Συμπολεμιστές, ενημέρωση έστω και καθυστερημένη. Βράδυ Καθαρής Δευτέρας, περί τις 10 το βράδυ, παίρνω τους δυσώδεις δρόμους της πλατείας Λαυρίου και γύρω, όπου έκαψα τα λάστιχα κάνοντας βόλτα μιάμιση ώρα! Μαύρες, οι γνωστές Αλβανίδες στη γωνία του ΟΚΑΝΑ, κάτι κακόμοιρα ζάκια με Πακιστάνια πάνω από το κεφάλι τους, ώσπου ένα βήμα πριν την απόγνωση η μοίρα με έφερε μπροστά στη Μίρα (έτσι είπε ότι λέγεται), την οποία στο εξής θα αποκαλώ Καβλομίρα. Λοιπόν: Κατά δήλωσή της 26, και τόσο πρέπει να ήταν, καστανόξανθη με το ξανθό να επικρατεί και μπούκλες, γύρω στο 1,65 με 1,70 και τροφαντή. Προσοχή: Όχι χοντρή, νταρντάνα, η αδυναμία μου δηλαδή. 40 με το ξενοδοχείο και στο δωμάτιο, σε αντίθεση με τις άλλες καριόλες που τις παρακαλάς να βγάλουνε την μπλούζα, εκείνη ξεβρακώνεται και με περιμένει γυμνή στο κρεβάτι. Μάγκες, έπεσε το χαμούρεμα της αρκούδας, αφού σε κάποια στιγμή εγώ βαρέθηκα και γυρνάω για να μου κάνει καμιά πίπα, αλλά αυτή επέμενε. Τέλος πάντων, πίπα ωραία, και τρεις διαφορετικές στάσεις. Στο τέλος τη ρώτησα για μία ώρα και μου είπε 100 ευρώ. Α! Μην ξεχάσω. Αράζει στο ξενοδοχείο Άκτιον, έχει κάτι καρέκλες απ' έξω.