πιπίλα.....του αιώνα.... Γλειφομούνι.....πίπα....σεξ σε διάφορες στάσεις.... Μου μουλιασε της ρώγες....το κορμί και τα αρχιδια......και μασαζακι......και κουβεντουλα.. ....όλα καλά.....μου ζήτησε το τηλέφωνο μου.... Δεν μου έδωσε το δικό της......θα σε παίρνω εγώ μου λέει......να βρισκόμαστε οπότε μπορείς.....
Ποια Μολδαβη?Αν δεν θες δημοσια πες προσωπικα γιατι πολλοι ψαχνουμε τετοιες φασεις για εκτος μπουρδελου

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
Live ανταπόκριση από το τρίγωνο.
Στο πορτοκαλι αραγμένες 5-6 θιτσες καλοντυμένες με φουστο-καλσον κτλπ, άνετα έμπαινα κ ένα μικρό BBW κ εκείνο με φούστα μίνι. Μάλλον λόγω της ημέρας. Δν ξέρω αν είναι της δουλειάς αλλά κ πολύ σοβαρές δν τις λες. Στα υπόλοιπα μέρη γενικά λίγα πράγματα. Καποδιστρίου κλασικά η Βιολέτα βρέξει-χιονίσει.
Αραξε να δεις τι θα εμφανιστει,εισαι μεσα στις ωρες αναχωρησεων αφιξεων χαχαχα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
Αντε τουλαχιστον τωρα θα βλεπουμε τα σωματα τους καλυτερα ειδικα οταν μας ειναι αγνωστες

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796
Τι μου κανανε!

Stories