Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
 :huh:τι εννοεις ρε μαλάκα?οτι δεν εχει πουτάνες?

Δεν έχει σου λέω, αυτές που βλέπεις να είναι ξέκωλα ντυμένες είναι απεσταλμένες χριστιανικών οργανώσεων μεταμφιεσμένες για να προσεγγίσουν τις λίγες πουτάνες που εμφανίζονται στην περιοχή και αλλοιώνουν τα ήθη της περιοχής.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σταμάτα θα πεθάνω από τα γέλια :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ενας μυστικος πολεμος μαινεται στον κοσμο των ξενοδοχειων
προχτες βγηκε μια φημη οτι απεξω απτο κριστιανα κανουν πιατσα πρεζακια :o

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
το κέρδος είναι πως ότι πέρνουν είναι όλο δικό τους!η ντιανα (κομοδινο για να μην ξεχνιομαστε)μου είπε πως είχε φτασει και τις 6000ε σε 15μέρες....στις πιάτσες μια μετρια είναι κορυφη ενω στα στούντιο τίποτα..(ο πρωτος στο χωριό τελευταίος στην πόλη)

Ναι αλλά το κέρδος που θα πάρουν όλο δικό τους απ' την πιάτσα δεδομένου ότι θα έχουν μια νορμάλ ταρίφα (25 ευρώ) θα είναι το ίδιο που θα πάρουν απ' το απλό πρόγραμμα (τουλάχιστον) στο studio, το μισό δηλαδή απ' το 50άρι που είναι εκεί η ταρίφα... Το θέμα της πελατείας είναι άλλη ιστορία βέβαια, είναι αλήθεια πως το studio στην Τατοΐου είναι σε πολύ κακό σημείο, πολύ απομακρυσμένο, κυνηγάνε τον πελάτη με το τουφέκι και το πρωί θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Απ' την άλλη η δουλειά σε πιάτσα έχει πολύ μεγαλύτερη επικινδυνότητα απ' ότι στο studio.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
τυπε ενας μυστικος πολεμος μαινεται στον κοσμο των ξενοδοχειων
προχτες βγηκε μια φημη οτι απεξω απτο κριστιανα κανουν πιατσα πρεζακια :o

Α πα πα άκου πράγματα... Άκου τί λένε για ένα καθώς πρέπει ξενοδοχείο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α πα πα άκου πράγματα... Άκου τί λένε για ένα καθώς πρέπει ξενοδοχείο...
τυπε θυμασαι πριν απο καιρο καποιος ειχε γραψει οτι ειχε παει στο κριστιανα να γαμησει και τον σοκαρε η εικονα στο απεναντι στενο με τα πρεζακια να παιζουν βελακια
παλια λεει δεν ηταν ετσι,δεν συχναζαν πρεζακια

και του απαντησα
ναι παλια συχναζαν επιχειρηματιες εκει :grin:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266

Συνημμένα

• t11.jpg
    t11.jpg
    189,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • t11.jpg
    t11.jpg
    189,7 KB · Εμφανίσεις: 24

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
τυπε θυμασαι πριν απο καιρο καποιος ειχε γραψει οτι ειχε παει στο κριστιανα να γαμησει και τον σοκαρε η εικονα στο απεναντι στενο με τα πρεζακια να παιζουν βελακια
παλια λεει δεν ηταν ετσι,δεν συχναζαν πρεζακια

και του απαντησα
ναι παλια συχναζαν επιχειρηματιες εκει :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εχθές βράδυ κατά τις 10 καθώς περπάταγα προς Ομόνοια με πήρε από πίσω ένα αδύνατο γυφτογυφτάκι (μπορεί και ανήλικο, αλλά χωρίς μπροστινά δόντια  :huh: ), γωνία αγ. κων/νου και μενάνδρου, και ήθελε ψιλά ή 10ε+5ε ξενοδοχείο. Το σκέφτηκα προς στιγμήν αλλά επικράτησε η λογική και το ότι είχα αδειάσει αμέσως πριν. Τι κίνδυνοι όμως μπορεί να υπήρχαν εκτός από τους προφανείς ; ας πούν οι γνωρίζοντες πλζ ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχθές βράδυ κατά τις 10 καθώς περπάταγα προς Ομόνοια με πήρε από πίσω ένα αδύνατο γυφτογυφτάκι (μπορεί και ανήλικο, αλλά χωρίς μπροστινά δόντια  :huh: ), γωνία αγ. κων/νου και μενάνδρου, και ήθελε ψιλά ή 10ε+5ε ξενοδοχείο. Το σκέφτηκα προς στιγμήν αλλά επικράτησε η λογική και το ότι είχα αδειάσει αμέσως πριν. Τι κίνδυνοι όμως μπορεί να υπήρχαν εκτός από τους προφανείς ; ας πούν οι γνωρίζοντες πλζ ...
παντως να σε δαγκασει τον πουτσο δεν παιζει τυπε :grin:

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
γνωριζουμε τιποτα για τα κοριτσια στος υψος της γλυφαδας επι της ποσειδωνος παιδες?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
γνωριζουμε τιποτα για τα κοριτσια στος υψος της γλυφαδας επι της ποσειδωνος παιδες?

Φίλε μου υπάρχει ξεχωριστό thread για την πιάτσα της παραλιακής με τίτλο "Παραλιακή", πήγαινε εκεί και θα τα βρεις όλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φίλε μου υπάρχει ξεχωριστό thread για την πιάτσα της παραλιακής με τίτλο "Παραλιακή", πήγαινε εκεί και θα τα βρεις όλα...
Πες μου οτι πας και εκει και παιρνεις ματι ρε μορφη  :2funny:

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
παντως να σε δαγκασει τον πουτσο δεν παιζει τυπε :grin:

Καλά αυτό :cheesy:, αλλά επίσης δεν είχα ούτε μια χλώρίνη μαζί μου ή bedadin ή έστω σαμπουάν να το μουλιάσω πριν , όμως είπα μήπως έπαιζε να με πήγαινε σε κανά περίεργο μέρος και να μου τη πέφτανε ή να κάτι τέτοιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά αυτό :cheesy:, αλλά επίσης δεν είχα ούτε μια χλώρίνη μαζί μου ή bedadin ή έστω σαμπουάν να το μουλιάσω πριν , όμως είπα μήπως έπαιζε να με πήγαινε σε κανά περίεργο μέρος και να μου τη πέφτανε ή να κάτι τέτοιο.
Τυπε για αυτα τα πραγματα θα εφαρμοζεις την τεχνικη Μαρη,σιγουρα αποτελεσματα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
και του απαντησα
ναι παλια συχναζαν επιχειρηματιες εκει