Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, στην Σόλωνος συχνάζουν ακόμη τραβεστί, ή οι κοπέλες είναι κανονικές? Πέρασα πριν 2-3 εβδομάδες και 1-2 μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες αλλά δίστασα να σταματήσω υποθέτοντας οτι είναι τραβεστί. Ή μήπως είναι πλέον mixed η κατάσταση?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γρηγορη βολτα με το αυτοκινητο ως περαστικος....καποδιστριου πανω απο την 3ης Σεπτεμβριου 3 μαυρουλες μικρες η μια πολυ κολαση, απο κατω η γνωστη ξανθουλα απεναντι απο το λιτο και πιο κατω 2 μαυρες πισω απο αυτοκινητο,που μια αλλαζε εσωρουχο ισως και να το εβγαζε... :rockon: ( ματι απο τον καθρεπτη εγω), εξω απο ελυσιουμ τιποτα και απεναντι στη γωνια, το γνωστο τραπεζακι με τους 2 τυπους να κανουν αργιλε, οπου προστεθηκε και μια κυρια  :boobies: με λαπτοπ  :dancing:(μαλλον εκανε ενημερωση online)...στροφη αριστερα οπου κατεβαινε μια υπεροχη μαυρουλα με καυλωτικα γυαλια δασκαλας που φυσικα καρφωνοταν...και στην αλλη γωνια χαλκο+3ης μια ωριμη κινεζα...(απολυτεεεεεεε...)...αυτα προς το παρον...ισως κανω μια βολτα και αργοτερα...
Το βράδυ (1:30) έπαιζε η ξανθιά-ζάκι και ζητούσε 40€ + 10€...με 2 "εκτονώσεις"........χαχαχαχά........... Την μια την κάνω δώρο είπε......άκου 40€ + 10€,δεν πάμε καλά ρε..... :2funny: :2funny: :2funny: Τέλος πάντων πήρα μαύρη για τελευταία φορά,γιατί δεν φτιάχνουν αυτές.... "Έλα καλό ΣΕΞ"....και μαλακίες,να πούμε! Της λέω σουτιέν βγάζεις? "Όλα ρούχα",μου λέει...... :2funny: Πόση ώρα μέσα? "Μισή ωρά"............... Μπαίνω χοτέλι και στο 5λεπτο άρχισε τα τρελά της.... Ήθελε να χύσω......της λέω έλα πισωκολλητό..."δεν μπορώ",απάντησε........συνέχισα ώσπου τελείωσα σε κανονική στάση! Σύνολο 15 λεπτά.......και μου λέει στο τέλος με νεύρα...."Πολύ Γκαμίσι"...................χαχαχαχαχαχαχαχά........... :2funny: :2funny: :2funny: Στην Γκάνα θα σου κάνανε τα χειρότερα κυρία μου! Έβγαλες 20€ και έχεις και θέμα? Από εδώ και πέρα μόνο γυφτάκια.............. :2funny: :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Από εδώ και πέρα μόνο γυφτάκια.............. 

Προσεχε τα DATSUN !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
μαυρουλεσ οποιοσ θελει μετα τισ 1 τα βραδια στην πλατεια Κλωναριδου στην πατησιων

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
τα περισσοτερα βραδια εκει ειναι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το βράδυ (1:30) έπαιζε η ξανθιά-ζάκι και ζητούσε 40€ + 10€...με 2 "εκτονώσεις"........χαχαχαχά........... Την μια την κάνω δώρο είπε......άκου 40€ + 10€,δεν πάμε καλά ρε..... :2funny: :2funny: :2funny: Τέλος πάντων πήρα μαύρη για τελευταία φορά,γιατί δεν φτιάχνουν αυτές.... "Έλα καλό ΣΕΞ"....και μαλακίες,να πούμε! Της λέω σουτιέν βγάζεις? "Όλα ρούχα",μου λέει...... :2funny: Πόση ώρα μέσα? "Μισή ωρά"............... Μπαίνω χοτέλι και στο 5λεπτο άρχισε τα τρελά της.... Ήθελε να χύσω......της λέω έλα πισωκολλητό..."δεν μπορώ",απάντησε........συνέχισα ώσπου τελείωσα σε κανονική στάση! Σύνολο 15 λεπτά.......και μου λέει στο τέλος με νεύρα...."Πολύ Γκαμίσι"...................χαχαχαχαχαχαχαχά........... :2funny: :2funny: :2funny: Στην Γκάνα θα σου κάνανε τα χειρότερα κυρία μου! Έβγαλες 20€ και έχεις και θέμα? Από εδώ και πέρα μόνο γυφτάκια.............. :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέχασα να πω ότι ενώ έφευγα...είχα συνάντηση με ρομαντικό-φαλακρό (άγνωστο μου) συναγωνιστή ο οποίος έφερνε σε δωμάτιο την χονδρή που τελικά δεν είναι έγκυος είναι απλά χοντρή!  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σημερα απογευμα στο τριγωνο οι πιο πολλοι μπατσοι απο τοτε που αρχισαν οι επιχειρησεις
τα μουνοπανα ειχαν στηθει εξω απτα χοτελια και τραμαζαν τις αθωες freelancer :S

τα κοριτσια επρεπε να ειναι σε συνεχη κινηση ωστε να μην δινουν στοχο
για να πας μαζι τους στο χοτελι επρεπε να κανεις καταδρομικη
πλεον η πιατσα εχει γινει μονο για σκληροτραχηλους χυστες :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σημερα απογευμα στο τριγωνο οι πιο πολλοι μπατσοι απο τοτε που αρχισαν οι επιχειρησεις
τα μουνοπανα ειχαν στηθει εξω απτα χοτελια και τραμαζαν τις αθωες freelancer :S

τα κοριτσια επρεπε να ειναι σε συνεχη κινηση ωστε να μην δινουν στοχο
για να πας μαζι τους στο χοτελι επρεπε να κανεις καταδρομικη
πλεον η πιατσα εχει γινει μονο για σκληροτραχηλους χυστες :rockon:
Πρέπει να είσαι κομάντο,πλέον......και φυσικά είμαστε............. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom