Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Παλιοτερα τις κοπελιτσες στν γ σεπτεμβριου και περιξ δεν μπορουσες να καταλαβεις τι δουλεια εκαναν...εμοιαζαν σαν απλα κοριτσακια που ξαφνικα σου χαμογελουσαν....ηταν αυτο που λεει ο λιακοπουλος ζουν αναμεσα μας... :2funny: :2funny: Τωρα τελευταια εχουν ξεψαρωσει και ντυνονται και κινουνται προκλιτικα κτλ :2funny: :2funny:

nio(1)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
51
Πόντοι
0
την ειχα παρει κ εγω τη χριστινα 3-4 φορες!!

πολυ καλη!

μου ειχε πει οτι ηταν φοιτητρια κ τα ειχς παρατησει φυσικα

ειχς μπλεξει με ναρκωτικα κ μετα χαθηκε!

To πηρα κ εγω το Χριστινακι για ενα στοματικο στο αυτοκινητο, πρωτη φορα πηρα πουτανα και μαλιστα απο πιατσα και το Χριστινακι φαινοταν οκ, δεν ειναι το στυλ της τελειωμενης που παιζει γενικα.
Απο παπι καλη, με περιποιηθηκε κανενα τεταρτο στο στομα της, παντα με καποτα (δεν ξερω αν κανει χωρις και ουτε ηθελα).
Γενικα απο συμπεριφορα/επιδοση ουτε κρυο ουτε ζεστη, ισως αν δεν βαραγε νταγκλες να ηταν καλυτερη. Παντως δεν την κοβεις απο την αρχη για ζακι οποτε μαλλον την πατησα (αν και δεν ηταν σε κατασταση που να σε ξενερωνει , απλα φαινοταν οτι τραβαει μανικι).
Ζητησε 20 ευρω, δεν εγινε πιεστικη με την ωρα.
Δεν νομιζω να την ξαναπαρω, δεν με ενθουσιασε.

alex01

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ανεβηκα αθηνα, και γαμησα εχθες μια αννα,αλβανιδα 40 ευρω που εκανε πιατσα στην γ σεπετεμβριου, μαλιστα μου εδωσε και τηλ...
ωραιο μουνακι, αλλα τη γαμησα με διπλη καποτα γιατι κατι δεν μου πηγαινε καλα

..διαβαζα εφημεριδες σε 1 περιπτερο που ειναι γ σεπτ και χαλκοκονδυλη και ηρθε και μου μιλησε αυτη και μια φιλη της φολα

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Χαιρετω ολα τα αλανια του forum! πριν κανενα τετραμηνο εκει στην γωνια της γ σεπτεμβριου που ειναι ολες μαζεμενες υπηραχαν 2 ρουμανες οι οποιες ηταν αδερφες! η μια μαυρομαλλα η αλλα ξανθια, η μαυρομαλλα ειχε και ενα τατου στην πλατη! εχουν χαθει τωρα! οποιος εχει νεα παρακαλω ας ενημερωσει! ευχαριστω

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Παντως αθτη την στιγμη παιρνουν συνεντευξη στην ΤV απο τανες σε καφε της πλατειας λαυριου!! :rockon: :rockon:

zigzig

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
πριν κανα μισαωρο εξω απο το supermarket στην γ'σεπτεμβριο μετα την πλατεια λαυριου ενα καλο ξανθο με μακρια μπουκλωτα μαλια... πολυ καυλιτσα φαινοτανε..... ξερει κανεις τιποτα? εγω παντως πρωτη φορα την βλεπω αυτη αν και κανω υσαρκες συχνα

Theios Scrooge

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, οι πουτάνες κάνουν πιάτσα από το πρωί;;; Νόμιζα οτι μόνο βράδι μπορείς να τις πετύχεις. (Είμαι λίγο άσχετος με το άθλημα... :idiot: :cheesy:)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Ρε παιδιά, οι πουτάνες κάνουν πιάτσα από το πρωί;;; Νόμιζα οτι μόνο βράδι μπορείς να τις πετύχεις. (Είμαι λίγο άσχετος με το άθλημα... :idiot: :cheesy:)
Σύντροφε, όλη μέρα είναι έξω τα κορίστια μας.
Το πρωί μόνο θέλει προσοχή για να μην τις μπερδέψεις με τις ξέκολες που κυκλοφορούν (δληθεν κυρίες).
Βέβαια, άμα είσαι τυχερός μπορεί να σου κάτσει και τίποτα τσάμπα.
Κυρίως Γ' Σεπτεμβρίου και πέριξ παίζουν κορίστσια.
Μην πάς Σόλωνος. Δύσκολα θα βρείς.

motragon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω ολα τα αλανια του forum! πριν κανενα τετραμηνο εκει στην γωνια της γ σεπτεμβριου που ειναι ολες μαζεμενες υπηραχαν 2 ρουμανες οι οποιες ηταν αδερφες! η μια μαυρομαλλα η αλλα ξανθια, η μαυρομαλλα ειχε και ενα τατου στην πλατη! εχουν χαθει τωρα! οποιος εχει νεα παρακαλω ας ενημερωσει! ευχαριστω

δεν ξερω αν λεμε την ιδια. μια παντως που ξερω εγω πριν λιγες μερες ειχε παει κρητη. στο τηλ. μου ειπε πως αν γυρισει αθηνα θα με ειδοποιησει...

Επισκέπτης
Στο ΑΚΤΙΟ στη Σωκράτους ποια ειναι αυτή με το μεγάλο στήθος ποιος ξέρει να πει και τι ωρες παιζει εκει γιατί απογευμα δεν την εχω δει

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Χθες-12.00-Ομόνοια

Στην πλατεία Λαυρίου η παρακάτω εικονιζόμενη που ήταν πολύ καλό κομμάτι..

..επίσης ήταν η γνωστή Κάρμεν που πήγα να τη βγάλω ξανά photo αλλά μπήκε ένας παππούς στη μέση..

..κι ένα μπάζο που βλέπετε παρακάτω..

Απ'έξω από ΟΚΑΝΑ ήταν αυτή η ξανθιά από κάτω που δεν μου άρεσε η φάτσα της πολύ..

..καθώς και άλλη μία ξανθιά που ήταν λίγο καλύτερη και πιο αδύνατη..

Τέλος,στη συβολή των οδών Βερανζέρου και Δώρου ήταν ένα κάπως ψηλό πουτανάκι με κοκκινοκαστανά ίσια μαλλιά σε τραγική κατάσταση από την πρέζα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Gangsta, έγραψες πάλι!!!! ;)

Επισκέπτης
Λοιπον μαγκες επειδη εχω δωσει καποια τηλ σε καποιους συναδελφους,θα σας πω πως λειτουργει το συστημα κι ας το λεω φορα παρτιδα εδω.Ποτε δεν λετε οτι βρηκατε το τηλ απο αλλου και δεν χρησιμοποιουμε ονοματα αλλων,γιατι εγω οταν παιρνω καποιο τηλ απο οποιαδηποτε γκομενα,δεν μου λεει δωστο κι αλλου να χω πελατεια,το δινω σαν μοιρασια.Λετε οτι ειστε πελατης της οποιασδηποτε κοπελας και απο κει και περα βαλτε το μυαλο σας πως θα το αναπτυξετε με οσα στοιχεια ξερετε για κεινη.Τωρα επειδη πολλοι ενδιαφερεστε για τη Σοφια,την ειδα σημερα (απλα περαστικος) πιατσα απο νωρις στη σωκρατους εξω απο ξενοδοχειο,στο φαναρι οπου μαζευονται κι αλλες,μαλιστα την πηρε και πελατης (δεν παιζετε η γκομενα ειναι για πολυ γ.....,πολυ σκυλι η π....α).

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Στο ΑΚΤΙΟ στη Σωκράτους ποια ειναι αυτή με το μεγάλο στήθος ποιος ξέρει να πει και τι ωρες παιζει εκει γιατί απογευμα δεν την εχω δει

Φιλε, ονομάζεται Μαρία και είναι ξανθιά Βουλγάρα γύρω στα 50. Βυζάρες Νο 5+, καλή συμμετοχή, ακάποτο τσιμπούκι και χύσιμο στα βυζιά με 30 ευρώ. Δουλεύει από τις 9 το πρωί μέχρι αργά μεσημέρι. Σπανίως και απόγευμα.

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
χτες το βραδυ επαιζαν 2 μωρα στην σολωνος χαμηλα μετα την μποταση. το ενα ψιλογεματουλη και το αλλο απιθανο.. μεχρι να παρω στροφη το φορτωσε συναδελφος... αισχος... χαχα

devilgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Συντρόφια... καλή η Αθήνα, αλλά παίζει καμιά πιατσούλα σε Πειραιά ή Καλλιθέα;

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Χθες-12.00-Ομόνοια

Στην πλατεία Λαυρίου η παρακάτω εικονιζόμενη που ήταν πολύ καλό κομμάτι..

ποιος ξερει / εχει παρει το ανω τεμάχιο να πει πληροφοριες??

ειναι τρελλο μωρό απο εμφανιση, αλλα φαινεται αστατου χαρακτήρος και ξεπετα...
οποιος γνωριζει ας καταθεσει αποψη

Επισκέπτης
Φιλε, ονομάζεται Μαρία και είναι ξανθιά Βουλγάρα γύρω στα 50. Βυζάρες Νο 5+, καλή συμμετοχή, ακάποτο τσιμπούκι και χύσιμο στα βυζιά με 30 ευρώ. Δουλεύει από τις 9 το πρωί μέχρι αργά μεσημέρι. Σπανίως και απόγευμα.
Πειτε μου οτι την εχετε δει και κυριακες (ειναι κανα 2 χοντρες ξανθες αυτης της περιγραφης).

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σήμερα στις 4 το μεσημέρι στη γωνία γ Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου είχε μία ξανθιά μπάζο και ένα ψιλόλιγνο μελαχρινό κορίτσι με ίσια μαλλιά πιασμένα κότσο.

Αυτό το μελαχρινό ήταν πολύ καλό.
Ξέρει κανένας τίποτα; Την έχει πάρει κανένας;
Είναι Αλβανίδα, Ρουμάνα, ή κάτι άλλο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom