Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τι γελατε ρε :S

ειχε γινει σαν τον λεξ λουθερ
images

μετα ηπιε κατι ματζουνια και του ξαναβγηκαν τα μαλλια
ετσι ειπε ο ιδιος δηλαδη
Πάνω που πήγα να κοιμηθώ έκλασα στο γέλιο......από τα χειρότερα που έχουν πει εδώ μέσα ρε............πολύ καλό.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι ματζουνια ειναι αυτα τυπε??
νεο προιον του Μαρη οπως και ο ορος για aids κλπ...??
δεν ξερω τυπε
τον ρωτησα αλλα δεν ηθελε να μου πει
φυτικα ηταν παντως
πηγε σε κανα μεντιουμ και του τα εδωσε μαλλον :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ξερω τυπε
τον ρωτησα αλλα δεν ηθελε να μου πει
φυτικα ηταν παντως
πηγε σε κανα μεντιουμ και του τα εδωσε μαλλον :grin:
Τώρα θυμήθηκα τον γέρο με την χαίτη που είχα δει να βάζει ακάποτο κωλοδάχτυλο σε γκόμενα ζάκι.......στο μηχάνημα ανάληψης απέναντι από γνωστό hotel στο Τρίγωνο................................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τώρα θυμήθηκα τον γέρο με την χαίτη που είχα δει να βάζει ακάποτο κωλοδάχτυλο σε γκόμενα ζάκι.......στο μηχάνημα ανάληψης απέναντι από γνωστό hotel στο Τρίγωνο................................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:
και μετα απορουμε γιατι υπαρχει ειτζ στις πιατσες τυπε :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και μετα απορουμε γιατι υπαρχει ειτζ στις πιατσες τυπε :S
Θέλει μεγάλη προσοχή......... :grin:

ρισπεκτ  :rockon:

τυπε αυτοι οι πορνογεροι δεν ξερω τι αντιβαιρους εχουν, παντως εχω δει και εχουν δει λαιβ αρκετοι χυστες, παπουδες που ζηταν ακαποτα γαμησια σε πιατσουδες, αραπινες, ζακια κλπ
μαλιστα προσφατα ενα ζακι στο τριγωνο καραμουζιαζε ασχημα εναν παππου γι αυτο το λογο  :2funny:

Kaspersky,ψηλέ μου........... :2funny:

kis.jpg

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.158
Πόντοι
7.865
Είχα έναν συνάδελφο ο οποίος πλήρωνε σαν κερατάς την κάθε πουτάνα για να γαμάει ακάποτα.Βέβαια πέθανε,αλλά δεν ξέρουμε απο τι.Πάλι καλά που δεν είχε οικογένεια για να σπείρει και αλλού τα παράσημά του...Γενικά μην την ψάχνετε...Τα ακάποτα πάνε και έρχονται.Και δεν μιλάω μόνο σε πιάτσες,αλλά παντού.Βλέπετε πολλές ξέρουν ότι είναι οροθετικές και απλά χέστηκαν αν ο άλλος θα ψοφήσει,καθώς κοιτάνε να πάρουν τα λεφτά.Υπάρχουν και άλλες που έχουν ένα σκασμό ασθένειες,όπως λ.χ. Μιμα με κονδυλώματα,που απλά χέστηκαν και αν υποδείξεις ότι νοσούν και ότι θα κολλήσουν και άλλους ανθρώπους,θα πάρεις απάντηση,παρόμοια με της προαναφερθείσας δεσποινίδος "Στο μουνί μου,ρε"(Έχει αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση).Ζήτημα είναι να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα "εξτραδάκια" που μας πλασάρει η κάθε σάπια.Αν σκέφτεται μόνο το κάτω κεφάλι και πιστεύουμε ότι η πουτάνα είναι η πιστή Πηνελόπη που δεν πάει με άλλους στο ακάποτο,αλλά μόνο με εμάς,τότε την πουτσίσαμε μάγκες...

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Είχα έναν συνάδελφο ο οποίος πλήρωνε σαν κερατάς την κάθε πουτάνα για να γαμάει ακάποτα.Βέβαια πέθανε,αλλά δεν ξέρουμε απο τι.Πάλι καλά που δεν είχε οικογένεια για να σπείρει και αλλού τα παράσημά του...Γενικά μην την ψάχνετε...Τα ακάποτα πάνε και έρχονται.Και δεν μιλάω μόνο σε πιάτσες,αλλά παντού.Βλέπετε πολλές ξέρουν ότι είναι οροθετικές και απλά χέστηκαν αν ο άλλος θα ψοφήσει,καθώς κοιτάνε να πάρουν τα λεφτά.Υπάρχουν και άλλες που έχουν ένα σκασμό ασθένειες,όπως λ.χ. Μιμα με κονδυλώματα,που απλά χέστηκαν και αν υποδείξεις ότι νοσούν και ότι θα κολλήσουν και άλλους ανθρώπους,θα πάρεις απάντηση,παρόμοια με της προαναφερθείσας δεσποινίδος "Στο μουνί μου,ρε"(Έχει αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση).Ζήτημα είναι να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα "εξτραδάκια" που μας πλασάρει η κάθε σάπια.Αν σκέφτεται μόνο το κάτω κεφάλι και πιστεύουμε ότι η πουτάνα είναι η πιστή Πηνελόπη που δεν πάει με άλλους στο ακάποτο,αλλά μόνο με εμάς,τότε την πουτσίσαμε μάγκες...
την μιμα την πετυχενω καθε βραδυ στο βενζιναδικο το bp εκει πριν στριψουμε για σχιστο

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Στο σχιστό τι ώρες παιζουν τα πουτανακια???

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Για κανε περιγραφή βρε τύπε για την μιμα , επίσης απο που είναι ;
ωραια φατσα μελαχρινη γυρω στα 25.απο σωμα εχει βυζαρες και λιγα παχακια(αν και η κριτικη η δικη μου δεν ειναι απολυτα σωστη γιατι γουσταρω skinny).παιρνει αρκετα και καποιο εδω εχουν αναφερει αφροδισια.....Α απο οτι ακουσα τελευταια εχει φιλο και
εναν αραπη...

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
ωραια φατσα μελαχρινη γυρω στα 25.απο σωμα εχει βυζαρες και λιγα παχακια(αν και η κριτικη η δικη μου δεν ειναι απολυτα σωστη γιατι γουσταρω skinny).παιρνει αρκετα και καποιο εδω εχουν αναφερει αφροδισια.....Α απο οτι ακουσα τελευταια εχει φιλο και
εναν αραπη...

Ρωτάω γιατί όπως έχω γράψει σε προηγούμενη σελίδα στο thread έχω πάρει απο το σημείο Εκει στο Σχιστο μια κορασίδα όπως είπες με βυζαρες και -σωστά κατ εμε - κάποια παχακια , η οποία μου συστήθηκε ως Εύα εκ Βουλγαρίας . Ευτυχώς πήρα προφυλάξεις ... Πάντως στο γαμήσι ήταν φοβερή όπως είχα γράψει ..

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Ρωτάω γιατί όπως έχω γράψει σε προηγούμενη σελίδα στο thread έχω πάρει απο το σημείο Εκει στο Σχιστο μια κορασίδα όπως είπες με βυζαρες και -σωστά κατ εμε - κάποια παχακια , η οποία μου συστήθηκε ως Εύα εκ Βουλγαρίας . Ευτυχώς πήρα προφυλάξεις ... Πάντως στο γαμήσι ήταν φοβερή όπως είχα γράψει ..
τσιγγανα ξεχασα να πω!αν ψαξεις καλα ποιο πισω θα βρεις και φωτο της!Τι ώρα πέρασες?ειχε και άλλες?

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Εγώ όσες φορές έχω περάσει έχει στάνταρ δυο , την συγκεκριμένη και άλλη μια πιο μπροστά επι της Ε.Ο δηλ. στα 50 μέτρα απο την διασταύρωση που λέμε. Η δεύτερη δεν λέει πολλά - κατα την γνώμη μου βέβαια - κοντούλα μελαχρινη, μπαζε

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Επίσης αυτές πρέπει να στήνονται απο 21.30 - 22.00 εώς και 1.00 το πρωί ( τουλάχιστον πιο μετά δεν τις έχω δει)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
παιζει κανα αδυνατο σε καμια πιατσα!(εξαιρουνται βεβαια ζακια!).Εγω πάντως εχω να προτεινω γκαλινα απο κηφισο,μοντελακι..!!!

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
:lheel:
Επίσης αυτές πρέπει να στήνονται απο 21.30 - 22.00 εώς και 1.00 το πρωί ( τουλάχιστον πιο μετά δεν τις έχω δει)
φιλε μου απο της 9 μεχρι της 12 που τυχενει να περναω ειναι εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom