ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
ποιος νοιαζεται για την κονδυλωματου ???
εχει φανατικο κοινο η μιμα steve ;)
ποιος νοιαζεται για την κονδυλωματου ???
η μιμα που βρισκεται ρε τυποι
αλλαξε η σελιδα
τυπε μυριζει λιονταρη αυτοςΜεγάλος επίσης είναι ο extraman,που έχει ειδίκευση σε παράνομα εξτραδάκια... :S...ακάποτα γαμήσια και έτσι. Έγραψε πριν μέρες στην ενημέρωση για μπουρδέλα και δεν τον είδαμε πάλι! Τον έχουμε μεγάλη ανάγκη και σε αυτό το θρεντ.
τυπε δεν υπαρχει σελιδα χωρις να ρωταει καποιος για την μιμα
*η πιρφοριά δεν εχει οριο σ αυτο το σαιτ
Έλα ρε,θα στην δείξει ο Πρόεδρος.....ξέρει ποια είναι....Ποια στον πουτσο ειναι αυτη η Μιμα που εχουν σεληνιαστει ολοι???
Υπαρχει καμια φωτογραφια της στο θρεντ??
(απο πιατσες ειμαι ψιλοασχετος..)
Ναι,είναι σε καλό δρόμο.τυπε μυριζει λιονταρη αυτος
Ποια στον πουτσο ειναι αυτη η Μιμα που εχουν σεληνιαστει ολοι???
γιατι τόσα πολλα τυπε χανιώτη;στο ελουσιομ πιατσαρει ζηταει 50ρικο για
Αυτή.......Ειναι μια Μιμα στο Τριγωνο, μια που ειναι μελαχρινη αδυνατη που μοιαζει πολυ στο προσωπο με μια ξανθια που παιζει μπαλα εκει αυτη την ξερω αλλα δεν νομιζω να προκειται για την Μιμα που αναφερονται ολοι εδω...
ελα μωρε...η τσιγγανα η ομορφη με τις βυζαρες,που την ειχες δει και σ αρεσεΠοια στον πουτσο ειναι αυτη η Μιμα που εχουν σεληνιαστει ολοι???
μια που ζηταει 50 ευρω το γαμησιΠοια στον πουτσο ειναι αυτη η Μιμα που εχουν σεληνιαστει ολοι???
Και 100€ για 1 ώρα με κώλο μου είπε τις προάλλες.......... :Sμια που ζηταει 50 ευρω το γαμησι
εχει κονδυλωματα
και ειναι μαπα στο γαμησι τυπε
φαντασου να ηταν και καλη δηλαδη
γιατι τόσα πολλα τυπε χανιώτη;
Και 100€ για 1 ώρα με κώλο μου είπε τις προάλλες.......... :S
Και 100€ για 1 ώρα με κώλο μου είπε τις προάλλες.......... :S
in cult we trustκααααααααααλλλττ!!!
αυτη το παρουσιαζει σαν εξτραδακι γιαυτο ζηταει και παραπανω τυπεΤυπε τα κονδυλωματα ειναι το πιο light ΣΜΝ που παιζει στην πιατσα, no big deal :o
Με 100€ γαμάω και στούντιο τύπε.........μπιλυ το γαμησες?
Το γελάς ψηλέ μου? Ξέρεις πόσοι φτιάχτηκαν τώρα που διάβασαν "κονδυλώματα".............?αυτη το παρουσιαζει σαν εξτραδακι γιαυτο ζηταει και παραπανω τυπε