Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Είσαι πολύ ηθικός άνθρωπος. Πρώτα από όλα, δεν την κυνήγησε αυτός, αυτή του προσφέρθηκε και μάλιστα μόνο έτσι μπορεί να ζήσει με τον τρόπο που θέλει η ίδια. Δεύτερον, αν διαβάσεις για τους Ρομά, όπως ονομάζουν οι αθίγγανοι τη φυλή τους, θα μάθεις ότι η ηλικία των 12 - 13 είναι ηλικία γάμου για τα κορίτσια. Στο στρατό γνώρισα ένα 19χρονο αθίγγανο, μικροπωλητή και λαικές αγορές, που είχε τρία παιδιά. Είχε παντρευτεί στα 15 του μια 12χρονη, έτσι ζουν. Αν διαβάσεις για τη Μεσαιωνική Ευρώπη, θα μάθεις ότι οι Φράγκοι είχαν όριο ενηλικίωσης τα 12, ναι μπορούσες να παντρευτείς χωρίς την άδεια του πατέρα σου. Κι αν πιστεύεις ότι αυτά περάσανε, ρώτα γέρους από χωριά, σε τι ηλικία παντρεύανε το μέσο κορίτσι. Το γιατί αυτή η κοινωνία θεωρεί παιδεραστία ηλικίες άλλοτε νόμιμες, είναι κάτι φτιαχτό. Ποτέ οι 35άρηδες δεν ζούσανε με τους γονείς τους, γίνεται εδώ και μια 20ετία περίπου σ΄αυτή τη χώρα. Ας μην κρίνουμε αβασάνιστα τους άλλους.

Κι εσύ θαυμαστής του Εμπειρίκου Μπόκολε; Καλώς ήρθες στο club...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Περασμα απο το τριγωνο στις 03:30 και μετα απο μιση ωρα παλι για να ξανατσεκαρω.7-8 γαζελες στην Καποδιστριου απο το φαναρι της 3ης Σεπτεμβριου μεχρι και το φαναρι με την Σωκρατους.Απεναντι απο το Eλλυσιουμ 3 καυκασιες η μια αδυνατη και μελαχρινη (για κανα πρεζακι ή για αρρωστη την εκανα) η αλλη ξανθουλα και ευσωμη για την 3η της παρεας δεν συγκρατησα χαρακτηριστικα.Αυτα την πρωτη φορα που περασα,την δευτερη φορα ελειπαν οι λευκες (ειχαν πελατες ή ειχαν φυγει θα σας γελασω) αλλα οι μαυρουλες ηταν στην θεση τους.Οπως φαινεται το καλοκαιρι ερχεται και τα μηνυματα για την πιατσα ειναι ελπιδοφορα.Ελπιζω οταν ξανακατεβω τα κοριτσια να εχουν πολλαπλασιαστει και να εχουν βαλει τα καλοκαιρινα ξεκωλα ρουχα τους να τις βλεπουμε και να κατακαυλωνουμε.Αυτα και καληνυχτα.

Συναγωνιστή όσες είδες τις πολλαπλασιάζεις επί 3;

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αδελφε παιδεραστια ειναι να πηγαινεις με ενα παιδι,το τι κανανε οι φραγκοι και οι διφραγκοι και οι ρομα εμενα δεν μου λεει τιποτα.Δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο να πηγαινεις με ενα παιδι 14-15 χρονων.

Τυπε ζεις σε αλλη πραγματικοτητα. Στη κοινωνια που μεγαλωσες ειναι απαγορευμενο. Σε αλλες οχι, ακομη και σημερα. Επηρεαστηκες απο αλλα ηθη και εθιμα αλλα αυτο δεν κανει την αποψη σου πιο σωστη, ηθικη ή εμπεριστατωμενη.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τυπε ζεις σε αλλη πραγματικοτητα. Στη κοινωνια που μεγαλωσες ειναι απαγορευμενο. Σε αλλες οχι, ακομη και σημερα. Επηρεαστηκες απο αλλα ηθη και εθιμα αλλα αυτο δεν κανει την αποψη σου πιο σωστη, ηθικη ή εμπεριστατωμενη.
ανεξάρτητα απο το θέμα της παιδεραστίας

οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν ότι οι κανόνες της κοινωνίας , δεν είναι οι ίδιοι ούτε χωρικά ( απο το ένα μέρος της γής στο άλλο ) ούτε χρονικά (άλλοι ήταν στο παρελθόν άλλοι θα είναι στο μέλλον)

και μου κάνει εντύπωση η αφέλεια του επιχειρήματος του συμπαθούς κατα τα άλλα master , : " δεν ξέρω τι γινόταν σε άλλες εποχές ή σε άλλους τόπους , ξέρω μόνο ότι δεν είναι σωστό " ,

είναι αστείο  :2funny: ...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Συνάδελφε, μάλλον ξέρω για ποια μιλάς, την πάτησε ο κολλητός μου που του αρέσουν τα γυφτάκια και μάλιστα τα μικρά. Μου περιέγραψε ότι τον διπλάρωσε ένα μελαχροινό, άβυζο, πολύ κοντό, χωρίς μπροστινά δόντια, μάλλον 14  χρονών, ονόματι Μαρία. Του έκανε τρομερή διαφήμιση για το τσιμπούκι της και ότι γαμιέται πολύ άνετα από πίσω. Όταν πήγε στο ξενοδοχείο ανακάλυψε ότι έζεχνε από τη μπόχα και ότι τα πόδια της ήταν γεμάτα πληγές, μάλλον από διαβήτη, αυτό που λέει ο λαός ζάχαρο. Δεν την πήδηξε γιατι τη σιχάθηκε και αυτό δεν μπορούσε να κάτσει στα τέσσερα. Μόνο πίπα χωρίς τίποτα καλό, έκλαψε τα 15 ε που έδωσε. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!
...ανωμαλος ειναι ο κολητος σου ? ενα τετοιο γυφτακι μου την ειχε πεσει και μενα εκει στη κλειστη "δροσοπηγη" επι τηε 3ης σεπτεμβριου ,ειναι αστεγη και ενας αλλαχ ξερει τι αρρωστιες θα κουβαλαει ,αλλα ειναι και 14 χρονων ρε ,ελεος, μερικοι ειναι τοσο στερημενοι που πηδουν οτι ναναι, ε ρε καταντια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποια ηθη και εθιμα ρε ανθρωπε,14 χρονων παιδι,ειναι παιδι,και στα αρχιδια μου τι λεει η κοινωνια,τα ηθη και τα εθιμα του καθε λαου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Κι εσύ θαυμαστής του Εμπειρίκου Μπόκολε; Καλώς ήρθες στο club...
Συνάδελφε, έχω διαβάσει Εμπειρίκο και έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι ήταν αδερφή και παιδεραστής, γιατί μίλαγε συνέχεια για ανθρώπους που είχαν εξουσία (λόρδοι κλπ) ή για ψωλαράδες, ή για ανθρώπους που είχαν εξουσία και ήταν και ψωλαράδες ταυτόχρονα, κλασική μανία του αδερφάτου. Όταν μίλαγε για ενήλικες γυναίκες, αμέσως μας ανέφερε τις αναμνήσεις τους από τότε που ήταν 8 χρονών και γαμιόντουσαν. Σαν γυιός εφοπλιστή, ποτέ δεν συνελήφθηκε, αυτή είναι η κοινωνική πραγματικότητα. Όσο για μένα, οι προτιμήσεις μου μοιράζονται ανάμεσα στα νέγρικα κορμιά, αλλά πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, και στην κινέζα γυναίκα, κι ας είναι πατσαβούρα, χωρίς καμπύλες, μεγάλης ηλικίας, χωρίς να ξέρει να παίρνει πραγματικές πίπες. Η προθυμία της να σου χαρίσει ηδονή και η καθαριότητά της είναι απαράμιλες, έχω γράψει στα σχετικά θρεντ. Δεν προσπαθώ να πω σε κανένα τι θεωρώ εγώ καλό, όμως υποστηρίζω τις απόψεις μου και δέχομαι τον καθένα όπως είναι. Τον άνθρωπο μπορείς να τον αλλάξεις μόνο την εποχή που φοράει πάνες. Αν κάποιος ας πούμε πάμπλουτος προσπαθεί να δελεάσει ένα 14χρονο έξω από ένα Γυμνάσιο για νο πάει βόλτα με την αμαξάρα του και να το πηδήξει, θα τον κατακρίνω. Αν κάποιος πάρει μια 14χρονη που παίρνει πελάτες από το δρόμο, γιατί να τον κατηγορήσω? Της έδωσε καραμέλες για να την παρασύρει? ή μήπως τη βίασε?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
απορώ πώς όταν πήγανε στο ξενοδοχείο και ντουμάνιασε απο την μπόχα πώς δεν έφυγε επιτόπου παρά έμεινε.. :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.570
Πόντοι
12.756
το παιζε κασκαντερ τυπε Χανιωτη , να δει ποσο θα αντεξει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ποια ηθη και εθιμα ρε ανθρωπε,14 χρονων παιδι,ειναι παιδι,και στα αρχιδια μου τι λεει η κοινωνια,τα ηθη και τα εθιμα του καθε λαου.
Από την αταλάντευτη θέση σου, κρίνω ότι μάλλον δεν έκανα σαφές αυτό που είπα για τα 14χρονα, θα δώσω και άλλες λεπτομέρειες λοιπόν. Ο Βιζυηνός γράφει ότι ο παπούς του παντρεύτηκε 12 χρονών, μπορείς να το ελέγξεις. Ο παπούς της πρώην γυναίκας μου 14 χρονών ήταν χήρος και με παιδί. Παντρεύτηκα 12 χρονών μια 12χρονη,  η οποία πέθανε στη γένα. Και όχι, δεν ήταν αθίγγανος. Στη Σπάρτη γεννήθηκε. Και δεν ήταν ένα τέρας, ήταν στο μέσο όρο. Τα κορίτσια στην ελληνική επαρχία, μέχρι τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, γύρω στα 15 χρόνια τους ήταν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ παντρεμμένα, ρώτα κάποιον παπού, θα σου επιβεβαιώσει ότι μιλάω για τον κανόνα, φυσικά υπήρχαν εξαιρέσεις. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η ανθρώπινη ζωή εκτείνεται γύρω στα 40 χρόνια, αυτό είναι το όριο της ζωής των Ινδών. Το ότι η Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική και η Ιαπωνία το άλλαξε αυτό οφείλετε μόνο στην πρόοδο της επιστήμης. Αν λοιπό πεθαίνεις από γηρατειά στα 40, δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις παιδιά μετά τα 18 σου. Αν υπήρξε ποτέ τέτοια κοινωνία, σε λίγους αιώνες έσβησε, γιατί οι άνθρωποι τότε πέθαιναν σαν τις μύγες από τις καουχίες, το μολυσμένο νερό, την ακατάλληλη και λίγη τροφή, τις τρομερές αρρώστειες, τους συνεχείς πολέμους, μπορώ να ανφέρω κι άλλα αλλά δεν έχει νόημα. Τα 14 χρόνια στην Αφρική, στην Ασία, στη Λατινική Αμερική, στους Αυτόχθονες της Αυστραλίας είναι ηλικία που η γυναίκα έχει ήδη το πρώτο της παιδί. Και την αρχή του προγούμενου αιώνα και στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Αν έχεις διαβάσει, η Ιουλιέτα του Σαίξπηρ 14 χρωνών ήτανε. Μην θεωρείς λοιπόν ότι ο σημερινός νόμος ανταποκρίνεται στην ανθρώπινη φύση. Με κάτι τέτοια φτάσαμε και οι περισσότεροι 35ρηδες είναι πελώριοι έφηβοι και έχουμε 25χρονες που το μόνο που κάνουνε είναι να βάφουν τα νύχια τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Από την αταλάντευτη θέση σου, κρίνω ότι μάλλον δεν έκανα σαφές αυτό που είπα για τα 14χρονα, θα δώσω και άλλες λεπτομέρειες λοιπόν. Ο Βιζυηνός γράφει ότι ο παπούς του παντρεύτηκε 12 χρονών, μπορείς να το ελέγξεις. Ο παπούς της πρώην γυναίκας μου 14 χρονών ήταν χήρος και με παιδί. Παντρεύτηκα 12 χρονών μια 12χρονη,  η οποία πέθανε στη γένα. Και όχι, δεν ήταν αθίγγανος. Στη Σπάρτη γεννήθηκε. Και δεν ήταν ένα τέρας, ήταν στο μέσο όρο. Τα κορίτσια στην ελληνική επαρχία, μέχρι τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, γύρω στα 15 χρόνια τους ήταν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ παντρεμμένα, ρώτα κάποιον παπού, θα σου επιβεβαιώσει ότι μιλάω για τον κανόνα, φυσικά υπήρχαν εξαιρέσεις. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η ανθρώπινη ζωή εκτείνεται γύρω στα 40 χρόνια, αυτό είναι το όριο της ζωής των Ινδών. Το ότι η Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική και η Ιαπωνία το άλλαξε αυτό οφείλετε μόνο στην πρόοδο της επιστήμης. Αν λοιπό πεθαίνεις από γηρατειά στα 40, δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις παιδιά μετά τα 18 σου. Αν υπήρξε ποτέ τέτοια κοινωνία, σε λίγους αιώνες έσβησε, γιατί οι άνθρωποι τότε πέθαιναν σαν τις μύγες από τις καουχίες, το μολυσμένο νερό, την ακατάλληλη και λίγη τροφή, τις τρομερές αρρώστειες, τους συνεχείς πολέμους, μπορώ να ανφέρω κι άλλα αλλά δεν έχει νόημα. Τα 14 χρόνια στην Αφρική, στην Ασία, στη Λατινική Αμερική, στους Αυτόχθονες της Αυστραλίας είναι ηλικία που η γυναίκα έχει ήδη το πρώτο της παιδί. Και την αρχή του προγούμενου αιώνα και στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Αν έχεις διαβάσει, η Ιουλιέτα του Σαίξπηρ 14 χρωνών ήτανε. Μην θεωρείς λοιπόν ότι ο σημερινός νόμος ανταποκρίνεται στην ανθρώπινη φύση. Με κάτι τέτοια φτάσαμε και οι περισσότεροι 35ρηδες είναι πελώριοι έφηβοι και έχουμε 25χρονες που το μόνο που κάνουνε είναι να βάφουν τα νύχια τους.
Ρε ανθρωπε μου τι δικαιολογιες ουγκ ειναι αυτες;Τι σχεση εχουν αυτα που μου λες με το οτι ενα κοριτσι 10-16 χρονων,ειναι παιδι;Και σωματικα,και ψυχολογικα,και οπως θες.
Το αν εχει ενα παιδι στα 12-14 του παιδι,δεν αλλαζει το γεγονος οτι ακομη ειναι παιδι.Απλα τα πραγματα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Ρε ανθρωπε μου τι δικαιολογιες ουγκ ειναι αυτες;Τι σχεση εχουν αυτα που μου λες με το οτι ενα κοριτσι 10-16 χρονων,ειναι παιδι;Και σωματικα,και ψυχολογικα,και οπως θες.
Το αν εχει ενα παιδι στα 12-14 του παιδι,δεν αλλαζει το γεγονος οτι ακομη ειναι παιδι.Απλα τα πραγματα.
Δεν είναι δικαιολογίες. Αναφέρω ότι στα 14 χρόνια σου δεν είσαι παιδί. Στην Ιαπωνία η τελετή ενηλικίωσης ήταν στα 14  χρόνια, τότε ο Σαμουράι έπαιρνε το σπαθί του και πήγαινε να σκοτωθεί στη μάχη, η να παντρευτεί αν ήθελε. Εκατομμύρια χρόνια οι άνθρωποι στα 14 χρόνια τους είχαν δικά τους παιδιά και εσύ το μόνο που κοπανάς είναι ότι είναι παράνομο! Βαφτίζεις παιδεραστές δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλες τις Ηπείρους που συνεχίζουν την τακτική των προγόνων τους, η οποία συμφωνεί με την ανθρώπινη φύση, στηριγμένος στον Ελληνικό νόμο, ο οποίος κάποτε ήταν διαφορετικός και πολύ πιθανόν να αλλάξει στο μέλλον. Γιατί τέτοια εμμονή?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν είναι δικαιολογίες. Αναφέρω ότι στα 14 χρόνια σου δεν είσαι παιδί. Στην Ιαπωνία η τελετή ενηλικίωσης ήταν στα 14  χρόνια, τότε ο Σαμουράι έπαιρνε το σπαθί του και πήγαινε να σκοτωθεί στη μάχη, η να παντρευτεί αν ήθελε. Εκατομμύρια χρόνια οι άνθρωποι στα 14 χρόνια τους είχαν δικά τους παιδιά και εσύ το μόνο που κοπανάς είναι ότι είναι παράνομο! Βαφτίζεις παιδεραστές δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλες τις Ηπείρους που συνεχίζουν την τακτική των προγόνων τους, η οποία συμφωνεί με την ανθρώπινη φύση, στηριγμένος στον Ελληνικό νόμο, ο οποίος κάποτε ήταν διαφορετικός και πολύ πιθανόν να αλλάξει στο μέλλον. Γιατί τέτοια εμμονή?
Ο κολλητος σου ποσο χρονων ειναι;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ανεξάρτητα απο το θέμα της παιδεραστίας

οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν ότι οι κανόνες της κοινωνίας , δεν είναι οι ίδιοι ούτε χωρικά ( απο το ένα μέρος της γής στο άλλο ) ούτε χρονικά (άλλοι ήταν στο παρελθόν άλλοι θα είναι στο μέλλον)

και μου κάνει εντύπωση η αφέλεια του επιχειρήματος του συμπαθούς κατα τα άλλα master , : " δεν ξέρω τι γινόταν σε άλλες εποχές ή σε άλλους τόπους , ξέρω μόνο ότι δεν είναι σωστό " ,

είναι αστείο  :2funny: ...

Μην το κοιτάς μόνο από την κοινωνιολογική πλευρά. Μιας κι έχεις σπουδάσει ιατρική αν δεν απατώμαι δες το κι απ' αυτή την πλευρά

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ρε μάθατε τα νέα;έρχετε νόμος που θα μπορούν οι οροθετικές να εκδίδονται νόμιμα όπως όλες οι πουτανες :rockon:

Συνημμένα

• 39Α.jpg
    39Α.jpg
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 27

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μην το κοιτάς μόνο από την κοινωνιολογική πλευρά. Μιας κι έχεις σπουδάσει ιατρική αν δεν απατώμαι δες το κι απ' αυτή την πλευρά

δεν δέχομαι την κοινωνία και τις πανηλήθιες ηθικές της συνολικά , στο μόνο που εστιάζω είναι οι νόμοι του ανθρώπινου σαρκίου.

πρόσεξε πχ τον διάλογο Ιωάννη Μπόκολου - master21 ,
ο πρώτος παραθέτει στοιχεία για τις συνθήκες που επικρατούσαν σε άλλες κοινωνίες χωρικά και χρονικά , και ο δεύτερος έχει παπαγαλίζει χωρίς σκέψη, ότι το τάδε είναι σωστό και το άλλο λάθος , όπως όλα τα άτομα της κοινωνίας βέβαια παπαγαλίζουν στερεότυπα και τα υπεραμύνονται φανατικά και αν τους ρωτήσεις "γιατί?" θα σου πούν "έτσι !"...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
δεν δέχομαι την κοινωνία και τις πανηλήθιες ηθικές της συνολικά , στο μόνο που εστιάζω είναι οι νόμοι του ανθρώπινου σαρκίου.

ο πρώτος παραθέτει στοιχεία για τις συνθήκες που επικρατούσαν σε άλλες κοινωνίες χωρικά και χρονικά , και ο δεύτερος έχει παπαγαλίζει χωρίς σκέψη, ότι το τάδε είναι σωστό και το άλλο λάθος , όπως όλα τα άτομα της κοινωνίας βέβαια παπαγαλίζουν στερεότυπα και τα υπεραμύνονται φανατικά και αν τους ρωτήσεις "γιατί?" θα σου πούν "έτσι !"...
...δεν ειναι ετσι ,14 χρονων δεν ειναι ακομη σχηματισμενη γυναικα ,ειναι σα να τρως ενα αγουρο φρουτο ,εχω διαβασει και εμπειρικο και μαρκησιο ντε σαντ και σε πολλα εχουν δικιο ,ομως ειναι λογικο να υπερβαλει ενας συγγραφεας για να δωσει εμφαση στο εργο του ,αλοιμονο αν καποιος τα παρει ολα τοις μετρητοις και θελησει να τα εφαρμοσει στην πραξη ,δικαιως η παιδεραστεια διωκεται ποινικα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ανθρωπε μου στα αρχιδια μου η κοινωνια τι λεει,στα δικα μου ματια και μυαλα ενα παιδι 14 χρονων ειναι παιδι.Τωρα αν εσυ θεωρεις ιδιο ενα παιδι 14 χρονων με μια γυναικα 20,καιτ δεν παει καλα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Μα κι εγώ εκεί σου λέω να εστιάσεις, κι επειδή έχεις σπουδάσει ιατρική και πιθανώς να ξέρεις καλύτερα σε ρωτάω αν ένα 14χρονο κορίτσι είναι καλό να έχει σεξουαλικές σχέσεις

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Συναγωνιστή όσες είδες τις πολλαπλασιάζεις επί 3;
Φιλτατε συναγωνιστη πολλαπλασιαζω επι 33 και οχι 3, ή κανουμε πολλαπλασιασμο ή δεν κανουμε,τι για τσιγγουνιες ειμαστε τωρα;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom