Οσο φτιαχνει ο καιρος τοσο περισσοτερες μαζευονται . Χθες το βράδυ ειχε καμια 20αρια κομματια απο τον ΟΚΑΝΑ και κατω και καμια 10αρια κομματια μαυρες απεναντι . Στην Σωκρατους ειχε περισσοτερες μαυρες απο οτι εχει στο Μογκαντισου ! Μπορει να ηταν και πανω απο 100 , χωρις πλακα !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
ω ρε.αρρωστιες για ολους λεμε.πρεπει να βαλουν και ενα παγκο και να φωναζουν εδω το καλο hiv ,εδω η καλη ηπατιτιδα.εδω τα καλα κονδυλωματααααααααΟσο φτιαχνει ο καιρος τοσο περισσοτερες μαζευονται . Χθες το βράδυ ειχε καμια 20αρια κομματια απο τον ΟΚΑΝΑ και κατω και καμια 10αρια κομματια μαυρες απεναντι . Στην Σωκρατους ειχε περισσοτερες μαυρες απο οτι εχει στο Μογκαντισου ! Μπορει να ηταν και πανω απο 100 , χωρις πλακα !
Χαιρετώ τους συναγωνιστές. Μάλλον θα έχει ξαναγίνει αναφορά για μία Άννα στη Λαυρίου. Ξανθιά με πράσινα μάτια, μάλλον Αλβανίδα αλλά με πολύ καλά Ελληνικά. Ψιολοκυριλέ ντύσιμο, ωραίο μου... , όχι και τίποτα φορβερό βέβαια Χαλαρή και άνετη, από πίπα όχι πολλά πράγματα αλλά γενικά γάμισα καλά. Πάντως στις 'προς αποφυγή ' δεν θα την έβαζα με τίποτε...
To έχω δει και εγώ αυτό το θέαμα! Κείνη τη μέρα ίσως ήταν και διακόσιες!Στην Σωκρατους ειχε περισσοτερες μαυρες απο οτι εχει στο Μογκαντισου ! Μπορει να ηταν και πανω απο 100 , χωρις πλακα !
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Πάντως η ψηλή λεπτή μελαχροινή είναι Ουκρανή λέγεται Ραίσα και είναι στο δρόμο γιατί δεν είχε την "ευκαιρία" να δουλέψει σε studio ή αλλού. αν διαβάζει κάποιος που να μπορεί να την μεταγράψει σε κάποιο καλύτερο χώρο ας το δεί γιατί η κοπέλλα είναι και πολύ όμορφη και πολύ γλυκειά.Βασικα ειναι της ξεπετας και τερμα..Τιποτα αλλο. Αλβανια και Ρουμανια κυριως και με στυλακι μη βρασω.
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για ποια λες, γιατί ο φίλος μίλησε γενικά? Την στήνει στον ΟΚΑΝΑ?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Γ' Σεπτεμβρίου & ΚαποδιστρίουΓια ποια λες, γιατί ο φίλος μίλησε γενικά? Την στήνει στον ΟΚΑΝΑ?
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εχεις δικιο μεγαλε διαβαζω και δεν μιλαω αλλα αυτο πια ειναι ρωσικη ρουλετα ,με ολες τις σφαιρες μεσα!!!ω ρε.αρρωστιες για ολους λεμε.πρεπει να βαλουν και ενα παγκο και να φωναζουν εδω το καλο hiv ,εδω η καλη ηπατιτιδα.εδω τα καλα κονδυλωματαααααααα
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Γεια σας συναγωνιστές, μήπως ξέρει κανένας μια κοπέλα με το όνομα Sandy (Ελληνίδα είναι και το κανονικό της όνομα είναι Κυριακή αλλά το έκανε Sandy)...παίζει στην Πλατεία Βάθης (δεν ξέρω αν είναι ..ζάκι). Έχει ξανθό μαλλί και έιναι γύρω στα 30-35..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τί θελεις να μαθεις γι αυτην ??Γεια σας συναγωνιστές, μήπως ξέρει κανένας μια κοπέλα με το όνομα Sandy (Ελληνίδα είναι και το κανονικό της όνομα είναι Κυριακή αλλά το έκανε Sandy)...παίζει στην Πλατεία Βάθης (δεν ξέρω αν είναι ..ζάκι). Έχει ξανθό μαλλί και έιναι γύρω στα 30-35..
ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τί θελεις να μαθεις γι αυτην ??
Αν ειναι κοριτσι απο σπιτι κτλ... :o
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ΚΑΙ απο σπιτι, ΚΑΙ για σπιτι..Αν ειναι κοριτσι απο σπιτι κτλ... :o
docrx8
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 22
- Like
- 479
- Πόντοι
- 291
ΚΑΙ απο σπιτι, ΚΑΙ για σπιτι..
Γεια σας συναγωνιστές, μήπως ξέρει κανένας μια κοπέλα με το όνομα Sandy (Ελληνίδα είναι και το κανονικό της όνομα είναι Κυριακή αλλά το έκανε Sandy)...παίζει στην Πλατεία Βάθης (δεν ξέρω αν είναι ..ζάκι). Έχει ξανθό μαλλί και έιναι γύρω στα 30-35..
φιλε μου ειναι οντως ζακι! την εχω παρει μια φορα!μου ειχε πιασει ενα παραμυθι πως εχασε λαφτα στο χρηματηστηριο
και παει να ρεφαρει κανοντας πιατσα! πουτανιες δηλαδη!!! πολυ βρωμικη(η ιδια μου ειπε πως ειχε να λουστει 1 μηνα)
επικυνδηνη για παρασημα!!!!! μαλακια εκανα που τη πηρα
το κανονικό της όνομα είναι Κυριακή αλλά το έκανε Sandy
Sandy από το "Sunday"?
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
φιλε μου ειναι οντως ζακι! την εχω παρει μια φορα!μου ειχε πιασει ενα παραμυθι πως εχασε λαφτα στο χρηματηστηριο
και παει να ρεφαρει κανοντας πιατσα! πουτανιες δηλαδη!!! πολυ βρωμικη(η ιδια μου ειπε πως ειχε να λουστει 1 μηνα)
επικυνδηνη για παρασημα!!!!! μαλακια εκανα που τη πηρα
Και μένα μου πούλησε τις ίδιες μαλακίες, ότι ήταν χρηματιστής ότι την κυνηγούσαν ολοι γιατί είχε καλές πληροφορίες αλλά μετά την πούλησαν και τώρα είναι στα δικαστήρια, ότι ήταν γκόμενα στους μεγαλύτερους επιχειρηματίες κ.τ.λ πάντως ομολογώ ότι έκανε φοβερή πίπα, ωραίο κορμί και κάνει καλό πήδημα και σίγουρα δεν λυπήθηκα τα λεφτά που έδωσα. Τώρα όσον αφορά την καθαριότητα εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότιείναι ψυχώ με την καθαριότητα,ίσως και να πέφτω έξω τι να πω
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Sandy από το "Sunday"?
Ναι έτσι ακριβώς και αν την πεις Κυριακή νευριάζε...πρόσεχε
xristos_150869
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε μαγκες που θα βρω αυτη τη Ραισα?????(μηνυμα σελ.94)
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
ρε μαγκες που θα βρω αυτη τη Ραισα?????(μηνυμα σελ.94)
Πάρε τηλέφωνο τη Νικολούλη, θα σου τη φέρει στο σπίτι.....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495