Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Πες μου οτι πας και εκει και παιρνεις ματι ρε μορφη
Μπα είναι μακριά
Πες μου οτι πας και εκει και παιρνεις ματι ρε μορφη
Συνάδελφε, μάλλον ξέρω για ποια μιλάς, την πάτησε ο κολλητός μου που του αρέσουν τα γυφτάκια και μάλιστα τα μικρά. Μου περιέγραψε ότι τον διπλάρωσε ένα μελαχροινό, άβυζο, πολύ κοντό, χωρίς μπροστινά δόντια, μάλλον 14 χρονών, ονόματι Μαρία. Του έκανε τρομερή διαφήμιση για το τσιμπούκι της και ότι γαμιέται πολύ άνετα από πίσω. Όταν πήγε στο ξενοδοχείο ανακάλυψε ότι έζεχνε από τη μπόχα και ότι τα πόδια της ήταν γεμάτα πληγές, μάλλον από διαβήτη, αυτό που λέει ο λαός ζάχαρο. Δεν την πήδηξε γιατι τη σιχάθηκε και αυτό δεν μπορούσε να κάτσει στα τέσσερα. Μόνο πίπα χωρίς τίποτα καλό, έκλαψε τα 15 ε που έδωσε. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!Εχθές βράδυ κατά τις 10 καθώς περπάταγα προς Ομόνοια με πήρε από πίσω ένα αδύνατο γυφτογυφτάκι (μπορεί και ανήλικο, αλλά χωρίς μπροστινά δόντια ), γωνία αγ. κων/νου και μενάνδρου, και ήθελε ψιλά ή 10ε+5ε ξενοδοχείο. Το σκέφτηκα προς στιγμήν αλλά επικράτησε η λογική και το ότι είχα αδειάσει αμέσως πριν. Τι κίνδυνοι όμως μπορεί να υπήρχαν εκτός από τους προφανείς ; ας πούν οι γνωρίζοντες πλζ ...
Εγω αν ειχα κολλητο που ηθελε να γαμησει 14 χρονων παιδι,δεν θα του ειχα αφησει δοντι για δοντι στην μουρη.Συνάδελφε, μάλλον ξέρω για ποια μιλάς, την πάτησε ο κολλητός μου που του αρέσουν τα γυφτάκια και μάλιστα τα μικρά. Μου περιέγραψε ότι τον διπλάρωσε ένα μελαχροινό, άβυζο, πολύ κοντό, χωρίς μπροστινά δόντια, μάλλον 14 χρονών, ονόματι Μαρία. Του έκανε τρομερή διαφήμιση για το τσιμπούκι της και ότι γαμιέται πολύ άνετα από πίσω. Όταν πήγε στο ξενοδοχείο ανακάλυψε ότι έζεχνε από τη μπόχα και ότι τα πόδια της ήταν γεμάτα πληγές, μάλλον από διαβήτη, αυτό που λέει ο λαός ζάχαρο. Δεν την πήδηξε γιατι τη σιχάθηκε και αυτό δεν μπορούσε να κάτσει στα τέσσερα. Μόνο πίπα χωρίς τίποτα καλό, έκλαψε τα 15 ε που έδωσε. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!
ναι σιγά μην έχει κάνει διαβητικό πόδι απο τα 14Συνάδελφε, μάλλον ξέρω για ποια μιλάς, την πάτησε ο κολλητός μου που του αρέσουν τα γυφτάκια και μάλιστα τα μικρά. Μου περιέγραψε ότι τον διπλάρωσε ένα μελαχροινό, άβυζο, πολύ κοντό, χωρίς μπροστινά δόντια, μάλλον 14 χρονών, ονόματι Μαρία. Του έκανε τρομερή διαφήμιση για το τσιμπούκι της και ότι γαμιέται πολύ άνετα από πίσω. Όταν πήγε στο ξενοδοχείο ανακάλυψε ότι έζεχνε από τη μπόχα και ότι τα πόδια της ήταν γεμάτα πληγές, μάλλον από διαβήτη, αυτό που λέει ο λαός ζάχαρο. Δεν την πήδηξε γιατι τη σιχάθηκε και αυτό δεν μπορούσε να κάτσει στα τέσσερα. Μόνο πίπα χωρίς τίποτα καλό, έκλαψε τα 15 ε που έδωσε. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!
απτα βελακια ειναι ρε τυπεΣυνάδελφε, μάλλον ξέρω για ποια μιλάς, την πάτησε ο κολλητός μου που του αρέσουν τα γυφτάκια και μάλιστα τα μικρά. Μου περιέγραψε ότι τον διπλάρωσε ένα μελαχροινό, άβυζο, πολύ κοντό, χωρίς μπροστινά δόντια, μάλλον 14 χρονών, ονόματι Μαρία. Του έκανε τρομερή διαφήμιση για το τσιμπούκι της και ότι γαμιέται πολύ άνετα από πίσω. Όταν πήγε στο ξενοδοχείο ανακάλυψε ότι έζεχνε από τη μπόχα και ότι τα πόδια της ήταν γεμάτα πληγές, μάλλον από διαβήτη, αυτό που λέει ο λαός ζάχαρο. Δεν την πήδηξε γιατι τη σιχάθηκε και αυτό δεν μπορούσε να κάτσει στα τέσσερα. Μόνο πίπα χωρίς τίποτα καλό, έκλαψε τα 15 ε που έδωσε. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!
Δεν ειναι μονο τα βελακια ρε τυπε... ΑIDS εχει!!!απτα βελακια ειναι ρε τυπε
ποιο διαβητη
Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!! Ζωή σε μας!!!μιά σκατωμένη πρεζού τσιμπούκωσε ο φίλος..
Ακριβως...το χουνε χιλιογαμησει πρεζονια που καθε πρωι πινουν καφε με τον χαρο μετρανε ωρες.... συν οτι το χουν σκισει στα βελακια...και εχει και ιοσουλα AIDS.. πω ρε πουστη...προσεχετε ρε παιδια ελεος..Δεν ειναι μονο τα βελακια ρε τυπε... ΑIDS εχει!!!
Είσαι πολύ ηθικός άνθρωπος. Πρώτα από όλα, δεν την κυνήγησε αυτός, αυτή του προσφέρθηκε και μάλιστα μόνο έτσι μπορεί να ζήσει με τον τρόπο που θέλει η ίδια. Δεύτερον, αν διαβάσεις για τους Ρομά, όπως ονομάζουν οι αθίγγανοι τη φυλή τους, θα μάθεις ότι η ηλικία των 12 - 13 είναι ηλικία γάμου για τα κορίτσια. Στο στρατό γνώρισα ένα 19χρονο αθίγγανο, μικροπωλητή και λαικές αγορές, που είχε τρία παιδιά. Είχε παντρευτεί στα 15 του μια 12χρονη, έτσι ζουν. Αν διαβάσεις για τη Μεσαιωνική Ευρώπη, θα μάθεις ότι οι Φράγκοι είχαν όριο ενηλικίωσης τα 12, ναι μπορούσες να παντρευτείς χωρίς την άδεια του πατέρα σου. Κι αν πιστεύεις ότι αυτά περάσανε, ρώτα γέρους από χωριά, σε τι ηλικία παντρεύανε το μέσο κορίτσι. Το γιατί αυτή η κοινωνία θεωρεί παιδεραστία ηλικίες άλλοτε νόμιμες, είναι κάτι φτιαχτό. Ποτέ οι 35άρηδες δεν ζούσανε με τους γονείς τους, γίνεται εδώ και μια 20ετία περίπου σ΄αυτή τη χώρα. Ας μην κρίνουμε αβασάνιστα τους άλλους.Εγω αν ειχα κολλητο που ηθελε να γαμησει 14 χρονων παιδι,δεν θα του ειχα αφησει δοντι για δοντι στην μουρη.
Δεν ξέρω για αθίγγανες γενημένες στην Ελλάδα, αν πας στο τρίγωνο θα βρεις αθίγγανες ρουμάνες, αλβανίδες και από όλα σχεδόν τα Βαλκάνια. Αν κάποιες Ελληνικής καταγωγής πουλιώνται, είτε το ξέρουν οι δικοί τους και απλά δέχονται τα λεφτά, είτε το κάνουν κρυφά, οπότε δεν θα σε κυνηγήσουν. Από που αντλείς εσύ αυτές τις πληροφορίες?καλά ρε μαλάκες ποιος πήγε με γύφτισα?σας τρώει ο κώλος να σας πιάσουν οι γύφτοι?βρε,εσεις! θα σας βάλουν στο ντατσουν , θα σας πάνε ζεφύρι και θα σας γαμήσουν ενας προς ενας συν οτι θας σας φτυσουν και θα σας κατουρησουν ανάποδα
Δεν το ξέρω, δεν έχω εικόνα, αλλά και πάλι μια ιδέα είπα. Δεν είμαι γιατρός, άλλωστε. Επειδή όμως μου αρέσει να μαθαίνω, για λόγους αυτοπροστασίας, πες καμμιά πληροφορία παραπάνω, τα άτομα που τρυπιώνται με μολυσμένες σύριγγες τί τύπου πληγές έχουνε? δεν γιατρεύονται? Τον διαβήτητ τον είπα γιατί ξέρω ότι οι πληγές των διαβητικών δεν κλείνουν εύκολα.ναι σιγά μην έχει κάνει διαβητικό πόδι απο τα 14
πρεζάκι θα είναι που τρυπάει τις φλέβες των ποδιών
με χρησιμοποιημένες και μολυσμένες σύριγγες
Ομοίως, δώσε κάποια παραπάνω πληροφορία αν και όταν μπορέσεις.απτα βελακια ειναι ρε τυπε
ποιο διαβητη
Δεν ξέρω αν τα δόντια πέφτουν από το ΑIDS, οι οροθετικές που μάζεψε η ασφάλεια και είδαμε τις μούρες τους δεν ήταν πληγιασμένες. Αν όμως ξέρεις κάτι που εγώ αγνοώ, πές μου να τον ειδοποιήσω. Μν του βάλω όμως φωτιά χωρίς λόγο. Κάθε πληροφορία δεκτή και ευχαριστώ.Δεν ειναι μονο τα βελακια ρε τυπε... ΑIDS εχει!!!
Αδελφε παιδεραστια ειναι να πηγαινεις με ενα παιδι,το τι κανανε οι φραγκοι και οι διφραγκοι και οι ρομα εμενα δεν μου λεει τιποτα.Δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο να πηγαινεις με ενα παιδι 14-15 χρονων.Είσαι πολύ ηθικός άνθρωπος. Πρώτα από όλα, δεν την κυνήγησε αυτός, αυτή του προσφέρθηκε και μάλιστα μόνο έτσι μπορεί να ζήσει με τον τρόπο που θέλει η ίδια. Δεύτερον, αν διαβάσεις για τους Ρομά, όπως ονομάζουν οι αθίγγανοι τη φυλή τους, θα μάθεις ότι η ηλικία των 12 - 13 είναι ηλικία γάμου για τα κορίτσια. Στο στρατό γνώρισα ένα 19χρονο αθίγγανο, μικροπωλητή και λαικές αγορές, που είχε τρία παιδιά. Είχε παντρευτεί στα 15 του μια 12χρονη, έτσι ζουν. Αν διαβάσεις για τη Μεσαιωνική Ευρώπη, θα μάθεις ότι οι Φράγκοι είχαν όριο ενηλικίωσης τα 12, ναι μπορούσες να παντρευτείς χωρίς την άδεια του πατέρα σου. Κι αν πιστεύεις ότι αυτά περάσανε, ρώτα γέρους από χωριά, σε τι ηλικία παντρεύανε το μέσο κορίτσι. Το γιατί αυτή η κοινωνία θεωρεί παιδεραστία ηλικίες άλλοτε νόμιμες, είναι κάτι φτιαχτό. Ποτέ οι 35άρηδες δεν ζούσανε με τους γονείς τους, γίνεται εδώ και μια 20ετία περίπου σ΄αυτή τη χώρα. Ας μην κρίνουμε αβασάνιστα τους άλλους.
λοιπόν,Δεν το ξέρω, δεν έχω εικόνα, αλλά και πάλι μια ιδέα είπα. Δεν είμαι γιατρός, άλλωστε. Επειδή όμως μου αρέσει να μαθαίνω, για λόγους αυτοπροστασίας, πες καμμιά πληροφορία παραπάνω, τα άτομα που τρυπιώνται με μολυσμένες σύριγγες τί τύπου πληγές έχουνε? δεν γιατρεύονται? Τον διαβήτητ τον είπα γιατί ξέρω ότι οι πληγές των διαβητικών δεν κλείνουν εύκολα.
Αδελφε παιδεραστια ειναι να πηγαινεις με ενα παιδι,το τι κανανε οι φραγκοι και οι διφραγκοι και οι ρομα εμενα δεν μου λεει τιποτα.Δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο να πηγαινεις με ενα παιδι 14-15 χρονων.
[/quote καλα τι αλλο θα ακουσομε εδω, η βλακεια και το συμπαν δεν εχουν ορια, αν τον επιαναν και πηγαινε εισαγγελεα αυτα να πηγαινες να ελεγες για υπερασπιση και καλα θα περνουσες και συ
Kαλο θα ειναι να του βαλεις λιγο μυαλο .... και να του πεις να κοψει τις πολλες μαλακιες...γιατι οι επαναλαμβανομενες μπορει να αποβουν και μοιραιες... με ενα σπασιμο καποτας με ατομο που ποσο μαλλον απ οτι περιγραφουμε ειναι υψηλου κινδυνου,χωρις αυτο να σημαινει οτι οι αλλες μπορει να μην ειναι και ας μην εχουν σημαδια.Δεν ξέρω αν τα δόντια πέφτουν από το ΑIDS, οι οροθετικές που μάζεψε η ασφάλεια και είδαμε τις μούρες τους δεν ήταν πληγιασμένες. Αν όμως ξέρεις κάτι που εγώ αγνοώ, πές μου να τον ειδοποιήσω. Μν του βάλω όμως φωτιά χωρίς λόγο. Κάθε πληροφορία δεκτή και ευχαριστώ.