kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
που κανει πιατσα η μικαελα???
...ενα μονο θα σου πω γαι τη λεγαμενη:Ζηταει ταριφα 60+το ξενοδοχειο 80 για ενα 15 λεπτο το οποιο μπορει να γινει και 7λεπτο...εγω την ειχα παρει και στα 7 λεπτα γαμησιου ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΥΞΥΛΟ η βρωμοκαριολα...νομιζω βουλγαρα ειναι....ΜΑΚΡΙΑ σθναθλητες ειναι ξεπετα και ξενερωτη...χαλια πιπα και απο σεξ?πιο 'στεγνη'απο αυτη δε θα βρεις...μπορει στην αρχη να ειναι ευγενικη αλλα στην πορεια αποδυκνειεται μεγαλη φολα...ουστ απο δωΕνα ξανθό πιπίνι που κανει πιάτσα στη στάση της Χαριλάου Τρικούπη πρίν το φανάρι της Σκουφά την έχει πάρει κανείς?
Η μικαελα δεν ειναι ξανθια, εχει μαυρο ή πολυ καστανο μαλι μακρυ ισιο προσ τα πισω.Ρε παιδια μια πληροφορια...Η Μικαελα ειναι μια ξανθια γυρω στα 35-40 ???Για πειτε μου...
καλλιτερη απαντηση δεν εχω διαβασει γεια σου vangog συναγωνιστη με τα ωραια σουΤι έγινε ρε μάγκες μας την πέσανε
Φιλαράκο εμεις ξέρουμε που πηγαινουμε
Κοιτα να μάθεις με ποιον πηγαίνει αυτή που πηδάς εσυ και μην ασχολείσαι με τα δικά μας πουλάκια
Τώρα αν εσένα δεν σου αρέσουν τα περάστε σκουπίστε τελειώσατε .... μην σκουπίζεσαι μεγάλε ...προβλημα σου
Συμβουλες από μη συναθλητές δύσκολο να δεχτούμε πόσο μάλλον από άσχετους που μιλανε για νταβατζήδες μαχαιρώματα και αηδίες ....μπας και δεν πλήρωσες άρχοντα ? ... ή ήθελες να παντρευτεις καμιά τους ?
απόψε στη Σόλωνος ήταν μια μικροκαμωμένη ξανθιά με ένα vw polo είχε παρκάρει το αμάξι με alarm και καθόταν απέξω ξέρουμε κάτι γι αυτήν;
Θα μείνει από μπαταρία, αν αφήσει πολλή ώρα τα alarm.
Βασικα ειναι της ξεπετας και τερμα..Τιποτα αλλο. Αλβανια και Ρουμανια κυριως και με στυλακι μη βρασω.Αυτές είναι τα κλασσικά junkies ή όχι? Με εντυπωσίασε μία ξανθιά λεπτή ψηλή με ωραίο πρόσωπο που δεν είχε κανένα από τα χαρακτηριστικά του junkie (βλέμμα, στάση, περπάτημα κ.λ.π.). Ετσι κι αλλιώς σα τη Δέσποινα στη Σολωμού δίπλα δεν πρόκειται να το κάνει αλλά μου κίνησε την περιέργεια....