Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Εχθές βράδυ κατά τις 10 καθώς περπάταγα προς Ομόνοια με πήρε από πίσω ένα αδύνατο γυφτογυφτάκι (μπορεί και ανήλικο, αλλά χωρίς μπροστινά δόντια  :huh: ), γωνία αγ. κων/νου και μενάνδρου, και ήθελε ψιλά ή 10ε+5ε ξενοδοχείο. Το σκέφτηκα προς στιγμήν αλλά επικράτησε η λογική και το ότι είχα αδειάσει αμέσως πριν. Τι κίνδυνοι όμως μπορεί να υπήρχαν εκτός από τους προφανείς ; ας πούν οι γνωρίζοντες πλζ ...
Συνάδελφε, μάλλον ξέρω για ποια μιλάς, την πάτησε ο κολλητός μου που του αρέσουν τα γυφτάκια και μάλιστα τα μικρά. Μου περιέγραψε ότι τον διπλάρωσε ένα μελαχροινό, άβυζο, πολύ κοντό, χωρίς μπροστινά δόντια, μάλλον 14  χρονών, ονόματι Μαρία. Του έκανε τρομερή διαφήμιση για το τσιμπούκι της και ότι γαμιέται πολύ άνετα από πίσω. Όταν πήγε στο ξενοδοχείο ανακάλυψε ότι έζεχνε από τη μπόχα και ότι τα πόδια της ήταν γεμάτα πληγές, μάλλον από διαβήτη, αυτό που λέει ο λαός ζάχαρο. Δεν την πήδηξε γιατι τη σιχάθηκε και αυτό δεν μπορούσε να κάτσει στα τέσσερα. Μόνο πίπα χωρίς τίποτα καλό, έκλαψε τα 15 ε που έδωσε. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συνάδελφε, μάλλον ξέρω για ποια μιλάς, την πάτησε ο κολλητός μου που του αρέσουν τα γυφτάκια και μάλιστα τα μικρά. Μου περιέγραψε ότι τον διπλάρωσε ένα μελαχροινό, άβυζο, πολύ κοντό, χωρίς μπροστινά δόντια, μάλλον 14  χρονών, ονόματι Μαρία. Του έκανε τρομερή διαφήμιση για το τσιμπούκι της και ότι γαμιέται πολύ άνετα από πίσω. Όταν πήγε στο ξενοδοχείο ανακάλυψε ότι έζεχνε από τη μπόχα και ότι τα πόδια της ήταν γεμάτα πληγές, μάλλον από διαβήτη, αυτό που λέει ο λαός ζάχαρο. Δεν την πήδηξε γιατι τη σιχάθηκε και αυτό δεν μπορούσε να κάτσει στα τέσσερα. Μόνο πίπα χωρίς τίποτα καλό, έκλαψε τα 15 ε που έδωσε. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!
Εγω αν ειχα κολλητο που ηθελε να γαμησει 14 χρονων παιδι,δεν θα του ειχα αφησει δοντι για δοντι στην μουρη.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ναι σιγά μην έχει κάνει διαβητικό πόδι απο τα 14
πρεζάκι θα είναι που τρυπάει τις φλέβες των ποδιών
με χρησιμοποιημένες και μολυσμένες σύριγγες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απτα βελακια ειναι ρε τυπε
ποιο διαβητη

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Δεν ειναι μονο τα βελακια ρε τυπε... ΑIDS εχει!!!  :priest:
Ακριβως...το χουνε χιλιογαμησει πρεζονια που καθε πρωι πινουν καφε με τον χαρο μετρανε ωρες.... συν οτι το χουν σκισει στα βελακια...και εχει και ιοσουλα AIDS..  :headbang: :headbang: :headbang: πω ρε πουστη...προσεχετε ρε παιδια ελεος..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Εγω αν ειχα κολλητο που ηθελε να γαμησει 14 χρονων παιδι,δεν θα του ειχα αφησει δοντι για δοντι στην μουρη.
Είσαι πολύ ηθικός άνθρωπος. Πρώτα από όλα, δεν την κυνήγησε αυτός, αυτή του προσφέρθηκε και μάλιστα μόνο έτσι μπορεί να ζήσει με τον τρόπο που θέλει η ίδια. Δεύτερον, αν διαβάσεις για τους Ρομά, όπως ονομάζουν οι αθίγγανοι τη φυλή τους, θα μάθεις ότι η ηλικία των 12 - 13 είναι ηλικία γάμου για τα κορίτσια. Στο στρατό γνώρισα ένα 19χρονο αθίγγανο, μικροπωλητή και λαικές αγορές, που είχε τρία παιδιά. Είχε παντρευτεί στα 15 του μια 12χρονη, έτσι ζουν. Αν διαβάσεις για τη Μεσαιωνική Ευρώπη, θα μάθεις ότι οι Φράγκοι είχαν όριο ενηλικίωσης τα 12, ναι μπορούσες να παντρευτείς χωρίς την άδεια του πατέρα σου. Κι αν πιστεύεις ότι αυτά περάσανε, ρώτα γέρους από χωριά, σε τι ηλικία παντρεύανε το μέσο κορίτσι. Το γιατί αυτή η κοινωνία θεωρεί παιδεραστία ηλικίες άλλοτε νόμιμες, είναι κάτι φτιαχτό. Ποτέ οι 35άρηδες δεν ζούσανε με τους γονείς τους, γίνεται εδώ και μια 20ετία περίπου σ΄αυτή τη χώρα. Ας μην κρίνουμε αβασάνιστα τους άλλους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
καλά ρε μαλάκες :jerking:ποιος πήγε με γύφτισα?σας τρώει ο κώλος να σας πιάσουν οι γύφτοι?βρε,εσεις! :tickedoff:θα σας βάλουν στο ντατσουν , :2funny:θα σας πάνε ζεφύρι και θα σας γαμήσουν ενας προς ενας :zfuck: :s&m_1:συν οτι θας σας φτυσουν και θα σας κατουρησουν ανάποδα :piss:
Δεν ξέρω για αθίγγανες γενημένες στην Ελλάδα, αν πας στο τρίγωνο θα βρεις αθίγγανες ρουμάνες, αλβανίδες και από όλα σχεδόν τα Βαλκάνια. Αν κάποιες Ελληνικής καταγωγής πουλιώνται, είτε το ξέρουν οι δικοί τους και απλά δέχονται τα λεφτά, είτε το κάνουν κρυφά, οπότε δεν θα σε κυνηγήσουν. Από που αντλείς εσύ αυτές τις πληροφορίες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ναι σιγά μην έχει κάνει διαβητικό πόδι απο τα 14
πρεζάκι θα είναι που τρυπάει τις φλέβες των ποδιών
με χρησιμοποιημένες και μολυσμένες σύριγγες
Δεν το ξέρω, δεν έχω εικόνα, αλλά και πάλι μια ιδέα είπα. Δεν είμαι γιατρός, άλλωστε. Επειδή όμως μου αρέσει να μαθαίνω, για λόγους αυτοπροστασίας, πες καμμιά πληροφορία παραπάνω, τα άτομα που τρυπιώνται με μολυσμένες σύριγγες τί τύπου πληγές έχουνε? δεν γιατρεύονται? Τον διαβήτητ τον είπα γιατί ξέρω ότι οι πληγές των διαβητικών δεν κλείνουν εύκολα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι μονο τα βελακια ρε τυπε... ΑIDS εχει!!!  :priest:
Δεν ξέρω αν τα δόντια πέφτουν από το ΑIDS, οι οροθετικές που μάζεψε η ασφάλεια και είδαμε τις μούρες τους δεν ήταν πληγιασμένες. Αν όμως ξέρεις κάτι που εγώ αγνοώ, πές μου να τον ειδοποιήσω. Μν του βάλω όμως φωτιά χωρίς λόγο. Κάθε πληροφορία δεκτή και ευχαριστώ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Είσαι πολύ ηθικός άνθρωπος. Πρώτα από όλα, δεν την κυνήγησε αυτός, αυτή του προσφέρθηκε και μάλιστα μόνο έτσι μπορεί να ζήσει με τον τρόπο που θέλει η ίδια. Δεύτερον, αν διαβάσεις για τους Ρομά, όπως ονομάζουν οι αθίγγανοι τη φυλή τους, θα μάθεις ότι η ηλικία των 12 - 13 είναι ηλικία γάμου για τα κορίτσια. Στο στρατό γνώρισα ένα 19χρονο αθίγγανο, μικροπωλητή και λαικές αγορές, που είχε τρία παιδιά. Είχε παντρευτεί στα 15 του μια 12χρονη, έτσι ζουν. Αν διαβάσεις για τη Μεσαιωνική Ευρώπη, θα μάθεις ότι οι Φράγκοι είχαν όριο ενηλικίωσης τα 12, ναι μπορούσες να παντρευτείς χωρίς την άδεια του πατέρα σου. Κι αν πιστεύεις ότι αυτά περάσανε, ρώτα γέρους από χωριά, σε τι ηλικία παντρεύανε το μέσο κορίτσι. Το γιατί αυτή η κοινωνία θεωρεί παιδεραστία ηλικίες άλλοτε νόμιμες, είναι κάτι φτιαχτό. Ποτέ οι 35άρηδες δεν ζούσανε με τους γονείς τους, γίνεται εδώ και μια 20ετία περίπου σ΄αυτή τη χώρα. Ας μην κρίνουμε αβασάνιστα τους άλλους.
Αδελφε παιδεραστια ειναι να πηγαινεις με ενα παιδι,το τι κανανε οι φραγκοι και οι διφραγκοι και οι ρομα εμενα δεν μου λεει τιποτα.Δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο να πηγαινεις με ενα παιδι 14-15 χρονων.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν το ξέρω, δεν έχω εικόνα, αλλά και πάλι μια ιδέα είπα. Δεν είμαι γιατρός, άλλωστε. Επειδή όμως μου αρέσει να μαθαίνω, για λόγους αυτοπροστασίας, πες καμμιά πληροφορία παραπάνω, τα άτομα που τρυπιώνται με μολυσμένες σύριγγες τί τύπου πληγές έχουνε? δεν γιατρεύονται? Τον διαβήτητ τον είπα γιατί ξέρω ότι οι πληγές των διαβητικών δεν κλείνουν εύκολα.
λοιπόν,

οι πληγές στα πόδια των πρεζακίων προκαλούνται λόγω :

α) μολυσμένων συρίγγων (συχνότερο)

β) φλεβικών θρόμβων ή φλεβικών σκληρύνσεων , απο διάφορες ουσίες που νοθεύεται η ηρωίνη
(τώρα ποιες είναι αυτές οι ουσίες και πως ακριβώς δρούν δεν το ξέρω)

γ) τραύματα στις φλέβες και στα λεμφαγγεία απο τις βελόνες

ένας συνδυασμός των ανωτέρω δημιουργεί τα τραύματα των πρεζακίων
τώρα το πώς θεραπεύονται , θα έλεγα ότι δεν θεραπεύονται γιατί
δεν κόβουν την ηρωίνη

έχω δέι πρεζάκια με κομμένα χέρια και πόδια κυριολεκτικά , και πάλι
δεν ξεκόβουν , η ηδονή της ηρωίνης είναι τόσο μεγάλη που δε τους νοιάζει
ακόμα και αν έχουν μείνει μόνο με το κεφάλι και όλα τ'άλλα ακρωτηριασμένα...

BILLegend

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Αδελφε παιδεραστια ειναι να πηγαινεις με ενα παιδι,το τι κανανε οι φραγκοι και οι διφραγκοι και οι ρομα εμενα δεν μου λεει τιποτα.Δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο να πηγαινεις με ενα παιδι 14-15 χρονων.
[/quote καλα τι αλλο θα ακουσομε εδω, η βλακεια και το συμπαν δεν εχουν ορια, αν τον επιαναν και πηγαινε εισαγγελεα αυτα να πηγαινες να ελεγες για υπερασπιση και καλα θα περνουσες και συ

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
και τι θα έκανε δηλαδή ο εισαγγελέας :huh:..αφού αυτή του ειπε να πάνε για  :zfuck: έναντι αμοιβης.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν τα δόντια πέφτουν από το ΑIDS, οι οροθετικές που μάζεψε η ασφάλεια και είδαμε τις μούρες τους δεν ήταν πληγιασμένες. Αν όμως ξέρεις κάτι που εγώ αγνοώ, πές μου να τον ειδοποιήσω. Μν του βάλω όμως φωτιά χωρίς λόγο. Κάθε πληροφορία δεκτή και ευχαριστώ.
Kαλο θα ειναι να του βαλεις λιγο μυαλο .... και να του πεις να κοψει τις πολλες μαλακιες...γιατι οι επαναλαμβανομενες μπορει να αποβουν και μοιραιες... με ενα σπασιμο καποτας με ατομο που ποσο μαλλον απ οτι περιγραφουμε ειναι υψηλου κινδυνου,χωρις αυτο να σημαινει οτι οι αλλες μπορει να μην ειναι και ας μην εχουν σημαδια.
Τεσπα...ολα καλα ;) αφου εβαλε προφυλακτικο δεν εχει θεμα ;) ..αλλα σημαζεψετον και εσυ λιγουλακι χωρις φυσικα να τον τρομοκρατησεις τον ανθρωπο... ;)
Τα σεβη μου.

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Περασμα απο το τριγωνο στις 03:30 και μετα απο μιση ωρα παλι για να ξανατσεκαρω.7-8 γαζελες στην Καποδιστριου απο το φαναρι της 3ης Σεπτεμβριου μεχρι και το φαναρι με την Σωκρατους.Απεναντι απο το Eλλυσιουμ 3 καυκασιες η μια αδυνατη και μελαχρινη (για κανα πρεζακι ή για αρρωστη την εκανα) η αλλη ξανθουλα και ευσωμη για την 3η της παρεας δεν συγκρατησα χαρακτηριστικα.Αυτα την πρωτη φορα που περασα,την δευτερη φορα ελειπαν οι λευκες (ειχαν πελατες ή ειχαν φυγει θα σας γελασω) αλλα οι μαυρουλες ηταν στην θεση τους.Οπως φαινεται το καλοκαιρι ερχεται και τα μηνυματα για την πιατσα ειναι ελπιδοφορα.Ελπιζω οταν ξανακατεβω τα κοριτσια να εχουν πολλαπλασιαστει και να εχουν βαλει τα καλοκαιρινα ξεκωλα ρουχα τους να τις βλεπουμε και να κατακαυλωνουμε.Αυτα και καληνυχτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom