Πάνω που πήγα να κοιμηθώ έκλασα στο γέλιο......από τα χειρότερα που έχουν πει εδώ μέσα ρε............πολύ καλό..........τι γελατε ρε :S
ειχε γινει σαν τον λεξ λουθερ
μετα ηπιε κατι ματζουνια και του ξαναβγηκαν τα μαλλια
ετσι ειπε ο ιδιος δηλαδη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κορυφαια μορφη ο τυποςΠάνω που πήγα να κοιμηθώ έκλασα στο γέλιο......από τα χειρότερα που έχουν πει εδώ μέσα ρε............πολύ καλό..........
Πάω για ύπνο και αύριο τον αναλύουμε τον τύπο......μιλάμε είναι ΘΕΌΣ.............κορυφαια μορφη ο τυπος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν ξερω τυπετι ματζουνια ειναι αυτα τυπε??
νεο προιον του Μαρη οπως και ο ορος για aids κλπ...??
τον ρωτησα αλλα δεν ηθελε να μου πει
φυτικα ηταν παντως
πηγε σε κανα μεντιουμ και του τα εδωσε μαλλον
Τώρα θυμήθηκα τον γέρο με την χαίτη που είχα δει να βάζει ακάποτο κωλοδάχτυλο σε γκόμενα ζάκι.......στο μηχάνημα ανάληψης απέναντι από γνωστό hotel στο Τρίγωνο................................δεν ξερω τυπε
τον ρωτησα αλλα δεν ηθελε να μου πει
φυτικα ηταν παντως
πηγε σε κανα μεντιουμ και του τα εδωσε μαλλον
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και μετα απορουμε γιατι υπαρχει ειτζ στις πιατσες τυπε :SΤώρα θυμήθηκα τον γέρο με την χαίτη που είχα δει να βάζει ακάποτο κωλοδάχτυλο σε γκόμενα ζάκι.......στο μηχάνημα ανάληψης απέναντι από γνωστό hotel στο Τρίγωνο................................
Θέλει μεγάλη προσοχή.........και μετα απορουμε γιατι υπαρχει ειτζ στις πιατσες τυπε :S
ρισπεκτ
τυπε αυτοι οι πορνογεροι δεν ξερω τι αντιβαιρους εχουν, παντως εχω δει και εχουν δει λαιβ αρκετοι χυστες, παπουδες που ζηταν ακαποτα γαμησια σε πιατσουδες, αραπινες, ζακια κλπ
μαλιστα προσφατα ενα ζακι στο τριγωνο καραμουζιαζε ασχημα εναν παππου γι αυτο το λογο
Kaspersky,ψηλέ μου...........
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 7.865
Είχα έναν συνάδελφο ο οποίος πλήρωνε σαν κερατάς την κάθε πουτάνα για να γαμάει ακάποτα.Βέβαια πέθανε,αλλά δεν ξέρουμε απο τι.Πάλι καλά που δεν είχε οικογένεια για να σπείρει και αλλού τα παράσημά του...Γενικά μην την ψάχνετε...Τα ακάποτα πάνε και έρχονται.Και δεν μιλάω μόνο σε πιάτσες,αλλά παντού.Βλέπετε πολλές ξέρουν ότι είναι οροθετικές και απλά χέστηκαν αν ο άλλος θα ψοφήσει,καθώς κοιτάνε να πάρουν τα λεφτά.Υπάρχουν και άλλες που έχουν ένα σκασμό ασθένειες,όπως λ.χ. Μιμα με κονδυλώματα,που απλά χέστηκαν και αν υποδείξεις ότι νοσούν και ότι θα κολλήσουν και άλλους ανθρώπους,θα πάρεις απάντηση,παρόμοια με της προαναφερθείσας δεσποινίδος "Στο μουνί μου,ρε"(Έχει αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση).Ζήτημα είναι να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα "εξτραδάκια" που μας πλασάρει η κάθε σάπια.Αν σκέφτεται μόνο το κάτω κεφάλι και πιστεύουμε ότι η πουτάνα είναι η πιστή Πηνελόπη που δεν πάει με άλλους στο ακάποτο,αλλά μόνο με εμάς,τότε την πουτσίσαμε μάγκες...
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
την μιμα την πετυχενω καθε βραδυ στο βενζιναδικο το bp εκει πριν στριψουμε για σχιστοΕίχα έναν συνάδελφο ο οποίος πλήρωνε σαν κερατάς την κάθε πουτάνα για να γαμάει ακάποτα.Βέβαια πέθανε,αλλά δεν ξέρουμε απο τι.Πάλι καλά που δεν είχε οικογένεια για να σπείρει και αλλού τα παράσημά του...Γενικά μην την ψάχνετε...Τα ακάποτα πάνε και έρχονται.Και δεν μιλάω μόνο σε πιάτσες,αλλά παντού.Βλέπετε πολλές ξέρουν ότι είναι οροθετικές και απλά χέστηκαν αν ο άλλος θα ψοφήσει,καθώς κοιτάνε να πάρουν τα λεφτά.Υπάρχουν και άλλες που έχουν ένα σκασμό ασθένειες,όπως λ.χ. Μιμα με κονδυλώματα,που απλά χέστηκαν και αν υποδείξεις ότι νοσούν και ότι θα κολλήσουν και άλλους ανθρώπους,θα πάρεις απάντηση,παρόμοια με της προαναφερθείσας δεσποινίδος "Στο μουνί μου,ρε"(Έχει αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση).Ζήτημα είναι να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα "εξτραδάκια" που μας πλασάρει η κάθε σάπια.Αν σκέφτεται μόνο το κάτω κεφάλι και πιστεύουμε ότι η πουτάνα είναι η πιστή Πηνελόπη που δεν πάει με άλλους στο ακάποτο,αλλά μόνο με εμάς,τότε την πουτσίσαμε μάγκες...
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
την μιμα την πετυχενω καθε βραδυ στο βενζιναδικο το bp εκει πριν στριψουμε για σχιστο
Για κανε περιγραφή βρε τύπε για την μιμα , επίσης απο που είναι ;
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.578
- Πόντοι
- 266
ωραια φατσα μελαχρινη γυρω στα 25.απο σωμα εχει βυζαρες και λιγα παχακια(αν και η κριτικη η δικη μου δεν ειναι απολυτα σωστη γιατι γουσταρω skinny).παιρνει αρκετα και καποιο εδω εχουν αναφερει αφροδισια.....Α απο οτι ακουσα τελευταια εχει φιλο καιΓια κανε περιγραφή βρε τύπε για την μιμα , επίσης απο που είναι ;
εναν αραπη...
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
ωραια φατσα μελαχρινη γυρω στα 25.απο σωμα εχει βυζαρες και λιγα παχακια(αν και η κριτικη η δικη μου δεν ειναι απολυτα σωστη γιατι γουσταρω skinny).παιρνει αρκετα και καποιο εδω εχουν αναφερει αφροδισια.....Α απο οτι ακουσα τελευταια εχει φιλο και
εναν αραπη...
Ρωτάω γιατί όπως έχω γράψει σε προηγούμενη σελίδα στο thread έχω πάρει απο το σημείο Εκει στο Σχιστο μια κορασίδα όπως είπες με βυζαρες και -σωστά κατ εμε - κάποια παχακια , η οποία μου συστήθηκε ως Εύα εκ Βουλγαρίας . Ευτυχώς πήρα προφυλάξεις ... Πάντως στο γαμήσι ήταν φοβερή όπως είχα γράψει ..
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.578
- Πόντοι
- 266
τσιγγανα ξεχασα να πω!αν ψαξεις καλα ποιο πισω θα βρεις και φωτο της!Τι ώρα πέρασες?ειχε και άλλες?Ρωτάω γιατί όπως έχω γράψει σε προηγούμενη σελίδα στο thread έχω πάρει απο το σημείο Εκει στο Σχιστο μια κορασίδα όπως είπες με βυζαρες και -σωστά κατ εμε - κάποια παχακια , η οποία μου συστήθηκε ως Εύα εκ Βουλγαρίας . Ευτυχώς πήρα προφυλάξεις ... Πάντως στο γαμήσι ήταν φοβερή όπως είχα γράψει ..
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Εγώ όσες φορές έχω περάσει έχει στάνταρ δυο , την συγκεκριμένη και άλλη μια πιο μπροστά επι της Ε.Ο δηλ. στα 50 μέτρα απο την διασταύρωση που λέμε. Η δεύτερη δεν λέει πολλά - κατα την γνώμη μου βέβαια - κοντούλα μελαχρινη, μπαζε
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
φιλε μου απο της 9 μεχρι της 12 που τυχενει να περναω ειναι εκειΕπίσης αυτές πρέπει να στήνονται απο 21.30 - 22.00 εώς και 1.00 το πρωί ( τουλάχιστον πιο μετά δεν τις έχω δει)
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Καnena zaκι νεο frΟυτο εχoyμε?
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
γουσταρεις ζακια δικε μου?Καnena zaκι νεο frΟυτο εχoyμε?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495