ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
που χαθηκανε οι τοξοβολες ρε παιδια
πριν μιση ωρα η μιμα βρισκοταν καποδιστριου και 3η σεπτεμβριου γωνια
Ποιοι?
ηταν και η μιμα τυπε?Μετά τις 1.30 πάντως στο LITO eixe μερικά τεμάχια ;)
δικε μου η μιμα εκεινες τις ωρες χαλαρωνει μονο πρωινες κυκλοφορει ειναι πρωινος τυποςηταν και η μιμα τυπε?
(αλλαξε η σελιδα)
ηταν και η μιμα τυπε?
(αλλαξε η σελιδα)
δικε μου η μιμα εκεινες τις ωρες χαλαρωνει μονο πρωινες κυκλοφορει ειναι πρωινος τυπος
ηταν και η μιμα τυπε?
(αλλαξε η σελιδα)
οχι τυπε την εχουμε δει και πολλες φορες μεσημεριανες ωρες στο τριγωνο κανονικα.ισως κανει ενα μικρο διαλειμα για μεσημεριανο...δικε μου η μιμα εκεινες τις ωρες χαλαρωνει μονο πρωινες κυκλοφορει ειναι πρωινος τυπος
πρεπει να ειδοποιησουμε την μιμα για τον χαμο που γινεται με την παρτι της εδω για να φτιαξει ενα προφιλ να μπαινει και αυτη και να ακουει τι λεμε αλλα να ακουμε και τις αποψεις της.τι λετε?συμφωνω με τον sexyathens
εδω ο αλλος ελεγε οτι την ειχε δει να κανει πιατσα στα μεγαρα ρε τυπεοχι τυπε την εχουμε δει και πολλες φορες μεσημεριανες ωρες στο τριγωνο κανονικα.ισως κανει ενα μικρο διαλειμα για μεσημεριανο...
δικε μου δικιο εχεις αλλα με το που σκοτινιαζει εξαφανιζεται δεν ξερω μαλλον το σκοταδι την πειραζει.ισως τα βλεπει που τα βλεπει ολα μαυρα αμα σκοτινιαζει κιολας γαματα γιαθτο μαλλον δεν κυκλοφορει νυχταοχι τυπε την εχουμε δει και πολλες φορες μεσημεριανες ωρες στο τριγωνο κανονικα.ισως κανει ενα μικρο διαλειμα για μεσημεριανο...
το βραδυ υπαρχει αλητεια τυπεδικε μου δικιο εχεις αλλα με το που σκοτινιαζει εξαφανιζεται δεν ξερω μαλλον το σκοταδι την πειραζει.ισως τα βλεπει που τα βλεπει ολα μαυρα αμα σκοτινιαζει κιολας γαματα γιαθτο μαλλον δεν κυκλοφορει νυχτα
πρεπει να την ειδοποιησουμε αμεσα να φτιαξει ενα προφιλ εδωτο βραδυ υπαρχει αλητεια τυπε
πρεπει να την ειδοποιησουμε αμεσα να φτιαξει ενα προφιλ εδω