Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πριν μιση ωρα η μιμα βρισκοταν καποδιστριου και 3η σεπτεμβριου γωνια

Ψηλέ μου........μάλλον πρέπει να σου δώσουμε τα κινητά μας,να μας κάνεις αναπάντητη με το που την βλέπεις..... :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Αααααα γιατι νομιζα οτι μιλαγες για τη Μιμα και μπερδευτηκα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
ΤΕΛΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

[size=10pt][size=10pt]Μ Ι Μ Α[/size][/size]

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
πριν λιγο με ΤΖΟΑΝΝΑ στο ellysioum.καλη!ξανθο  ομορφο λεπτο και petite πιπινι 23χρ.καθεται  μεσα στο ξενοδοχειο για τον φοβο αστυνομιας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Βόλτα με το αμάξι απ' τη γνωστή διαδρομή γύρω στη 1:00 το βράδυ. Στη Σόλωνος 4 (!) τεμάχια, μία mature ξανθιά ψηλά στο Χημείο, πιο κάτω μία ψηλή ξανθιά μου φάνηκε δυνατό μουνί, πιο κάτω μία ξανθιά λίγο σκιουράκι στην εμφάνιση και χαμηλά κοντά στη συμβολή με Πατησίων μία μελαχροινή 40άρα μπάζο. Γενικά τόσες κοπέλες στη Σόλωνος και μάλιστα καθημερινή είχα καιρό να δω. Γωνία 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου, LITO, διασταύρωση Καποδιστρίου - Αριστοτέλους, τρίγωνο και Σωκράτους μέχρι τη διασταύρωση με Αγίου Κωνσταντίνου σε όλ' αυτά Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΚΡΑ, δεν κυκλοφορούσαν καν πρεζάκια ή τραβέλια, δεν ξέρω γιατί, μου έκανε πολλή εντύπωση. Αντιθέτως στη Σωκράτους στο κομμάτι από Πειραιώς μέχρι Ευριπίδου που άλλοτε έσφιζε από ζωή υπήρχαν 4 μαύρες που έκαναν πιάτσα, αδιάφορες βέβαια εμφανισιακά και βαριεστημένες.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
δικε μου η μιμα εκεινες τις ωρες χαλαρωνει μονο πρωινες κυκλοφορει ειναι πρωινος τυπος
οχι τυπε την εχουμε δει και πολλες φορες μεσημεριανες ωρες στο τριγωνο κανονικα.ισως κανει ενα μικρο διαλειμα για μεσημεριανο... :rockon:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
συμφωνω με τον sexyathens :grin:
πρεπει να ειδοποιησουμε την μιμα για τον χαμο που γινεται με την παρτι της εδω για να φτιαξει ενα προφιλ να μπαινει και αυτη και να ακουει τι λεμε αλλα να ακουμε και τις αποψεις της.τι λετε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι τυπε την εχουμε δει και πολλες φορες μεσημεριανες ωρες στο τριγωνο κανονικα.ισως κανει ενα μικρο διαλειμα για μεσημεριανο... :rockon:
εδω ο αλλος ελεγε οτι την ειχε δει να κανει πιατσα στα μεγαρα ρε τυπε :tooth:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
δικε μου δικιο εχεις αλλα με το που σκοτινιαζει εξαφανιζεται δεν ξερω μαλλον το σκοταδι την πειραζει.ισως τα βλεπει που τα βλεπει ολα μαυρα αμα σκοτινιαζει κιολας γαματα γιαθτο μαλλον δεν κυκλοφορει νυχτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δικε μου δικιο εχεις αλλα με το που σκοτινιαζει εξαφανιζεται δεν ξερω μαλλον το σκοταδι την πειραζει.ισως τα βλεπει που τα βλεπει ολα μαυρα αμα σκοτινιαζει κιολας γαματα γιαθτο μαλλον δεν κυκλοφορει νυχτα
το βραδυ υπαρχει αλητεια τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom