Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Οχι παιδια δεν την ειδα αλλα αμα τη δει κανεις ας ενημερωσει γιατι εχω καιρο να μαθω νεα της
:grin: :grin: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Που στο διάολο χάθηκε η μελαχρινη παλι; :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
φιλε εσυ την γαμησες ή οχι ακομα ???

Φίλε το έχω πει ξανά εδώ μέσα, με τρελαίνει σαν μουνί αλλά εξ' αρχής αφ' ενός δε μου πήγαινε κάτι καλά μαζί της (ψιλοφώναζε ότι είναι παλτό), αφ' ετέρου θεωρούσα ανέκαθεν απαράδεκτα πολλά τα λεφτά που ζητάει για πιάτσα (ήτοι ξεπέτα στο Elyssium) οπότε στρεφόμουν πάντα σε άλλες πιο αξιόπιστες λύσεις, άλλωστε μπορεί να γουστάρω να κάνω χαβαλέ στις πιάτσες αλλά έχω πάρει ελάχιστες καλντεριμιτζούδες, είμαι περισσότερο μπουρδελάκιας και στουντιάκιας. Τα κονδυλώματα τα οποία φημολογείται εδώ μέσα ότι έχει ήταν το κερασάκι στην τούρτα για 'μένα. Μόνο μια φορά αποφάσισα να πάω και να τη ρωτήσω αν δέχεται με λιγότερα για πίπα στο ξενοδοχείο και χύσιμο στα βυζιά κι όταν έφτασα στο τρίγωνο μόλις πριν μια ώρα την είχαν τσακώσει σε ντου (τον Ιούλιο που μας πέρασε αν θυμάσαι), δε με θέλει φαίνεται μαζί της... Μετά έφυγε για διακοπές και τώρα έχω καιρό να περάσω πρωινές ώρες από το τρίγωνο.

δεν πιστευω να εκανε τετοια χυδαιοτητα ο συναγωνιστης Womanaholic. η σχεση του με την Μιμα εχει ανεβει σε Πλατωνικα επιπεδα πλεον... αυτη ειναι για αλλους, πιο λουμπεν τυπους.... (με την καλη εννοια παντα)

Αντιπαρέρχομαι την ειρωνεία σου μόνο και μόνο επειδή μου "μυρίζει" κλώνο η περίπτωσή σου.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Οχι η Μιμα ειναι καστανή
Εσυ που είσαι ειδικός στις εξαφανίσεις τέρμα Σολωνος στην είσοδο της πολυκατοικίας ηταν
πριν μιση ωρα η μιμα βρισκοταν καποδιστριου και 3η σεπτεμβριου γωνια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πριν μιση ωρα η μιμα βρισκοταν καποδιστριου και 3η σεπτεμβριου γωνια
images

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Εγω πάντως εχω να προτεινω γκαλινα απο κηφισο,μοντελακι..!!!
Που στέκεται, μετά τα ΚΤΕΛ ή μετά την Π. Ράλλη στη ΒP (απέναντι από το ΙΚΕΑ)? Ενδιαφέρομαι, για δώσε περιγραφή της και απόδοση.

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Προς haistas: την Λίζα που με ρώτησες την είχα πετύχει μετά τις 2,τώρα το που γυρίζει δεν ξέρω.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Που στέκεται, μετά τα ΚΤΕΛ ή μετά την Π. Ράλλη στη ΒP (απέναντι από το ΙΚΕΑ)? Ενδιαφέρομαι, για δώσε περιγραφή της και απόδοση.
μετα τα κτελ .αναμεσα στην εισπδο των κτελ και λενορμαν.τωρα τελευταια εχει παρει μερικα κιλακια(γιατα δικα μου στανταρντ).θα την βρεις 10-1 το βραδυ.παιρνει 30 ευρω αμαξι και 100 μια ωρα ξενοδοχειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom