Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
παρεπιπτοντως περασα μια βολτα το μεσημερι απ το τριγωνο...

αθλιοτητα ως συνηθως

ξεκινημα απο ομονοια,την 3ης σεπτεμβριου...στα τζοις και στη σταση μεχρι τη χαλκοκονδυλη,μονο λεπρες

συνεχισα 3ης σεπτεμβριου,οπου λιγο πριν την καποδιστριου ηταν αυτη η "γκλαμουρ" πουτανα ,με το αδυνατο κορμακι,φατσα λαγουδακι,περουκα πλατινε-γκρι καρε και κυριλε ντυσιμο.αυτη μου χε πει 30+10 το χοτελ μια αλλη φορα

κατεβηκα καποδιστριου,δεν ειχε τιποτα...

στριβω σωκρατους,μπροστα στο ελυσιουμ η χοντρη ροζ ελαφαντινα  κι αλλη μια που δεν προσεξα.αυτη τωρα που το σκεφτομαι παιζει να ναι η μαρια η χοντρη απο ιασωνος 46 πριν λιγο καιρο

περναω απεναντι ,κατευθυνομενος προς το καφε βαν,αλλα βλεποντας τη νεαρη κοντη βουλγαρα μπαρμπαρα αλλαζω παλι πλευρα και αρχιζω να τρεχω για να της ξεφυγω,ενω αυτη γελαγε και μου φωναζε

λιγο πριν το κριστιανα ειδα την καυλιαρα ξανθια γκιλφ,αδυνατη με νευρικο σωμα και χαρακτηριστικη γεωργιανη μυτη μπουγατσομαχαιρο και κατι αλλες λεπρες

μετα πηγα μεταξι που ειχε λιγο πολυ τα ιδια

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
3ης σεπτεμβριου και καποδιστριου κανει πιατσα συχνα μια μουναρα μιλφογκιλφ σλαβα,ψηλη με κορμαρα,πρασινα ματια και προσεγμενο ντυσιμο και στυλ

την εχει παρει κανεις?(σιγα μην την εχει παρει δηλαδη :grin: )

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
3ης σεπτεμβριου και καποδιστριου κανει πιατσα συχνα μια μουναρα μιλφογκιλφ σλαβα,ψηλη με κορμαρα,πρασινα ματια και προσεγμενο ντυσιμο και στυλ

την εχει παρει κανεις?(σιγα μην την εχει παρει δηλαδη :grin: )
με καστανο μακρυ ισιο μαλλι τυπε?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παρεπιπτοντως περασα μια βολτα το μεσημερι απ το τριγωνο...

αθλιοτητα ως συνηθως

ξεκινημα απο ομονοια,την 3ης σεπτεμβριου...στα τζοις και στη σταση μεχρι τη χαλκοκονδυλη,μονο λεπρες

συνεχισα 3ης σεπτεμβριου,οπου λιγο πριν την καποδιστριου ηταν αυτη η "γκλαμουρ" πουτανα ,με το αδυνατο κορμακι,φατσα λαγουδακι,περουκα πλατινε-γκρι καρε και κυριλε ντυσιμο.αυτη μου χε πει 30+10 το χοτελ μια αλλη φορα

κατεβηκα καποδιστριου,δεν ειχε τιποτα...

στριβω σωκρατους,μπροστα στο ελυσιουμ η χοντρη ροζ ελαφαντινα  κι αλλη μια που δεν προσεξα.αυτη τωρα που το σκεφτομαι παιζει να ναι η μαρια η χοντρη απο ιασωνος 46 πριν λιγο καιρο

περναω απεναντι ,κατευθυνομενος προς το καφε βαν,αλλα βλεποντας τη νεαρη κοντη βουλγαρα μπαρμπαρα αλλαζω παλι πλευρα και αρχιζω να τρεχω για να της ξεφυγω,ενω αυτη γελαγε και μου φωναζε

λιγο πριν το κριστιανα ειδα την καυλιαρα ξανθια γκιλφ,αδυνατη με νευρικο σωμα και χαρακτηριστικη γεωργιανη μυτη μπουγατσομαχαιρο και κατι αλλες λεπρες

μετα πηγα μεταξι που ειχε λιγο πολυ τα ιδια

Την είχα γαμήσει με 20+10€ με παζάρι και ακόμα με αποφεύγει.............. :2funny: :2funny: :2funny:

ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος,το πιστευω :headbang:
;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι,κομοδινι νομιζω...

πολυ αερατη γυναικα
νομιζω οτι ξερω ποια λες τυπε
συχνα μασουλαει σπορια
αυτη τυπε εχει ξεκινησει την σταδιοδρομια της στο τριγωνο εδω και 2 χρονια
οταν εμφανιστηκε ζητιανευε κανα ευρω και εψαχνε σε σκουπιδια
μετα λαδωσε το αντερακι της

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
λιγο πριν το κριστιανα ειδα την καυλιαρα ξανθια γκιλφ,αδυνατη με νευρικο σωμα και χαρακτηριστικη γεωργιανη μυτη μπουγατσομαχαιρο
ρουμάνα είναι, την οποία προτιμάνε πολλοί. Το μουνάκι την Άννα από την βουλγαρία το έχει γαμίσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Πιατσάρει κατά τις μεσημβρινές ώρες στην Καματερού.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
:offtopic: :offtopic: :offtopic:
Γραφετε για καποιες ασχετες και δεν γραφετε για την Μιμα

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ποια στον πουτσο ειναι αυτη η Μιμα που εχουν σεληνιαστει ολοι???
Υπαρχει καμια φωτογραφια της στο θρεντ??
(απο πιατσες ειμαι ψιλοασχετος..)
εχω ανεβασει και εγω 5-6 με την μιμα φιλε συναγωνιστη οταν εκανε ''ρεπορταζ'' στο τριγωνο ........

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Ερωτηξης γιατι βαριεμαι να σηκωθω
Περασε κανεις απο Σολωνος τερμα?

Εχει τιποτις?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ποια στον πουτσο ειναι αυτη η Μιμα που εχουν σεληνιαστει ολοι???
Υπαρχει καμια φωτογραφια της στο θρεντ??
(απο πιατσες ειμαι ψιλοασχετος..)

Αυτή στα δεξιά. Στα αριστερά μια άλλη για την οποία πριν κανα δυο χρόνια γράφονταν σελίδες ολόκληρες, η Λίλη...

Συνημμένα

• Photo-0624a.jpg
    Photo-0624a.jpg
    251,7 KB · Εμφανίσεις: 50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom