Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Το θέμα είναι να βρούμε πιάτσα με φοιτήτριες!
Καμια σχεση,παντα ειναι με συνειδηση κ δε τη καταλαβαινα αν δεν ειχε ελαφρως επηρεασμενο προσωπο.Οσο για τσιμπουκι ναι ακα που κ να μην το θελα θα το κανε γιατι ειναι δυναμιτης,η Αλεξανδρα ειναι ηρεμη δυναμη σε τοπ επιπεδο και η Αννα σε τοπ επιπεδο δυναμιτης!Θα έχει τρελαθεί από την πρέζα... Τσιμπούκι της τον έδωσες χωρίς καπότα;
Δεν παιζειΤο θέμα είναι να βρούμε πιάτσα με φοιτήτριες!
Θα τους κάνω και εργασίες αν θέλουν χι χι.Δεν παιζει
Πλεον κοιτανε να τα κανουν μονες τους η δε τα κανουνΘα τους κάνω και εργασίες αν θέλουν χι χι.
Θα βρίσκουν "φοιτητές χορηγούς" για να τους κάνουν δωρεάν τις εργασιες μήπως τις γαμήσουν ή απλά για να βγαίνουν μαζί. Κι έτσι γίνεται η αρχή και μετά ψάχνουν κανονικούς χορηγούς για ταξίδια, φαγητά κλπ .. οπότε μήπως φταίνε οι εργασίες για όλα αυτά; xa xaΠλεον κοιτανε να τα κανουν μονες τους η δε τα κανουν
Σου αρεσουν οι ταινιες μυστηριου ε χαχαχα,πλεον δεν αξιζει τιποτα περαν απο το τι συμφερει win-winΘα βρίσκουν "φοιτητές χορηγούς" για να τους κάνουν δωρεάν τις εργασιες μήπως τις γαμήσουν ή απλά για να βγαίνουν μαζί. Κι έτσι γίνεται η αρχή και μετά ψάχνουν κανονικούς χορηγούς για ταξίδια, φαγητά κλπ .. οπότε μήπως φταίνε οι εργασίες για όλα αυτά; xa xa
περιμενουμε με την τσαπου στο χεριΑγριο,δυνατο,με ξυλικι,δεν μπορω να εξηγησω κατι,δε γνωριζα τιποτα κ την αρχισα,βασικα αυτη αρχισε να χτυπιεται.Αυτα εως να τη ξαναβρω γιατι την επομενη εχω σκοπο απο Αννα και Αλεξανδρα να σας ανεβασω φωτο και βιντεο,η Αλεξανδρα δεν εχει προβλημα,η Αννα θα ρωτησω.
τι σκατα εχει το προσωπο;δεν εχω καταλαβειΚαμια σχεση,παντα ειναι με συνειδηση κ δε τη καταλαβαινα αν δεν ειχε ελαφρως επηρεασμενο προσωπο.Οσο για τσιμπουκι ναι ακα που κ να μην το θελα θα το κανε γιατι ειναι δυναμιτης,η Αλεξανδρα ειναι ηρεμη δυναμη σε τοπ επιπεδο και η Αννα σε τοπ επιπεδο δυναμιτης!
Χαχαχαχαπεριμενουμε με την τσαπου στο χερι
Τιποτα απλα φαινεται οτι ηταν/ειμαι χρηστρια,εχει μια ελαφρια αλλοιωση,τιποτα το ιδιαιτερο αν τη δεις,ουτε που θα ασχοληθεις με τοσο καλο σταδιο που ειναι στο συνολο τηςτι σκατα εχει το προσωπο;δεν εχω καταλαβει
Ποια Μολδαβη?Αν δεν θες δημοσια πες προσωπικα γιατι πολλοι ψαχνουμε τετοιες φασεις για εκτος μπουρδελουΣήμερα κατέβηκα Ομόνοια για να αγοράσω κάτι που ήθελα.... αλλά κυρίως να....βρω. ... λευκή σάρκα ! Σκεφτόμουν μέσα στο μετρό ...τι να κάνω; Αφού ψωνίσω αυτό που ήθελα.... μετά να πάω στα μπουρδέλα της Διδύμου..... ή να βρω καμία καυλιάρα στην Ομόνοια ;..... και εκεί που προβληματιζομουν... Πετυχαίνω μέσα στο τρένο ...... γνωστή μιλφαρα..... ιερόδουλη της οδού Διδύμου !!!!!!!! Μόλις την είδα..... έπαθα πλάκα....την κοιτάω....με κοιτάει....και με αναγνωρίζει....της μιλάω... Μου λέει ότι δεν δουλεύει αυτή την εβδομάδα .. ....και ότι κατέβηκε κάτι να ψωνίσει και μετά θα πάει σπίτι.... Πρώτη φορά την έβλεπα αβαφτη και.... ντυμένη με αθλητικό λουκ.....μην τα πολυλογώ......κατεβαίνουμε μαζί και πιάνουμε την κουβέντα......της λέω είσαι για βίζιτα 100 ευρώ για μία ώρα σε χοτελ ; Ναι μου λέει.... αλλά που; Ακολουθα της λέω...... πάω βγάζω λεφτά απου ΑΤΜ.... αγοράζω καποτες από περίπτερο.... ψωνίζει και αυτή από ένα σούπερ μάρκετ κάτι που ήθελε....και καταλήγουμε στο cosmopolite..... 10 ευρώ το δωμάτιο......100 στην Μολδαβή Ιερόδουλη.....και επί μία ώρα. ..... έπεσε η πιπίλα.....του αιώνα.... Γλειφομούνι.....πίπα....σεξ σε διάφορες στάσεις.... Μου μουλιασε της ρώγες....το κορμί και τα αρχιδια......και μασαζακι......και κουβεντουλα.. ....όλα καλά.....μου ζήτησε το τηλέφωνο μου.... Δεν μου έδωσε το δικό της......θα σε παίρνω εγώ μου λέει......να βρισκόμαστε οπότε μπορείς.....
Αραξε να δεις τι θα εμφανιστει,εισαι μεσα στις ωρες αναχωρησεων αφιξεων χαχαχαLive ανταπόκριση από το τρίγωνο.
Στο πορτοκαλι αραγμένες 5-6 θιτσες καλοντυμένες με φουστο-καλσον κτλπ, άνετα έμπαινα κ ένα μικρό BBW κ εκείνο με φούστα μίνι. Μάλλον λόγω της ημέρας. Δν ξέρω αν είναι της δουλειάς αλλά κ πολύ σοβαρές δν τις λες. Στα υπόλοιπα μέρη γενικά λίγα πράγματα. Καποδιστρίου κλασικά η Βιολέτα βρέξει-χιονίσει.