Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
τακτικη  αποτροπης πηδηματος στο τριγωνο,σου λεει δεν μπορει θα διωξουμε πολλους ετσι πλασαρωντας μονο ''αρουραιους'' σε πιατσες,,,μονο οι σκληροπυρινικοι εξτρεμισττες κασκαντεριτζιδες θα πανε που δεν υπαρχει γιατρεια ,αμα ξεμινουν τελειως ειναι ικανοι να ριξουν 20 ευρω σε φρεατιο του τριγωνου και να τον βαλουν :rockon: .... :grin: :rockon: :rockon:

... έχει και κάτι υδροροές στη γωνία με 15 ευρώ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
είσαι σίγουρος;;;  120 ζητάει (150 με κουλούρι)

Αν το εχει τσεκαρει ο dude33 ετσι θα ειναι τυπε , μηπως θες να πας να δεις και να τσεκαρεις ? η επειδη η τιμη ειναι υψηλη πιστευεις οτι ειναι αυτη της φωτο ?

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Αν το εχει τσεκαρει ο dude33 ετσι θα ειναι τυπε , μηπως θες να πας να δεις και να τσεκαρεις ? η επειδη η τιμη ειναι υψηλη πιστευεις οτι ειναι αυτη της φωτο ?

νομίζω ότι τα link  έχουν λίγες φωτό από το blog της νεαράς... δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τόσα λεφτά πάντως για την εικονιζόμενη ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πολυ σωστος ο blackhawk , εχω ακουσει εναν ασφαλιτη να λεει σε ενα συναδελφο του για το bou.com ...

Δηλαδή πώς έτυχε και τον άκουσες τον ασφαλίτη; Έλα παραδέξου ότι είστε συνάδελφοι..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Καλημερίζω όλους τους φίλους του thread, χθες βράδυ επέστρεψα απ' τις πασχαλινές διακοπές... Πάλι κατάφερε να με αρρωστήσει η Μίμα σήμερα. Είχα κάτι δουλίτσες το πρωί στο Κέντρο και κατέβηκα με το αμάξι και είπα να περάσω μια βόλτα κι απ' το τρίγωνο να δω αν πετάει κανένα κουνούπι μετά το νέο δόγμα Δένδια. Στρίβω αριστερά Αριστοτέλους στο φανάρι της Καποδιστρίου, από μακριά βλέπω μία τσιγγάνα χοντρή μπάζο, έσπευσα να απογοητευτώ... Εντός ολίγων δευτερολέπτων διακρίνω κι άλλο ένα μπάζο δίπλα της. Αλλά μόλις πλησιάζω εμφανίζεται μπροστά μου σαν οπτασία η σούπερ κάβλα Μίμα με ένα ροζ υπέροχο φόρεμα λίγο πιο κάτω απ' το βρακί και λίγο έλειψε να μου φύγει το τιμόνι! Οι βυζάρες πιέζονταν, τα πόδια της υπέροχα, μόνο το κωλαράκι της δε μου άρεσε αλλά λεπτομέρειες... Ομολογώ ότι αν είχα πάνω μου ένα 50άρικο (είχα μόλις 20 ευρώ), θα ξεχνούσα και την κοροϊδία - κλεψιά των 50 ευρώ που ζητάει, θα ξεχνούσα και τις αναφορές για κονδυλώματα για τη συγκεκριμένη που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα και το 50άρικο θα έβγαινε αυτόματα απ' την τσέπη μου... Εν τω μεταξύ είχε ανάψει το πράσινο και δεν πρόλαβα να τη χαλβαδιάσω και απ' την κάβλα μου έκανα κύκλο και ξαναπέρασα μπροστά απ' το Elyssium για να της μιλήσω όπου μου άρχισε πάλι τα γνωστά...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τελευταία μετά από κάποιες εξόδους στο Κολωνάκι πετυχαίνω στη Σόλωνος κάποια αξιογάμητα κομμάτια. Μια μέρα που ήμουν μόνος ρώτησα μία και μου λέει 20 η πίπα στ' αμάξι και 40 γαμήσι σε χοτέλι.

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερίζω όλους τους φίλους του thread, χθες βράδυ επέστρεψα απ' τις πασχαλινές διακοπές... Πάλι κατάφερε να με αρρωστήσει η Μίμα σήμερα. Είχα κάτι δουλίτσες το πρωί στο Κέντρο και κατέβηκα με το αμάξι και είπα να περάσω μια βόλτα κι απ' το τρίγωνο να δω αν πετάει κανένα κουνούπι μετά το νέο δόγμα Δένδια. Στρίβω αριστερά Αριστοτέλους στο φανάρι της Καποδιστρίου, από μακριά βλέπω μία τσιγγάνα χοντρή μπάζο, έσπευσα να απογοητευτώ... Εντός ολίγων δευτερολέπτων διακρίνω κι άλλο ένα μπάζο δίπλα της. Αλλά μόλις πλησιάζω εμφανίζεται μπροστά μου σαν οπτασία η σούπερ κάβλα Μίμα με ένα ροζ υπέροχο φόρεμα λίγο πιο κάτω απ' το βρακί και λίγο έλειψε να μου φύγει το τιμόνι! Οι βυζάρες πιέζονταν, τα πόδια της υπέροχα, μόνο το κωλαράκι της δε μου άρεσε αλλά λεπτομέρειες... Ομολογώ ότι αν είχα πάνω μου ένα 50άρικο (είχα μόλις 20 ευρώ), θα ξεχνούσα και την κοροϊδία - κλεψιά των 50 ευρώ που ζητάει, θα ξεχνούσα και τις αναφορές για κονδυλώματα για τη συγκεκριμένη που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα και το 50άρικο θα έβγαινε αυτόματα απ' την τσέπη μου... Εν τω μεταξύ είχε ανάψει το πράσινο και δεν πρόλαβα να τη χαλβαδιάσω και απ' την κάβλα μου έκανα κύκλο και ξαναπέρασα μπροστά απ' το Elyssium για να της μιλήσω όπου μου άρχισε πάλι τα γνωστά...

...να σου δώσω εγώ τα 30 που σου λείπουνε φίλτατε, να σου φύγει ο καημός ... (εννοείται ότι 40-50 είναι με κουλουράκι) ... αλλά χαμένα θα πάνε ... εκτός εάν "ταιριάζετε"

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.338
Πόντοι
5.435
πέρασμα το πρωϊ κατά τις 6,30 από την μικρή παραλιακή στο ύψος Μοσχάτου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Δύο μαυρούλες ψιλομπάζα κάνανε πιάτσα, και με είδαν που πλησιαζα, και μου κάναν νόημα να σταματήσω με τα χέρια στο στόμα δείχνοντας μου να μου πάρουν τσιμπούκι  :pipa2: με πιάσανε τα γέλια και έφυγα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
πέρασμα το πρωϊ κατά τις 6,30 από την μικρή παραλιακή στο ύψος Μοσχάτου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Δύο μαυρούλες ψιλομπάζα κάνανε πιάτσα, και με είδαν που πλησιαζα, και μου κάναν νόημα να σταματήσω με τα χέρια στο στόμα δείχνοντας μου να μου πάρουν τσιμπούκι  :pipa2: με πιάσανε τα γέλια και έφυγα

Φαντάζομαι εικόνα και πεθαίνω στα γέλια :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
flocafe τυπε , διπλανα τραπεζια  :birdman:

Εντάξει το 'σωσες :) Σε ρώτησα γιατί την τελευταία φορά που είχα πετύχει εγώ ασφαλίτη σε πορεία μιλούσε κρυφά στο τηλέφωνο και μόλις κατάλαβε ότι έτυχε να τον ακούσω έγινε καπνός, σαν το τζίνι που εξαφανίζεται ένα πράγμα :)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τελευταία μετά από κάποιες εξόδους στο Κολωνάκι πετυχαίνω στη Σόλωνος κάποια αξιογάμητα κομμάτια. Μια μέρα που ήμουν μόνος ρώτησα μία και μου λέει 20 η πίπα στ' αμάξι και 40 γαμήσι σε χοτέλι.

Ώρες λειτουργίας πιάτσας, καθώς και "πόστα", θα μας πεις ? ?  ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Εγω ρε τυποι καθημερινα που κατεβαινα την Σολωνος μετα τις 22:00 δεν ειχα πετυχει ποτε καμια , πιστευα οτι εχει σταματησει εκει η πιατσα , εκτος αν μιλαει για πολυ αργα ο συντροφος

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
πριν λιγο βολτα απο τριγωνο οπου κλασικα ητανε η μιμα και 4-5 μπαζακια!.(οχι οτι δεν θεωρω και την μιμα μπαζο..)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.618
Πόντοι
266
απο μια κοπελα εμαθα για την ΝΤΕΝΙΣΣΑ την αδυνατη μελαχρινη με σοφιστικε γυαλια που δουλευε βραδυ οτι μπηκε στην μπουζου γιατι δεν ειχε να πληρωσει τα δικαστηρια!κριμα...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ώρες λειτουργίας πιάτσας, καθώς και "πόστα", θα μας πεις ? ?  ?

Και τις δυο φορές ήταν λίγο μετά τη 1:30 τη νύχτα. Τα πόστα είναι χαμηλά στη Σόλωνος μετά τη Νομική. Εγώ εκείνες τις μέρες είδα δύο. Μια όπως κατεβαίνουμε, αμέσως μετά τη Χαριλάου Τρικούπη και μία στην αρχή της Μπόταση που βγάζει στο Πολυτεχνείο. Παλιότερα είχα δει και στο σημείο κοντά στην Ιπποκράτους μερικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom