Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
δεν είμαι σίγουρος , ποιά είναι η ηλικία που γίνονται ώριμα τα γεννητικά όργανα για συνουσία και κύηση χωρίς κινδύνους...
οπότε δεν επιμένω σε κάτι που δεν είμαι σίγουρος...

Για τις γυναίκες στα 16 απ' ό,τι ξέρω.

Ας καθορισουμε μια ηλικια βασισμενη σε επιστημονικη μελετη για το ποτε καποιος μπορει να εχει σεξουαλικες επαφες και ποτε θα ηταν λαθος.Αυτο δινει μια λυση στην διαφωνια πιστευω.

Πολύ σωστά :thumbsup: Η ιατρική επιστήμη είναι πάνω από κάθε επινοημένη "ηθική".

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
το συμπερασμα που εχω βγαλει εγω με ολα τα παραπανω ειναι πως πολυ παιδεραστες μαζευτηκαν εδω και υποστηριζει ο ενας τον αλλο

Φαντάσου ότι προσπαθώ να βάλω τάξη εγώ που διάβασα το "Μεγάλο Ανατολικό" του Εμπειρίκου στα 9 μου :2funny: :2funny: :2funny:

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
το συμπερασμα που εχω βγαλει εγω με ολα τα παραπανω ειναι πως πολυ παιδεραστες μαζευτηκαν εδω και υποστηριζει ο ενας τον αλλο

Φαντάσου ότι προσπαθώ να βάλω τάξη εγώ που διάβασα το "Μεγάλο Ανατολικό" του Εμπειρίκου στα 9 μου :2funny: :2funny: :2funny:

..λέτε αυτή να είναι η λύση υώρα που ερήμωσαν οι πιάτσες;; να εφοδιαστούμε με καραμέλες .. για να αποπλανούμε ανήλικα ... και κουλτουριάρικα βιβλία (... μετά ..στη στενή)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

..λέτε αυτή να είναι η λύση υώρα που ερήμωσαν οι πιάτσες;; Να εφοδιαστούμε με καραμέλες .. για να αποπλανούμε ανήλικα ... και κουλτουριάρικα βιβλία (... μετά ..στη στενή)

Όπου θα έχουμε όλο το χρόνο να μελετήσουμε τα ανάλογα βιβλία για να επανέλθουμε δριμύτεροι μετά την αποφυλάκισή μας :2funny: :2funny: :2funny:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Περασμα γυρω στις 11 το πρωι απο το κεντρο και επ ευκαιριας εριξα μια ματια στη Γ Σεπτεμβριου οπου ειδα ενα σαπιο ξανθο gilf με εντονο
βαψιμο,μια ξανθια χοντρη που καθεται συνηθως στα joys και μια μελαχρινη που τσιγγανοφερνε.Αδιαφορες και οι 3 για τα γουστα μου.
Πιο κατω μπροστα απο το  γνωστο ξενοδοχειο ηταν 3 κοριτσια νεαρης ηλικιας εκ των οποιων οι 2 ειχαν βυζαρες :tits2:
Αυτα απο εμενα :sunglasses:

ΥΓ H ξανθια gilf με το εντονο βαψιμο προτεινεται για σκληροπυρηνικους χυστες οπως ο φιλος μας ο απολυτος :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πολύ σωστά :thumbsup: Η ιατρική επιστήμη είναι πάνω από κάθε επινοημένη "ηθική".

θα διαφωνήσω , γιατί η ιατρική που υποτίθεται ότι είναι η μελέτη του "φυσικού"
έχει ομογενοποιηθεί με το "κοινωνικό" , και πλέον δεν μπορείς να καταλάβεις
ποιοί είναι οι νόμοι του "σαρκίου" και ποιοί αυτοί της "κοινωνίας" , οπότε
έχει προκύψει ένα μπάσταρδεμένο πράγμα που το λέω : "εξημερωμένο οικόσιτο κοινωνικό ζώο" !

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Περασμα γυρω στις 11 το πρωι απο το κεντρο και επ ευκαιριας εριξα μια ματια στη Γ Σεπτεμβριου οπου ειδα ενα σαπιο ξανθο gilf με εντονο
βαψιμο,μια ξανθια χοντρη που καθεται συνηθως στα joys και μια μελαχρινη που τσιγγανοφερνε.Αδιαφορες και οι 3 για τα γουστα μου.
Πιο κατω μπροστα απο το  γνωστο ξενοδοχειο ηταν 3 κοριτσια νεαρης ηλικιας εκ των οποιων οι 2 ειχαν βυζαρες :tits2:
Αυτα απο εμενα :sunglasses:

ΥΓ H ξανθια gilf με το εντονο βαψιμο προτεινεται για σκληροπυρηνικους χυστες οπως ο φιλος μας ο απολυτος :grin:
πηρες καμια???

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Συναγωνιστες θα ηθελα τα φωτα σας, δεδομενου οτι δεν ειμαι απο Αθηνα και οτι δεν γνωριζω σχεδον τιποτα απο αυτη. Εχω να κατεβω στην πρωτευουσα περιπου 15 χρονια και δεν ξερω απολυτως τιποτα. Διαβαζω εδω για τριγωνα κλπ, αλλα δεν!
Επειδη θα κατεβω για 3-4 μερες για καποιες δουλειες που εχω κι επειδη ειναι κομματακι δυσκολο να παρακολουθησω το θεμα απο πιο πριν για να βγαλω συμπερασματα μπορει καποιος να μου πει που να κινηθω και τι θα συναντησω? Επειδη δεν γνωριζω ουτε οδους, ουτε μαγαζια θα εχω το GPS οποτε ας με καθοδηγησει καποιος!
Ευχαριστω!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστες θα ηθελα τα φωτα σας, δεδομενου οτι δεν ειμαι απο Αθηνα και οτι δεν γνωριζω σχεδον τιποτα απο αυτη. Εχω να κατεβω στην πρωτευουσα περιπου 15 χρονια και δεν ξερω απολυτως τιποτα. Διαβαζω εδω για τριγωνα κλπ, αλλα δεν!
Επειδη θα κατεβω για 3-4 μερες για καποιες δουλειες που εχω κι επειδη ειναι κομματακι δυσκολο να παρακολουθησω το θεμα απο πιο πριν για να βγαλω συμπερασματα μπορει καποιος να μου πει που να κινηθω και τι θα συναντησω? Επειδη δεν γνωριζω ουτε οδους, ουτε μαγαζια θα εχω το GPS οποτε ας με καθοδηγησει καποιος!
Ευχαριστω!

Κυρίως στο τρίγωνο ό,τι κάνεις. Απ' την πλατεία Ομονοίας ξεκινάει ένας μεγάλος δρόμος που λέγεται 3ης Σεπτεμβρίου. Την παίρνεις από Ομόνοια και στρίβεις τρίτο δρόμο αριστερά αν είσαι πεζός, στη Χαλκοκονδύλη, οπότε πέφτεις καρφί πάνω στο γνωστό περίπτερο (το "τρίγωνο" που λέμε στην ουσία), αν είσαι με το αμάξι επειδή δεν πάει αριστερά η Χαλκοκονδύλη στρίβεις στον τέταρτο δρόμο αριστερά, την Καποδιστρίου και στο φανάρι που θα συναντήσεις πάλι αριστερά και μερικά μέτρα παραπάνω θα τις δεις όλες μαζεμένες στο δεξί σου χέρι έξω απ' το ξενοδοχείο "Elyssium" και στο περίπτερο που λέμε λίγο παρακάτω. Προσοχή μέχρι τις 7:00 το απόγευμα (το πολύ) αυτά, μετά δε θα βρεις ψυχή. Αν πας από Καποδιστρίου ίσως βρεις κανα δυο τεμάχια έξω απ' το ξενοδοχείο Lito που θα δεις στο δεξί σου χέρι αμέσως μόλις στρίψεις. Αξιόλογα τεμάχια (λίγα, πλην όμως πιο φτηνά απ' του τριγώνου) μπορεί να βρεις και στην πιάτσα που είναι στη γωνία Ζήνωνος και Γερανίου, εκεί δεν πάει αμάξι κανονικά γιατί είναι πεζόδρομος. Η Γερανίου είναι ένας πεζόδρομος που θα συναντήσεις στο αριστερό σου χέρι όπως κατεβαίνεις την Αγίου Κωνσταντίνου από πλατεία Ομονοίας (επίσης κεντρικός δρόμος). Η πρώτη της διασταύρωση είναι με τη Ζήνωνος και λίγο παρακάτω απ' τη διασταύρωση στα δεξιά σου είναι το ξενοδοχείο Ανδρονίκη, εκεί απ' έξω θα βρεις κάποιες να κάνουν πιάτσα (η μία πολύ καλή, δε θυμάμαι το όνομά της). Επίσης ελάχιστες μαύρες θα βρεις στις οδούς Πατησίων και Λιοσίων (δεν ξέρω αν είχες προλάβει τα κοπάδια των γαζέλων πάντως πλέον έχουν εξαφανιστεί). Επίσης όπως ανεβαίνεις την οδό Σωκράτους που ξεκινάει απ' την πλατεία Βάθης (απ' το τρίγωνο ακριβώς), αν στρίψεις δεξιά στη Βερανζέρου στα αριστερά είναι ένα ξενοδοχείο (Αφαία ή κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά) που κάνουν πιάτσα Ινδές στην περίπτωση που έχεις ανώμαλα γούστα. Πιάτσα έχει και στη Σατωβριάνδου (πρώτη κάθετος της 3ης Σεπτεμβρίου, ξενοδοχείο Access κ.ά.) αλλά δεν ξέρω πολλά πράγματα, καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον άλλο συναγωνιστή. Όπως θα σε ενημερώσουν καλύτερα άλλοι για τις πιάτσες της Καβάλας, της Κηφισού, των ΚΤΕΛ κ.τ.λπ. Όσο για Κινέζες, ο εξπέρ του είδους είναι ο απόλυτος :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.275
Πόντοι
12.756
Ευχαριστω!

τυπε αν δεν βρεις πουτανες να γαμησεις μετα την αναλυτικη περιγραφη που σου εκανε ο Womanaholic , πες μας να σου νοικιάσουμε για ξεναγο τον Απολυτο 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
τυπε αν δεν βρεις πουτανες να γαμησεις μετα την αναλυτικη περιγραφη που σου εκανε ο Womanaholic , πες μας να σου νοικιάσουμε για ξεναγο τον Απολυτο 

:2funny: :2funny: :2funny: Ο Απόλυτος βέβαια δεν ξέρω αν θα μπορέσει να τιθασεύσει τον ενθουσιασμό του με τις Κινέζες, πιστεύω ότι αν ξεναγήσει το φίλο θα σχηματίσει την εντύπωση πως στην Αθήνα όλες οι καλντεριμιτζούδες είναι ή Κινέζες, ή ξεδοντιάρες ή φυματικές :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.275
Πόντοι
12.756
Ο Απολυτος εχει δηλωσει οτι ψαχνει αγνη νεα κιτρινη σαρκα , με δοντια ή και χωρις , αλλα το σιγουρο ειναι οτι θελει καινουργια κιτρινιαρα , αν την βρει μεσα στην ξεναγηση καλυτερα να εχει τυπωσει το μηνυμα σου ο τυπος γιατι δεν το βλεπω να συνεχισει ο απολυτος τo tour και προβλεπω να ψαχνουμε τον τυπο στην Νικολουλη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ο Απολυτος εχει δηλωσει οτι ψαχνει αγνη νεα κιτρινη σαρκα , με δοντια ή και χωρις , αλλα το σιγουρο ειναι οτι θελει καινουργια κιτρινιαρα , αν την βρει μεσα στην ξεναγηση καλυτερα να εχει τυπωσει το μηνυμα σου ο τυπος γιατι δεν το βλεπω να συνεχισει ο απολυτος τo tour και προβλεπω να ψαχνουμε τον τυπο στην Νικολουλη

Θα κάνει και το παλικάρι κινεζόφιλο :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ευχαριστω!

Συνημμένα

• trigwno.jpg
    trigwno.jpg
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 37

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: Ο Απόλυτος βέβαια δεν ξέρω αν θα μπορέσει να τιθασεύσει τον ενθουσιασμό του με τις Κινέζες, πιστεύω ότι αν ξεναγήσει το φίλο θα σχηματίσει την εντύπωση πως στην Αθήνα όλες οι καλντεριμιτζούδες είναι ή Κινέζες, ή ξεδοντιάρες ή φυματικές :grin:
ναι γιατι αν δεν τον ξεναγησω εγω θα δει μοντελα τυπε :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ελπιζω το ταξιδι του σαμαρα στην κινα να εχει αποτελεσματα :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
μην τον κανει οδοντιατρο φοβαμαι και αρχιζει και βγαζει τα δοντια σε αυτες που αρεσουν στον Απολυτο

Οδοντίατρος που να βγάζει υγιή δόντια για να ικανοποιήσει βίτσια; Ούτε ο Μένγκελε δεν είχε σκεφτεί να έχει έναν τέτοιο βοηθό στο πλάι του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom