φιλε εσυ την γαμησες ή οχι ακομα ???
Φίλε το έχω πει ξανά εδώ μέσα, με τρελαίνει σαν μουνί αλλά εξ' αρχής αφ' ενός δε μου πήγαινε κάτι καλά μαζί της (ψιλοφώναζε ότι είναι παλτό), αφ' ετέρου θεωρούσα ανέκαθεν απαράδεκτα πολλά τα λεφτά που ζητάει για πιάτσα (ήτοι ξεπέτα στο Elyssium) οπότε στρεφόμουν πάντα σε άλλες πιο αξιόπιστες λύσεις, άλλωστε μπορεί να γουστάρω να κάνω χαβαλέ στις πιάτσες αλλά έχω πάρει ελάχιστες καλντεριμιτζούδες, είμαι περισσότερο μπουρδελάκιας και στουντιάκιας. Τα κονδυλώματα τα οποία φημολογείται εδώ μέσα ότι έχει ήταν το κερασάκι στην τούρτα για 'μένα. Μόνο μια φορά αποφάσισα να πάω και να τη ρωτήσω αν δέχεται με λιγότερα για πίπα στο ξενοδοχείο και χύσιμο στα βυζιά κι όταν έφτασα στο τρίγωνο μόλις πριν μια ώρα την είχαν τσακώσει σε ντου (τον Ιούλιο που μας πέρασε αν θυμάσαι), δε με θέλει φαίνεται μαζί της... Μετά έφυγε για διακοπές και τώρα έχω καιρό να περάσω πρωινές ώρες από το τρίγωνο.
δεν πιστευω να εκανε τετοια χυδαιοτητα ο συναγωνιστης Womanaholic. η σχεση του με την Μιμα εχει ανεβει σε Πλατωνικα επιπεδα πλεον... αυτη ειναι για αλλους, πιο λουμπεν τυπους.... (με την καλη εννοια παντα)
Αντιπαρέρχομαι την ειρωνεία σου μόνο και μόνο επειδή μου "μυρίζει" κλώνο η περίπτωσή σου.