ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
...και διηγώντας τα να κλαις..
υπαρχει ΠΛΗΡΕΣ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ραπόρτο μου στο ΠΑΡΟΝ θρεντ..για τους μη γνωρίζοντες να μην μας πεις τι εστι μικαελα , που συχναζει και πως θα την αναγνωρίσουμε;
...ωσπου να γυρισω το τετραγωνο το φορτωσε ενα bmw
...ηταν απασχολημενο παλι με .....bmw.
...Στο δωματιο αφηνει φιλια σε λαιμο στηθος κ.λ.π., αλλα οχι στομα και μουνι.
φιλε την αλλα φορα ρωτα για την αννα. ειναι πραγματικο αστερι και πολυ καινουργια στη πιατσα. τα κανει ολα, καλο εεεεεεε??????Φυσικα και την πηρα κατευθειαν χωρις να ρωτησω τιποτα εκτος απο το ποσο. 40 το συνολο (30+10)
Στο δωματιο αφηνει φιλια σε λαιμο στηθος κ.λ.π., αλλα οχι στομα και μουνι. Ωραια απαλη πιπα, ερχεται απο πανω και τελειωμα αφηνει στο σωμα, οχι στο προσωπο. Οταν την σφυροκοπισεις βγαζει διακριτικες ανασες, μαλλον πραγματικες.
Λεγεται Μοιρα, ειναι απο Βουλγαρια, εχει απιστευτα πρασινα ματια και πολυ ωραια και ζεστη ενεργεια, ειναι γεματουλα με ωραιες καμπυλες, πολυ ωραιο στηθος και κολο. Ξυρισμενη τελειως 27 ετων. Μαλλι πλουσιο σπαστο ξανθοανταυγειατο. Θα λειψει την αλλη εβδομαδα και επιστρεφει παλι. Δυο μηνες στην Ελλαδα και μιλαει Αγγλικα. Ελληνικα δεν ξερω αν μιλαγε καλα, γιατι μιλαγαμε Αγγλικα.
Μια και αναφερατε τις πιο παλιες εποχες, στην οδο Σκουφα το 2003-2004, ακριβως μετα τα 3 γουρουνακια δεξια, ειχα πετυχει μια μελαχροινη πιτσιρικα που δεν φαινοταν με τιποτα για τανα, λογω του σημειου και της γενικης εμφανισης της. Δυο φορες την πηρα, μια στοματικο και μια απολα στο αμαξι. Χριστινα τη λεγανε, μου εδωσε και τηλεφωνο, αλλα τελικα δεν το αποθηκευσε το κινητο μου και δεν την ξαναπετυχα.
για τους γνωριζοντες, πριν 2 βραδυα, ξανα-εμφανιστηκε στη δουλεια η μικαέλα, η ρουμανα καλλονή. εθεαθη να περπατει παλι τους γνωστους κόκκινους δρομους της νυχτας..
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.... τι γραφω ρε πουστη μου ????
την ειχα παρει κ εγω τη χριστινα 3-4 φορες!!
πολυ καλη!
μου ειχε πει οτι ηταν φοιτητρια κ τα ειχς παρατησει φυσικα
ειχς μπλεξει με ναρκωτικα κ μετα χαθηκε!