soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
υπαρχουν και εξτρεμιστες που ζουνε για το ρισκο![]()
![]()
![]()
το οτι ειναι πρωην πρεζακι και παιζει να χει 5-6 ηπατιτδες και hiv δεν σε αγχωσε καθολου?![]()

υπαρχουν και εξτρεμιστες που ζουνε για το ρισκο![]()
![]()
![]()
το οτι ειναι πρωην πρεζακι και παιζει να χει 5-6 ηπατιτδες και hiv δεν σε αγχωσε καθολου?![]()
σιγα μην κωλωσει σε μια ηπατιτιδα ο μπεμπας ρε τυπε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καμικαζι τυπε;υπαρχουν και εξτρεμιστες που ζουνε για το ρισκο![]()
Καμιά νέα κιτρινιάρα παίζει δικέ μου? (όχι γκράνι.......σιγα μην κωλωσει σε μια ηπατιτιδα ο μπεμπας ρε τυπε![]()
Ελα ρε τυπε Χανιωτη![]()
Δεν επιχειρησα να κανω τιποτα απ αυτα που ανεφερα ρε, γι αυτο και γραφω "απ οτι καταλαβα"
Ειπαμε ειμαι καμικαζι αλλα οχι και τοσο εξτριμ
Γενικα ηταν πολυ προσεκτικη με την υγειινη της.
Δεν γνωριζω αν μαυτη τη συμπεριφορα προστατευει τον εαουτο της απο τους αλλους, η τους αλλους απ τον εαυτο της.....
ΥΓ ειδαμε με προεδρο και την δικια σου την οροθετικια προχθες στην ξουθου και φαγαμε καραμουζα :S μαζεψε την![]()
Είδα 5 το απόγευμα την γνωστή κιτρινιάρα,στην Κουμουνδούρου....με μαύρο ταγιεράκι...........Καμιά νέα κιτρινιάρα παίζει δικέ μου? (όχι γκράνι.......).............
![]()
![]()
![]()
![]()
μυριζει λιονταρη ο τυποςτσεκαρε εδω βλεπω να κανει λαμπρη καριερα στο σαιτ ο τυπος, παρανομα εξτραδακια και ετσι
αντε γιατι ξεμειναμε απο καμικαζι αυτοκτονιας
πρεπει να την ειδα κι εγω αυτη χθες στο πακικο μαγαζι με τα κινητα στην εισοδο![]()
Μετα απο διπλη καταθεση στην Αννα στο Κεραμεικου15Α και αλλη μια διπλη καταθεση στην Καμελια στον Κεραμεικου15Β (συνολο40ευρω) η οικονομικη μου καταστροφη ολοκληρωθηκε με αλλη μια καταθεση των 30ευρω στην κοπελα της φωτογραφιας..
Την εψαχνα απ το πρωι αλλα λογω εντονης παρουσιας της αστυνομιας ηταν νεκρη η πιατσα...
Κατα τις 6+ που ξαναπερασα με Προεδραρα την πετυχαινουμε σε ενα πακικο μαγαζι με κινητα διπλα απ το πορνοξενοδοχειο Κριστιανα..
Τη φωναζω να βγει εξω, της λεω τα κλασικα ποσο παει κλπ και μου ειπε οτι δεν ειναι πουτανα αλλα δουλευει στο πακικο μαγαζι
Της ειπα να αφησει τα σαπια και αφου καταφεραμε και την πεισαμε οτι δεν ειμαστε της ασφαλειας η κατι τετοιο μου λεει 30 ευρω(5 το ξενοδοχειο και 25 αυτη) για μιση ωρα.
Λοιπον η τυπισα Μαρια λεγεται, ειναι 20κατι ετων, Ελληνιδα δηλωνει και λεει οτι ελειπε Ισπανια 4 χρονια για απατοξινωση απ την πρεζα.
Εμφανησιακα καλη ειναι, ομορφο προσωπακι αρκετα αδυνατη με μικρο στηθος και μικρο αλλα λιγο σαπιο κωλο.
Ηταν καθαρη αλλα τεραστιο μειον οτι ηταν λιγο αξυριστη στα ποδια.
Στα του σεξ τωρα εμεινα αρκετα ικανοποιημενος. Η κοπελα κανει ΥΠΕΡΑΠΛΟ προγραμμα χωρις παρανομα εξτραδακια και τετοια απ οτι καταλαβα. Σαν συμπεριφορα ηταν καλη, με αρκετα καλη συμετοχη και αληθοφανεις ανασταναγμους κλπ. Το μουνανι της μικρο και καλο σε πολυ καλο σε αισθηση και ηταν υγρη δεν χρειαστηκε ουτε κρεμες σαλιομα κλπ. Γλωσσοφιλα δεν δινει, ουτε δαχτυλα αφηνει ουτε 69 κλπ απ οτι καταλαβα.
Αυτο που θα μου μεινει αξεχαστο απ το γαμησι ειναι ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ της!! Την γαμησα σε ΟΛΕΣ τις δυνατες στασεις, στα ορθια, πισοκολλητα, πλαγιαστα, τα πανντα ολα. Στηνεται απιστευτα ξερει να γαμιεται πολυ καλα και αντεχει δυνατο ξεσκισμα. Σε ολη μου την ¨καριερα" δεν εχω ξαναπαρει πουτανα που να ξερει να στηνεται τοσο καλα.
Μειναμε μεσα λιγο πανω απο μιση ωρα αλλα δυστυχως επειδη ειχαν προηγηθει 2 καταθεσεις δεν μπορουσα να χυσω με τιποτα.. Να χυσω πανω της δεν δεχοταν και μου ειπε να τα ριξω στο σεντονι :S ..
Εγκρινεται και πιθανοτατα θα ξανατιμηθει.![]()
μεχρι το σχιστο εφτασε η χαρη της μιμαςΜπορει να μη γραφω συχνα αλλα παρακολουθω καιρο.
Πληροφορηθηκα πριν απο κανα μηνα οτι κατι 'παιζει' στο σημειο που προανεφερε ενας συναγωνιστης παραπανω για το σχιστο και περασα για αυτοψια.
Επιβεβαιωνω την (οχι καθημερινη ομως) υπαρξη 'θεματος'. 2 κοριτσακια (Η Μιμα και μια αγνωστη σε εμενα) ακτιβως στην στροφη απο Λ. Αθηνων για Σχιστο και μια παραπανω εξω απο το πρατηριο της ΒΡ (αυτη πρεπει να εχει κανει συμβαση με φαναρτζη γιατι οποιος σταματησει εκει.... τελειωσε).
Θα προσπαθω για καθημερινη ανανεωση μιας που περναω σχεδον καθε μερα απο εκει.
Ψηλέ γράφω για κιτρινιάρες και δεν απαντάς....χάλασες και εσύ τέρμα η κίτρινη σάρκα? :Sμεχρι το σχιστο εφτασε η χαρη της μιμας![]()
δεν υπαρχει νεο αιμα στην πιατσα τυπεΨηλέ γράφω για κιτρινιάρες και δεν απαντάς....χάλασες και εσύ τέρμα η κίτρινη σάρκα? :S![]()
Ούτε εγώ έχω δει τίποτα,ψηλέ μου....έφαγα και μια φόλα πριν από 1 μήνα με την γνωστή Γκανέζα Άννα και έχω ξενερώσει..... :Sδεν υπαρχει νεο αιμα στην πιατσα τυπε
αν υπηρχε θα ειχαμε ενημερωσει![]()
τυπε προσεχε μην την πατησεις οπως εγραφε καποιος πριν λιγο καιρο :SΟύτε εγώ έχω δει τίποτα,ψηλέ μου....έφαγα και μια φόλα πριν από 1 μήνα με την γνωστή Γκανέζα Άννα και έχω ξενερώσει..... :S
Γράψε μου μια τι είχε παιχτεί,δεν γνωρίζω...........τυπε προσεχε μην την πατησεις οπως εγραφε καποιος πριν λιγο καιρο :S
ειχε ψωνισει μαυρη και μετα το γαμησι επαθε τριχοπτωση :SΓράψε μου μια τι είχε παιχτεί,δεν γνωρίζω...........![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά...................ειχε ψωνισει μαυρη και μετα το γαμησι επαθε τριχοπτωση :S
τι γελατε ρε :SΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά...................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()