Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε μου την τελευταία φορά μεθυσμένος έγραψες στο thread? Γιατί πρώτα έκανες ένα post με παράθεση δικού σου post όπου απευθυνόμενος στον εαυτό σου αναρωτήθηκες αν είσαι ο Δένδιας και κατόπιν απάντησες ένα "δε χρειάζεται" σε ποιον; Πάλι στον εαυτό σου;
...κουκουρουκου σουπιτσα δηλαδη το ατομο... :uglystupid:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
περασμα  κατα τις 6μιση το πρωι απο τριγωνο οπου έκανε πιάτσα μονο η ΝΤΙΑΝΑ η ντενιζ αν την ξερατε απο το στουντιο που δούλευε!Την έχω παρει και δεν την συνιστω..!είναι ο ορισμος του κομοδινου και με μουνι πηγαδι..!

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
περασμα  κατα τις 6μιση το πρωι απο τριγωνο οπου έκανε πιάτσα μονο η ΝΤΙΑΝΑ η ντενιζ αν την ξερατε απο το στουντιο που δούλευε!Την έχω παρει και δεν την συνιστω..!είναι ο ορισμος του κομοδινου και με μουνι πηγαδι..!
πως ειναι εμφανισιακα συναγωνιστη?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
μπες στο τατοιου 71 και θα δεις φωτο..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
περασμα  κατα τις 6μιση το πρωι απο τριγωνο οπου έκανε πιάτσα μονο η ΝΤΙΑΝΑ η ντενιζ αν την ξερατε απο το στουντιο που δούλευε!Την έχω παρει και δεν την συνιστω..!είναι ο ορισμος του κομοδινου και με μουνι πηγαδι..!

Ξέπεσε η κακομοίρα, απ' το studio στο δρόμο... Σταμάτησε τουλάχιστον απ' το studio ή θα πάει κάποιος κακομοίρης εκεί να της κάνει γλειφομούνι επειδή θα νομίζει ότι επειδή είναι studio είναι καθαρά και θα γλείψει τελικά ένα μουνί που κανείς δεν ξέρει τί είδους ψωλές το γάμησαν το προηγούμενο βράδυ και με τί προφυλάξεις;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
Ξέπεσε η κακομοίρα, απ' το studio στο δρόμο... Σταμάτησε τουλάχιστον απ' το studio ή θα πάει κάποιος κακομοίρης εκεί να της κάνει γλειφομούνι επειδή θα νομίζει ότι επειδή είναι studio είναι καθαρά και θα γλείψει τελικά ένα μουνί που κανείς δεν ξέρει τί είδους ψωλές το γάμησαν το προηγούμενο βράδυ και με τί προφυλάξεις;
δεν δουλευει πλεον  απο ότι μου είχε πει

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.335
Πόντοι
1.106
Η Μαρία η μελαχρινη η ψηλη χαμηλά Σολωνος εμφανίστηκε η ακόμα;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
ρε παιδια αυτη την ψηλη αδυνατη ξανθια που κανει πιατσα 100μ ποιο πέρα απο την είσοδο τον λεωφορειων στον κηφισσο την έχει πάρει κάποιος?

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
ρε παιδια αυτη την ψηλη αδυνατη ξανθια που κανει πιατσα 100μ ποιο πέρα απο την είσοδο τον λεωφορειων στον κηφισσο την έχει πάρει κάποιος?
καλη και οικονομικη για πιατσα..Γενικα και οι δυο ξανθιες εκει ειναι καλες..20ε και 30ε η ταριφα..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
δεν δουλευει πλεον  απο ότι μου είχε πει

Αλήθεια τί κέρδος μπορεί να έχει μια κοπέλα που σταματάει από studio για να δουλέψει πιάτσα; Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο, ούτε οικονομικό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
εξω απο το ελισιουμ ξενοδοχειο κανουν πιατσα πουτανες?

Όχι καλέ, απλά το Elyssium είναι χαρακτηριστικό σημείο ραντεβού ζευγαριών, σαν τα Hondos' στην Ομόνοια ένα πράγμα. Μην μπερδευτείς άμα δεις απ' έξω μαζεμένες κοπέλες, περιμένουν τους αγαπημένους τους που έχουν ραντεβού.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Αλήθεια τί κέρδος μπορεί να έχει μια κοπέλα που σταματάει από studio για να δουλέψει πιάτσα; Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο, ούτε οικονομικό...

τυπε , σε πιατσα οπως και να το κανουμε περναει πιο πολυ πελατεία ..Που αυτο βεβαια δεν παει να πει οτι θα βγαλει και περισσοτερα , γιατι αν ειναι σαν σαμπρελα οπου και να πας δεν θα κανεις σεφτε

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
το κέρδος είναι πως ότι πέρνουν είναι όλο δικό τους!η ντιανα (κομοδινο για να μην ξεχνιομαστε)μου είπε πως είχε φτασει και τις 6000ε σε 15μέρες....στις πιάτσες μια μετρια είναι κορυφη ενω στα στούντιο τίποτα..(ο πρωτος στο χωριό τελευταίος στην πόλη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom